Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 12:39:06
|
|
|
|
DannyS
|
Ginekolog ti napiše, samo se mi zdi da se mora delodajalec s tem strinjat, nisem pa sigurna, mogoče bo katera druga vedla. Ma te prav tolko boli hrbet?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 12:44:52
|
|
|
|
Belen
|
aha... se bom pozanimala... hwala wseeno. Ja kr me boli..... js mam težawe že od prej...zdej pa ko je kr welik....saj meni se zdi za 4 mes in 2 tedna.... nekje do 1h zdržim sedet.....pole me fulll buba.... pa še neke krče sm mela w bušu wčeraj ... pa še wrjetrno ni isto z dwema kot z enim ....wsak wleče na swojo stran si widla moj buš? poglej pod mojim albumom...no primerjaj s twojim swa na istem?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:01:23
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ne sej ti verjamem, samo ti povem da meni proti bolečinam v križu ful pomaga telovadba in sprehodi. Kupila pa sem si tudi tisto veliko žogo. Ker sama imam tudi sedeče delo in me proti koncu tedna dostikrat kaj zgrabi, tudi tam okoli 13 ure... čisto popolnoma pa se tej bolečini ne da izognit, ker menda je to tudi normalno, glede da se vezi mehčajo in pritiskajo... meni je rekel ginekolog, da nosim zadaj, za to pa so še bolj značilne bolečine v križu, kot za tiste, ki nosijo spredaj. Glede velikosti bušijev pa sama sploh ne znam ocenit, kje sem jaz in kje ste druge...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:14:21
|
|
|
|
Belen
|
sej werjamem...telowadba.... bom ju3 mojo G prašala če lahko hodim, preden jo zapustim .... pa za drugo jo bom tut prašala.... čemo videt ... uffffff... ke lepo wreme, praw wen bi šla na sonček
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:17:14
|
|
|
|
Hator
|
Belen - zakaj pa ne bi šla čisto na bolniško; bolečine v križu se bodo verjetno samo še stopnjevale, sploh ker sta dva. Mene je začelo tudi ful bolet in če bi bila v službi sploh ne bi zdržala. Na materinski šoli 1,5h res komaj, komaj zdržim na stolu. Tiste, ki so imele težave s križem, vem, da so bile na bolniški. Sem vidla tvoj buši - kaj pa vem, men se zdi neki takega kot moj ma sej ne vem... moram še jaz kako slikico gor prilepit, sam ne najdem kabla od fotoaparata
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:26:55
|
|
|
|
Belen
|
hator, ma tko,ki kaj da delam doma???? mi bo dolgčas.... že wem.... še baje če si doma, moraš bit doma, ne smeš wen hodit..... js ne morem bit 24ur na dan doma ?! bom widla no ja kaj in kako bo naprej..... ja sej mogoče mam isti buš kot ti,sam ti si 3 tedne za mano oz.pred mano
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:39:14
|
|
|
|
Hator
|
Ja, samo če boš 4ure delala, 4 pa na bolniški, glih tako ne boš smela hodit okrog-samo v službo lahko. Drugače pa je bilo meni na začetku tudi bolj tako, češ, kaj bom delala doma, pol se pa človek kar navadi, je pa res, da jaz nisem doma, ker bi me kaj bolelo, ampak ker sem bolj rizična. In potem imam v glavi, da je za našo pikico dobro, da sem doma in poli mi ni problem. Sploh po vsem, kar smo dali skozi.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.3.2009 13:45:49
|
|
|
|
Belen
|
ma zakaj??!! če lahko delam, lahko grem tudi wen....w čem je fora???????????????kaj so blentawi???? še jim delam uslugo???!!!! točno da bom hodla wen
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 8:48:37
|
|
|
|
DannyS
|
Dobro jutro punce, danes bom po mojem kar sama tu. BIA79 sigurno že žura, vse naj naj . Belen držim pesti za MF.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 10:38:45
|
|
|
|
BIA79
|
Bia ne žura, ma se je učila previjat in sedaj je na delu :) Danes častim marendo in jutri pa še kavo za cel oddelek :) Včeraj smo bili na pregledu, naša Karolina naj bi imela 1750g :) Me veseli, da se je zredila tudi ona, ne samo mama :) Kar me pa čudi je to, da imam naslednji pregled komaj čez mesec dni, ko bom v 36 tednu? Mah....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 11:07:19
|
|
|
|
DannyS
|
O ben, pridna vseeno...:) In si se navadla kaj previjat? Bravo za Karolinco. Ja ne vem kako je s temi pregledi, eni pravijo da so proti koncu nosečnosti bolj pogosti... booo... mogoče pa boš pol po tem naslednjem pregledu imela bolj pogoste preglede... Joj mene pa je naša pikica včeraj zvečer tako brcala in se kobacala, moj dragi se je prav prestrašil, če je to OK, da če ji slučajno kaj ne manjka, da tako brca...:) Sicer pa sem brala na enem sosednji temi razlike v nosečnosti s fantki in punčkami. Se mi vedno bolj zdi, da bo punčka, pa še vsak ko vidi trebuh mi reče isto... BIA79 ti, ki boš imela pupico, se ti je tudi kar zgodaj izbočil popek?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 11:57:17
|
|
|
|
Belen
|
CIAO PUNCE.... najprej BIA79, wse naj naj ewo mene s pregleda po 6 tednih..... končnooooooo.... moja dwa sta zrasla..... s fantom swa prašala za spol, ampak ne powem...naj bo skriwnost en je welik 26 cm...in 403g.....drugi 25cm in 380g. A je že z glawico navzol...kar je super....fulll se premika in je žiw....moj fant prawi da je po meni B je prečno gor nad popkom in je tudi možnost da se obrne....upam,da mogoče bom mela še narawen porod. G je rekla da mi priporoča bolniško....ma sm rekla če se da da naj me da za 4 ure.... in tako da super od 16.3.sm w službi za 4 ure.... kulll....na telowadbo ne smem....kr sm z bolj rizična ....morem pa hodit.... tako da wseeno bom lahko pohajala po sončku to je to na ktarko
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:23:17
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla Belen, čestitam za dobro opravljeno MF. Joj, kmalu boste vse zbežale na bolniško in me pustile samo tu...:( Škoda za telovadbo Belen, čeprav če nimaš nobenih takih težav, ne vem za kaj bi bla rizična samo zaradi tega ker so dva? Sej na telovadbi so tudi dve punci, ki bosta imeli dvojčke.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:32:47
|
|
|
|
Belen
|
dannyS ne wem zakaj ....TAKO JE REKLA MOJA g.....je rekla najboljše da hodim, hodim hodim.... telowadbe mi ne priporoča.... w katerem mescu so pa punce,ki pričakujeta dwojčke???? sta iz KPal Izole?tako da ne bom edina dwojna mama
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:37:26
|
|
|
|
DannyS
|
Ja sej najboljše, da poslušaš svojo g., čeprav zanjo sem slišala da itak ni ne vem kaj, tako da magari na naslednjem pregledu vprašaj novega ginekologa. Mislim da ena je sigurno v 3-4 mesecu nekje, ena pa še malo več... Iz kje pa sta ne vem. Ma ja sej jaz bom verjetno hodla na telovadbo tam nekje do polovice maja, pol pa samo še sprehodi... ker bo takrat že sigurno ful toplo...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:40:14
|
|
|
|
Belen
|
ne brini, js bom še wedno ti delala družbo na rač ja sej bom.... na naslednjem pregledu..... ko mi da datum..... wem ja da nisi slišala nič drobrega o njej....zakaj misliš da menjawam
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:44:34
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ja čeprav to je vedno tako, tudi npr. za dr. Miloševiča zdaj odkar sem noseča nisem slišala dosti dobrih stvari, sicer se meni osebno ne zdi slab, mogoče edino, ker je že malo starejši in npr. tudi pri MF sem opazla da ni bla ne vem kako natančna, tudi v materinski knjižici sem vidla da mi manjka ful stvari pod tisto rubriko, medtem pa ko sem slišala da je šla ena samoplačniško k dr. Pušenjaku v Lj in da je vse nardil ful podrobno.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:47:06
|
|
|
|
DannyS
|
Aja, po slikicah se mi zdiš znana, kaj si hodla mogoče na srednjo ekonomsko, al si pa podobna eni drugi punci? :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:49:05
|
|
|
|
Belen
|
ja sej za tvojga G....sm slišala samo....oz.bom rekla tako, nič dobrega.... žal.... baje je fulll anzaj, pol stawri pozabi, če ga kao ne uprašaš, ti sam ne powe itd....ne wem ti prawim.... meni se moja G ne zdi bad....wse mi napiše, bla sm danes notri 30min....me je hotla dat na bol.že w 8T ker dwojčki kao rizični....enim napišejo, če so na bolniški da morajo bit dom,a meni je napisala da moram hodit fulll...itd....bolj kot G je una sestra kuja tam itak Pušenjak če plačaš....weš da ti ne more zastonj "zaračunat" en razlog mora met, ampak wedi da je wseeno twoj G "dobr"če ne ne bi mel koncesije....in važno da je z wse ql....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:49:43
|
|
|
|
Belen
|
jap na eko ja ti tudi?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 12:59:42
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz tudi na eko ja 3+2. :) Samo, da jaz sem eno leto mlajša od tebe...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:16:58
|
|
|
|
Belen
|
ja js pa ek.tehnik.... mlajša....hehe ... sm res že stara ja ... 27.... decembra že 28 uffffffffff.... mah danes sm bla w čakalnici in čakala na MF.....ob sredah so samo nosečnice..... ne boš werjela ali ne....sm se počutla fulllllllllll mlado.....lej se ti ne lažem, če ti rečem, da druga najmlajša je mela 33 in gor let..... mah.... sm si mislila,da sm fulll mlada
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:33:48
|
|
|
|
BIA79
|
Hvala za čestitke :) Jaz se pa s svojimi 30 vedno počutim stara, ker je veliko nosečnic, vsaj tiste, ki jih jaz vidim precej mlajših :) DannyS..moj popok je bil kar globok, tako da se ni izbočil...meni se začne trebuh v "hrbtu" zato so mi vsi napovedali punčko...poleg tega mi je "šlogala" sodelavka in je res zadela...ampak po pravici, sem že prej sama vedela da bo ona...enostavno mi je hodilo da sem govorila da bo ona...pa sem si vedno želela imeti fantka...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:34:15
|
|
|
|
DannyS
|
Ja sej ti verjamem, da si se počutla mlado, čeprav mogoče da so ble tam kake ki so že drugič ali tretjič noseče...:) Ti imaš po eni srečo, boš rešla vse naenkrat, midva z mojim hočeva imet vsaj 2 ali 3 otroke, in verjetno pri zadnjem bom sigurno čez 30. Jaz pa sem imela tak ploščat normalen popek, črtice v obliki sidra in zdej so se mi te črtice prav razprle...
< Sporočilo je popravil DannyS -- 11.3.2009 13:35:34 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.3.2009 13:46:52
|
|
|
|
Belen
|
hehe moj popek je...ne wem...se mi zdi wedno isti ... ne wem, mogoče mal bolj wen imam pa že ene 2 tedna črto po sredini trebuha....kot nosečnice.....we wrjetno tudi,ne? praw ql..... od česa pa to pride? weste ?
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.