|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
11.3.2009 13:50:24   
BIA79
Vem da se tej črti reče linea negra ali nekaj podobnega in če se prav spomnem pride zaradi hormonskih motenj...jaz je nimam...vsaj mislim, ne vidim več dobro tam spodaj hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
11.3.2009 13:52:22   
DannyS
Meni pa ni prišla črta, torej si se ti izdala, ker to pride prej tistim ki imajo fantka, hehe...:)

Ne hec, pojavi se zaradi velike količine hormonov v telesu, kliče pa se linea negra. Ni nujno pa da jo ima vsaka.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
11.3.2009 13:53:47   
Belen
user posted image
ne pa ne..... user posted image
kako ne? dwe frendici moji sta jo meli.... res jo nimate?????????? user posted image

in kaj naj bi to pomenilo, preweč hormow???? w slabem smislu????????user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 778
11.3.2009 13:55:51   
DannyS
Ne ne res je nimam... sem prav pogledala še enkrat zdaj...

Ne to ni nič v slabem smislu. Je normalno, samo kot pri vseh stvareh ene doleti druge pa ne, enkrat sem brala, da jo je nekaj punc dobilo šele po porodu.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
11.3.2009 13:59:16   
Belen
aha ok....sam preweč hormonov w kakem smislu? na kratko da ne brskam po netu user posted image ....
in česa mam weč js kot ti al BIA79? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 780
11.3.2009 14:01:49   
BIA79
Joj Belen ne se sekirat zaradi tega...to je verjetno edina stvar, ki je nisem dobila...ko sem brala tu na forumu teden po teden kaj me lahko doleti me je doletelo...ampak mi mozolji še vedno niso zginili...vsako telo drugače odreagira, tako da dont worry!!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 781
11.3.2009 14:05:34   
DannyS
Ja ne se sekirat, to je isto kot s strijami, ki ene jih dobijo, druge pa ne...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 782
11.3.2009 14:08:35   
Belen
mozolje in strije še nimam user posted image
no ja zaenkrat.... res da se mažem.... ben mogoče nimam strij ker sm itak že "in karne" tako da jih (še) ni user posted image
mozolje pa nikoli (saj nekaj) nism imela user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 783
11.3.2009 14:18:29   
Belen
bia79, je pršla sobica??? in??? user posted image  ste montirali???? user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
11.3.2009 14:19:48   
BIA79
Jaz imam strije že povsod, samo na trebuhu mi še manjkajo tako da se ne sekiram :)

Mozoljev pa imam itak na pretek :) Vsak ima svoje :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
11.3.2009 14:36:57   
Belen
punce jemlje katera še wedno folno k? al pa kaj za železo al kalcij??? js sm pozabla prasat mojo G, če morem še kaj jemat.... user posted image

kaj pa kej druzga.??? js jemljem neovin....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 786
11.3.2009 14:47:43   
BIA79
folno sem nehala jemati...potem ko sem dobivala prve krče sem začela piti magnezijeve šumeče tablete, sedaj pa ker pijem železo ne pijem ničesar...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
11.3.2009 14:51:09   
Belen
ja ma si sama začela al ti je G reku???

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 788
11.3.2009 14:52:01   
DannyS
Folne ne jemljem že od januarja, zdaj pa jemljem magnezijeve in kalcijeve šumeče tabletke, čeprav se mi zdi ne pomagajo kaj dosti, ker imam še vedno skoraj vsako drugo noč krče v nogah.

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 789
11.3.2009 15:16:40   
Belen
aha...F niti js weč ne,ampak uno za tablete vam je G reku al kr same?user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.3.2009 15:29:01   
BIA79
Mene je sestra vprašala na prvem pregledu, če jemljem folno...in to je bilo vse

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.3.2009 15:32:05   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Meni pa ni prišla črta, torej si se ti izdala, ker to pride prej tistim ki imajo fantka, hehe...:)

Ne hec, pojavi se zaradi velike količine hormonov v telesu, kliče pa se linea negra. Ni nujno pa da jo ima vsaka.

ja jaz sem jo dobila 2 tedna pred porodom, pa je bila vidna še mesec po...res je, da sem imela fantka user posted image Vendar je imela pa kolegica punčko in je bila njena vidna že nekje od 7 meseca naprej...tako da...to žal ne velja user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.3.2009 15:34:09   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

punce jemlje katera še wedno folno k? al pa kaj za železo al kalcij??? js sm pozabla prasat mojo G, če morem še kaj jemat.... user posted image

kaj pa kej druzga.??? js jemljem neovin....

jaz jemljem vsako jutro elevit in koralni kalcij tabletko...potem pa neskaffe s fulllllll mleka in malo kave....mnjami! Sem se tako navadila. V prvi nosečnosti sem imela ful krčev, pa ta kalcij ful pomaga

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.3.2009 15:36:22   
Belen
amaya.... no saj ena jo ima user posted image ....
ma ta elevit je za železo,kalcij? ker js kao w teh neovin je wse not...ma wseeno ne wem, če bi kao jemala še malo kalcija al kej podobnega

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.3.2009 16:28:06   
kristi
Pzdravček
BELEN-eden od razlogov zakaj nastane ta črta je homon eni pa je Baica-zdravnica razložila češ da je narava poskrbela da v primeru CR.zdravnik ni zgrešil.Meni se je zdeloto malo čudo ampak desetletja nazaj ,mogoče res.
Sama sem imela EA.in sem  jo dobila ko je bilo nekje 6h od pričetja umetnih popadkih,malo je nelagodna poza da ti vstavijo potem je pa amerika čutila sem ravno prav ,vedla sem kdaj  je popadek le na polovico bolečine,tako se je porod koncal že čez 5h če ne bi bila še vedno tam HAHA. In vsekakor so predavanja zaželjena ,posledice so pa da si malo dlje v porodni po porodu lahko močno bruhaš po porodu in malo težje se premikaš sam niti te ne pustijo same na wc.prvih nekaj ur.Moja izkušnja je dobra je pa odvisno kako prenašaš bolečino.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.3.2009 16:39:29   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

amaya.... no saj ena jo ima user posted image ....
ma ta elevit je za železo,kalcij? ker js kao w teh neovin je wse not...ma wseeno ne wem, če bi kao jemala še malo kalcija al kej podobnega

ne nimam jo več...mi je zginla...zdaj pa mi ni še prišla....

elevit so vsi vitamini v enem s folno kislino vred

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.3.2009 19:41:09   
Hator
Evo mene s pregleda - MF + 3D
Naš user posted image tehta že 6760 g, vse ok.user posted image user posted image user posted image Na 3d se je lepo videlo, kako je brcal, odpiral usta zazehal. Spol se je videl, vendar nisva želela izvedet.
Bodoča mamica pa ostaja na bolniški do konca nosečnosti in mora počivat. MV je sicer lepo zaprt, a je zmehčan in malo krajši, posteljica pa nizko.

Linea negra se je pojavila tudi meni, že kar lep čas nazaj, ni pa hudo izrazita.

Kar se tiče magnesolo - meni ga je priporočal moj G zaradi krčev, zato ga pijem.  Za tifol pa mi je nekje po 3 mes rekel, da lahko neham jemati.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 797
12.3.2009 6:00:52   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Evo mene s pregleda - MF + 3D
Naš user posted image tehta že 6760 g, vse ok.user posted image user posted image user posted image Na 3d se je lepo videlo, kako je brcal, odpiral usta zazehal. Spol se je videl, vendar nisva želela izvedet.
Bodoča mamica pa ostaja na bolniški do konca nosečnosti in mora počivat. MV je sicer lepo zaprt, a je zmehčan in malo krajši, posteljica pa nizko.

Linea negra se je pojavila tudi meni, že kar lep čas nazaj, ni pa hudo izrazita.

Kar se tiče magnesolo - meni ga je priporočal moj G zaradi krčev, zato ga pijem.  Za tifol pa mi je nekje po 3 mes rekel, da lahko neham jemati.

???????????????????????????????????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UPAM, DA SI SE ZMOTILA

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 798
12.3.2009 7:07:55   
Belen
jutro user posted image in mamice....
hator čestitam za dobro oprawljen MF in 3D,ampak ne werjamem da ima twpj mali 6760 g ???????? user posted image malo preweč user posted image 670 mogoče.... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 799
12.3.2009 8:16:37   
DannyS
Jutro, ja pomojem je tudi tam nekje 676 g.

Meni pa je včeraj na telovadbi ugotovila, da imam malo povečan razmik trebušnih mišic, torej kao da se verjetno napačno dvigam iz postelje, dvigam težke stvari... čeprav meni se ne zdi da bi pretiravala...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.