|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
9.3.2009 20:21:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

tale mi danes paše...

Me like it.
Kak si mi ti pikica moja? Zdajle se pa mogoče glih dete/deca gnezdijo, če se seveda že niso usidrala user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.3.2009 20:47:17   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

tale mi danes paše...

Me like it.
Kak si mi ti pikica moja? Zdajle se pa mogoče glih dete/deca gnezdijo, če se seveda že niso usidrala user posted image

mislim na to in nate, ko papcam stotko!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.3.2009 21:05:20   
lučka 25
Kako ste kaj punce? user posted image

Fargi, super pesem. Meni tudui zelo draga. Si jo na vsake toliko časa tudi zavrtim.

miška, kako kaj nosečka? user posted image

Fargi, otrok/otroc si že postiljajo, ker bo/bodo kar dolgo časa pri tebi v varstvu. user posted image

neela, kako kaj špikice?

suzi, upam, da kmalu dobiš M, pa da bo konzilij tudi v aprilu kmalu in bosta šla lahko še pred poletjem v postopek.

zaljubljena, dobrodošla in naj vama zelooo kmalu uspe.

mausikaa, če imaš v mislih BT, se pri nekaerih zgodi, da ni verodostojna, se spremeni, ker ima K vpliv nanjo.

No, jaz pa danes bolj počivam. Sem med vikendom spet kar malo pretiravala z aktivnostmi. Pa kaj morem, če ma moj roj.dan, pa žurke, pa.... Ampak saj bo, jutri je nov dan. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
9.3.2009 21:47:18   
neela
suzi, glede na to, da so imeli IVF konzilij v februarju, 25.2. in da je bojda marčevski isto 25.3. predvidevam da se bodo tud v aprilu enkrat takrat usedli. Vsekakor pa že v petek vprašam za aprilski datum. Kakšne krvne izvide imaš oz vrednosti? Jaz sem prav pred kratkim 'študirala' te vrednosti, kaj pomenijo (za nas laike user posted image ). Sploh pa mi je dr. D podrobno razložil, zakaj jaz ne spadam glih med PCO-jevke.

mami lučka, ti ti....spet pretiravaš??? Pa kdaj te bo izučilo, da sedaj nisi samo zase šef, da sedaj moraš misliti in odgovarjati (ne samo jest user posted image ) za dva?!?!? user posted image

mami miška, kako je blo danes? Kakšna je današnja vrednost? Kdaj imaš prvi pregled?

Fargi, ti samo uživaj v knjigi ... Papcaš stotko???? user posted image user posted image user posted image

zaljubljena, dobrodošla v klubu!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.3.2009 21:50:54   
trinity22
kuku jaz sem še tu ...

mal sem šla čez vikend v porodnišnico pogledat, preverit stanje če je dober all inclusive in če se bo dalo zdržatuser posted image user posted image  pa moram rečt, da je blo kr OK, upam da ko grem naslednjič, da se vrnem s štručko in ne več 2v1.

miska naj ti se tu čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.3.2009 21:56:27   
neela
trinity, ma kaj si imela nedeljski izlet do porodnišnice? user posted image user posted image user posted image Ti si pa res neučakanka....pa saj je vse ok, kajne?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.3.2009 22:02:14   
lučka 25
neela, ja ja saj vem. Se moram navadit, da nisem več sama. user posted image  Sem prejle brala julijke, kako so zmatrane, ko gredo an sprehod in so čisto hin že po 15 minutah hoje. Meni pa vsak dan paše vsaj za 3 km dolg sprehod, včer sem šla celo na 6 km sprehod. Je pa res, da sva midva tudi prej vsak dan prehodila kar nekaj kilometrov, ker nama to res sede.
Bom pa sedaj bolj pridna user posted image , ne bom več pretiravala.

trinity, a ti si šla pa že mal pogledat kako je kaj v porodnišnici. Ja naslednjič pa le pridi nazaj v 2 kosih in ne več 2v1. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.3.2009 22:04:56   
miska73
Oj Trini sem se spraševala, če si že šla v Rim... K te ni blo ene dva dni gor.
Ti še kar malo vztrajaj 2v1.

IZVIRNO SPOROČILO: neela
mami miška, kako je blo danes? Kakšna je današnja vrednost? Kdaj imaš prvi pregled?

Danes je bilo 1953. user posted image Pregled bom pa imela čez dva tedna.

Pupike moje, dovolj za danes. Nočko.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.3.2009 22:05:24 >

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.3.2009 22:06:10   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

neela, ja ja saj vem. Se moram navadit, da nisem več sama. user posted image  Sem prejle brala julijke, kako so zmatrane, ko gredo an sprehod in so čisto hin že po 15 minutah hoje. Meni pa vsak dan paše vsaj za 3 km dolg sprehod, včer sem šla celo na 6 km sprehod. Je pa res, da sva midva tudi prej vsak dan prehodila kar nekaj kilometrov, ker nama to res sede.
Bom pa sedaj bolj pridna user posted image , ne bom več pretiravala.

user posted image ...tako se govori....vidim, da te je res potrebno vsake toliko časa malo za ušesa povlečt...user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.3.2009 22:11:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: neela

Danes je bilo 1953. user posted image Pregled bom pa imela čez dva tedna.

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.3.2009 22:11:41   
neela
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.3.2009 22:25:29   
lučka 25
neela, ja včasih me je treba mal pocukat. user posted image

Nočko. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
10.3.2009 8:25:59   
S*
Dobro jutro!

Še ena borka tukaj, upam da me sprejmete v vašo družbo. Od laparo in histero je minilo že 7 krogov in ker nama do sedaj še ni uspelo zagledat magičnih user posted image  oz user posted image , sem za naslednje 4 cikluse dobila klomifen. Uradno ga začnem papat nekje v začetku aprila, al pa tudi ne, če bo velikonočni zajček radodaren do mene user posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
10.3.2009 9:37:05   
tecnobica
Pozdravljena S* user posted image

Evo mene po dolgem cajtu. Zadnje vas sam berem, pa nč ne napišem. Preprosto se mi ne da. Se sam javim, da sem še z vami, in čakam na user posted image enkrat konec tedna.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
10.3.2009 9:46:05   
nina68
Drage moje sotrpinke.

V petek mi morala priti moja user posted image , da bi lahko začela jemati klomifen. Vendar je nikakor ni bilo. Delala sem dva testa in oba sta bila negativna. Vzelo mi je že vso voljo, da spet ni nič, vedar sem se danes spet opogumila in pokazal se je
+user posted image user posted image . Torej hvalabogu nam je ratal brez pomoči zdravil po naravni poti. Vsem vam želim veliko ++++.
Vam pa obljubim, da se vam še kaj javim.

Nina68

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
10.3.2009 9:47:07   
Anonimen
Ojla.

Samo na hitro:

neela, ti popoldne sporočim vrednosti izvidov.

miška, meni pa tole močno diši po user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3741
10.3.2009 10:12:10   
mausikaa
Nina user posted image user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.3.2009 10:24:44   
misk2
nina user posted image user posted image user posted image
dobro jutro ostale...jaz sem ok..cakam tale 18. ce bo user posted image ... a je mogoce lahko kaksna zamuda...mislim da se mi bo kr sfuzlal..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska...mogoce pa ima skustrana suzi prav??? pa sta dva?????..lep dan se naprej....

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
10.3.2009 10:54:38   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: nina68

Drage moje sotrpinke.

V petek mi morala priti moja user posted image , da bi lahko začela jemati klomifen. Vendar je nikakor ni bilo. Delala sem dva testa in oba sta bila negativna. Vzelo mi je že vso voljo, da spet ni nič, vedar sem se danes spet opogumila in pokazal se je
+user posted image user posted image . Torej hvalabogu nam je ratal brez pomoči zdravil po naravni poti. Vsem vam želim veliko ++++.
Vam pa obljubim, da se vam še kaj javim.

Nina68

Super user posted image user posted image user posted image

Si se prestrašila tablet? user posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
10.3.2009 12:16:24   
trinity22
hello

ja še zemri sem tu ... malo se mi je mudilo ja, sam naši mali pa nič, pa sva šli nazaj domov .... drugače je pa vse OK, mala je lepo napredovala v teži v zadnjih par tednih tako da bo, sam odločit se mora, da pride venuser posted image

Do takrat pa čičaj in čakaj, kaj drugega mi ne preostaneuser posted image  Mogoče bo pa točna,sej do roka je še 4 dni, al pa luna kaj sproži, ali pa bo na petek 13.user posted image  bomo vidli vse je možno.

Lepo bodite, mislim na vas in se še kaj javim!

Nina68 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 10.3.2009 12:17:09 >

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
10.3.2009 12:46:39   
zaljubljena23

zaljubljena dobrodošla!!!! mislim da se poznava z drugega foruma...maš ZS...

suzika, jaz sem jo dobila tam okoli po cca 10 dneh...

Odpisala, pa mislim da sem ugotovila za katero gre ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
10.3.2009 12:49:46   
zaljubljena23
Punce, hvala za dobrodošlico.

S* Doborodošla.

Nina, tebi pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
10.3.2009 13:01:49   
lučka 25
Ojla user posted image

S* dobrodošla. Naj vama že zdaj uspe, da ti še K ne bo treba jemati.user posted image

tecnobica, sem se že spraševala kje se skrivaš. No, potem pa za konec tedna stiskamo pesti.

nina68, take imamo rade. Da jim še predno dobro primejo v roke škatlico s K, kaj šele, da bi kak tablet pojedle, pa jim uspe. ČESTITAM!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa ti želim mirno in lepo user posted image .

suzi, ojla. Si brzinska danes. user posted image

misk2, jaz sem tik pred začetkom jemanja K imela cikluse dolge 42-49 dni. Se mi je pa ob jemanju K ciklus skrajšal na 32 dni. Nekatere, ki so prej imele krajše cikluse, pa se jim je za malenkost podaljšal.

trinity, vidim da mala kar poskrbi za razburljive dneve in poti. Kot kaže, ji je tako všeč pri tebi, da se bo še malo pocrkljala. Zna pa tale luna, ki prihaja kaj vplivat in vaju vzeti v roke. Ko pa bo akcija, pa le srečno. user posted image

No, da še povem kaj naredi dober UZ. Danes sva šla še na morfologijo v Dravlje, kjer je res super UZ. Tam nama je G zmerila, da so vse vrednosti take, kot morajo biti, da nič ne prehiteva (mogoče kakšen dan). Moram izvide nesti svojem mu G, da mi ne bo utrujal s PDP, ki mi ga je določil oprejšnji teden in to kar 2 tedna prej. Meni to ne diši, ker mi s pravim datumom vse skoraj sovpada s šolskimi počitnicami, kar pa je določil G, pa bi mi vse podrlo. Ah, bo že. Samo, da je dete zdravo. Sva pa komaj G ustavila da nama ni povedala kaj pričakujemo, da hočeva presenečenje. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
10.3.2009 14:16:37   
S*
Hvala punce za dobrodošlico.

nina68 iskrene čestitke!

tečnobica bom stiskala pestke zate konec tedna.

lučka25 user posted image   user posted image   user posted image  za morfologijo. Sej ni tako važen PDP, glavno da je dete zdravo. Za spol pa tudi jaz ne bi hotela vedet.
Praviš, da se ti je ciklus po klomifenu skrajšal? Upam da se bo meni tudi, saj ga imam zdaj že na 44 dni in je prav gozno. Pa si ti zanosila v času ko si pila tabletke ali...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
10.3.2009 15:33:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: S*

lučka25 user posted image   user posted image   user posted image  za morfologijo. Sej ni tako važen PDP, glavno da je dete zdravo. Za spol pa tudi jaz ne bi hotela vedet.
Praviš, da se ti je ciklus po klomifenu skrajšal? Upam da se bo meni tudi, saj ga imam zdaj že na 44 dni in je prav gozno. Pa si ti zanosila v času ko si pila tabletke ali...

Jaz sem zanosila v 2 poskusu IVF. Ampak jaz imam res čisto zaspane jajčnike, saj sem že 3 M po lapari imela spet ponovitev PCO. Ampak uspelo p je, zato ne obupat.user posted image
Glede PDP je pa res vseeno kdaj, ampak kasneje ko je, dalj časa si potem z otrokom, če se že prej rodi. Ma to je sama matematika. Mam pa res preveč časa za razmišljat.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?