|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 17:17:20   
mihaela01
Miška: čestitke

Evo mene iz pregleda v P. Imela sem zopet CTG. Nič novega ni pokazalo:(. To čakanje ubija..

V petek se moram zopet javit v P in mi bodo naredili CTG in G mi je rekel, da me bo vaginalno pregledal in če bom kaj odprta me bo v bolnico sprejel, če pa ne pa grem zopet domov.Jaz močno upam, da bom kmalu dobila svoje popadke, ker bi že rada cartala svoje dete.

Ampak koliko opažam se je naš seznam leo ustavil, ne?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.3.2009 17:18:07   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

jeeeee imam štiri  zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image , tralalalalala ...  zdaj pa lahko grem v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4.user posted image ........sej lahko še čvekaš z nami, ni treba takoj odhitet v P....user posted image

hvala, hvala, ne sej še ne grem ... čakam na petek 13.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.3.2009 17:19:18   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sončko

ojla!

lolita, a so ti že kaj amnio nardili? meni so jo danes, ko sm pršla ven, sem se samo jokat začela, mene je tko bolelo. user posted image user posted image tudi jaz mam zdej v petek ctg, pa verjetno spet amnio! user posted image

Ne mislim, da v Ce tega sploh ne izvajajo, nisem pa ziher, ker doslej sem imela preglede pri svoji G.kak pa sploh to izgleda????

18.3.2009

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.3.2009 17:22:05   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

ojla!

lolita, a so ti že kaj amnio nardili? meni so jo danes, ko sm pršla ven, sem se samo jokat začela, mene je tko bolelo. user posted image user posted image tudi jaz mam zdej v petek ctg, pa verjetno spet amnio! user posted image

Ne mislim, da v Ce tega sploh ne izvajajo, nisem pa ziher, ker doslej sem imela preglede pri svoji G.kak pa sploh to izgleda????

to mene tud zanima, kako to izgleda in čemu to nardijo?

Lolita ti boš v CE rodila? Mogoče bova pa res skupi v Puser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.3.2009 17:22:11   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Miška: čestitke

Evo mene iz pregleda v P. Imela sem zopet CTG. Nič novega ni pokazalo:(. To čakanje ubija..

V petek se moram zopet javit v P in mi bodo naredili CTG in G mi je rekel, da me bo vaginalno pregledal in če bom kaj odprta me bo v bolnico sprejel, če pa ne pa grem zopet domov.Jaz močno upam, da bom kmalu dobila svoje popadke, ker bi že rada cartala svoje dete.

Ampak koliko opažam se je naš seznam leo ustavil, ne?

Ma te čist razumem, mene pa sploh ne pogledajo vaginalno že od 18.2, pa sem bila baje že takrat odprta, mogoč me bodo pa zdej v P,. Sploh ne vem kak bo zgledal to, mi še G ni znala povedat, razen, da mi bodo verjten 1 h merili CTG.

Evo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zame,da se nama čimprej konča čakanje

18.3.2009

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.3.2009 17:23:50   
Lolita23

ojla!

Ti hodiš v Velenje h G???user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.3.2009 17:24:33   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

miška2006 je rodila hčerkico Nino ob 14.45
tak piše na Rodili smo..

čestitke user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.3.2009 17:25:55   
trinity22

ojla!

Ne, hodim na Ljubno, sam men moja G sploh ni več dala datumauser posted image user posted image user posted image  Tk, da zdaj sem prepuščena sama sebi pa CE porodnišniciuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.3.2009 17:27:17   
sončko
ne vem, najprej ti s tistim kljunom odpre maternični vrat, potem pa z neko cevko ali lučko gleda notr kakšne barve je plodovnica! v glavnem, men je blo grozno!

ja, saj sem brala dr. Pušenjaka, ki pravi, da to opuščajo, ker ..... kopiram njegove besede: "Ta preiskava dandanes sploh ni več potrebna, ker jo nadomeščajo manj neprijetni načini spremljanja nosečnosti!

upam, da bom kmal rodila (ampak nič ne kaže), ker nebi rada še 10 krat mela tega pregleda!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.3.2009 17:27:27   
pocka

ojla!

meni so to prvič delali in ni fajn, ti pa baje pogleda barvo plodovnice ali nekaj takega (ne vzet za sigurno,ker se ne spomnim točno), jaz sem bila še čisto zaprta in mi je z najtanjšo palčko bezala notri,sem mislila,da bom umrla...če si odprt je verjetno kaj manj boleče, samo sklepamuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.3.2009 17:30:37   
Lolita23

ojla!

ž

Ne, hodim na Ljubno, sam men moja G sploh ni več dala datumauser posted image user posted image user posted image  Tk, da zdaj sem prepuščena sama sebi pa CE porodnišniciuser posted image

sami čudni g, in kdaj moraš v P na pregled

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.3.2009 17:33:33 >

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.3.2009 17:33:12   
Lolita23

ne vem, najprej ti s tistim kljunom odpre maternični vrat, potem pa z neko cevko ali lučko gleda notr kakšne barve je plodovnica! v glavnem, men je blo grozno!

ja, saj sem brala dr. Pušenjaka, ki pravi, da to opuščajo, ker ..... kopiram njegove besede: "Ta preiskava dandanes sploh ni več potrebna, ker jo nadomeščajo manj neprijetni načini spremljanja nosečnosti!

upam, da bom kmal rodila (ampak nič ne kaže), ker nebi rada še 10 krat mela tega pregleda!

Ma mene je že tak groza teh vaginalnih pregledov zarad moje prve G, ki me je šlampast in vedno boleče pregledovala.user posted image

A to ti delajo poleg Ctgja???user posted image Men sploh plodovnice nihče ni pregledal že 4 tedne, ko mi je rekla, da je dovolj!!

18.3.2009

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.3.2009 17:33:20   
Pupa7
drage moje,

MIŠKA SPOROČA:

DANES OB 14.45  SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 2500 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :)

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 11.3.2009 17:38:34 >

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.3.2009 17:34:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

miška2006 je rodila hčerkico Nino ob 14.45
tak piše na Rodili smo..

Čestitke!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
11.3.2009 17:34:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati.

Pol jaz delam napako, ko ji dam aptamil? Ampak ona pol skoraj 60ml spije. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
11.3.2009 17:34:47   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Moj user posted image  pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebrauser posted image  vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit!

tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledatuser posted image

Kako je z vajinimi gibi? In pocka ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1191
11.3.2009 17:35:21   
trinity22

Lolita

[/quote]

sami čudni g, in kdaj moraš v P na pregled user posted image user posted image user posted image

[/quote]

Ne vem, zdaj enkrat bom dobila odpustnico ( danes je še nisem) in tam bodo potem navodila kako in kaj, če me pa prej kaj zvije pa tako direktuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
11.3.2009 17:35:22   
Najaa
Steffi, si ti tudi primorka?

Tejči H - moja Nika nima krčev zarad ad3.

Matevž je tudi tak cortek! Ma, se bodo naše babnice teple za te fante! user posted image

Bomo kako rekle al bote tih? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
11.3.2009 17:37:34   
Lolita23
Uh pupa na rodili smo je že odprta tema Aprilčica Miška rodila Ninouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
11.3.2009 17:38:20   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

drage moje,

MIŠKA SPOROČA:

DANES OB 14.45  SE NAMA JE RODILA HČERKICA NINA. ZDRAVA, MOČNA, TEŽKA 250 G IN 48 CM DOLGA PRINCESKA :)

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO-ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
11.3.2009 17:38:37   
sončko
ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo!

drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no......

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
11.3.2009 17:41:45   
trinity22

ja, v porodnišnici mi to delajo! h mojmu G hodim samo še izmerit pritisk, se zvagat in dat vodo!

drugo pa v P. najprej sem imela ctg, potem pa še amnio! Zdaj me je konkretno strah petka! dons se že cel dan vsaj jokasta, pa ko pomislim, na vse to, mi je prav hudo no......

mogoče pa ne bodo v petek tega delali in mogoče te pa kaj prej zvije ... ne se že vnaprej sekirat ... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
11.3.2009 17:43:31   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Moj user posted image  pa se danes že drugi dan nekam leno giblje. Sicer sem naštela dovolj gibov, ampak vseeno pogrešam tiste prave brce v rebrauser posted image  vem, da je že včeraj o tem tekla debata, sam saj veste, malo panike mora bit!

tudi moja je danes čist mirna sem do sedaj naštela komi 4 gibe, sicer je res zvečer bbolj divja samo vseeno, če zvečer ne bo razturala, pa če je zdaj s čokolado ne zbudim bom šla spet mal v P pogledatuser posted image

Kako je z vajinimi gibi? In pocka ti?

Mi se zdaj neki premikamo in spet mi vrta dol proti medenici med nogeuser posted image   očitno se že dva tedna spušča, kok to traja, upam da porod ne bo tako dolgo trajal, kot vse te pripraveuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
11.3.2009 17:44:17   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno.

Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega user posted image  zjutraj ne zbudi prav nič).

Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremouser posted image user posted image user posted image .

kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ?

Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G.

Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po.....

Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen....

ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu)....
gor je pa tako, če pridejo vse user posted image  za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro...

ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo user posted image

BI RAZUMELA, ČE BI BILA GUŽVA, MA SVA BILE SAMO 2. BO ŽE ČAKAT SEM ITAK NAVAJENAuser posted image user posted image user posted image  IN GLEDE NA MOJEGA user posted image  SE BOM MOGLA ŠE BOLJ NAVADIT.

kar navadi se, če boš zdaj na dva dni hodila gor, ker je v večini primerov treba čakat...tisti G, ki je tisti dan v porodnišnici ima pač čez porode, preglede nas,ki smo na CTG-ju in če se tako dolgo čaka, so ponavadi v operacijski...mene to jutri čaka user posted image

pa še oddelek ima čez in odpuste tudi tako da dobrodošli v klub čakanja user posted image

Ne me narobe razumet, nisem neka neučakana nosečka, ki ji je težko počakat pol urce ali pa tudi več, če vem da v tem primeru zdravnik pomaga nekomu, ki je nujno potreben pomoči. Glede nato, da sem imela CTG v P že dvakrat in obakrat čakala 1,5 ure na G po CTG-ju in v tem času ni bilo nobenega poroda ter sem drugič prišla kasneje predvsem zaradi tega....

Moje mnenje je, da je problem predvsem v managementu javnih zavodov, ampak ne bi temu, ker te debate ne sodiji na nosečniške forume... pa saj kot sem rekla, se bom morala še malo bolj navadit na čakanje. user posted image user posted image  
Našega malčka čakam že več kot 9 mesecen in še vedno se mu nikamor ne mudi, pa saj naj si kar čas vzameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj sem na porodniškem in se mi nikamor ne mudi.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
11.3.2009 17:46:15   
sončko
ooo, trinity22, ko bi me vsaj kaj zvilo! samo itak sem do zdaj vsak dan upala, zdaj sem pa res že čisto fertik, mi je še to upanje šlo! rok sem mela že 7.3., tko, da me res že psiha fejst matra.....

pa hvala za objemčke! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?