|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 17:47:41   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sončko

ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo!

drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no......

Bog upam, da tega ne doživim.Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tud teb ne bo treba.

18.3.2009

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.3.2009 17:48:57   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo mene še kar tu!!!user posted image user posted image

Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

Naslednji pregled:13.3 v P ctguser posted image user posted image user posted image

ko berem tvoje poročilo, kot da bi brala svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj misliš kateri user posted image  se bo prej odločil in pokukal na svet????

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.3.2009 17:49:57   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

drage moje,

MIŠKA SPOROČA:

DANES OB 14.45  SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 2500 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :)

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mamici in novopečeni družinici! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.3.2009 17:53:00   
sončko
lolita, saj verjetno ti ne bo treba na amnio! saj si prebrala kaj je pušenjak napisal, da pač se da to nadomestiti z manj neprijetnimi preiskavami, kot je ctg+UZ. je napisal, da on redkokdaj še naredi amnio, razen, če mu kaj na prvih dveh ni všeč...... tako, da...... naj te ne skrbi....

mene pa, če prej ne rodim, sigurno spet čaka to... user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.3.2009 17:54:01   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

Naslednji pregled:13.3 v P ctguser posted image user posted image user posted image

ko berem tvoje poročilo, kot da bi brala svojegauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj misliš kateri user posted image  se bo prej odločil in pokukal na svet????

Moji se nikamor ne mudi, po moje mi bodo moral kar sprožit.Se prav spomnem ene gospe iz prakse, ko je bila 2 tedna čez rok, pa so jo sprožil porod, pa ji sploh niso prejel, pa jo ze dohtar vpraša, kaj je z njo narobe, pa ona enostavno reče MALI NOČE VEN.

18.3.2009

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.3.2009 17:54:22   
Steffi

drage moje,

MIŠKA SPOROČA:

DANES OB 14.45  SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 2500 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :)

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

BRAVO MAMICA IN NINA user posted image user posted image user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.3.2009 17:56:02   
tasa_m
Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno user posted image

No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje user posted image

user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.3.2009 18:00:02   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje user posted image

user posted image

tasa kaka lepa pupa ... zdaj me šše bolj ma da bi kr šla ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.3.2009 18:14:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
tasa kaka lepa pupa ... zdaj me šše bolj ma da bi kr šla ...
user posted image  hvala.
Ja, saj upam, da boste šle čimprej ker si res ne znam predstavljat kak je ko čakaš tak močno.
Pri nam je blo vse ekspresno user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.3.2009 18:15:04   
Steffi
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Steffi, si ti tudi primorka?

Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3.

Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! user posted image

Bomo kako rekle al bote tih? user posted image

asimilirana primorka user posted image user posted image user posted image . ne nisem primorka, ampak prekmurka priseljena na Obalo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.3.2009 18:17:50   
novo

Moji se nikamor ne mudi, po moje mi bodo moral kar sprožit.Se prav spomnem ene gospe iz prakse, ko je bila 2 tedna čez rok, pa so jo sprožil porod, pa ji sploh niso prejel, pa jo ze dohtar vpraša, kaj je z njo narobe, pa ona enostavno reče MALI NOČE VEN.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.3.2009 18:19:33   
Steffi

ooo, trinity22, ko bi me vsaj kaj zvilo! samo itak sem do zdaj vsak dan upala, zdaj sem pa res že čisto fertik, mi je še to upanje šlo! rok sem mela že 7.3., tko, da me res že psiha fejst matra.....

pa hvala za objemčke! user posted image

ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več user posted image user posted image user posted image user posted image

Paulo Coelho

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.3.2009 18:19:41   
dana
sončko user posted image
Ne vem a je res tok škoda dnarja da bi ti z UZ preveril plodovnicouser posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.3.2009 18:19:53   
novo

ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo!

drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no......

Bog upam, da tega ne doživim.Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tud teb ne bo treba.

Ravno danes mi je g. rekla, da vaginalno pa me ne bo pregledala, če ni kakšnih posebnosti (močna vnetja, po roku...), ker zelo nerada dela na koncu le-te preglede. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.3.2009 18:20:32   
novo

lolita, saj verjetno ti ne bo treba na amnio! saj si prebrala kaj je pušenjak napisal, da pač se da to nadomestiti z manj neprijetnimi preiskavami, kot je ctg+UZ. je napisal, da on redkokdaj še naredi amnio, razen, če mu kaj na prvih dveh ni všeč...... tako, da...... naj te ne skrbi....

mene pa, če prej ne rodim, sigurno spet čaka to... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.3.2009 18:21:43   
novo

user posted image

pa jo je res sama dudika. user posted image Sam učke so pa zapeljive!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.3.2009 18:23:40   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Miška: čestitke

Evo mene iz pregleda v P. Imela sem zopet CTG. Nič novega ni pokazalo:(. To čakanje ubija..

V petek se moram zopet javit v P in mi bodo naredili CTG in G mi je rekel, da me bo vaginalno pregledal in če bom kaj odprta me bo v bolnico sprejel, če pa ne pa grem zopet domov.Jaz močno upam, da bom kmalu dobila svoje popadke, ker bi že rada cartala svoje dete.

Ampak koliko opažam se je naš seznam leo ustavil, ne?

user posted image user posted image user posted image Pa petek je dan za zametek! user posted image Mogoče pa bo kaj! user posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.3.2009 18:24:40   
novo

haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato user posted image user posted image user posted image

če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.3.2009 18:26:25   
tasa_m
ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več
verjemida ga res malo pogrešaš pol. Jaz se podzavesto mal pobožam po bušiju ki je zdaj en sam špeh user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: novo
pa jo je res sama dudika. user posted image Sam učke so pa zapeljive!user posted image

novo, je mogla zapeljivo gledat, ker drugač nebi mogla bit na rokahuser posted image jo je ščipalo ko je mogla ležat na kavču, ko sem jo vzela gor pa je tak lepo gledala..user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.3.2009 18:26:48   
tasa_m

haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato user posted image user posted image user posted image

če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.3.2009 18:29:48   
novo

ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več
verjemida ga res malo pogrešaš pol. Jaz se podzavesto mal pobožam po bušiju ki je zdaj en sam špeh user posted image user posted image

novo, je mogla zapeljivo gledat, ker drugač nebi mogla bit na rokahuser posted image jo je ščipalo ko je mogla ležat na kavču, ko sem jo vzela gor pa je tak lepo gledala..user posted image user posted image

ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.3.2009 18:31:16   
novo
in kako drugače taša?
mate še atija doma al že hodi v službo? user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.3.2009 18:35:51   
tasa_m
ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo!user posted image
ja res so prefrigani tile naši sončki user posted image ampak saj prav. Itak paše ko jo tak k sebi stisneš. Samo ko jo ščipa mi ni fjn ker ne vem kak ji naj pomagam user posted image ampak tud to bomo dali mimo. Še sreča da je ne ščipa tak pogosto in cel dan. Da jo samo popoldan user posted image

Zdaj gledam kolko Strojanova dobi dnara od CSD user posted image user posted image to ti je pravica ja..

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.3.2009 18:36:13   
novo
crkneš!
Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.3.2009 18:36:52   
tasa_m

in kako drugače taša?
mate še atija doma al že hodi v službo? user posted image

ati je doma, samo danes je spet šel na roj. dan v službo sodelavcu. Malo prej je prišel kr dobre volje domov in sem ga spat spravla user posted image user posted image
Je pa si zrihtal da bo še ves nasl. tedn z nama doma,tak da bomo vse skup 3 tedne skupaj user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?