Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:21:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:31:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. 6 ur v kosu je zame pravljica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:32:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi imamo že 4 zobek .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:35:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Nimam časa...zato vam zaenkrat zaželim samo dobro jutro! obenem pa vas prosim, če mi stiskate pestike zdaj, ... grem KONČNO k zdravniku, in srčno upam, da ni kaj hujšega, ker se mi malo stopnjuje tole. kot sem zadnjič že napisala da sem upala, da mi bo alternativa pomagala, zdaj upam, da je to od tega, da je samo reakcija. celo noč sem praktično presedela, prehodila in ne spala upam, da mi kaj pametnega nardi, ker re NE MOREM VEČ . Lep dopoldne vam vsem skupaj želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:36:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka nas bere, Anitka nas bereeeeeeeee Aha Špelin@ upam, da boste pa zdaj končno uredili tole vaše nespanje. Sicer nismo danes preveč razpoloženi, ker je Gal nekaj zakuhal. Noč je bila težka, pa še nekaj vročine smo dobili tako, da danes odpade kopanje . Upam, da je kriv le zobek in ni kaj drugega. Čmrlika dobro zrihtaj danes. Barbaw upam, da ne zboliš. Jana jaz bi tudi prišla na srečanje . Upam res, da bom imela priliko spoznati še katero majčico. Uživajte. Estrella kolikor sem razbrala hujšanje uspeva . Hijenca za 4. zobek. Pa lepe pozdravčke še SS, Tally, Tilči, Nii, Nini7, Aurori, Tani, ****........ Joj pa glih na dopustu, upam da ni kaj hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:41:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek. Napredek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:41:59
|
|
|
|
nia5
|
Vidim da se je čvekanje ustavilo , pol pa grem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:51:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, danes pa ne bo nič od čajčkanja , bo B peljal Gašperja. In to še nekaj časa ne Jaz sem norice prebolela pri 8m, Andraž pa ne, a misliš, da jih bo fasal???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:51:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek. A to 250gramski? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Meni je važno, da je šlo brez problema v želodček, ker tisto preganjanje ali bo ali ne mi gre pošteno na živce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 11:53:29
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:00:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella, danes pa ne bo nič od čajčkanja , bo B peljal Gašperja. In to še nekaj časa ne Jaz sem norice prebolela pri 8m, Andraž pa ne, a misliš, da jih bo fasal??? Upam, da ne. V torek ta teden sem dobila izpuščaje, kužen pa si menda par dni prej, tako da v četrtek upam, da ga res nisem okužila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. ajej tole spanje naših nagajivčkov je pa res za en drek me pa veseli, da nisi nič polomljena, tudi to je nekaj vredno Meni je tole ogromno vredno. Ker lahko normalno funkcioniram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 uporablja katera dodatno ogledalo v avtu, ki se namesti na prednje steklo, da lahko gledaš otroka nazaj? kje ste kupile? iščem že nekaj časa pa nikjer ne najdem! Tole sem našla: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176893 tale je za jajčko. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam Nejca za sovoznikovim sedežem, in ga vidim diagonalno nazaj, tako da ne rabim ogledala, drugače pa jih imajo v BC. jst jo mam tud za sovoznikovim sedežem, sam sma kr dosti v avtu in mi je odročno nazaj gledat, kak je. sem zadnjič spraševala v pikapolonici, pa pravijo, da sploh nimajo, da bojo šele naročli. pa tud v 2eh BC sem že bla, pa nimajo na zalogi, na netu pa tud nimajo! Bauhaus jih ima pri nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pa dober dan!!!! Pri nas je ko zakleto. Ko grem spat se Maja obvezno zbuja, da lahko znorim. Včeraj sem bila čisto obupana in sem se malo . Od 20-24 se je zbudila 50x. Potem pa sem bila čisto obupana in sem jo ob 24h vzela iz postelje in se je v dnevni igrala do 1h, potem pa je zaspala in spala do 6h, dobila malo mlekca, čaja in dudo in potegnila do 7.30. Jaz sem spala natanko 6h. Nisem pa nič polomljena, ker sem teh 6h odlično spala. Me pa nekaj grlo šlata. 6 ur v kosu je zame pravljica zame tudi, ki sem jo danes brala po dolgem času
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja a ni 45 min dovolj????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sem tako vesela, da se bom razpočila Alja je pojedla cel ta velik frutek in to brez kakršnega koli pregovarjanja ali animacije. Do konca je odpirala usta kot lačni ptiček Juhhuhuuhuhu Sedaj jo dam spat, potem pa grem trebušnjake delat in na orbitrek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:01:45
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem po 45min obupala na orbitreku Naredila sem samo 140 trebušnjakov tako, da preostanek sledi popoldan Grem še malo pospravit po bajti, kuhala danes ne bom, bom kar iz skrinje vzela. Zlikala sem do konca danes, sedaj pa imam nov pajk perila Temu ni ne konca ne kraja 45 min, a ni to ogroooomnooooo cajta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:03:49
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz pa sem žalostna in jezna hkrati. Maja ima spet isto hajko z AB kot decembra. Spet je dobila vročino kljub AB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:04:35
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje kako smo kaj? Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. Ah je že alarm,pridem nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:13:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:15:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje kako smo kaj? Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. Ah je že alarm,pridem nazaj joj mačka moja, bi te objela in stisnila če bi lahko, tako pa ne gre, zato ti pošiljam . pa upam, da sta se vredu in dobro pogovorila, ter da bo sedaj šlo lažje naprej. kako pa sta kej s pripravami na P???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:15:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje kako smo kaj? Me smo že iz dolgega sprehoda,je bil tko lep sonček,zdej pa že piha k pr norcih. Zadnje dni se z mojim skoz neki pričkava tko da mi tud za čvekat ni.Že 2 meseca je neki čudn na momente kr vid se mu da neki ne valja.Včer sva se pa cel dan prekregala,sej sva se pogovorila in pobotala sam jst ne vem kolk časa bom lahko tole še prenašala. Ah je že alarm,pridem nazaj Fajn bi bilo, če bi prišla stvari do dna in bi ugotovila zakaj se pričkata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:16:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz pa sem žalostna in jezna hkrati. Maja ima spet isto hajko z AB kot decembra. Spet je dobila vročino kljub AB. ajoj no pa ne že spet zate: in za Majo:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:16:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi evo filip je tud zdej mrknil , a sem komi dočakala da ga zmanka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 12.3.2009 12:17:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** heloooooooooo evo Mančita je končno zaspala, tako da jana, evo, tudi naša ni šla pred 12 nič spat , pokonci pa praktično od 5.30 jz morem pa neki za južno it spacat pa ne vem kva bi Jaz sem obupala s pucanjem okna in se ga niti lotila nisem. Grem zdaj malo počivat, ker me križ boli, ker moram malo skos šlepat naokrog. P je rekla, da kao ni nič narobe, če je dobila vročino. Če jo bo jutri imela pa naj vseeno pridem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?