|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
12.3.2009 9:53:50   
pika74
hehe.... jst tud... kr tko naprej user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
12.3.2009 10:08:05   
zofka7
Bambi hvala! Sicer nisem najbolj navdušena nad izplenom, ampak nimam kaj izbirat.user posted image

Kdaj pa greš ti v novo bitko?

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
12.3.2009 10:15:53   
gigi1
Ojla pupike

Pika74 čestittam za 2 mini otročka. Naj ostaneta pri tebi. To ti res srčno privoščim in želim. Pa tudi čas je že, da usoda ubere srečno pot user posted image

Zofka sablja super za 5 celic. Meni se zdi kar dober izplen user posted image . Zdej pa pečko prižgi, da bosta otročka imela toplo postlano user posted image

Lep dan prav vsem borkam, nosečkam in mamicam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
12.3.2009 10:45:03   
Stella Rossa
Madonca kje pa je mismis ?? Nič ni ofrišanega seznamčkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
12.3.2009 11:09:24   
palcica_
Zdaj sem šla na WC in kaj opazim - temno rjav flekec na vložku user posted image . Ne vem če to pomeni da je tečka na vidiku al pa mogoče vgnezditvena krvavitev? Sam dvomin ker sem že 8 dan po ET. 

A je katera izmed vas tudi kaj zakrvavela, pa je bilo potem vse OK?

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
12.3.2009 11:21:27   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

user posted image   user posted image   user posted image  Špelka se je javila. En lep pozdravček Špelka. user posted image

Ooooo, T1979 si že nazaj iz Portoroža?!? Kako je uspel seminar? Če si bila na seminarju tako aktivna kot sva midve smučali potem verjamem da je bilo the bestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
12.3.2009 11:27:21   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

Zdaj sem šla na WC in kaj opazim - temno rjav flekec na vložku user posted image . Ne vem če to pomeni da je tečka na vidiku al pa mogoče vgnezditvena krvavitev? Sam dvomin ker sem že 8 dan po ET. 

ni nujno, da je user posted image . Lahko pa narediš test, da ne boš v dvomih.

držim pestiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
12.3.2009 11:51:26   
womanpolice
GOLDY... Kje pa si kupila ta čaj?

REBY... Evo, dans sem naložila cel kup fotk na facebook od najinih mačkonov... tko, da si lahk greš pogledat... full sta že zrastla user posted image

FARGESIA... Šele dans sm vidla ZS. Ja, vem kako ti je... men je blo isto... ampak glavo pokonci... boš videla, da bo tokrat test user posted image in da bo vse ok. Če pa ne tokrat, pa naslednjič... Vem, da je težko čakat, tud men; vem, da smo neučakane, ampak enkrat bo tud naju ta sreča našla; boš videla!

BOLNIŠKA... Ja, dans sm dobila od komisije podaljšano bolniško do 24.3. (predvidevala sem do konec fizioterapij do 20.3.). Okoli 25.3. pa bo punkcija tko, da mi je zdravnica že kr rekla, da bova potem na komisijo poslale še te papirje, in da bodo še potem bolniško podaljšali zaradi postopka... Zdaj sem doma že dobr mesec in sem že res naveličana vsega...

MIŠKA73... Žal ne bom mogla drug teden do tebe, ker je komisija napisala "dovoljeni izhodi na zdravniške preglede in terapijo, drugače pa mirovanje"... tko da ne upam mrdnit nikamor... krizda... men se bo zmešal tle notr... prej mi je vsaj zdravnica dovolila gibanje in zdravilišča, zdaj pa komisija dovoli le to kar sem napisala... Morm zdravnico vprašat, če dovoli kakšne sprehode; sej gibat se pa ja moraš... morm jo vprašat....

MATEJA_GOLJEV... Tokrat pa bodo bolj previdni; itak, da so se kaj iz svoje napake naučili, mar ne...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
12.3.2009 11:51:41   
mlinčka

Jah, pri meni se je vedno dogajalo 8. dan po ET - oba scenarija. Prvič in drugič je to pomenilo konec veselja. Tretjič sem bila, zaradi preteklih izkušenj, prepričana, da se zgodba ponavlja. Zjutraj sem zakrvavela, nehala z utrogestanom in se vdala v usodo. Vendar se mi je krvavitev po parih urah začela ustavljat, bil je samo še švoh izcedek, ki ga je bilo vedno manj. Ko je bilo naslednji dan že vse belo, sem začela spet z utrogestanom (bolj za štos, kot da bi resnično verjela v čudež user posted image ). Ker se je belina nadaljevala, sem dan pred uradnim krvnim testom (na katerega itak nisem nameravala it) za vsak slučaj nardila test (no, dva, če sem iskrena user posted image ) in user posted image . Na krvnega sem potem seveda šla, kjer so mi nosečnost potrdili. In potem na UZ spet user posted image , ker sta bila dva user posted image user posted image  (bila sem prepričana, da je tista krvavitev pomenila, da se je eden poslovil). Ostalo je samo še zgodovina user posted image . Močno, močno upam, da greš po mojih stopinjah! Držim pesti!  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
12.3.2009 11:53:00   
womanpolice

Tko kot ti je že Pika74 napisala.. izcedek ni nuujn, da ni ratal.. Punce tle gor so imele že tud večje izcedke; tud bolj krvave, pa so danes user posted image   Dokler se popolnoma ne ulije user posted image , še imaš vso upanje. Držim pesti!!!!!!!!

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
12.3.2009 12:10:20   
womanpolice
NČ... ker ste bolj redkobesedne user posted image  user posted image  user posted image , bom šla nekaj pojest, saj še nism nič jedla (sem bla na fizioterapiji)...

Uživajte v lepem dnevu maksimalno; saj vi lahko... jst pa ne... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
12.3.2009 12:13:42   
Stella Rossa
WP jaz sem danes jutri in v soboto na šihtu od jutra do večera, kar slabo mi pride ko vidim kak sonček je zunaj, jaz pa moram tu v trgovini čepet......user posted image user posted image user posted image
pa še na RR se nič ne dogaja, bom začela sama sebi na poste odgovarjatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
12.3.2009 12:13:58   
lučka 25
Ohoj user posted image

Danes je en tako lep sončen dan. Bi se kar na kako teraso vlegla in uživala.

mateja, kot si rekla, da naj bo zdaj vse v redu in da ne bodo folikli spet kaj po svoje pametovali. Srečno user posted image . A ja, pa bravo, ker si danes zmagala in bila prva. user posted image

arneja, samo da si že bolje. Je pa res, kot si rekla, boš pa mamica zimčku.user posted image

palcica, nič biti pesimistična. Kar razmišljaj pozitivno, kolikor se le da. Me navijamo za uspeh. Sem pa jaz tudi 2 dni krvavela (bolj temna kri), pa potem nič več in je  uspelo.

zofka, kako lepo, da si spet prišla malo naokoli in, da si spet v akciji.  user posted image Naj bo teh 5 celic zmagovalnih, da se vse lepo oplodijo, potem pa še samo otroke v varstvo za 9M, pa bo. Drugače pa probaj malo začarati.user posted image

pika, super za 5A blastocisto in morulo. Zdaj naj se pa lepo vgnezdita ter uživata v mama hotelu vse do poroda. user posted image

mlinčka, še dobro da imamo tebe, da nas postrežeš s kavico. Vidiš, smo se že razvadile. Če te Reby ne prehiti. user posted image

miška, kako kaj naša mamica?user posted image

WP, zunaj je sonček, pa nas bolj ven vleče. Jaz grem pa sedaj kuhat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
12.3.2009 12:14:53   
palcica_
mlinčka a si imela ET na 3 al 5 dan? Si močno krvavela? Pri meni se je sam flekec pokazal.

Sam danes mi ne gre nič od rok. Sem zjutraj prišla v službo in ko sem hotela vstat iz avta, me je nekaj v križu zapeklo - sedaj komaj hodim user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
12.3.2009 12:17:26   
Goldy
WP - čaj se baje kupi v Mullerju, jaz pa sem si to skuhala kar sama - koščke ingverja (kupila v Sanolaborju) in mleti cimet dala v mrzlo vodo in zavrela, malo počakala, precedila in spila. Je pa mislim, da to napisano pri navodilih, ki jih imamo na začetku teme (ko je Hope pisala). Saj večini napišejo tako kot tebi (komisija), samo potem včasih pač greš ven, ker enostavno ne moreš biti več noter.user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1140
12.3.2009 12:17:31   
Reby
WP - sem šla pogledat, madonca sta lušna, Mufi je ful lepe barve, takšnega sem si vedno želela, no, pa imamo zdej enga risa doma :)
Palcica - tako, kot so punce rekle, še ni čas za paniko user posted image
Lučka - Reby je bila danes zaspanka user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.3.2009 12:33:53   
n74

Dobro jutro!

Se prišla v službo in si vzela minutko za pregled tekočih novic user posted image .

N74 ko sem gledala malo nazaj po forumu sem vidla da si imela v tem poskusu tudi enega zamrznjenčka. Kdaj pa so ti poslali obvestilo domov? Jaz ga nisem še dobila, tako da dvomom da je ostal kašen zamrznjenček.
Saj nasploh se bojem, da se tudi ni nič vgnezdilo. Sem tolk prestrašena, da se mi zdi da prej ne bo nič ko ja. Mal pesimistično razmišljam, sam se bojim da se bo ponovila lanskoletna zgodba ko sem imela najprej SS potem pa še IMN user posted image .

Ne vem v katerem centru si ti. Jaz sem pri Rešu in sem dobila pošto 6 dni po transferju. Ne smeš pa obupat in razmišljati ali se je vgnezdilo ali ne. Če se slučajno ne bo, boš naslednjič upoštevala vse nasvete, ki jih prebereš tu gor, pa bo uspeh sigurno viden. Npr.da prosiš, da ti dr.naredi hatching za lažjo vgnezditev,  predpiše tablete Medrol, ki oslabi inmunski sistem in se zarodek lažje vgnezdi. DO rezultata pa nič negativno razmišljat, še vedno je upanje. Držim pesti.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.3.2009 12:59:52   
n74
Ojla punce, mene so pa kar vsi znaki zapustili, nič več me ne špika tam dol. A to pomeni, da so si pikice postlale in zdaj uživajo v bušiju?
Zdaj imam UZ pri Rešu 26.3., kdaj se pa naročim pri osebnem G? A po Rešu ali kar takoj?

pika74 - izgleda, da bodo spomladanski meseci za nas +30. Držim pesti, da nam čimvečim uspe.

lučka25 - če grem za tabo, potem se že vidim v poletnih mesecih, da se dopoldan vsak dan nastavljam sončku in božam bušija. Ti kar uživaj na sončku.

palčica - jaz sem se pa par dni nazaj kar malo sekirala, ker nisem imela nobenega izcedka, ker so punce pisale, da so ga imele in bile potem noseče.

bambi75-ti pošljem ZS zvečer, prav?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.3.2009 13:24:15   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Jah, pri meni se je vedno dogajalo 8. dan po ET - oba scenarija. Prvič in drugič je to pomenilo konec veselja. Tretjič sem bila, zaradi preteklih izkušenj, prepričana, da se zgodba ponavlja. Zjutraj sem zakrvavela, nehala z utrogestanom in se vdala v usodo. Vendar se mi je krvavitev po parih urah začela ustavljat, bil je samo še švoh izcedek, ki ga je bilo vedno manj. Ko je bilo naslednji dan že vse belo, sem začela spet z utrogestanom (bolj za štos, kot da bi resnično verjela v čudež user posted image ). Ker se je belina nadaljevala, sem dan pred uradnim krvnim testom (na katerega itak nisem nameravala it) za vsak slučaj nardila test (no, dva, če sem iskrena user posted image ) in user posted image . Na krvnega sem potem seveda šla, kjer so mi nosečnost potrdili. In potem na UZ spet user posted image , ker sta bila dva user posted image user posted image  (bila sem prepričana, da je tista krvavitev pomenila, da se je eden poslovil). Ostalo je samo še zgodovina user posted image . Močno, močno upam, da greš po mojih stopinjah! Držim pesti!  

Kok mi tale tvoja zgodbica vedno pričara nasmešek na obraz... in lepe spomine.
Včasih še zdaj ne morem verjet, da vama je takrat ratalo....
Moja ljuba mlinček družinica user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.3.2009 13:39:44   
zofka7
Oj, Žižek!

Kje si ti, kaj se dogaja?

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.3.2009 13:49:27   
spelka12
pika74 čestitke za 2 user posted image user posted image . A zdej bomo šli pa do konca a ne da bomouser posted image . Držim pesti.
Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uživajte maximalno.
T1979 user posted image user posted image user posted image  kdaj gresta spet ata obiskat?
KAm vam je pa mišmiš ušla user posted image . MIIIIŠMIIIIIIŠika come back.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.3.2009 13:55:38   
Stella Rossa
spelka pridi da ti dam en veliki hug......kdaj boš pa ti tvoje pingvinčke dobila?

luv yauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.3.2009 14:00:04   
mlinčka

mlinčka a si imela ET na 3 al 5 dan? Si močno krvavela? Pri meni se je sam flekec pokazal.

ET sem imela 5. dan, krvavela sem pa recimo srednje. Torej, bilo je več kot samo izcedek, ni pa kar lilo v kosih iz mene. Drži se!

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.3.2009 14:09:43   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kok mi tale tvoja zgodbica vedno pričara nasmešek na obraz... in lepe spomine.
Včasih še zdaj ne morem verjet, da vama je takrat ratalo....
Moja ljuba mlinček družinica user posted image

Joooj, podganči, zdejle se mi je pa mal pogled zameglil user posted image ... Sanja se ti ne, kok sem vesela, da vama je uspelo user posted image ! In to brez štorkelj, bejbi!  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.3.2009 14:12:23   
miska73
AKTUALNO  

Četrtek, 12.03.
gospodarica - ET
mateja_goljev - začetek špikanja

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

Sobota, 14.03.
Lana70 - začetek špikanja
suska - UZ

Ponedeljek, 16.03.
mismis - UZ
zofka - ET

Četrtek, 19.03.
Kismy - začetek špikanja

Petek, 20.03.
Stella Rossa- UZ

Ponedeljek, 23.03.
Diana79 - UZ

Torek, 24.03.
BEBIII - prevzem zdravil

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  
Lana70 - UZ

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

Nedelja, 15.03.
cukica

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image    BibaBond, Špelka12, Loremi, Bambi75, Vitaebella, Suzi74, Arneja   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Princes34 greje user posted image   test 14.03. 
palcica_ greje user posted image user posted image   test 18.03. 
Fargesia greje user posted image  ??  test 19.03. 
a.jrad greje user posted image  test 22.03. 
mala81  greje user posted image user posted image   test 23.03. 
pika74  greje user posted image user posted image   test 26.03. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ, dr. Vogler)
  • šopka (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš)
  • mismis (3.IVF, LJ, dr.Drobnič) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • Ivyy (ICSI)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, 14.4. posvet zamrznjenčki)
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (2. IVF, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  MAREC user posted image        

user posted image  Cari (PO)
    user posted image  Naska (LJ)
    user posted image  miška73 (LJ)
    user posted image  jona3 (MB)
    user posted image  n74 (PO)

•  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 12.3.2009 14:18:59 >

(odgovor članu lučka 25)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1150
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?