lučka 25
|
Ojla S* dobrodošla. Naj vama že zdaj uspe, da ti še K ne bo treba jemati. tecnobica, sem se že spraševala kje se skrivaš. No, potem pa za konec tedna stiskamo pesti. nina68, take imamo rade. Da jim še predno dobro primejo v roke škatlico s K, kaj šele, da bi kak tablet pojedle, pa jim uspe. ČESTITAM!!! Zdaj pa ti želim mirno in lepo . suzi, ojla. Si brzinska danes. misk2, jaz sem tik pred začetkom jemanja K imela cikluse dolge 42-49 dni. Se mi je pa ob jemanju K ciklus skrajšal na 32 dni. Nekatere, ki so prej imele krajše cikluse, pa se jim je za malenkost podaljšal. trinity, vidim da mala kar poskrbi za razburljive dneve in poti. Kot kaže, ji je tako všeč pri tebi, da se bo še malo pocrkljala. Zna pa tale luna, ki prihaja kaj vplivat in vaju vzeti v roke. Ko pa bo akcija, pa le srečno. No, da še povem kaj naredi dober UZ. Danes sva šla še na morfologijo v Dravlje, kjer je res super UZ. Tam nama je G zmerila, da so vse vrednosti take, kot morajo biti, da nič ne prehiteva (mogoče kakšen dan). Moram izvide nesti svojem mu G, da mi ne bo utrujal s PDP, ki mi ga je določil oprejšnji teden in to kar 2 tedna prej. Meni to ne diši, ker mi s pravim datumom vse skoraj sovpada s šolskimi počitnicami, kar pa je določil G, pa bi mi vse podrlo. Ah, bo že. Samo, da je dete zdravo. Sva pa komaj G ustavila da nama ni povedala kaj pričakujemo, da hočeva presenečenje.
|