|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
9.3.2009 13:14:46   
Hator
Belen, DannyS - ma kaj se ve nič ne redite, jaz sem pridobila že +8kg, pa sploh nimam kaj zelo velikega bušija, saj kokr sem se malo primerjala s še enimi, ki so noseče pribl. toliko kot jaz. Je pa res, da sem drugače bolj suhe sorte, zdej se pa tudi v glavnem samo v trebuh redim (trkam user posted image ). Aja, saj drugač se sploh ne pritožujem nad mojimi kg, jaz bi itak rada imela en tak lep veeeelik bušiuser posted image

Belen - jaz imam tudi MF v sredo, komaj čakam. Naredil pa mi bo verjetno tudi 3d.
Drugače pa mi je ful čudno, da si noseča z user posted image user posted image , pa že 1,5 meseca nisi imela pregledauser posted image user posted image Ponavadi povsod piše, da je to malo bolj "rizično", bi te lahko vsaj na en mesec naročal, tako kot je to po pravilih.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.3.2009 13:21:39   
Belen
HATOR, ti si itak suhica user posted image ....
pa sej prawim da je čudno, zato bom tudi menjala mojga G..... user posted image  ona je wija, pa da o sestri ne goworim....prawi user posted image  je..... user posted image

komaj zdaj maš MF??? come mai? če si pa mesec ajde mal manj pred mano???? user posted image  kako to,da tko pozno? user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.3.2009 13:26:35   
Hator
Belen:
Ne vem, menda moj G dela MF v tem času. V času zadnjega pregleda sem bila v 20t, zdaj bom pa v 24t. Tako da glih še lepo ulovimo pravi čas. Je pa res, da ima veliko punc MF že prej, tako da že nestrpnoooo čakam.
Aja, pa meni je tudi rekel G, da naj imam poln mehur za ta pregled. Enako sem ga morala imeti na NS. Drugače pa ne.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.3.2009 13:30:28   
Belen
BOOOOOO.... wažno da je z nami in user posted image  wse OK.... tudi če so pregledi različno datirani....
drugače??? kako si kaj?? šla kej po nakupih ? user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.3.2009 13:45:10   
Belen
DannyS,kak woziček si pa kupla.... mislim model sm vidla 3 -kolesnik....ma barwe? kje si ga vzela čez? kolk si dala?? cel interogatorio sm ti naredila user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.3.2009 13:56:06   
Hator
Nič še ne hodim po nakupih. Imava samo kpl. voziček, pa angelsound (tega ta zadnjega), ki nama ga je kupila moja mami, pa kengurujčka, ki sva ga kupila v BC, ko je bil glih v dnevni akciji. Drugega pa zaenkrat še nič. Še kar malo čakam... je pa res, da gledam po internetu, zbiram info., pol pa navalimo v trgovinouser posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.3.2009 14:13:09   
DannyS
Ja očitno sem bolj take sorte, da se me kaj dosti na prime, pa še ko me prime kaka želja po hrani me vedno po kaki zelenjavi in ne po sladkem... Jaz sem pa morala imeti na NS prazen mehur.

Belen barve smo vzeli mango red (taka živa oranžna), edino avtosedeža ni blo na razpolago v barvi 2009, in smo vzeli barvo 2008, ki ni tako živo oranžna, smo pa zaradi tega dobili škonto (-25 eur). Za komplet košarico, sedežek in športni del (zraven dobiš vključeno še torbo, in prevleko za dež), dežniček in spalno vrečo sva dala 690 eur. Vzela pa sva ga v trgovini Baby pulman v Gradisci d'Isonzo.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.3.2009 14:21:06   
Belen
ben nanka ni poceni user posted image
alora je moj voziček še najbolj poceni glede na to,da je za dwa user posted image  .... w kompletu pa dwa jajčka, dwe košari, dwa športna dela.... + prewleka za dež.... brez torbe.... user posted image to je še treba dokupit.... uglawnem w IT smo dali 850.... pri nas je 1000 eur

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.3.2009 14:46:32   
DannyS
Boo meni se ne zdi nekam pretirano drag, sicer pa je menda pri nas dražji še za 150-200 €.

Drugače pa je za dvojčke itak bolj poceni, v bistvu če gledaš kam bi prišli, če bi morali dajat 1400 eurov za voziček. Verjetno že dosti prihraniš samo pri temu da je ogrodje eno.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
10.3.2009 8:34:51   
kristi
Jutro sem jutranji tip ker zvečer od utrujenosti zaspim z malčkom že ob osmih in kaka minuta.Ja problemi z težo so mi znani sama sem štartala pri prvem seveda z 48 kg in prilezla do 67kg v samo 33 tednih.Sem jih poslušal na vsakem pregledu stem ,da sem bruhala ves čas.Kriza,bila sem celo na dijeti pa ni pomagalo nic,hocem pa reči,da včasih telo tako odreagera jaz sem bila sama voda.Po porodu oz.na pregledu po petih tedni sem bila na 50 kg.Nisem dojila sem črpala- katastrofa in jedla sem normalno.Zdravniki nas pač morajo opozarjati ker preveč povečana teža upliva na otročička.Kaj imate vse ginekologe v kp.ozeroma iz.boste tudi tu rodile

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.3.2009 9:20:20   
DannyS
Čau čau, jutro....

Kristi torej ti se nisi redila od hrane? Jaz bom rodila v Izoli po vsej vrjetnosti.

(odgovor članu kristi)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.3.2009 10:25:51   
Hator
Kristi - jaz imam namen rodit v PO, tudi G imam v PO.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.3.2009 10:31:53   
Belen
jutro
že celo jutro neki mi trokira ta fomur user posted image
mogoče noče da čwekam,al pa so mi w službi blokirali user posted image

uglawnem.....kristi, ti si suhica dej, anka če bi dobila 20kg ne bi blo dosti...... ufffffffff....tle ste same suhice user posted image
kristi, js še ne wem kje bom rodila..... najperj sm bla za PO, zdej pa ne wem še.... odwisno..... user posted image

ju3 mam končnoooo MF...upam,da bo wse ql... user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.3.2009 10:40:21   
Belen
imam še en zanimiw link, če ga katera ni pogledala.....pa še v SLO wse lepo razloži od oploditve dalje.... meni je fulll wšeč....če imate čas,si ga oglejte :

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=82

user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.3.2009 11:25:29   
BIA79
Dobro jutro...

včeraj sem bila na predavanju za epiduralno anastezijo in so nam posredovali zanimiv link...piše od carskega reza do kako lajšati bolečine na drug način...jaz sem ga sicer samo prelistala, ampak zgleda zanimivo (in žalostno, ker vidiš koliko stvari pri nas ni mogoče):

http://www.oaa-anaes.ac.uk/content.asp?ContentID=221

Včeraj sem špricala telovadbo...glih sem se odpravljala, ko so klicali, da bodo pripeljali sobico...in valda mojega dragega ni blo v giru :) No je prišel za sparikat stvari dol s kamiona :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.3.2009 11:33:59   
Belen
BIA79,
lep link.... sm si že sprintala kaj je w slo in iT...ang mi ne gre najbolj od ust user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.3.2009 11:35:29   
DannyS
Kaj vi ste razmišljale o EA, oz. se je katera že odločla za to?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.3.2009 11:39:02   
Belen
ciao DannyS....js sm razmišljala....ma na začetku,ko nism wedla da sta dwa.... user posted image .... če bi bil sam eden bi nawerjetneje šla..... ma zdej pa ne.... in še je wečja možnost da bo CR user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.3.2009 11:46:11   
BIA79
Belen...epiduralno vsaj v Izoli dobiš le, če greš na predavanje o epiduralni in se naročiš pri anesteziologu. Mi smo bili včeraj, naslednje predavanje je 20.04.2009 (nisem sigurna, moram pogledat na list, ki smo ga dobili v materinski šoli).
Če dobiš ok od anesteziologa, ko prideš rodit rečeš da hočeš epiduralno (še vedno imaš možnost da si premisliš, ni nič definitivnega) in če da potem še porodničar ok, ti jo naredijo. Na kratko povedano...

Skratna ne moreš si zmislit, ko prideš na porod da hočeš epiduralno...lahko daš čez vso proceduro in potem se ne odločiš zanjo...

Jaz razmišljam o tem..predvsem zato ker imam visoko dioptrijo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.3.2009 11:55:17   
Belen
wem ja BIa79, mi je rekla frendica,ki je rodila 1 mes nazaj....da moraš na MŠ to naredit in se zmenit. Ona se je za to odločila....ker je pa hitro rodila,ker je najprej mislila da ne bo (3 ure) SO JI ŽE NAŠTIMALI, čepraw se je na koncu premislila...jo je mogla wseeno wzet....čepraw na eni strani ji ni primilo.... user posted image in sploh ni čutla popadkow.... + in - so pri EA.... ne wem.... bom widla....

zakaj pa zaradi dioptrije? na kaj vpliva?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.3.2009 12:06:22   
BIA79
Napenjanje, se pravi potisk je za moje oči lahko nevaren, ker imam visoko dioptrijo in tudi moja očesna mrenica ni lahko najbolj "stabilna". Večji napor mi lahko pretrga mrenico... To se sicer lasersko da popravit, ampak se lahko ponovi, tak poseg pa ti (za sedaj) delajo le 2x v življenju...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.3.2009 12:10:42   
Belen
AHA ... user posted image .... ben upam,da bo wse ql...in da boš zbrala najboljšo odločitev. Ma so ti zaradi tega tudi EA predlagali? tvoj G?
al si to prebrala kje.....

weš kaj me zanima.... če se weda katera we.... če si zaposlen za 8 ur...normalno.... in da bi delala 4 ure normalno, 4h bi bla bolniška.... se to da,ne? kako ti pol plačajo? 4h normalno? 4h pa bolniška- 80-90% vrjetno?

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.3.2009 12:11:03   
DannyS
Ojej kaj se vse zve... še malo pa bomo postale "medicinke"...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.3.2009 12:18:20   
DannyS
Boo Belen nimam lih kaj dosti pojma o temu... drugače pa mislim da se mora s skrajšanim delovnim časom strinjati delodajalec, prav tako pa morajo za to obstajati tudi utemeljeni razlogi. 4 ure se plačajo normalno, ostale 4 pa bolniška odvisno od podjetja, nekje je 80%, nekje 90%. Pripada pa ti menda malica in potni stroški. Edino kar je ker se ti bi v tem primeru tudi porodniško nadomestilo zmanjšalo, ker se gledajo pač bruto plače v zadnjem letu.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.3.2009 12:22:28   
Belen
ja ja za porodniško wem,da se zmanjša ... ampak lej za unih 20-30 eur,ki se mi zmanjša..... da trpim tle s hrbtom itd..... je reku moj....da se mi ne "splača"..... user posted image
se prawi mi mora delodajalec odobrit.....ne pa G, da mi napiše...da lahko delam 4 ure?! user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.