Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 8:55:17
|
|
|
|
emaa
|
tatam pa res nimate sreče. Jutro punce
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 10:21:09
|
|
|
|
emaa
|
ally1 vse najboljše
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 10:21:39
|
|
|
|
Najaa
|
Jutro tudi z našega lepega sončnega konca! Z Niko sva dolgo spale. Še mojega nisem slišala, kdaj je šel, pa ponavadi tak robanti, da se ziher zbudim.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 10:22:50
|
|
|
|
Najaa
|
Še ena slika za dobro jutro. Takole se ne pustimo motit med spancem.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 10:25:15
|
|
|
|
emaa
|
iiii srček
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 12:00:57
|
|
|
|
r1ta
|
O kakšna lepa dojenčica me je pozdravila! Ti sladki mali prstki! Res ima rokico kot bi dejala:" Prosim, spim, ne moti!"
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 14:18:30
|
|
|
|
essa411
|
Kok je lepa! In kako hitro pozabimo, kako so bili tudi naši pikeci enkrat tako mickeni...vsaj jaz, no...si ne predstavljam več take mejhne štruce v naročju met.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 10.3.2009 14:28:55
|
|
|
|
Najaa
|
Haha, jaz tako majhne še nisem imela, ker Tija je bila pravi velikan proti njej! Če vas ne moti, se bom večkrat považila z njo. Da vidite, za koga ste držale pesti, ko sva bili v P. Še enkrat hvala, punce moje! Pri nas je tako lep sonček... Sva bili vzunaj, zdaj pa je pojedla in spi. Jaz pa na rr, kaj pa druga.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 7:48:23
|
|
|
|
Shorty_
|
Tatam joj pa res nimate sreče no Najaa kar važi se z njo bomo vsaj še ostale kako slikico naših velikih škratkov prilimale Ally1 praznuješ? vsenajboljše tudi v mojem imenu Lp pridne bodite aja Barbk sem vesela da sta škratka ok
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 8:14:33
|
|
|
|
crci06
|
em.... ja, saj vem.... ostala sem tam nekje na 181, ni bilo časa. klin se s klinom zbija, zasvojenost pa z zasvojenostjo od vsega prebranega se še najbolj spomnim dobre ideje s kengurujčkom.. naja, to ti bo pa prišlo prav! Edino za to je dobro, da je Niki tako drobna. ko se spomnim, kako sem jaz nosila okrog tiste kile... sploh ni bilo dileme da za v hribe kupimo enega (kao) najboljših ruzakov. Pa škrataa od tatam, sem si zapomnila, ko me je kar pogrelo pri srčku... kako lepo, da sta tako skup. saj david in luka sta tudi, ane? Pa pri Barbk bo tako... super! tatam - a še kdo čaka v vrsti na angino? upam, da ste zaključili. Niki, princeska.... tak cortek mali... in čist ta pravi izraz: " Ne...dej no mami, pust me še mal spat! " mami naj se še kar važi s teboj, saj se ima za kaj. ker je pač mami decembrčica in se imamo vse za kaj važit... ker smo naj, naj... A ni res?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 8:45:04
|
|
|
|
Shorty_
|
ja vse se lahko hvalimo in dajmo nalepit slike naših velikih in malih decembrčkov....jo grem poiskat
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 8:49:55
|
|
|
|
Shorty_
|
no ni najbolj frišna je od decembra tole je moja dolgolaska Novejše slikice pa prodejo ko jih ati naloži iz digitalca
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 8:50:22
|
|
|
|
Ženkica
|
Včeraj sem vam napisala cel roman, pa je vse ven vrglo No, pa vseeno, vas lepo pozdravljam, nov roman, pa kdaj drugič. pa pa Ženkica
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 8:55:38
|
|
|
|
emaa
|
Ja, ja ti le kaj napiši ženkica. shorty kateri dolgi lasje iii
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 9:35:16
|
|
|
|
Shorty_
|
ja zdej ma še mal dalše laske sam frufru ji strižemo na 1-2meseca pa malo špice. Ji bom kar pustila dolge dokler jih bo dovolila umivat fenat in česat Je pa res smešna k si laske za ušeska popravi je res mala gospodičnica. No ženkica kako slikico Kaje nam prilepi pa večkrat se oglasi Jz grem v službo pridne bodite papa
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 9:37:49
|
|
|
|
Najaa
|
moj_moj, si le prilezla iz luknje? Kaj se greš zimsko spanje ali zakaj bojkotiraš rr? shorty, luštna tavelika Nika! Si pusti delat čopke? Ženkica, daj napiši še enkrat. Plis! emaa, kaj pa slika?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 9:42:39
|
|
|
|
Najaa
|
Pa da ne bo samo tamala pika skoz na repertoarju, moram še taveliko pokazat. Na njo sem tud ful ponosna, moja srčica velika je! In naj se vidi, kako gre po atijevih stopinjah!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 9:58:31
|
|
|
|
emaa
|
Kera slika od tamalih dveh, vse je še na digitalcu
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 10:06:31
|
|
|
|
crci06
|
ah kakšen bojkot neki.. par dni me ni... pa sem še vedno tu pogosteje kot katera, ki kao redno hodi na par dni jah, kaj češ, moje okno v svet z daljšim dosegom je pač tale zaslon pred mano. pogled skozi okno v moj svet tule okrog pa mi pravi, da ne bom več prav dolgo doma. Sonce!!! Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 10:15:55
|
|
|
|
Najaa
|
emma, pol pa le na delo in prenesi slike na rač. moj_moj, si kaj poetično razpoložena danes? Pa lepo, da priznaš, da si redna gostja tukaj - pa čeprav v ilegali. Jaz moram pa kuhat... pa ne vem, kaj naj. Niko je zvijalo zdaj že dve noči, samo ne vem po čem. Bo treba začet ugotavljat.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 10:55:25
|
|
|
|
emaa
|
Najaa če bi se mi dalo, zvečer ko imam čas, dol padem, pa pol spet ni nič od tega, kaj čem lenoba zvesta ti bom do groba.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 11:04:58
|
|
|
|
crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa moj_moj, si kaj poetično razpoložena danes? Pa lepo, da priznaš, da si redna gostja tukaj - pa čeprav v ilegali. ne, to si me pa narobe razumela če pridem, tudi kaj napišem kakšno malenkost od pol strani
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 12:26:05
|
|
|
|
Najaa
|
emaa, sej vem. Te razumem, predvsem kar se lenobe tiče. Ženkica, lepa slika! A veš, da ima Tija tudi tako oblekico! In prav tako jo nosi za čez kavbojke. Kje ste pa bili to? moj_moj, bolj ko gledam, nikjer ne najdem te pol strani.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 11.3.2009 13:17:29
|
|
|
|
tatam
|
tatam - a še kdo čaka v vrsti na angino? upam, da ste zaključili. Tudi jaz upam,ja.Sicer je pa Aljoša še ni imel . Je pa mel laringitis in upam,da mu bo oproščeno Ampak konec pa menda še ne bo Anej je začel ful kašljat še povrh vsega,obema lije iz nosa...Pa Tjaša kašlja in smrka....Aljoša ma "hitro kakanje"...Joj,naj že pride pomlad in lepo vreme,da bo konec tega!!!!!!!!!!! Mi smo bli prej zunaj ampak poleg sončeka tak piha,da me je kar nazeblo Zaj pa itak spita!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?