Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 19:50:45
|
|
|
|
tecnobica
|
Ob kateri uri pa bo srečanje? In če bo v LJ?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 20:19:47
|
|
|
|
Fargesia
|
da, v LJ bo. sva se z misko pogovarjale, pa glede na to da smo ble 1x v zvezi, 2x v mehiški in 1x v piceriji (kjer sem na pico za dragega čakala 45 minut!!!), smo se pogovarjale da bi šle zdaj v kratohvila (al kakorkoli se že napiše)...BTC... ura? ne vem? men paše kadarkoli od 13h dalje...dobo povedale tiste ki se od mal dlje pripeljejo...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 20:37:28
|
|
|
|
lučka 25
|
No, za srečanje mam jaz že itak rezerviran čas. Za vas vedno. Če nas bo pa še več, pa toliko bolje. Saj ta Kratohvil (bom jaz tudi trotelj in napisala kot se izgovori, ker drugače ne znam), je tam nasproti BTC hal, blizu tržnice? A mam prav? Jaz pa imam čas od takrat ko se zbudim . Mater sem žleht.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 20:46:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, za srečanje mam jaz že itak rezerviran čas. Za vas vedno. Če nas bo pa še več, pa toliko bolje. Saj ta Kratohvil (bom jaz tudi trotelj in napisala kot se izgovori, ker drugače ne znam), je tam nasproti BTC hal, blizu tržnice? A mam prav? Jaz pa imam čas od takrat ko se zbudim . Mater sem žleht. je tako...sam si pa res žleht!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 21:03:55
|
|
|
|
tecnobica
|
Dopoldne bi tud jst prišla, sam ne se name ozirat. Itak nisem za ziher.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 21:07:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Dopoldne bi tud jst prišla, sam ne se name ozirat. Itak nisem za ziher. ne ne, ne bo dopoldne... ker delamo dopoldne...a popoldne pa ne moreš prit?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 21:43:36
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, za srečanje mam jaz že itak rezerviran čas. Za vas vedno. Če nas bo pa še več, pa toliko bolje. Saj ta Kratohvil (bom jaz tudi trotelj in napisala kot se izgovori, ker drugače ne znam), je tam nasproti BTC hal, blizu tržnice? A mam prav? Jaz pa imam čas od takrat ko se zbudim . Mater sem žleht. je tako...sam si pa res žleht! lučka, zate k si tko žleht....kratohvil je na Fužinah.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 21:44:33
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia ...mene pa zvija... ....a ste imeli pasulj za kosilo????...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 21:46:18
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No, za srečanje mam jaz že itak rezerviran čas. Za vas vedno. Če nas bo pa še več, pa toliko bolje. Saj ta Kratohvil (bom jaz tudi trotelj in napisala kot se izgovori, ker drugače ne znam), je tam nasproti BTC hal, blizu tržnice? A mam prav? Jaz pa imam čas od takrat ko se zbudim . Mater sem žleht. je tako...sam si pa res žleht! lučka, zate k si tko žleht....kratohvil je na Fužinah..... Jaz mam vaju tudi rada Mal se pa moram hecat, ker če ne nisem zdrava.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 23:04:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi, ne hvala...ne smem stotke, k sem astmatik. Uhhh, sem prebrala tole, pa imam kup vprašanj glede tega????? Samo nekaj mi povej, ker sem tudi jaz astmatik, pomeni da nesmem niti jaz stopke vzet? BEBIII punce so se pogovarjale o Aspirinu 100. Uhh , se opravičujem
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 7:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babnce moje. nina, čestitke!!! trinity, si še vedno tukaj? ŽE kaj nestrpna? lučka, super za še eno dobro opravljeno morfologijo!! A da sta skoraj zvedela kaj bo? Je pa "gobčna" tale G! PDP je pa itak vseeno kdaj je - par dni gor ali dol, saj itak ne bo ravno takrat prišel na svet. miška, hitr si naštimaj ticker!!!! Kako se počuti naša nova nosečka? neela, evo vrednosti - včeraj me ni bilo nič na RR, tako, da ti jih sporočam danes: s - prolaktin: 7,5; FSH: 4,37 in SLH: 4,10. Kolikor se jaz spoznam so to ok vrednosti, ampak kaj pa pomenijo pa nimam pojma. tecnobica tudi jaz držim pesti za jutri in za nalulan +!!! fargi, kaj slišim neke negativne stvari!!! Šc, hitro stran z njimi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 7:38:30
|
|
|
|
Anonimen
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - Fargesia - 4. IUI (19.3. - test)
- neela - 3. IUI
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 12.ciklus (čaka na konzilij)
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 2.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
- misk2 - 1.ciklus
- KulGirl
- mausikaa - 1.ciklus
- S* - klomifen v aprilu
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka, miska73 srečanje 23.3.2009 UDELEŽBA JE OBVEZNA!!! - miska
- neela
- lučka
- fargi
- KATERA ŠE?!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 8:49:01
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Dopoldne bi tud jst prišla, sam ne se name ozirat. Itak nisem za ziher. ne ne, ne bo dopoldne... ker delamo dopoldne...a popoldne pa ne moreš prit? Ma dopoldne sem sama doma, popoldne pa pride dragi s službe in pol popoldne kaj pametnega počneva.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 15:09:16
|
|
|
|
pipika123
|
Lep sončen pozdrav. Imela bi samo vprašanje glede K. V pon. naj bi dobila M upam da je ne bom. Zadnje tri dni mi je slabo in špika me spodaj,... Pa me zanima ali so to simptomi K ali je mogoče kaj drugega. Upam da je kaj drugega in da ne bo . Drugače pa sem K dobro prenesla. Aja pa še zaspana sem full.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 16:01:18
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Dopoldne bi tud jst prišla, sam ne se name ozirat. Itak nisem za ziher. ne ne, ne bo dopoldne... ker delamo dopoldne...a popoldne pa ne moreš prit? Ma dopoldne sem sama doma, popoldne pa pride dragi s službe in pol popoldne kaj pametnega počneva. sej bo preživel eno popoldne brez tebe!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 16:12:14
|
|
|
|
tecnobica
|
BOm še vidla. Nč ne obljubim. Mene vsake tolko fajn že zvija tam spodaj, tko da počas začenjam prehajat iz optimista v pesimista. Ampak dokler se ne vlije, je še možnost, da sem , a ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 16:31:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipika123 Lep sončen pozdrav. Imela bi samo vprašanje glede K. V pon. naj bi dobila M upam da je ne bom. Zadnje tri dni mi je slabo in špika me spodaj,... Pa me zanima ali so to simptomi K ali je mogoče kaj drugega. Upam da je kaj drugega in da ne bo . Drugače pa sem K dobro prenesla. Aja pa še zaspana sem full. To lahko napoveduje lepo novico. Upam, da jo res. Počakaj še do ponedeljka in zjutraj naredi test. Navijam za to, da zmaga nad M.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 16:33:03
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica BOm še vidla. Nč ne obljubim. Mene vsake tolko fajn že zvija tam spodaj, tko da počas začenjam prehajat iz optimista v pesimista. Ampak dokler se ne vlije, je še možnost, da sem , a ne? No, glede srečanja upam, da si premisliš in prideš. No, kot praviš, dokler se ne vlije je še možnost za . Upam, da vama uspe.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 18:20:50
|
|
|
|
Fargesia
|
valda da moraš pridt tecnobica. te kje poberem? jaz sem pa danes boljše volje... in sem zdele s pomočjo moje mamice dokončala vabila za poroko...men so fajna...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 20:13:40
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dokončala vabila za poroko...men so fajna... ...boš dala v albumček???
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 20:16:33
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia valda da moraš pridt tecnobica. te kje poberem? V Ajdovščini
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 20:31:25
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia valda da moraš pridt tecnobica. te kje poberem? V Ajdovščini ...ja, to je pa res samo en ovinek več....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 20:43:37
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dokončala vabila za poroko...men so fajna... ...boš dala v albumček??? dobiš nekje aprila, maja na dom!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 20:43:58
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia valda da moraš pridt tecnobica. te kje poberem? V Ajdovščini ...ja, to je pa res samo en ovinek več.... hja, tole je pa res čist en mali ovinkec...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 12.3.2009 21:13:31
|
|
|
|
lučka 25
|
tecnobica, ja to bi pa bil en majhen ovinek za Fargi. Fargi, bravo za dokončana vabila. Itak, da so super, saj imaš tako ustvarjalno žilico, da ji ni para. Brat in svakinja sta tudi sama naredila vabila, jaz pa sem jima naredila konfetke. Take v škatlici, kot kos torte. Tako, da je iz njih nastala dvo nadstropna torta, na vrhu pa sem iz žice naredila nevesto, ki v naročju drži ženina in ju seveda oblekla v poročna oblačila. Mi je res dobro uspelo. No iz žice so bile tudi rožice na konfetkih. Mater se hvalim. neela, jutri dobro opravi. suzi, a ti prideš na srečanje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?