Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:47:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončko ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo! drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no...... Bog upam, da tega ne doživim.Evo , da tud teb ne bo treba.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:48:57
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene še kar tu!!! Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu. Naslednji pregled:13.3 v P ctg ko berem tvoje poročilo, kot da bi brala svojega . Kaj misliš kateri se bo prej odločil in pokukal na svet????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:49:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 drage moje, MIŠKA SPOROČA: DANES OB 14.45 SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 2500 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :) iskrene čestitke mamici in novopečeni družinici!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:53:00
|
|
|
|
sončko
|
lolita, saj verjetno ti ne bo treba na amnio! saj si prebrala kaj je pušenjak napisal, da pač se da to nadomestiti z manj neprijetnimi preiskavami, kot je ctg+UZ. je napisal, da on redkokdaj še naredi amnio, razen, če mu kaj na prvih dveh ni všeč...... tako, da...... naj te ne skrbi.... mene pa, če prej ne rodim, sigurno spet čaka to...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:54:01
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene še kar tu!!! Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu. Naslednji pregled:13.3 v P ctg ko berem tvoje poročilo, kot da bi brala svojega . Kaj misliš kateri se bo prej odločil in pokukal na svet???? Moji se nikamor ne mudi, po moje mi bodo moral kar sprožit.Se prav spomnem ene gospe iz prakse, ko je bila 2 tedna čez rok, pa so jo sprožil porod, pa ji sploh niso prejel, pa jo ze dohtar vpraša, kaj je z njo narobe, pa ona enostavno reče MALI NOČE VEN.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:54:22
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 drage moje, MIŠKA SPOROČA: DANES OB 14.45 SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 2500 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :) iskrene čestitke BRAVO MAMICA IN NINA
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 17:56:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:00:02
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje tasa kaka lepa pupa ... zdaj me šše bolj ma da bi kr šla ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 tasa kaka lepa pupa ... zdaj me šše bolj ma da bi kr šla ... hvala. Ja, saj upam, da boste šle čimprej ker si res ne znam predstavljat kak je ko čakaš tak močno. Pri nam je blo vse ekspresno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:15:04
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Steffi, si ti tudi primorka? Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3. Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! Bomo kako rekle al bote tih? asimilirana primorka . ne nisem primorka, ampak prekmurka priseljena na Obalo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:17:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene še kar tu!!! Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu. Naslednji pregled:13.3 v P ctg ko berem tvoje poročilo, kot da bi brala svojega . Kaj misliš kateri se bo prej odločil in pokukal na svet???? Moji se nikamor ne mudi, po moje mi bodo moral kar sprožit.Se prav spomnem ene gospe iz prakse, ko je bila 2 tedna čez rok, pa so jo sprožil porod, pa ji sploh niso prejel, pa jo ze dohtar vpraša, kaj je z njo narobe, pa ona enostavno reče MALI NOČE VEN.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:19:33
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončko ooo, trinity22, ko bi me vsaj kaj zvilo! samo itak sem do zdaj vsak dan upala, zdaj sem pa res že čisto fertik, mi je še to upanje šlo! rok sem mela že 7.3., tko, da me res že psiha fejst matra..... pa hvala za objemčke! ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:19:41
|
|
|
|
dana
|
sončko Ne vem a je res tok škoda dnarja da bi ti z UZ preveril plodovnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:19:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: sončko ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo! drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no...... Bog upam, da tega ne doživim.Evo , da tud teb ne bo treba. Ravno danes mi je g. rekla, da vaginalno pa me ne bo pregledala, če ni kakšnih posebnosti (močna vnetja, po roku...), ker zelo nerada dela na koncu le-te preglede.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:20:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončko lolita, saj verjetno ti ne bo treba na amnio! saj si prebrala kaj je pušenjak napisal, da pač se da to nadomestiti z manj neprijetnimi preiskavami, kot je ctg+UZ. je napisal, da on redkokdaj še naredi amnio, razen, če mu kaj na prvih dveh ni všeč...... tako, da...... naj te ne skrbi.... mene pa, če prej ne rodim, sigurno spet čaka to...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:21:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje pa jo je res sama dudika. Sam učke so pa zapeljive!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:23:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Miška: čestitke Evo mene iz pregleda v P. Imela sem zopet CTG. Nič novega ni pokazalo:(. To čakanje ubija.. V petek se moram zopet javit v P in mi bodo naredili CTG in G mi je rekel, da me bo vaginalno pregledal in če bom kaj odprta me bo v bolnico sprejel, če pa ne pa grem zopet domov.Jaz močno upam, da bom kmalu dobila svoje popadke, ker bi že rada cartala svoje dete. Ampak koliko opažam se je naš seznam leo ustavil, ne? Pa petek je dan za zametek! Mogoče pa bo kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:24:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:26:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več verjemida ga res malo pogrešaš pol. Jaz se podzavesto mal pobožam po bušiju ki je zdaj en sam špeh IZVIRNO SPOROČILO: novo pa jo je res sama dudika. Sam učke so pa zapeljive! novo, je mogla zapeljivo gledat, ker drugač nebi mogla bit na rokah jo je ščipalo ko je mogla ležat na kavču, ko sem jo vzela gor pa je tak lepo gledala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:26:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:29:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Steffi ne sekiraj se, tudi jaz sem imela PDP 7.3. in sem še vedno v enem kosu. jaz moram reči, da sedaj po 7.3. prav uživam s tem mojim bušijem in ga bom kar pogrešala ko ga ne bo več verjemida ga res malo pogrešaš pol. Jaz se podzavesto mal pobožam po bušiju ki je zdaj en sam špeh IZVIRNO SPOROČILO: novo pa jo je res sama dudika. Sam učke so pa zapeljive! novo, je mogla zapeljivo gledat, ker drugač nebi mogla bit na rokah jo je ščipalo ko je mogla ležat na kavču, ko sem jo vzela gor pa je tak lepo gledala.. ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:31:16
|
|
|
|
novo
|
in kako drugače taša? mate še atija doma al že hodi v službo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:35:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ja, zdaj veš, da se že zdaj dobro zavedajo, kaj morajo in kje se najboljše počutijo! ja res so prefrigani tile naši sončki ampak saj prav. Itak paše ko jo tak k sebi stisneš. Samo ko jo ščipa mi ni fjn ker ne vem kak ji naj pomagam ampak tud to bomo dali mimo. Še sreča da je ne ščipa tak pogosto in cel dan. Da jo samo popoldan Zdaj gledam kolko Strojanova dobi dnara od CSD to ti je pravica ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:36:13
|
|
|
|
novo
|
crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 18:36:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo in kako drugače taša? mate še atija doma al že hodi v službo? ati je doma, samo danes je spet šel na roj. dan v službo sodelavcu. Malo prej je prišel kr dobre volje domov in sem ga spat spravla Je pa si zrihtal da bo še ves nasl. tedn z nama doma,tak da bomo vse skup 3 tedne skupaj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?