Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:50:24
|
|
|
|
BIA79
|
Vem da se tej črti reče linea negra ali nekaj podobnega in če se prav spomnem pride zaradi hormonskih motenj...jaz je nimam...vsaj mislim, ne vidim več dobro tam spodaj hahaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:52:22
|
|
|
|
DannyS
|
Meni pa ni prišla črta, torej si se ti izdala, ker to pride prej tistim ki imajo fantka, hehe...:) Ne hec, pojavi se zaradi velike količine hormonov v telesu, kliče pa se linea negra. Ni nujno pa da jo ima vsaka.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:53:47
|
|
|
|
Belen
|
ne pa ne..... kako ne? dwe frendici moji sta jo meli.... res jo nimate?????????? in kaj naj bi to pomenilo, preweč hormow???? w slabem smislu????????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:55:51
|
|
|
|
DannyS
|
Ne ne res je nimam... sem prav pogledala še enkrat zdaj... Ne to ni nič v slabem smislu. Je normalno, samo kot pri vseh stvareh ene doleti druge pa ne, enkrat sem brala, da jo je nekaj punc dobilo šele po porodu.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:59:16
|
|
|
|
Belen
|
aha ok....sam preweč hormonov w kakem smislu? na kratko da ne brskam po netu .... in česa mam weč js kot ti al BIA79?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:01:49
|
|
|
|
BIA79
|
Joj Belen ne se sekirat zaradi tega...to je verjetno edina stvar, ki je nisem dobila...ko sem brala tu na forumu teden po teden kaj me lahko doleti me je doletelo...ampak mi mozolji še vedno niso zginili...vsako telo drugače odreagira, tako da dont worry!!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:05:34
|
|
|
|
DannyS
|
Ja ne se sekirat, to je isto kot s strijami, ki ene jih dobijo, druge pa ne...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:08:35
|
|
|
|
Belen
|
mozolje in strije še nimam no ja zaenkrat.... res da se mažem.... ben mogoče nimam strij ker sm itak že "in karne" tako da jih (še) ni mozolje pa nikoli (saj nekaj) nism imela
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:18:29
|
|
|
|
Belen
|
bia79, je pršla sobica??? in??? ste montirali????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:19:48
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz imam strije že povsod, samo na trebuhu mi še manjkajo tako da se ne sekiram :) Mozoljev pa imam itak na pretek :) Vsak ima svoje :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:36:57
|
|
|
|
Belen
|
punce jemlje katera še wedno folno k? al pa kaj za železo al kalcij??? js sm pozabla prasat mojo G, če morem še kaj jemat.... kaj pa kej druzga.??? js jemljem neovin....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:47:43
|
|
|
|
BIA79
|
folno sem nehala jemati...potem ko sem dobivala prve krče sem začela piti magnezijeve šumeče tablete, sedaj pa ker pijem železo ne pijem ničesar...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:51:09
|
|
|
|
Belen
|
ja ma si sama začela al ti je G reku???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 14:52:01
|
|
|
|
DannyS
|
Folne ne jemljem že od januarja, zdaj pa jemljem magnezijeve in kalcijeve šumeče tabletke, čeprav se mi zdi ne pomagajo kaj dosti, ker imam še vedno skoraj vsako drugo noč krče v nogah.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 15:16:40
|
|
|
|
Belen
|
aha...F niti js weč ne,ampak uno za tablete vam je G reku al kr same?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 15:29:01
|
|
|
|
BIA79
|
Mene je sestra vprašala na prvem pregledu, če jemljem folno...in to je bilo vse
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 15:32:05
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Meni pa ni prišla črta, torej si se ti izdala, ker to pride prej tistim ki imajo fantka, hehe...:) Ne hec, pojavi se zaradi velike količine hormonov v telesu, kliče pa se linea negra. Ni nujno pa da jo ima vsaka. ja jaz sem jo dobila 2 tedna pred porodom, pa je bila vidna še mesec po...res je, da sem imela fantka Vendar je imela pa kolegica punčko in je bila njena vidna že nekje od 7 meseca naprej...tako da...to žal ne velja
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 15:34:09
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen punce jemlje katera še wedno folno k? al pa kaj za železo al kalcij??? js sm pozabla prasat mojo G, če morem še kaj jemat.... kaj pa kej druzga.??? js jemljem neovin.... jaz jemljem vsako jutro elevit in koralni kalcij tabletko...potem pa neskaffe s fulllllll mleka in malo kave....mnjami! Sem se tako navadila. V prvi nosečnosti sem imela ful krčev, pa ta kalcij ful pomaga
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 15:36:22
|
|
|
|
Belen
|
amaya.... no saj ena jo ima .... ma ta elevit je za železo,kalcij? ker js kao w teh neovin je wse not...ma wseeno ne wem, če bi kao jemala še malo kalcija al kej podobnega
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 16:28:06
|
|
|
|
kristi
|
Pzdravček BELEN-eden od razlogov zakaj nastane ta črta je homon eni pa je Baica-zdravnica razložila češ da je narava poskrbela da v primeru CR.zdravnik ni zgrešil.Meni se je zdeloto malo čudo ampak desetletja nazaj ,mogoče res. Sama sem imela EA.in sem jo dobila ko je bilo nekje 6h od pričetja umetnih popadkih,malo je nelagodna poza da ti vstavijo potem je pa amerika čutila sem ravno prav ,vedla sem kdaj je popadek le na polovico bolečine,tako se je porod koncal že čez 5h če ne bi bila še vedno tam HAHA. In vsekakor so predavanja zaželjena ,posledice so pa da si malo dlje v porodni po porodu lahko močno bruhaš po porodu in malo težje se premikaš sam niti te ne pustijo same na wc.prvih nekaj ur.Moja izkušnja je dobra je pa odvisno kako prenašaš bolečino.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 16:39:29
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen amaya.... no saj ena jo ima .... ma ta elevit je za železo,kalcij? ker js kao w teh neovin je wse not...ma wseeno ne wem, če bi kao jemala še malo kalcija al kej podobnega ne nimam jo več...mi je zginla...zdaj pa mi ni še prišla.... elevit so vsi vitamini v enem s folno kislino vred
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 19:41:09
|
|
|
|
Hator
|
Evo mene s pregleda - MF + 3D Naš tehta že 6760 g, vse ok. Na 3d se je lepo videlo, kako je brcal, odpiral usta zazehal. Spol se je videl, vendar nisva želela izvedet. Bodoča mamica pa ostaja na bolniški do konca nosečnosti in mora počivat. MV je sicer lepo zaprt, a je zmehčan in malo krajši, posteljica pa nizko. Linea negra se je pojavila tudi meni, že kar lep čas nazaj, ni pa hudo izrazita. Kar se tiče magnesolo - meni ga je priporočal moj G zaradi krčev, zato ga pijem. Za tifol pa mi je nekje po 3 mes rekel, da lahko neham jemati.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.3.2009 6:00:52
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator Evo mene s pregleda - MF + 3D Naš tehta že 6760 g, vse ok. Na 3d se je lepo videlo, kako je brcal, odpiral usta zazehal. Spol se je videl, vendar nisva želela izvedet. Bodoča mamica pa ostaja na bolniški do konca nosečnosti in mora počivat. MV je sicer lepo zaprt, a je zmehčan in malo krajši, posteljica pa nizko. Linea negra se je pojavila tudi meni, že kar lep čas nazaj, ni pa hudo izrazita. Kar se tiče magnesolo - meni ga je priporočal moj G zaradi krčev, zato ga pijem. Za tifol pa mi je nekje po 3 mes rekel, da lahko neham jemati. ??????????????????????????????????????????????? UPAM, DA SI SE ZMOTILA
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.3.2009 7:07:55
|
|
|
|
Belen
|
jutro in mamice.... hator čestitam za dobro oprawljen MF in 3D,ampak ne werjamem da ima twpj mali 6760 g ???????? malo preweč 670 mogoče....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.3.2009 8:16:37
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro, ja pomojem je tudi tam nekje 676 g. Meni pa je včeraj na telovadbi ugotovila, da imam malo povečan razmik trebušnih mišic, torej kao da se verjetno napačno dvigam iz postelje, dvigam težke stvari... čeprav meni se ne zdi da bi pretiravala...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.