Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 19:50:29
|
|
|
|
miska73
|
Čau pupike. Neela tebe čakamo, da poveš če ti ustreza nadomestni termin v torek ali četrtek. Fargi kako si mi srce? Penca dobr si ti tole upedenala v Egiptu s temi bogovi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:10:37
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela tebe čakamo, da poveš če ti ustreza nadomestni termin v torek ali četrtek. Joj...neee.. ..jaz sem si tisti pondelk že rezervirala (celo v službi) za naše srečanje; torek absolutno odpade, ker imam napovedano dogajanje v službi; v četrtek pa imam že napovedane druge stvari... Fargi, ni za kaj; zate vedno! P.S.: mislim, da sem si danes spet prebila žilo....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:17:20
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Neela tebe čakamo, da poveš če ti ustreza nadomestni termin v torek ali četrtek. Joj...neee.. ..jaz sem si tisti pondelk že rezervirala (celo v službi) za naše srečanje; torek absolutno odpade, ker imam napovedano dogajanje v službi; v četrtek pa imam že napovedane druge stvari... Fargi, ni za kaj; zate vedno! P.S.: mislim, da sem si danes spet prebila žilo.... Ja jebela cesta... neela in suzi dejta no najdit en skupen termin. Že tko zamujamo s tem srečanjem... Pa kak hudiča ti trofiš žilo ... jst sem se 50-krat piknala v tole moje maščovje pa nisem enkrat zadela žile, ti pa spet Kdaj maš UZ?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:22:38
|
|
|
|
neela
|
ja, miška - več maščevja imaš, več žil....tokrat mi je ta podvig ratal že drugič. In to vse v tem krogu. Eh, pa bom jutri spet čez pol trebuha črna... ...jutri imam nov uz.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:46:14
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela ja, miška - več maščevja imaš, več žil....tokrat mi je ta podvig ratal že drugič. In to vse v tem krogu. Eh, pa bom jutri spet čez pol trebuha črna... ...jutri imam nov uz. In kako kaže tokrat?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:46:45
|
|
|
|
Fargesia
|
neela, pa kako ti je to spet ratalo?!!! hej, jaz mam ponedeljek že na dveh koledarjih označen!!!! miska, jaz? hmmm, super sva se imela včeraj in danes! sem se spet mal neeli in njenemu nasmejala. pa z mojim sva se sprehajala, kopala, ... in se imela super! sam, prekratko je bilo!! drugače me pa skos zvija, pa filing mama da bo vsak čas pritekla, pa joške me bolijo ko po stopnicah hodim...pa jedla bi skos...aja, to že tak al pa tak...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:49:23
|
|
|
|
miska73
|
Fargi saj veš za kaj so lakota in joške dober znak, a ne Uno špikašpokanje, ki kao najavlja M je pa tudi možno, da je lažno. Evo, jst držim pestke. A pa ste sta uživala pri neeli... sem kr mal fouš
< Sporočilo je popravil miska73 -- 15.3.2009 20:50:02 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 20:56:46
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A pa ste sta uživala pri neeli... sem kr mal fouš si, a ne?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 21:02:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: miska73 A pa ste sta uživala pri neeli... sem kr mal fouš si, a ne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 15.3.2009 23:00:17
|
|
|
|
lučka 25
|
Kaj je zdaj babnice, vidim da ste se nauživale. Ja dobro. Jaz pa sem danes fatala. Ampak prisežem, da nisem pretiravala. neela, Fargi ne bom več ponovila napake. Imam za ponedeljek že 2 opomnika z alarmom. neela, ti si pa malo mazohistka. Pa kako ti rata žilo zadet, ko se špikaš v trebuh (jaz sem se pod kotom, a se ti tudi?). Ko pa sem se v ta veliko zadnjo površino (no, me je moj), pa mi je moj 2x zadel žilo in celo ata Reš 1x. miška, kako je sedaj naša mamica. Imaš gotovo že tisti pravi sij na obrazu.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 7:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Trinity, iskrene čestitke za vašo pupo!!!! Upam, da ste zdravi, pridni in da se ful cartate. neela, super za 3 IUI!! Jej, vsaj nekje dobim dobre rezulate!! misk, tudi moje M še ni, pa je danes 46 dan, s tem, da bi mogla pridit, ker sem jemala dabroston. Bolijo me prsi če se jih dotaknem,... Ampak itak ni možnosti za , tako, da res ne vem kaj je sedaj to. Pa vsak dan imam par novih mozoljev. tecnobica, penca, pa ja veš, da ne smeš švercat ljudi čez mejo. Vseeno držim pesti, da sta bila Egipt in počitnice dobitna kombinacija. lučka, takole se vidva potepata? Super. Daj prilepi kakšno slikco tvojega trebuščka, da vidmo če res raste!! Mi 3je smo se tudi potepali ta vikend - je bil v soboto tak sončke, smo bili cel dan zunaj. fargi, kako si? Še dva dni če se ne motim? miška, kako si ? ŽE kaj slabosti? Kdaj imaš sedaj UZ? punce, ni problema, nič prestavlat datuma.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 11:15:43
|
|
|
|
tinč407
|
Pozdravljene punce Prosim vas za malo pomoči. zTa teden imam HSG. V bolnišnici moram biti ob sedmih in sestro moram poklicati en dan prej, da se vse zmenima. Spraševala me je če imam temperaturni list Kaj to delajo ambulantno in greš takoj domov ali kako? Popoldne še moram iti delat, ker ne dobim prosto. Bom lahko šla ali kako? Dajte malo prosim razložit!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 11:21:53
|
|
|
|
tinč407
|
šele zdaj sem vas šla malo brat Miška draga ČESTITKEEEEEEEEE!!!! Kako sem vesela. Želim ti zdravo bebo!! Trinity22, tudi tebi čestitke!!!!! Veselo se cartajte!! Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 12:48:28
|
|
|
|
lučka 25
|
suzi, ja ta tavoja M te pa res heca. Pa daj za hec naredi test, pa če ni pozitiven kar pokliči G, kaj je narobe. Ker, da pa toliko časa traja po zadnji tableti, ti pa še kar nimaš M tudi ni po moje dobro. Itak te bo p G najprej vprašala, če si naredila test (da takoj izključijo eno diagnozo ali pa jo potrdijo). No, vidim, da ste uživalai na sončku, kot midva/mi. Najnovejše slikioce trebuščka pa lahko vidiš v mojem albumu. tinč, HSG ti naredijo zjutraj (oz. ko prideš na vrsto) in greš še isti dan domov. Pri nas v Kranju je tako, da zjutraj prideš, tekom dopoldneva ti opravijo HSG, potem dobiš še kosilo n greš okoli 17h domov. Mi je pa G v odpustnici napisal še priporočilo za dva dni bolniške po posegu. Pri nas dajo več bolniške kot pa v kranju. Tudi pri laparo sem imela potem še na odpustnici napisano 2 tedna bolniške, pa mi je osebni zdravnik podaljšal še za 2 dni, ker so bili potem še prazniki, da ne bi šla "samo" za 2 dni delat. A ti greš v LJ? To ti bodo pa več vedele povedat Fargi, neela, pa miška po moje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 13:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
auau, lučka, kak lep buši!!!! Škoda, da ga ne bom vidla v živo. tinč, tako kot ti je že lučka povedala. Zjutraj greš v bolnico, ti vzamejo še kri, potem naredijo HSG in popoldne po viziti greš domov. Jaz nisem imela nobenih problemov po HSG-ju, nobenih bolečin, tako, da sva po "posegu" šla še na pico.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 13:59:16
|
|
|
|
Martinki
|
Tinč 407 jz sm mela HSG v Mb. Ob 7.30 sm mogla bit na neplodnosti. Dobiš bolnišnično uniformo (natikače, spalna srajca in šlafrok). Zmeril so mi temperauro in pritisk. Še dobr da sm mela očala, ker bi drgač mogla leče vn dat (sam res ne vem kam bi jih lohk dala). Ob 9 sm mela poseg, narjen v 5 min. Po posegu sm dobila zajtrk in 2 Nalgesina. Okol 13 so mi še enkrat zmerl temperaturo in potem gas domov. Priporočajo 2 do 3 dni počitka. Jz sm mela po posegu ful krče dokler nism šla na wc in je mal tekočine vn prtekl, pol je blo pa ok. Drgač me je pa še ene dva dni še kr bolel, ampak vrjetn zato, ker mam manjšo maternico in so jo mogl bolj razširt in se je pol tok bolj nazaj krčila.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 15:04:21
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!! ne bo treba...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 16:07:31
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!! ne bo treba... Zakaj ne?Kaj je blo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 16:14:57
|
|
|
|
S*
|
Fargi, . Samo zate
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 16:37:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 Fargi, tebi pa bom ploskala čez 2 dni!!!!! ne bo treba... Zakaj ne?Kaj je blo? izcedek...jutri grem po zdravila...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 17:54:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Kakšen izcedek Fargi dej počakaj, lahko da ni nič narobe!!!!! Držim pesti da se motiš in da ni nič kaj takega!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 18:14:12
|
|
|
|
Fargesia
|
Bebii, žal je to to...je krvav in je že ful več...tak da...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 18:16:45
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 18:26:45
|
|
|
|
neela
|
Fargi, draga moja...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 16.3.2009 18:33:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
Fargi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.