|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
11.3.2009 22:19:33   
Urša
[/quote]Je verjetno čisto ok za naše fante? Al misliš, da bi bilo boljše kar na 2 kupit?[/quote]

Meni se zdi čisto OK. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
11.3.2009 22:23:09   
petarda
Ok...še lubi je dal svoj prispevek k temu, da se nam junior čimprej pridruži user posted image .... Šele zdaj sem šla sploh malo pobrskat po spletu kaj vse pospešuje porod...prej me kaj takega sploh zanimalo ni user posted image .... in vidim, da je kar nekaj dejavnikov, ki lahko "pomagajo"...no...bomo videli user posted image

Mirno noč vam želim user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
12.3.2009 5:17:29   
amy26
dobro jutro

petarda, upam da ti je ratalo način kako pospešiti porod, jaz nimam idej

sem pa ob kavici, pijem vroči capuccino z vanilijo, otroci in možek pa še spijo, miruser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
12.3.2009 7:05:58   
petarda
Dobro jutrouser posted image

No...upam, da bo danes treba dihat, navijat in six packe odpret user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
12.3.2009 7:08:07   
petarda
Še kapučino za vse moje novembrke user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
12.3.2009 7:22:53   
*bubi*
petarda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo .... drugače pa idi v P, reči, da te že eno uro grabi.... ok, se pač zgodi, da ravno na CTGju neha user posted image  Sem prepričana, da te ne bodo domov poslali, ampak v porodno.

Pa nisi rekla, če te kdo kaj pregleda?

Šibam zdaj v LJ... saj res, lahko pa do LJ na kavico prideš user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
12.3.2009 7:23:16   
NinaŠ
Dobro jutro!

Petarda zdaj pa proooosim veselo na delo user posted image user posted image user posted image  - six pack čakaaaaaa... ...no hm, mislim, jaz čakaaaam, da ga spijem user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
12.3.2009 7:27:20   
NinaŠ
Bubi, jaz bi kupila tako na 2 kolesa in ne kakšno "otroško", ampak čist obično "alu skiro". So naši drobižki še čist prelahki, da bi skirco do najstniških let uničili, tako da je to razmeroma "varna naložba" user posted image . No, sicer mi smo uspeli eno že uničiti user posted image  - so ji kolesca začela razpadat, vendar se je pred Anžetom že njgov bratranec z njo vozil, pa tudi midva z user posted image  sva jo večkrat vozila.
Tina se je že lani vozila s skirco na 2 kolesa user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
12.3.2009 7:29:23   
NinaŠ
Ampak Nina tvoj Anže ima pa vedno čisto navadne želje kaj si želi, pa vedno je tako težko najti user posted image user posted image user posted image user posted image ...se še spomnim tiste vesoljske ladje user posted image user posted image user posted image

Ja, res user posted image    ...ti imaš pa dober spomin user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
12.3.2009 8:36:35   
ada2
dobro jutro!

jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38... sem vzela en daleron, pa v posteljo se prešvicat in danes je ok... imam pa na sumu, da sem premalo počivala čez dan in premalo pila... zdaj sem si pripravila 2 litra čaja, ki ga moram čez dan spiti, pa tudi počivat grem kar že zdaj.

aja, Miha pa priden kot vedno... je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image   2x sem si ponoči mleko črpala, ampak zjutraj je bila pa taka sila za jesti, da je komaj uspeval požirat pa dihat zraven. Andrej me že sprašuje, če je kaj narobe z njim, ko toliko spiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
12.3.2009 8:37:14   
ada2
petarda dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
12.3.2009 8:57:12   
NinaŠ
jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38...

user posted image user posted image user posted image  da ne misliš kakega mastitisa fasat user posted image

je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
12.3.2009 9:02:16   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Dobro jutrouser posted image

No...upam, da bo danes treba dihat, navijat in six packe odpret user posted image user posted image user posted image user posted image ....

petarda, tudi jaz upam da bomo danes six packe odpirali, bi bil že časuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
12.3.2009 9:08:56   
Naty_ka
Dan user posted image

No, Petarda, upam, da res greš danes. Ti držim pesti. s tem da jaz ne bom odpirala six packov. Me daje tak prehlad, da se bom kar domačega žganja lotila, čeprav mi je  okus user posted image . Ali pa bi raje borovničke user posted image user posted image user posted image . Nekaj definitvno bo user posted image
No, da ti dam malo motivacije: tudi moja mama ima danes rojstni dan. Tako da: go, Petarda, go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
12.3.2009 9:12:32   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

jaz sem se pa včeraj zvečer zelo slabo počutila... kar nekaj me je mrazilo, pa bolelo vse, pa si zmerim vročino in 38...

user posted image user posted image user posted image  da ne misliš kakega mastitisa fasat user posted image

je spal od 8 zvečer do pol 7 zjutrajuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pod to se samo podpišem.

Ampak, ni mi jasno. Kako imate lahko nekateri take zaspance???? Jao. Pa ena kolegica je januarja rodila, pa ji user posted image  tudi non stop spi.
Sem se že začela spraševati kje sem ga pobiksala da naš S tako dolgo ni imel mira ponoči user posted image user posted image user posted image
No, saj se še zdaj 2x zbudi in pride pogledat če sem doma. S tem da je to zaradi tega, ker že skoraj dva meseca delam samo popoldne in ge je verjetno že strah če sem kam odšla user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
12.3.2009 9:17:26   
Naty_ka

Bubi, jaz bi kupila tako na 2 kolesa in ne kakšno "otroško", ampak čist obično "alu skiro". So naši drobižki še čist prelahki, da bi skirco do najstniških let uničili, tako da je to razmeroma "varna naložba" user posted image .

Naš S še skirce tudi nima. Ko dobi napad vožnje gremo k sosedom na kavo in se tam vozi user posted image  (prijetno s kotristnim). S tem da se raje vozi z tistim ko je na tri kolesa. Onega na dve niti pogledati noče.

Ne vem pa kaj bi bilo, če bi imel samo onega na dve kolesi na izbiro. Hm. Moramo sprobat da vidimo.

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
12.3.2009 9:40:49   
NinaŠ
Ne vem pa kaj bi bilo, če bi imel samo onega na dve kolesi na izbiro. Hm.

user posted image  to je zdaj vprašanje user posted image   
Jaz moram priznat, da mojima nisem dala izbire user posted image  

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
12.3.2009 11:05:55   
NinaŠ
Sem ugotovila, da se ponoči ne morem zanašat na svoje psihofizične moči user posted image user posted image user posted image user posted image . Malo čez 2 je bilo, še toliko sem bila, da sem si uro zapomnila, ko en otrok sprašuje: "Mami, a lahko pridem k vama v tavleko posteljo?", jaz "Ja, samo povšter seboj prinesi.". Pride, se vleže, pokrijem ga s svojim kovtrom, stisnem k sebi user posted image . Prepričana sem bila, da je Tina user posted image . Zjutraj zvoni ura, jaz sem se še ene 10 min po postelji valjala, ker se mi še ni ljubilo vstat. Se spravim pokonci, ravno dobro pridem v kuhinjo, že slišim  Tino ki kliče:"Mami vstala bi, a me prideš iskat!!!" Grem in ona v svoji postelji user posted image user posted image user posted image  WTF user posted image user posted image user posted image . Sem šla prav pogledat in v moji postelji je spal Anže user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
12.3.2009 13:17:34   
ada2

glede na to, da sem ga pri adamu 4x, me je zelo strah...ampak nimam nič rdeče, pa ne bolijo me, če me pa že začne tiščat si pa hitro izčrpam

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
12.3.2009 14:12:18   
Naty_ka
Uau tincci, kakšen nasmešek. Najprej ko sem zagledala sliko sem študirala od kod je meni ta ženska znana. Šele potem sem začela brati  in ugotovila za koga gre user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
12.3.2009 15:54:31   
*bubi*
Petarda, kje si? user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
12.3.2009 15:55:19   
*bubi*
Ada user posted image  Glej tudi nase.... čeprav mi ni jasno, kako je to možno pri treh otrocih. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
12.3.2009 15:57:46   
*bubi*
Hvala za vse nasvete okoli skiroja.... so itak prišli too late user posted image . Sem že zjutraj na poti v LJ šla v Hoferja in vzela na 2 kolesi, ker je The Cars motiv user posted image  OK, Barbie tudi, ampak bubika je še premala. user posted image  Kar soliden je videt, dovolj širok, nosilnost do 50kg, alu ogrodje.... za nekaj let bo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
12.3.2009 16:28:36   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

to se tudi jaz že cel dan sprašujemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
12.3.2009 16:59:04   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

to se tudi jaz že cel dan sprašujemuser posted image

Mogoče pa se je že naveličala vsega skup in je šla na six pack....user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.