|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice iz MB in okolico
8.3.2009 14:04:43   
vanilla
Ojla babnice...

Evo, jaz sem ravnokar obesila eno rundo cunjic (Ebetka, spet počneva iste stvari, hehe user posted image )... Včeraj barvasto, pa dekice, nekaj plišastih igračk, copatke in nogavičke. Danes pa vse plenice. Likala bom pa tudi jaz čez teden.

Joj, punce, nimam še rojstnega dne... 7.4. bo! Verjetno je Pikica prehitro pogledala na seznam user posted image . Tako da prihranite želje do prihodnjega meseca, hihi.

Aja, pikica, super, da si se nam pridružila. Pa le čimveč počivaj, ker zmehčano ustje in skrajšan mv res pomenita prehiter porod. Zato čimveč horizontale in nič težkega dvigovanja in naprezanja. Saj glavno da zdržiš nekje do 37. tedna, potem pa je otroček res čist pripravljen na rojstvo.

No,čez pol urce pa pride ena družinica s 7-mesečnim dojenčkom na obisk, pa bomo šli na en dooooolg sprehod, ko je tako lep sonček.

Lepo se imejte to popoldne in se pišemo!

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: majčice iz MB in okolico
8.3.2009 19:05:04   
majska pikica
Oi user posted image
Vannila se opravičujem sem nekaj pobrklala.No pa si bom sedaj zapomnila.
Ja MV da je skrajšan in ustje zmehčano mi je pa ugotovila na pregledu in to zato ker mi vse nekaj dol tišči in boli pa je rekla da me bo pregledla.Še sama nisem mogla verjet ampak ko mi je rekla da bi me najraje not obdržala sem pa videla da gre zares.Hvala bogu da je moja G tako srčna in me je na moje prošnje inobljube spustila domov.Sedaj pa imam vsak teden pregled in merjenje MV.Sedaj pa res počivam inse ne naprezam še v pralnico mi je moj prinesel gugalnik tako da tam lepo perem in sušim cotike likam pa tudi že vse po vrsti HB da so izumli likalne deske ki si jih lahko nastaviš po višini.
Sedaj pa vaju zapuščam grem malo ležat sem ravno porihtala tavlka otroka sedaj se malo vležem potem pa pod tuš in v horizontalnega

PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 8:34:46   
ebetka
Dobro jutro,

Pikica, si pa res pridna, te kar občudujem kako ti vse to uspeva še poleg dveh otrok kljub temu z ležanjem... Sej zdaj pa maj RES več ni daleč.

Tudi jaz imam danes likalni dan, čeprav sem danes nekako lenobno razpoložena, nič se mi ne da...pa enkrat tekom dneva se bom že lotila, če ne pa imam še vedno nekaj časa user posted image .

Škoda, da se je včerajšnje čudovito vreme danes nekam skrio...bi bilo takoj tudi razpoloženje boljše.




(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 9:09:52   
vanilla
Dobro jutro...

Jaz pa danes šibnem v LJ, da malo vidim sodelavke, pa papirje za porodniško in bolniško nesem... Nekaj se bo vreme sfižilo, tako da ne bo ravno prijetno. No ja, bo že.
Oh, koliko cotik pa mene čaka za likati... Ko pogledam v utility na likalno desko, kjer trenutno ležijo... joj prejoj user posted image . Cela gora plenic in cunjic.... Ta vikend je pralni stroj delal kot še nikoli. Seveda sva prala tudi najine cunje in se mi zdi, da je pralo celo soboto in nedeljo skupaj... Pa še nisem mela kje sušit tako da sem vmes še premore delala s pranjem. Tako da... likanje se začne jutri.

Spim dobro, le da se vedno nekje sredi noči zbudim in moram enkrat lulat ter spit nekaj soka. Ta "ritual" se me drži že mesece user posted image . Pa obračam se kot kit po postelji, ker me al trebuh tišči al pa kosti bolijo...

Pikica, res, svaka ti čast, da zmoreš toliko stvari naenkrat... Poštimat ostale otroke, porihtat po stanovanju, počivat... Res, kapo dol! Drži se!

Tako... pridne bodite čez dan, počivajte, ker vreme itak ne bo za nič drugega...

Ebetka, srečno z likanjem! Še meni pošlji malce likalne energije za jutri user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 9:35:10   
ebetka
Punce, a si je katera že kupila modrček za dojenje? Jz ne vem, kam ga naj grem iskat - ma katera kak predlog kje so kolk tolk vredu in ne predragi...

Vanilla, fajn se mej na izletku v lj, likalane energije pa boš danes od mene dobila bolj malo ker sem si že pred eno uro pripravila desko in likalnik pa se bo po moje prej prah gor nabral kot bo kaj zlikano user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 18:02:11   
vanilla
Evo mene iz Lj.... Smo fajn počvekale, šle na kosilo, na kavo... Pol si pa nisem mogla kaj, pa sem še v BTC v Baby Center smuknila user posted image . Imela sem še nekaj bonov, ko so mi jih sodelavci ob odhodu podarili, pa sem rekla, da bom to izkoristila. Kaj pa čem to šparat in tehtat, kaj in kdaj naj kupim...

No, in sem vzela zelooooo lep kompletek za našo pupo, ko bomo šli domov iz porodnišnice. Sem vzela kar 56 številko, čeprav sem ful kolebala, al bi 50 al 56. Pol pa sm si mislila, kaj če bo mala tut čez 50 centi velika tako kot sm bla jaz... Ma, bom pa malo zavihala rokavčke, pa bo. Pa še vsaj nekaj časa ji bo prav.
No, kompletek pa je belo roza barve in so žabice do pasu, jopica, nogavičke ter kapica. Res je fuuul luštkan. No, vzela sem pa še nalepke za na steno v sobici. Od medvedka Pooha.. Fuuuul cartkane. Pa sem že polepla po steni - še moj se je raznežil, pa ko ni nek "pocukranc" po naravi, hehe.

No, ebetka, upam, da si uspela čez dan kaj zlikat.... Jaz napadam jutri, takoj od jutra... Upajmo user posted image .

Aja, modrček za dojenje: jaz sem enga kupila v LECLERCU, takrat, ko je bila tista akcija, pa ko sem hodla kupovat še druge stvari. Sem pa še od ene kolegice dobila tut, tak da to zdej mam. Že tako nisem mislila nekega ultra denarja dajat za te modrce in mi ni blo važno, da je Lisca al pa kaj takega... So pa tut v Interšparih, sem vidla zadnjič.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 19:26:25   
ebetka
Ja lepo si ti to danes nakupovala...jaz tud še moram kompletek za iz porodnišnice kupit.

Likanje je bilo tako tako, uspelo mi je polovico opranih cotik, ostalo jutri. Plenice pa moram še oprati in potem tudi to pride na vrsto.

Kje v šparu pa imajo te modrce? Pri perilu?? Sem že iskala pa nisem našla...ne vem ali sem pa preveč površno gledala, čist meni podobno.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: majčice iz MB in okolico
9.3.2009 20:20:55   
majska pikica
Oi babiki

Danes je pa res neki čudni dan se mi zdi da bi samo spala včeraj mi je uspelo 3/4 cotik porihtat pol pa sem obupala.Danes mi je kolegica prinesla veliko škatlo cotik tako da sem se bolj kislo nasmejala.Joj če pomislim da sta še 2 meseca do konca mi je kar hudo.Vannila tudi jaz ponoči obiskujem wc ampak se to dogaja samo ob 2-2.15 tu vmes grem sigurno hehe sem že mojemu rekla da bomo tega verjetno ponoči rodili.
Sedaj komaj čakam da mine ta mesec in še vsaj 1/2 aprila da ne bom več v skrbeh če se kaj prej začne.No ja pa saj bo samo ko pa se dnevi tako vlečejo še posebaj če moraš počivat samo jaz nekako to malo prekršim.Pa saj mojih dveh pingvinov pa tudi ne smem čist na stran dati se mi tako že smilita ker sem jim obljubila kopanje sedaj pa si ne upam it in mi tudi G odsvetuje vode pa od daleč ne morem gledat ker sem preveč vržena na plavanje.Saj jih bo verjetno naš dedi in ati peljala jaz bom pa doma.
Joj spet sem se razpisala sedaj grem ležat me že vse kosti bolijo od počivanja
pa se že potrpi

PAPA

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 8:11:18   
ebetka
Dobro jutro

Vidim, da smo vse tri trenutno v cunjicah in pranju in likanju... hehe user posted image . Nas pa je res začelo to gnezdenje matrat pošteno, jaz kr nimam mira...še sobico nonstop nekaj pripravljam in mi je kar kriza, ko vidim, da še ful stvari manjka in da je še v "izvedbeni" fazi user posted image .

Danes sem tudi jaz ponoči obiskovala wc, kar dvakrat, kar je ogromno za mene, je pa res, da sem včeraj še zvečer res dosti popila.

Sonček je ...bo treba malo na zrak...Pikica, za tebe vem, da ne smeš, ampak Vanilla, ti skrbiš kaj za kondicijo zdaj v tem obdobju? Jaz sem se malo preveč zanemarla, sicer grem na kak kratek sprehod ampak to je to in sem tako brez energije, da tudi ko grem od kavča do kuhinje se pošteno zadiham in pulz mi naraste v višine... to mi ni všeč. Samo po eni strani pa ne upam pretiravat z neko telovadbo in vajami, se mi zdi, da ima vsaka druga neko prepoved, mene pa sploh moja g ne pregleduje tako da bi lahko opazila kakšen problemček in si vse raje jemljem z neko rezervo.


(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 8:48:14   
vanilla
Oj!

Ja, rekreacija... Jaz sem se tudi zapustila te mesece... Na začetku sem bla še ful fit in nekako prvih 5 mesecev ni bilo drugih težav kot občasno bolenje kosti. No, zdaj pa že kar nekaj časa opažam ta povečan impulz, zadihanost in bolenje kosti tam spodaj. Sploh ne morem dolgo hoditi. Ko greva z mojim recimo po kakšnem trg. centru ali na sprehod - me kmalu začnejo tako kosti boleti, da enostavno ne morem več. Pa trebuh mi nekam naprej sili, čeprav G pravi, da je vse ok in na svojem mestu.
Tako da telovadim NIČ. In tudi zdaj bi bilo mogoče rahlo neumno nekaj ful začeti, da si ne bi še kaj sprožila, hehe.
Veš, ebetka, verjamem, da pač imava te težave, ki pa bodo takoj po porodu izginile, zato se ne sekirajmo. Pa tudi zaradi tega ne bomo nič lažje oz. težje rodile.
Ja, modrce so meli tukaj pri nas na Ptuju v Interšparu pri tekstilu... In to nekaj časa nazaj že. Zdaj pa ne vem, če so še ali ne. Probaj res pogledat po teh večjih trgonah, ko majo še tekstil zraven: leclerc, interšpar, mogoče mercator...

Joj, tole gnezdenje tudi mene obseda user posted image . Danes se spravim likat, pa bom vidla, do kje bom prišla. Ja, še malo.... še kak mesec in pol... jooooj user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 11:45:58   
ebetka
Evo, jaz se še javljam pred velikim podvigom - likanje 2. del... Sem bla na kratkem sprehodu in sem prišla nazaj tako zadihana kot bi maraton pretekla. Me pa nič ne bolijo kosti, kot opisuješ ti, vanilla. Upam, da se tudi moje telo kljub temu širi in pripravlja na porod...

Danes greva kupit še previjalno mizo, potem pa mislim, da bo razen tistih nekaj oblačilc in drobnarij res dovolj. Čeprav pri dojenčku po moje nikoli ni dovolj ...user posted image Aja pa to soboto bo treba še v Ikeo, ker prejšnjo nama ni uspelo do tja prit, so bli plani prekrižani... Tako da še imamo opravkov in nakupov...

Moja mala bejbika je tako čudno obrnjena v trebuhu, da sploh ne znam definirat...včeraj so se izbočevale bunkice na desni strani trebuha, čisto ob strani in pa še ene druge tik nad luliko, tavelika gmota pa se je premikala nekje okrog popka...hm, le kaj je kje, ne znam si predstavljati, upam, da bo kmalu kak ultrazvok.


(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 15:28:32   
vanilla
No, ebetka, tako kot vedno, verjamem, da sva tudi danes obe v istem opravilu user posted image . Namreč, ravnokar sem si vzela malce premora med likanjem.... Enostavno ne gre vse v enem kosu. Po eni strani se naveličam, po drugi pa mi itak trebuh nekam ven sili user posted image . Mislim, da bom vse končala. Sem si vse zložila po številkah in po vrsti oblačilca in bom tako tudi v omaro zlagala, da se ne bom potem pri dojenčku lovila in pol ure po policah iskala bodije in pajacke, hehe... Tako pa bo vse lepo po velikosti in vrsti.
Huh, sem organizirana, hehe.... Se vidi, da sm računovodja, hehe...

Ebetka, tut, če te ne bolijo kosti, to nič ne pomeni, da se ne bi širila oz. pripravljala na porod. Ravno tako pri tebi poteka vse normalno in ima telo pač svoj način, da se pripravi. Upam, da čimprej dobiš kak ultrazvok, da končno vidiš, kako je obrnjena.... Saj moja se tudi včasih čudno izboči, da ne vem, če je res na glavi al ne... G pravi, da še vedno se lahko obrača počasi in še vedno lahko tudi prečno leži itd. Meni se tudi bunkice izbočijo kdaj čist nekje na desni strani, kot da bo zadaj na hrbet ušla, hehe.
Kdaj maš naslednjič pregled? Takrat jo kr pobaraj, naj ti nardi UZ. Jaz mam 25.3.

Aja, sem pa hotla vprašati.... Jaz bom mela bebo najprej v zibelki... In ne vem, s čim jo naj pokrijem ponoči... Ker take male posteljnine nimam. Imam samo potem za tisto posteljico. S čim pa naj jo pokrijem v zibelki?

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 18:05:20   
ebetka
Hehe pa to ni res...vanilla, ne morem verjeti - jaz sem tud danes vse kot obsedena po številkah in velikosti oblačilca v predale zložila po likanju, pri meni mora bit vse organizirano in v najlepšem redu, kot pri enem obsedencu...se je moj user posted image samo smejal... In prav to sem tud jaz rekla: da ne bo časa potem pri dojenčku še iskat kje je kaj in katera velikost oblačila.

Sva kupila danes previjalno mizo, upam, da bova sestavila do konc tedna, ker bi rada čim prej red v sobici in da zložim še v previjalno stvari.

Glede uz bom drug teden na pregledu povprašala kdaj bomo kaj gledali bebico... res pa upam da čimprej.

Hm, odejica za zibelko... si pogledala v babycentru - tam se mi zdi, da imajo res veliko odej in tega. Drugače pa po moje tavečjo odejico preložiš in jo pokriješ. Tudi jaz bom na začetku odejico morala imet preloženo, ker jo bova imela iz ikee, tam so pa večje mere kot pri nas in bo preveč na začetku za tako malega otročka. Nekak se bomo mogli znajt. Poskusi še malo po netu pogledat v kakšnih trgovinah, če imajo kje posebno posteljnino za zibke.



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 19:53:16   
vanilla
Joj, ebetka, te podobnosti med nama so že naravnost grozljive, hehe...  Prav ne morem verjeti. Ti povem, da bova na isti dan rodili user posted image . In jaz sem ravno tak obsedenc z redom in organizacijo kot ti user posted image .
Še eno porcijo cotik dobim čez vikend in po eni strani bi rada, da čimprej, da še tisto operem in zložim, da je potem mir... Hm, kaj bom pa potem počela? hehe... samo še čakala na porod user posted image .

Ja, saj sem tudi jaz razmišljala, da bom kar improvizirala s pokrivanjem in odejicami. Mogoče bi bilo res škoda kupovati nekaj posebnega za zibko, ko pa bo itak vse hitro prerasla in šla potem v posteljico. V zibki bo tako samo par začetnih mesecev.

Aja, kdaj gremo na kavico? Komot lahko v Europarku, samo jaz tam ne poznam nobenega lokalčka oz. restavracije, ker bi lahko na prste ene roke preštela, kolikokrat sem bila tam. Pač, služba v LJ mi ni dopuščala obiskov po MB user posted image .

Super, da sta kupila previjalno mizo... Previjalno podlogo pa sem vzela v BC, tole: user posted image In tudi zeleno, ker sem pobarvala stene v zeleno nekje do polovice (od tal do polovice), pa nalepila nekaj nalepk z risanimi liki. in zdaj zgleda, kot da se tile risani liki igrajo na travniku.

Spet sem se najedla čokolinota... Uf, mam trebuh težek kot da bi par kil kamna notri nosila.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: majčice iz MB in okolico
10.3.2009 21:04:38   
majska pikica
Oi babiki
Jaz se pa danes tako slabo počutim da je kar hudo sem se komaj živa vstala tako da nisem nič kaj aktivna seda sem pa se odločla da malo pogledam kaj se dogaja to pri vama.Joj tudi jaz bi se vama rada pridružla na kavici seveda če lahko ja pa saj bi me moj pripeljal in bi lahko sedela.Ja kaj pa se tebe tiče Ebetka pa kar zagnjavi za UZ ker meni ga vsakič naredi pa čeprav na hitro ampak mi ga tako da vem da je z mojim malim vse OK.Če pa ti ne bi hotela naredit UZ pa reči da te boli in da te tišči potem ti ga bo sigurno naredila

Sedaj pa grem počivat lepo se imejte in božajte trebuščke saj je še zelo malo do tega ko bodo bebike zraven nas

PAPA

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 8:10:36   
ebetka
Glede kavice v europarku sem jaz takoj za... kdaj želita, mislim, da se bom jaz kar bolj prilagodila vama, ker sem doma 2 minuti vstran z avtom, edino popoldne bi bilo boljše, ker dopoldne sem brez avta, za peš pa sem lena user posted image ...sej ne, samo nočem, da me kdo iz službe vidi, ker je tudi moja služba dokaj tu blizu.
Pikica, upam, da si danes kaj boljše. Meni je pa danes nekam čudno počutje, verjetno ker sem ful slabo spala (polna luna) pa še vreme je ogabno.

Vanilla, tudi jaz mam dve steni v otroški sobici zeleni (drugi dve pa rumeni). Včeraj, ko sva kupila previjalno mizo sem tudi jaz hotela kupit eno izmed teh podlog pa sem potem pozabila, ker sva mogla še laufat na bankomat in tiste škatle z mizo tam pri blagajni puščat in ...cel kaos, no v glavnem, jaz sem pa nameravala vzeti ali to kot jo imaš ti ali pa to: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173667

Zdaj pa si grem narediti eno veliiiiiko porcijo čokota ali grisa (ne vem še) in se potem kaj javim.

(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 10:49:23   
vanilla
No, super, kar se kavice tiče.... Torej, prvi dogovor: popoldanski čas. Ta teden jaz več ne bom mogla, ker imam vsako popoldne nekaj. Drug teden pa komot kakšen ponedeljek oz. torek... No, se bomo dogovorile za podrobnosti.

Spala sem dobro, le zjutraj, ko je moj odhajal v službo sem se predramila in težje nazaj zaspala, ker me je mala žgečkala po trebuhu, potem sem pa še neke čudne sanje imela. Čeprav je zunaj tako lepo sonce, se meni sploh nič ne da. Prav neka lenoba me daje. Vedno grem v dve skrajnosti - al se naprezam in delam kot norc, al pa cel dan samo sedim in ne naredim nič user posted image .

Pikica, ti pa le pazi nase.... Še malce zdrži ene par tednov, pol pa če greš tut takoj rodit user posted image . 16.5. imaš rok, ne? Tako da kr malo še zdrži.... Sicer se pa potolaži, da četut bi zdej enkrat rodila, bi bilo z otročkom vse v redu! Sem prepričana user posted image .

No, ebetka, vidiš, da imava spet vse enako oz. podobno user posted image .

Brce pri meni več niso tako zelo intenzivne - so bolj kot premikanje oz. stegovanje. Delajo se manjše bunkice, pa velika (ta glavna) bunka se premika počasi.... Pa kolca dostikrat... Pa tut nasplošno ni nekaj divji otrok, kar se brcanja tiče. Medtem ko ene pravijo, da jih prav "prebuta" in nonstop brca. Pri meni je kar nekaj srednjega.
Ja, ebetka, dobro idejo ti je dala pikica: če ne bo hotela, ji kar reci, da te tišči in da te skrbi.

Zdaj pa ne vem, kaj bom počela.... Nekaj si bom že našla..

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 11:25:49   
ebetka
Jaz sem tud takoooo lena danes pa kaj je to. Ali nas luna zeza ali kaj. Pa tako lepo vreme je... Komaj sem se spravila, da sem malo posodo zložla v kuhinji, prava lenoba sem user posted image .

Moja mala tudi že bolj plazi po trebuhu kot kaj drugega, sicer tu in tam še brcne tako v desni del trebuha, da še mene zraven prestavi ampak v glavnem pa je že spremenila gibe v bolj "lagano" prestavo. Danes zjutraj ko sem se zbudila je bila zgužvana čisto zgoraj pod prsmi, da me je prav tiščalo in potem je takoj izvedla še en čuden premik in me je takooo zabolelo pod desno joško, da sem skoraj pozabla dihat user posted image . Ja tapravi nagajivčki so ti naši mali bejbiji. Pa sej prav, da le migajo in se premikajo.

Danes grem še do svojega zdravnika, da mi podaljša bolniško, upam, da bo vse ok.



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 13:45:08   
vanilla
Joj, kaka lenoba sm jaz danes.... Prav gnijem tle na sedežni user posted image . Pa še ne vem, kaj bi za kosilo si nardila... Nič se mi ne da. Odprt balkon mam, tako da vsaj malo zraka dobim, hehe.

Ta mala me pod desno rebro nekam tišči in se preteguje že cel dan.
TV mam prižgan in povsod samo TOP SHOP in te klinčeve prodaje... Joooj, ni čudno, da potem samo na netu visim.

Zunaj se nekaj oblači in veter piha... Po eni strani kr fajn, da vsaj nimam slabe vesti, da bi mogla kaj na sonček in na sprehod, hehe.... Ker se mi res ne da user posted image . Menda je res polna luna kriva.

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 15:21:06   
vanilla
Še nekaj sem se spomnila.... Kaj pa imena že imate izbrana za dojenčke?

Midva še nisva ziher oz. moj pravi, da imava "delovno ime" oz. "ime projekta", hehe.... In potem se heca pred drugimi in reče, da je ime projekta "KR835"... haha, kot neka šifra, saj razumete user posted image . No, ta šifra nič ne pomeni - ne številke ne črke v njej...

Drugače pa sma trenutno pri imenu KAJA. In se mi zdi še najbolj verjetno, da bo res Kaja. Nekak paše k priimku in tut vidim jo s tem imenom user posted image . Drugač mava z mojim kar različen okus. Meni so sicer všeč tut: Lara, Tia... Samo to so zdaj takoooo pogosta imena, da groza user posted image . Moj favorit je bila Lara, ampak ima kolegica Lano in je preveč podobno.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 16:37:04   
ebetka
Jaz sem nazaj od zdravnika pa spet grejem sedežno :) Še vedno se mi nič ne da. In tako bo danes tudi ostalo.

Kaja je zelo lepo ime, meni že od nekdaj, imam prijateljico Kajo, drugih pa ne poznam tako da je redko ime, kar mi je fajn.
Midva pa sva se odločila za ime Iza. Nisva niti kaj izbirala, je bilo to ime že od začetka izbrano. Večji problem bi bil, če bi bil fantek, ker mi nobeno ime ni preveč všeč oz. tista, ki so mi, so že "zasedena".

Grem dalje lenarit...se pišemo user posted image .



(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 18:46:13   
majska pikica
oi

glede imen sma midva z mojim hotela imet Majo sedaj ko pa vema da je fantek pa ne najdema imen naj povem da je prvi sin Marsel drugi pa Rene za tega nagajivčka pa nimama imena.Joj ko vsaj ne bi tako pihalo cel dan bi lahko vsaj veni ležala počutim se še vedno slabo upam da je za to kriva polna luna saj bomo videli.Grem dalje ležat se mi nič ne da verjetno sem pretiravala z likanjem in pranjem ta teden bom samo počivala

uživajte papa

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: majčice iz MB in okolico
11.3.2009 18:54:09   
ebetka
Pikica pazi se in počivaj, da se ti počutje čimprej izboljša. Imaš pa lepa imena tvojih fantov-  sploh Rene je bilo tudi meni eno izmed možnih pri fantku, če bi ga imela (samo ga verjetno nebi dala, ker ga ima sodelavka user posted image ).

Tudi jaz se zadnjo uro nekam čudno počutim, vrti se mi in prav nič mi ni fajn...upam da se danes dobro naspim in bom jutri boljša. Sej po moje še malo pa grem v posteljco in malo tv gledat.

Naj bo tudi jutri tak lep dan, le z malo manj vetra pa bomo šli na kak kratek sprehodek.



(odgovor članu majska pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: majčice iz MB in okolico
12.3.2009 9:56:28   
vanilla
Dobro jutro...

O, kako lepa imena imate izbrane.... Iza - zeloooo lepo ime, tako lepo zveni.
Pa tudi ti pikica imaš čudovita imena: Rene, Marsel.... Moraš dati zdaj tudi nekaj v tem stilu, samo se tudi jaz trenutno ne morem spomniti, katero bi pasalo zraven.

Tudi jaz sem se včeraj res čudno počutila... Pa je bilo tako lepo vreme, jaz pa takooooo lena. Ponoči pa sem spet bolj čudno spala oz. se premetavala iz enega boka na drugi. Pa tako težek in trd trebuh je bil. Če pa sem probala bit na hrbtu je bilo pa še slabše - kot bi imela kamenje notri. Prav težko najdem položaj in potem imam še neke čudne more, ker tako površno spim.

Danes je spet tak lep sonček. Malo se bom odpravila v trgovino, popoldan ob 17h pa imamo itak materinsko šolo. Prav opažam, da se me drži tak lenitis, da groza. Sploh zdaj, ko je za dojenčico praktično vse poštimano. In zdaj smo samo še v tistem pričakovanju. Po eni strani bi že najraje videla, da se končno začne in rodim in pridemo domov, po drugi strani pa... bi še kar prestavljala nekam za naprej vse skupaj user posted image . Sploh zato, ker je pač ta strah pred neznanim tako prisoten... je pač prvi otrok. Si prav ne morem zamisliti, da bom res mama... user posted image .

(odgovor članu ebetka)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: majčice iz MB in okolico
12.3.2009 13:43:10   
ebetka
Zdravo,

tudi jaz sem danes zelo slabo spala, dopoldne sem pa morala še v bolnico na plastiko zaradi enega znamenja in sem morala še tam čakati uro in pol.
No, zdaj sem končno doma, trebuh mi danes že ves dan otrdeva tako da bomo bolj počivali.

Vanilla, kako je v materinski šoli, izvete kaj novega?

Mene tudi že preganja materinstvo - vedno bolj in se že veselim dneva ko bom držala bebico v svojem naročju, po drugi strani me je tako strah kako bom uspela vse to... pa sej bomo zmogli, a ne user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)


Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!