Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 16:05:46
|
|
|
|
Fargesia
|
, neela, te zanima kaj je to stotka?! bi ti tud, a? aspirin 100 nina68, čestitke! miska ma definitivno dva!! S*, dobrodošla. zaljubljena, sem ti nazaj pisala...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 20:57:00
|
|
|
|
nina68
|
Drage moje dame! Vsem hvala za lepe želje, upam, da se uresničijo in da to nosečnost srečno pripeljemo do konca. Zgleda pa, da se je naša "mačka" ustrašla dr.Reša, ko je pr njemu na servisu in da se je potrudla seveda v sodelovanju z "mačkonom", da rata brez klomifenske pomoči. Me pa malce že daje utrujenost, malce pa seveda tudi že emšo 40+. Lepo se imejte in čimveč ++++++. Se še kaj javim, seveda, takoj pa seveda po obisku ginekologa. Lp. Nina68
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 21:08:03
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina68 Drage moje dame! Vsem hvala za lepe želje, upam, da se uresničijo in da to nosečnost srečno pripeljemo do konca. Zgleda pa, da se je naša "mačka" ustrašla dr.Reša, ko je pr njemu na servisu in da se je potrudla seveda v sodelovanju z "mačkonom", da rata brez klomifenske pomoči. Me pa malce že daje utrujenost, malce pa seveda tudi že emšo 40+. Lepo se imejte in čimveč ++++++. Se še kaj javim, seveda, takoj pa seveda po obisku ginekologa. Lp. Nina68 Tale tvoj plusek je pa res krasno presenečenje. Pazi nase kolikor le moreš. Želim ti eno lepo in mirno nosečnost.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 21:12:06
|
|
|
|
neela
|
Fargi, ne hvala...ne smem stotke, k sem astmatik. Ej, a se spomneš k si mi razlagala, da si poleg toliko lepih trebušnih oblinc zaciljala ravno v žilo. No, a veš, da se je meni prvi dan v tem krogu točno to zgodilo??? Madonca, še zdaj sem črna čez pol trebuha... nina68, iskrene čestitke k +! Naj ti bo mirna in prijetna ter čim manj trenutkov ti želim! S*, pozdravljena med - predvsem EXklomifenkami. Želim ti čimkrajše bivanje med nami , da boš čimprej izstreljena med srečke . suzi, čakaaaam....saj lahko mi pošlješ zs. mami lučka, mislim, ko sem pa tole brala.... IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Meni to ne diši, ker mi s pravim datumom vse skoraj sovpada s šolskimi počitnicami, kar pa je določil G, pa bi mi vse podrlo. ...bi te pa najraj v tisto tvojo ta presvetlo sunla. Porkaš...toliko časa si čakala na svojga sončka, sedaj pa še zbiraš 'sovpadanje' s šolskimi počitnicami!!!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 21:14:04
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela mami lučka, mislim, ko sem pa tole brala.... IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Meni to ne diši, ker mi s pravim datumom vse skoraj sovpada s šolskimi počitnicami, kar pa je določil G, pa bi mi vse podrlo. ...bi te pa najraj v tisto tvojo ta presvetlo sunla. Porkaš...toliko časa si čakala na svojga sončka, sedaj pa še zbiraš 'sovpadanje' s šolskimi počitnicami!!!!!! Pa saj veš, da sem malo čudna. Pa še preveč časa za razmišljat.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 10.3.2009 21:19:30
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: neela mami lučka, mislim, ko sem pa tole brala.... IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Meni to ne diši, ker mi s pravim datumom vse skoraj sovpada s šolskimi počitnicami, kar pa je določil G, pa bi mi vse podrlo. ...bi te pa najraj v tisto tvojo ta presvetlo sunla. Porkaš...toliko časa si čakala na svojga sončka, sedaj pa še zbiraš 'sovpadanje' s šolskimi počitnicami!!!!!! Pa saj veš, da sem malo čudna. Pa še preveč časa za razmišljat. ....ti pa res vedno točno znaš, kaj moraš reči, da nam pritisk dvigneš in potem kaj moraš odgovoriti, da se ti moramo samo še nasmejat....no, pa saj prav zato te imamo tud rade....poleg vseeeehhh ostalih super lastnosti, ki jim me vse imamo, kajne?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 10:41:50
|
|
|
|
lučka 25
|
neela, ja to sem jaz. In še vaša sem, vedno in povsod.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 11:54:56
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi, ne hvala...ne smem stotke, k sem astmatik. Uhhh, sem prebrala tole, pa imam kup vprašanj glede tega????? Samo nekaj mi povej, ker sem tudi jaz astmatik, pomeni da nesmem niti jaz stopke vzet?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 11:58:31
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: neela Fargi, ne hvala...ne smem stotke, k sem astmatik. Uhhh, sem prebrala tole, pa imam kup vprašanj glede tega????? Samo nekaj mi povej, ker sem tudi jaz astmatik, pomeni da nesmem niti jaz stopke vzet? BEBIII punce so se pogovarjale o Aspirinu 100.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 11.3.2009 12:04:51 >
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 12:00:45
|
|
|
|
Matejčika
|
Se vam spet malo oglašam. Prebijam se skozi dan, pa nevem več kaj naj delam, pa sem prišla vas spet malo pogledat. Miska, kaj jaz to berem?! Jeeeej bosta dva, baje?! Bravo!!! Fargi in Neela držim pesti za uspešen postopek, tak kot pri Miski! Mi je še kaj ušlo?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 12:38:03
|
|
|
|
tecnobica
|
Kako kaj babike moje? Je kaj novga? K se glh o stotki pogovarjate. Jaz jo nisem vzela že odkar sem doma. Prej, zadnje leto na šihtu me je pa skor vsak dan glava bolela. Zgleda, da je bil šiht prenaporen, al pa šefica. Res, zdej me skor ne boli nikoli. Hm, jaz si poleg merjenja temperature vsak dan, občasno tudi mal v nožnico potipam (maternični vrat) in je zanimivo kljub koncu ciklusa še zmeraj visoko. Joj, kako sem neučakana. Bi šla kar lulat. Ta mesec sem jedla prvih 14 dni ful jajc, pa dva pira sem spila celo, pa rekreirat sem se začela... ma ni hudič, da se ni kaj prijelo. Držte pesti, če jo ne bo, lulam v petek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 12:45:25
|
|
|
|
Matejčika
|
Tečnobica, držim pest! Kako to pa da nisi več v službi?
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 13:03:05
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Tečnobica, držim pest! Kako to pa da nisi več v službi? Nimam diplome in me niso nikjer vzeli, ker je bilo takih z diplomo dovolj.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 15:11:36
|
|
|
|
Fargesia
|
...mene pa zvija...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 15:14:36
|
|
|
|
S*
|
Fargi, mogoče pa te zvija ker si , sej pravijo da so znaki podobni. Držim pesti zate, da jo ne bo in da v petek nalulaš oz.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 15:15:59
|
|
|
|
Fargesia
|
s*, hvala za tako pozitivo... se ne spomnim več kako je bilo pri prvi nosečnosti...od tistega se spomnim samo poti v operacijsko na abrazijo...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 15:41:12
|
|
|
|
tecnobica
|
Fargi, saj mene tud neki tam dol šravfa, pa sem že zmeraj optimistična. Tud ti moraš bit. Saj si gledala film Secret. Ste ga tolk omenjale, da sem ga mogla snet in pogledat. Zdej pa berem Kurja juhica za dušo vsak večer.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 15:53:01
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, mene je tudi zvijalo pred testom in to zelo. Sem bila 100% da ni uspelo, pa še manjše krvavitve. Potem pa se je kar naenkrat vse umirilo. Upam, da vama le uspe. Kaj potem sledi že IVF? tecnobica, upam da bo zate tudi konec tedna lep. Matejčika, kako si. Je danes naporen dan. Kakšni ne prav lepi spomini? Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 16:08:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Fargi, mene je tudi zvijalo pred testom in to zelo. Sem bila 100% da ni uspelo, pa še manjše krvavitve. Potem pa se je kar naenkrat vse umirilo. Upam, da vama le uspe. Kaj potem sledi že IVF? še en IUI, potem pa k voglerju, da napiše da greva na IVF...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 16:34:08
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Fargi, mene je tudi zvijalo pred testom in to zelo. Sem bila 100% da ni uspelo, pa še manjše krvavitve. Potem pa se je kar naenkrat vse umirilo. Upam, da vama le uspe. Kaj potem sledi že IVF? še en IUI, potem pa k voglerju, da napiše da greva na IVF... Nč še en IUI. Sej se bo zdej prijelo. Oz. se je že. Midve bova skupaj noseči boš vidla. Jst sem še kar optimist.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 17:06:32
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Fargi, mene je tudi zvijalo pred testom in to zelo. Sem bila 100% da ni uspelo, pa še manjše krvavitve. Potem pa se je kar naenkrat vse umirilo. Upam, da vama le uspe. Kaj potem sledi že IVF? še en IUI, potem pa k voglerju, da napiše da greva na IVF... Nč še en IUI. Sej se bo zdej prijelo. Oz. se je že. Midve bova skupaj noseči boš vidla. Jst sem še kar optimist.
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 17:08:42
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, kot je rekla tecnobica. Tudi do naslednjega IUI ne boš prišla, ker bo ta uspešen.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 18:56:58
|
|
|
|
miska73
|
Fargi Tečnobica
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 19:07:20
|
|
|
|
Fargesia
|
KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK in ex klomifenk - Fargesia - 4. IUI (19.3. - test)
- neela - 3. IUI
- PENCA - 1.ciklus po laparo
- skuštrana suzi - 11.ciklus (čaka na 1. posvet za IVF)
- tecnobica - 3.ciklus
- Martinki - 2.ciklus s Cyclo P
- nina68 - 1.ciklus (6.3.)
- misk2 - 1.ciklus
- KulGirl
- mausikaa - 1.ciklus
- S* - klomifen v aprilu
SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE stunfek, trinity22, nf, lučka, miska73 srečanje 23.3.2009 UDELEŽBA JE OBVEZNA!!! - miska
- neela
- lučka
- fargi
- KATERA ŠE?!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 11.3.2009 19:25:28
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Fargi Tečnobica Fargi kje pa imate te srečanja?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?