Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 10:01:14
|
|
|
|
essa411
|
tatam, frufru in če je kje še katera ali kateri bolanček pocajtajte se.. R1ta, si pa maherca, da se tega sploh sama lotiš, he he he...No, upam , da si uspela dobit mojstra in srečno pot nazaj! tintara_mi tud že 2 noči ne spimo...včeri je blo "pol lune" , mogoče je to krivo . PAJO_daj kako slikico od tvojih 2 sončkov gor lep vikend vsem
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 10:28:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Ja, imam pa še tretjo možnost in sicer, da namesto stranice podložim dva zidaka (kvadra po domače) in upam, da nihče ne bo opazil! Ma jaz sem za v risanko A je to... Zdaj si me pa nasmejala! Upam, da boš uštimala, da bo najbolj prav. Tud če z zidaki.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 10:33:05
|
|
|
|
Najaa
|
frufru, Kaja je bila tudi malo prej rojena ja, ampak je bila samo v topli postelji. Saj sva z Ženkico že imeli pogovore, ko sem bila še v P in me je takrat potolažila. Hvala, Ženkica! Pa ne sam v ilegali skrivat, daj še kaj napiši kdaj pa kdaj. Punce, a se ve kaj spomnete, kaj ste kaj delale prvi mesec, ko ste imele dojenčka doma? Meni se zdi, kot da imam ogromno časa. Nika tako samo je in spi, pa carta se seveda. Drugače pa nimam kaj veliko dela z njo, da bi pa sama ne vem kaj delala, pa tak ne smem še zarad rane. In pol se sam razgledujem po stanovanju in ko se prepričam, da raje ne (npr. sesat, a ne r1ta? ), se zagledam v tv ali sem na netu. Skuham mimogrede, to je pa vse. Tako neproduktivno se počutim.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 10:57:11
|
|
|
|
Vilma
|
O Tintara bejb, super da si se javila! Sem prav vesela. Ja Julija ni bolje, pa je danes že deveti dan bolezni. Včeraj sva bili ponovno pri zdravnici, je dobila antibiotike. Ki jih noče spit, tko da po vrh še fajn bruhamo. Da vam ne povem, da mora spit 7 ml tega sirupa. A veste kolk je to? Dve skoraj polni veliki žlici. Z Dominikom ni bil nikol problem, on je vedno iskal še sirupe, Juliji pa ne odpreš ust zaboga da ne z ničemer. Če pa že, pol pa v loku vse ven. Madoniš kak matr za otroka. R1ta ti pa si mojstrica! Dobra si, da se lotiš sama posteljo sestavljat. Zdaj po mojem je najboljš da narediš tisto, kar bo najhitreje. Pa če to pomeni zidake pod stranico. Frufru pozdravi se čim prej! Kaj pomeni PC? Najaa se mi zdi, da smo decebrčice spet zaživele, odkar si nazaj! Moram it, se še beremo, že tole sporočilo pišem pol ure
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 11:10:36
|
|
|
|
r1ta
|
Mah ja, saj me poznate... Delam vsa ženska opravila, poleg tega pa še pleskam, gipsam, brusim in sestavljam pohištvo. Jaz se vsega lotim in ponavadi mi uspe, včasih ga pa tudi kaj pofiksam. Taka sem. Vse rada sama naredim. Med drugim znam tudi ploščice polagat. V najini kuhinji nama je pomagal prijatelj in me je naučil. No, tisto stranico bo prišel bratranec danes izmerit in mi bo novo naredil. Čeprav sem že sinoči imela ene ideje kako bi lahko sama jaz to poštimala... Pa boljše da je ornk narejeno...
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 11:28:21
|
|
|
|
emaa
|
PC je osebni računalnik. Joj r1ta ti pa rata, pohištvo tudi jaz rada sama sestavljam. Naja sam tebe pa res precej matra, jaz sem doma že delala vse po treh tednih, šla na enourni sprehod z lukom, delala tud trebušnjake (ja se mi je še dalo, ko sem mela sam Luko doma), upam, da se ti hitro zaceli. Vilma vi pa res nimate sreče.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 14:06:48
|
|
|
|
Najaa
|
Ma sej mogoče me pa sam drugi mal preveč strašijo. Ne smeš to, ne smeš ono... Predvsem moj dragi in blićnji sorodniki . Pol pa ne bom, no. Ni panike.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 6.3.2009 18:54:43
|
|
|
|
frufru
|
Ojla. Jaz sem fasala alergijo na antibiotik in sem se danes vsa fleksta, vrtoglava in pred tem da vso čakalnico privlekla do Dr. Se me je sestra kar ustrašila. Dr. ni bilo nič jasno, bi morala bit že dobra, pa je samo vročina padla z 39 in še nekaj na 38 in še nekaj. Sem dala spet kri, izvidi boljši za mišjo dlako. Je mislila, da je kaj spregledala. (se mi zdi da še zdaj ne ve kaj mi je) Pol mi je dala pa nov antibiotikse ga jemlje samo 1x dnevno 3 dni in rezultat: 4 ure po 1 dozi, ni vročine, fleki izginili, pa zdajle sem se celo eno uro z Lovrom igrala Najaa, če nimaš kaj delat počivaj, boš kmalu rabila več energije. Naš mulo je bil prvi mesec in pol priden, pol so pa krčki in zbujanje naredili svoje. Da je pa treba počivat, ti pa tudi telo sporoča. R1ta jaz tudi rada sestavljam pohištvo, zlasti tisto iz Ikee. Sori, samo če stranica ob prvem srečanju s tlemi poči, pa kvaliteta ni bohvekaj. Jaz bi vseeno reklamirala.
< Sporočilo je popravil frufru -- 6.3.2009 18:56:23 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 7.3.2009 23:04:55
|
|
|
|
Najaa
|
Dober večer. Čisto sem preč. Že drugi dan smo bili vzunaj in očitno so sprehodi še predolgi, ker sem čisto izmučena! Sam še v posteljo se bom zvalila. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 11:53:47
|
|
|
|
Najaa
|
Dober dan. Ma, kako sem vljudna do sama sebe. Si voščim lahko noč, dober dan... Danes je tak lep sonček, ga moramo izkoristit. Z Niko sva sami doma, jeeeej, žur! Zdaj spančka, jaz se sproščam na rr po kosilu (njenem ) greva pa ven. Malo me skrbi, ker ima že par dni nad očesom rdeče in otečeno zjutraj, ko se zbudi. Kot da bi jo kaj pičilo, ampak je ni. Vsaj mislim, da ne. No potem čez dan oteklina splahni in je samo rdeče, nasl. jutro pa spet isto.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 12:09:58
|
|
|
|
frufru
|
Najaa lahko, da se je kaj z rokico butnila. Če misliš, da je vnetje, pa s fiziološko sčisti. Čeprav se spomnim, da se bojda z materinim mlekom učke spira. Mi2 z Lovrom sva bila pa do zdaj zunaj. Je pasalo bit po 5 dneh ležkanja ven it. Sva šla najprej v trgovino, pol sva šla pa do L kameradov. a je bil prvi bolan in ni bilo nič z igro, ddrugi je šel k babici, pol sva šla pa malo peš naokoli, gledala zvončke in ugotavljala razlike s kroncami, pa gledala kako ¨abela Maja¨na krokusih med nabira, kako se trobi na trobentice, pa muce, psi, ... in sva prišla zdajle domov. Je spil 3 deci soka z vodo in zakomiral
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 12:43:26
|
|
|
|
Vilma
|
Najaa jaz bi na tvojem mestu poklicala jutri ali patronažno, da pride pogledat al pa zdravnico. Nika je še majhna, dojenčki, sploh pa nedonošenčki, naj ne bi imeli takih rdečic na sebi. Naj samo povem, da je prijateljica rodila novembra fantka. Sicer je imel že od rojstva rdeč palček na nogi, pa so tak halo naredil, da je vnetje ne vem česa, mislim da kosti. Sta bila 10 dni v bolnici zaradi tega, mali je dobival antibiotike. Pokliči, ne čakat!
< Sporočilo je popravil Vilma -- 8.3.2009 12:48:47 >
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 12:44:03
|
|
|
|
Vilma
|
Aja pa lepo nedeljo vsem, se mi mal mudi, pa sem sam Naji odgovorila.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 13:12:04
|
|
|
|
Najaa
|
Z mlekom ji itak špricam v oko, sam kaj dosti ne pomaga. Patronažna mi je pa sama rekla, da naj gremo h P, če ne bo boljše. Bom vidla, kako bo jutri in če ne bo boljše, gremo kar pokazat. Me prav skrbi zdaj. Pa si ja ni nahladila oko? Že tako majhna? Pa lep dan žena vam vsem želim!
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 8.3.2009 19:38:13
|
|
|
|
emaa
|
Ja no, če en bo boljše pa res k P. Mi smo imeli zaposlen vikend, pa veliko smo bili zunaj, tako da ni blo časa za računalnik.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 8:12:42
|
|
|
|
essa411
|
Jutro! Najaa kako je z Niki? Mi smo cel vikend uživali zunaj na sončku. včeraj smo se celo namenili na Zbilje pa smo kar obrnili, ker je blo avtomobilov huj ko na zbiljski , tako da je Lan ostal brez obljubljenega krmljenja račk in labodov...pa drugič! R1ta kako sta potovali? Barbk_kako buši in bejbija?
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 8:18:07
|
|
|
|
Shorty_
|
Dobro jutro! No mene je viroza čist uničila, tko da sem tud RR zanemarila seveda na bolniško ne smem, pa še po 9h bom cel teden v službi, mam pa tak sexy glasek da bojo pomojem kako knjigo danes kupili sam zato da neham govorit vse je za nekaj dobro no Nika je bolje nima več vročine ampak ima že drugo 5ko zunaj , včeraj smo šli na Bled da se je malo zmatrala in smo šli na sprehod po polovici jezera in je celo pot sedela na novem triciklu in uživala, pomojem je še v spanju pedala gonila ja nazaj grede je mami hitro porivala res je bila srček No zdejle še kavico spijem pa grem na šiht Najaa če ne bo bolje pa pojdi do P z Niki da boš mirnejša. Ta teden bo spet RR zanemarjen, ampak vas imam še vedno rada Lp Shorty
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 8:58:05
|
|
|
|
Najaa
|
Kok mi je lepo, ko rečete Niki. Njeno oko je bolje. Včeraj sem jo še špricala z mlekom in danes ni zatečeno. shorty, drži se. r1ta ti si pa danes že doma, a ne?
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 9:02:46
|
|
|
|
Shorty_
|
Ja Najaa moja Nika je Nika tvoja mala Niki je pa Niki se vedno ob besedi spomnim na malo štručko, zdej je pa res že prava babnica naša Nikolaja (tko jo prabaica kliče ljubkovalno ) Joj da še malo pojamram čez našega hudička ki pozna samo še besedo ne in ne bom res če ni non stop zaposlena in to aktivno je mali hudiček,, nagaja se dela da me ne sliši, naredi točno to kar rečeš da ne sme, ko se pa razjezim je pa tak jok kot da jo kdo tepe kok so pa vaši klej trmasti in svojeglavi? (no za Manco že vemo da je direktorica ) Lp Shorty
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 9:23:31
|
|
|
|
Najaa
|
Naša je trmasta ful. Sam se ji da dopovedat, po novem. Vsaj ko smo doma, je tako. Če ne jo pa ignoriramo, če ima kake svoje hude izpade. Malo se bojim, kako bo, ko bova šli spet sami ven. Če se mi bo vrgla po tleh, jaz je pa dvignet ne smem? Ma, jo bom pa odvlekla s ceste, kaj čem. Da bi šla pa z njo in z vozičkom ven, pa sploh pomislim ne...
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 9:28:32
|
|
|
|
Shorty_
|
Najaa počakaj še melo da bo orng pomlad pol pa kengurujčka gor in boste šle lahko babnice skupaj na sprehod pa tudi ti boš bolj pri močeh zdej pa res šibam čez 1 uro mam že šiht, aja v tem tednu pomojem zvem kako bo a mi podaljšajo ali ne Držite pesti LP Shorty
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 13:03:38
|
|
|
|
r1ta
|
Ja, midve sva doma. Prispeli smo zelo pozno, saj sva v Koln prileteli ob pol desetih, potem pa še z avtom do Rotterdama in je bila urca takoj dve, ko smo šli spat. Ana je bila zelo vesela dadija, na letalu pa pridna. Danes sva pa obe malo bolj utrujeni. Zdajle greva obe v mižo, zvečer pa kaj več preberem in pokomentiram.
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 13:52:36
|
|
|
|
Barbk
|
Evo jaz sem spet tukaj. Nama je računalnik krepal in sem po 1 tednu spet na RR-ju. Ful vesela....Zdaj grem pa malo za nazaj prebrat, da vidim kaj sem zamudila. No pa še poročilo od četrtkovega UZ-ja. Mala dva škratka pridno rasteta in še ne čutita nobenega pomanjkanja in sta še zmeraj večja za 3 dni. Kaj imamo še ne vemo, za enega je rekla, da je mogoče fantek. Obe s sestro sta bili z mano vred seveda precej razneženi ob gledanju malih škratkov. Baje vse delata vzporedno in sta po besedah G kot dve baletki. Edino za posteljico še ne ve al bo ena ali dve in se formira zadaj desno. Kaj pa to pomeni pa je moja zmedena, nosečniška, blond glava pozabila vprašat. Imam pa zdaj kontrolo 27.3 kaj pa mi bo takrat delala pa ne vem, sam je rekla, da bom imela precej pogoste preglede in v drugi polovici nosečnosti še en kontrolni UZ v porodnišnici. Manči je pa tud moja lubica, ta velika. Je zdaj en večer rekla, da bo poslušala dojenčka in mi dvignila majco in prislonila glavo na buškota. Je bla luštna moja lubica. No zdaj pa šibam brat. Pol pa upam, da še kaj napišem.... Pridne bodite, babuške moje.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 15:04:25
|
|
|
|
Najaa
|
Barbk, kaj posteljica še ni formirana? Sem misla, da je to že od začetka... Kdaj točno imaš rok? Aja, pa super za pregled! A počivaš? Povej mi, če bi imela AS? Ti ga z veseljem posodim! Mi pa samo jemo in spimo. Dobesedno. Vmes se tudi cartamo.
|
|
|
|
RE: December(ke/čki) 2006 9.3.2009 22:13:53
|
|
|
|
tatam
|
Ja pa sem spet doma-na bolniški.Tokrat ima še Anej angino.V nedeljo sem ga kar k dežurnemu vozla,saj se je celo noč drl,zjutraj pa niti sline ni več mogel požirat Zelo je bil bogi!!Danes pa je že malo bolje Ja,tak je pri nas-mamo štafeto angin Jaz sem v redu,je zgleda blo zadnjič malo vreme krivo ,hvalabogu. Torej Gibonnija in Oliverja vidla Osebno mi je Gibonni veliko boljši Ampak na glasno glasbo pa nisem več navajena,mi je še naslednji dan zvonilo po ušesih Našidva škrata pa sta vedno bolj navezana en na drugega.Danes naju ni blo eno uro,pa prideva domov-z Anejem in sta se objemala,lubčkala...Kot da se že cele dneve ne bi vidla!!Pa čez dan,če keri kaj ušpiči in ga skregam že leti k drugemu tožit in se stiskata Prav lušno ju je gledat! Pa govorita non-stop nekaj.Včasih ne folgam poslušat-sploh ko so vsi doma Zdi se mi da ful lepo govorita za svojo starost.Vsaj če primerjam z otroci iz njune skupine. Ja,pa Anej pozna črko A
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?