|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
12.3.2009 7:46:27   
dzanika
jutro! Grem vas malo brat ker sem ful v zaostanku.

IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Sem šla zdaj na balkon, me je skor zadelo, tak smrdi. Đizs!! 

Tko pr nas smrdi, ko spodnja "susjeda" kuha. Pa brez heca. Sem ravno zadnjič Neboglasnici razlagala, da mi je grozno, če imam balkonska vrata odprta. Smrdi tko, ko da bi kuhala pomije. Men res ni jasno, kaj da v lonc, da ima tako ogaben vonjuser posted image user posted image user posted image . In to skoraj vsak dan.

Ja, pa mož mi je že prinesel film oz. oddajo, za katero sem dopoldne spraševalauser posted image user posted image user posted image . Sem ga poklicala in prosila, naj malo prebrska po netu in voila... imam že na cd-ju. No, za neki je pa moj mož tud koristenuser posted image  

jaz bi pa tut tole mela. user posted image   Kaj če bi ga vprašala iz kje je potegnil? Da si še jaz snamem dol? user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
12.3.2009 7:47:52   
Nasara88
Populis vse na naj ob tvojem osebnem prazniku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
12.3.2009 7:49:19   
dzanika
mi bomo pa očitno zboleli al kaj? Jan ma čist zabit nosek in se je ponoči zbujal na eno uro. Kot bi imel uro v sebi. Sem mu dala dudo in je zaspal nazaj. Sam je pa komaj dihal. Sedaj sem mu pa fiziološko našpricala pa z baby-vacom ven potegnila pa je mal bolše sam ni pa še čist ok. Pa sonček se že kaže pa ne vem če bi šla ven z njim. user posted image   Če nima vročine grem lahko ven?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
12.3.2009 7:59:37   
nanka
Juhu, danes je nakazan denar za velike družine, punce ste preverile račun? Moj je napolnjen.

Draga Populis
vse najboljše za tvoj rojstni dan, veliko zdravja, smeha in veselja s tvojimi najdražjimi ti želim iz srca, aja pa da bi se Lara kmalu naučila zaspati. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
12.3.2009 8:00:26   
ilatic
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

POZOR POZOR VAŽNO OBVESTILO

NEBOGLASNICA, HD TER INIGO

Danes sem nas prijavila in že dobila zelo razočaran odgovor:

user posted image user posted image Druzinski Dvoboj Za meni prikaz podrobnosti 15:37 (Pred 6 min) user posted image Odgovori
user posted image Zdravo, ekipa,
zaradi prevelikega števila prijav moramo dati prednost drugim, neznanim ekipam, tako da po vsej verjetnosti ne bo več prostih terminov. lp, Ekipa VPK

11.3.09 je sanja LATIC napisal/-a:- Pokaži citirano besedilo -

Kaj pa če se stara ekipa razdeli na 2 dela in se vsaki pridružita še 2 novi tekmovalki in samo spremenite ime npr. Jagodke in Čvjeke ?

To bi lahko naredile, jaz odstopim, tko da Neboglasnica in Inigo vidve si najta še en par pa poskusita se prijavit. Če rabita približen osnutek prijave ga vama pošljem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
12.3.2009 8:02:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

mi bomo pa očitno zboleli al kaj? Jan ma čist zabit nosek in se je ponoči zbujal na eno uro. Kot bi imel uro v sebi. Sem mu dala dudo in je zaspal nazaj. Sam je pa komaj dihal. Sedaj sem mu pa fiziološko našpricala pa z baby-vacom ven potegnila pa je mal bolše sam ni pa še čist ok. Pa sonček se že kaže pa ne vem če bi šla ven z njim. user posted image   Če nima vročine grem lahko ven?

Jaz velikokrat mislim, da zdaj bo pa res Staš zbolel, ker ima ponoči čisto zabit nosek. Potem ga pa čez dan večkrat očistim in nekako peljemo dalje. Najnovejša navodila glede izhodov, kadar ima otrok vročino, so: otrok gre lahko ven tudi takrat, ko ima vročino, paziti je potrebno le, da se ne napreza zaradi srčka. Ker pa vemo, da spanje v vozičku ni pretiran napor, lahko gresta. Res pa je, da bi jaz pri visoki vročini raje ostala notri par dni oz. bi pazila tudi na to, da ne piha...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
12.3.2009 8:02:45   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Juhu, danes je nakazan denar za velike družine, punce ste preverile račun? Moj je napolnjen.

Res???? grem takoj preverit...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
12.3.2009 8:03:13   
lavita*
Živjo po dolgem času!

obupna noč je za nami. Že druga. Ne vem kaj nosi našo pužo. Al luna la kaj drugega. Celo noč je nekaj stoklaa in vmes kar eno uro bedela in se pogovarjala pa gledala al sma z možem v postelji, pa klicala atija. Mislim, halo. Potem pa že ob petih ta večji vstane in gremo v akcijo. Očitnose privaja že na novo uro,ki bo prišla.

Kaj nardite, če se otročkom pojavi plenični izpuščaji. Naša ima ta malo čist rdečo in poln izpuščajev. PA to traja že skor en teden.Dans sem rekla da pokličem P. Ker ne vem več kao ji pomagat.

Vrtec. Pri nas je tud dilema ali dati v vrtec ta malo. Problem je v tem, ker v naši vasi je vrtec od 2 let naprej. Tja bi hodu sin. Ta malo bi mogl apa glih v mesto vozit. SDa bi pa hodu še ta velik v mesto, mi pa ni, kre bodo vsi njegovi prijatelji v tem vaškem vrtcu. Poleg tega pa tašča me skoz provicira,( al kak se že reče), da bo ona pazla ta malo,. da ji ne bo dolgčas.
Torej če gresta oba v vrtec ima najmlajši zastonj, če jaz prav razumem?

Rekla sem da vpišem oba, pol pa kar bo pa bo. Izpišem jo še vedno lahko.

Tako, lepo se iomejte. Mogoče boma pa danes celo lahko šle kaj ven. Včeraj je tako pihalo, da nio blo za ven.

lp

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
12.3.2009 8:03:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Res???? grem takoj preverit...

Yes!!!!!! Pa še doklade so....

Neposredna povezava do sporočila: 3209
12.3.2009 8:08:13   
neboglasnica
Lavita: halo, halo...sem te že pogrešala. Naj bi bilo tako, da ima drugi (ali naslednji otroci) zastonj. Zdaj pa ne vem, kako je to v praksi. Včasih je bilo tako, da če si imel dva otroka hkrati v vrtcu, se je starejšemu (ki je bil v cenejšem plačilnem razredu) znižal plačilni razred.

Dzanika: mislim, da je Tims tudi Umpa našla link in ga prilepila na enem postu. Pobrskaj malo. Je pa nekje na dnu strani.

Glugluglu: samo, da ni kaj hujšega in me veseli, da si spila še toplo kavico.

Nanka: veš kaj sem jaz naumila?? Da bi ti lahko pri meni prespala, ker si vedno zjutraj naspidirana za pospravljanje. Saj, ko te bi minilo in bi jaz imela svetleče stanovanje, bi te odpeljala domov. Kaj meniš???

Ilatic: tvoj post o DD sem videla in ga bom mirno ignorirala!!

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
12.3.2009 8:09:42   
lavita*
In gre zdajle klicat P, pa mi seveda kar sestra poda odgovor na moje problem. Naj grem ta malo previjat v bombažne plenice in jo tudi pustim malo brez nje.,Če pa ne bo bolje, pa naj pridem notr. Ja kje pa naj zdaj spet bombažke najdem. Imam že vse spravljene.

Za znoret.

Neposredna povezava do sporočila: 3211
12.3.2009 8:12:44   
ilatic

JEEEE. Moj je tud napolnjen! Jutri grem v LJ v šoping!!! Po kavbojke, čeprav sem zdaj zmedena pa ne vem kaj je v modi. Kupila si bom tiste k mi bodo všeč pa je. Moderne gor al pa dol!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
12.3.2009 8:16:38   
glugluglu

Nanka: veš kaj sem jaz naumila?? Da bi ti lahko pri meni prespala, ker si vedno zjutraj naspidirana za pospravljanje. Saj, ko te bi minilo in bi jaz imela svetleče stanovanje, bi te odpeljala domov. Kaj meniš???

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
12.3.2009 8:18:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

user posted image

Se smeješ kaj? Priznaj, da bi tebi tudi pasalo....user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
12.3.2009 8:20:24   
dzanika
spalna vreča - mi jo imamo iz H&M-a in je fajna. Jo uporabljamo skoraj že ves čas in je čist zadovoljen notri.

flower mi jemo tako:
ob 9h - sadje ali sadni jogurt ali sadni frutek
ob 12h - zelenjava, meso, riž ... (kosilo pač)
ob 15h - mleko
ob 18h - rižolino, frutolino, keksolino (mlečna kašica).
ob 21h - mleko in spat

družinski dvoboj - meni se je zdelo da ne boste prišle blizu. Jaz še nisem zasledila dvakrat istih ekip. Škoda no. user posted image   A ni blo tukaj več kandidatk za tja? Kaj če bi se druge štiri prijavile?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
12.3.2009 8:20:43   
nanka
Lavita, jaz jo umijem z vodo in namažem z Bepanten Plus in je v dveh do treh dneh pozdravljeno. Do zdaj je imela samo dvakrat rdečo ritko, za videti je bilo kot opeklina.

Neboglasnica po moje ne bo šlo, danes sem spala do 7.30, uf kako je pasalo. Moj je Natko preoblekel vzel k sebi v kuhinjo in ko sta z Zojo šla mi jo je prinesel v posteljo. Zdaj pa letim na kavico jo nujno rabim.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
12.3.2009 8:23:05   
neboglasnica

Neboglasnica po moje ne bo šlo, danes sem spala do 7.30, uf kako je pasalo. Moj je Natko preoblekel vzel k sebi v kuhinjo in ko sta z Zojo šla mi jo je prinesel v posteljo. Zdaj pa letim na kavico jo nujno rabim.

user posted image user posted image user posted image , saj bi te pustila spati tudi do 7.30 ali dlje.... Prav, pa nič. Smrk.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
12.3.2009 8:24:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

družinski dvoboj - meni se je zdelo da ne boste prišle blizu. Jaz še nisem zasledila dvakrat istih ekip. Škoda no. user posted image   A ni blo tukaj več kandidatk za tja? Kaj če bi se druge štiri prijavile?

Ja, pa so bile. Saj ne, da bi si jaz zapomnila fac, ampak je Vesna omenila. Je rekla, upam, da vam bo v drugem poskusu šlo bolje kot pred meseci.

Evo, Staš je že odspal jutranjo rundo. Danes, ko bi moral spati, spati...ker peljem Ano na sistematiko, da bo spočit. Evo, danes je že pokonci. Lump mali!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
12.3.2009 8:24:55   
nanka
Ok ne jokat, samo to moraš vedeti, da nisem preveč temeljita, samo po vrhu pospravim.

Zdaj pa res grem na kavico z dodatkom dima, da vidim kako je mrzlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3219
12.3.2009 8:26:35   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

JEEEE. Moj je tud napolnjen! Jutri grem v LJ v šoping!!! Po kavbojke, čeprav sem zdaj zmedena pa ne vem kaj je v modi. Kupila si bom tiste k mi bodo všeč pa je. Moderne gor al pa dol!

ja tako je: če greš v Sportino, pa S.Oliver, pa Benetton bo ziher kaj, samo denarnica bo trpela.
Poglej v S. Oliverju, tam boš ziher našla za tvojo postavo in moderne, imajo veliko izbiro, samo cena, cenauser posted image je en mičken problem v primerjavi z HM ali New Yorkerjem pa take.

pa Urko je tudi fajn, ali Mark&Spencer - tam poglej, so fajn in cene mičkeno nižje od S.Oliverja.
Ja jaz sem brez novih kavbojk dokler nisem pripravljena dati malo več za njih. No in trenutno sem še brez novih kavbojkuser posted image .

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
12.3.2009 8:29:42   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

user posted image

Se smeješ kaj? Priznaj, da bi tebi tudi pasalo....user posted image

o ja zelo bi mi pasalo in ravno sedaj mi je pogled odtaval po stanovanju, sonce je not posijalo in se vidi ves prah, drobtinice v kuhinji po tleh, jaooo,
nič grem res kaj narediti dokler se Tian dokončno ne zbudi, se vmes kar nekaj zbuja pa nazaj zadrema.

Neposredna povezava do sporočila: 3221
12.3.2009 8:29:50   
rovar_ka
populis - user posted image vse najboljšeuser posted image Želim ti veliko smeha in veseljauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3222
12.3.2009 8:59:03   
AAA
Dobro jutro,

za mano sta že dve kavici. Jah,...pri nas pa zobek ven bode, pa smo mal tečni ampak to bi še šlo. Zadnje čase me ta večji, Anže, meče iz postelje. Se je zbudil malo čez šest in seveda toliko časa sitnaril, da sem ustala, pri atiju pa ni hotel bit. Zadnje čase je groza z Anžetom, bi se me skoz držal. Sem rekla, da ga danes ati pelje v vrtec, se je tolk drl, da ne moj p******* in rekel, naj ga že hudiča peljem.

Populis: vse najboljše za rojstni dan. Želim ti čim več lepih dni s tvojo sončico Laro in seveda user posted image .

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
12.3.2009 9:02:46   
Majuska
'morning ladies,

takle zajtrk bi bil zdajle prav fajn
user posted image

Kako ste kaj spale? Jaz sem imela danes budnico ob 7h, se Aleksander ni pustil potolažiti z dudo ... ne vem, kaj se dogaja, najbrž manj spi zaradi vpliva polne lune. Zdajle še pančka, jaz planiram kaj bo jedel pri naslednjem obroku in tuhtam, kako bi šla malo ven. Po včerajšnjem vetru me danes ne mika kaj dosti ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
12.3.2009 9:05:11   
Majuska

Na, se spravljam že nekaj časa k čestitki in odprem RR in kaj vidim: Majuska me je prehitela!! Ok, saj jaz ne bi čakala do 01 zjutraj, tako da.. user posted image

Kaj, a zdaj se ja jeziš name, ker sem vedno pokonci do 1h oz. ker sem bila prva? user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?