Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:01:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, po čem pa tvojo Lijo šraufa? Moja ima od včeraj krče. Tak da razmišljam, da bo treba malo pazit. Česa ti ne ješ? Lorencia, super. najaa zdaj sem ugotovila da po jabolkah. Pa sem sam mal zavitka jedla pa je blo dovolj drugače pa se mi zdi da bilo kaj pojem jo tud ščipa..tak da pojma nimam. Saj pravim, da jo nena full ščipa ampak tolko da jo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:03:02
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Današnji PREGLED: +11kg naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. ) CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav za pregled. Tvoj bo pa kr težko kategorec. Upam, da ne bo težko kategorec...mama od partnerja je morala ravno zaradi tega imeti CR - saj je moj dragi imel dokaj veliko glavico in tehtal 4700g ( njegova mama pa ko palček majhna :)). G. je sicer opozorila, da ta teža na UZ lahko zelo odstopa od realne in je lahko brez problema +- 500g...kar se mene tiče je lahko - 500g .
< Sporočilo je popravil Lorencia -- 11.3.2009 19:04:08 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:05:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, po čem pa tvojo Lijo šraufa? Moja ima od včeraj krče. Tak da razmišljam, da bo treba malo pazit. Česa ti ne ješ? Lorencia, super. najaa zdaj sem ugotovila da po jabolkah. Pa sem sam mal zavitka jedla pa je blo dovolj drugače pa se mi zdi da bilo kaj pojem jo tud ščipa..tak da pojma nimam. Saj pravim, da jo nena full ščipa ampak tolko da jo Malo berem o krčih po rr, pa sem prebrala, da hrana nima veze. Da dojenčki imajo krče zaradi nerazvitega črevesja. Verjetno je to res, ampak zarad kakšne hrane imajo pa verjetno še večje probleme. Vidiš, jaz pa sploh ne jem svežega sadja in zelenjave.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:07:19
|
|
|
|
Najaa
|
Lorencia, moja Nika je živ primer odstopanja teže na UZ in dejanskega stanja. Na UZ je imela kao 1500, nasl. dan ko se je rodila pa skoraj 2 kili. Pol kile pri 2 kilah je pa ogromno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:10:11
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje ma je res velka duda
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:10:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Današnji PREGLED: +11kg naslednji pregled v P ( morem poklicati 3 dni pred PDP , da mi povedo termin, koliko sem razumela svojo G. ) CTG je ok...za razliko od prejšnjega tedna, ko so bili vidni popadki...se je zdaj palček odločil, da še ne bo prišel ven Naredila mi je tudi UZ...okvirna teža je 3600g, vse v meji normale - brez odstopanj ali kakšnih težav za pregled. Tvoj bo pa kr težko kategorec. Upam, da ne bo težko kategorec...mama od partnerja je morala ravno zaradi tega imeti CR - saj je moj dragi imel dokaj veliko glavico in tehtal 4700g ( njegova mama pa ko palček majhna :)). G. je sicer opozorila, da ta teža na UZ lahko zelo odstopa od realne in je lahko brez problema +- 500g...kar se mene tiče je lahko - 500g . ja, vem za odstopanja !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:12:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka! ja si dajem duška hahaha, dokler še lahko uživam ob dobri knjigi in kavici pa skrbim da ne bom se zlila z belo barvo v P
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:15:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:17:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sem prebrala komentarje. Odlični so! Čestitke za vse današnje preglede. Janaja, a se je krvavitev ustavila? Kaj so pa rekli, od česa je, da so te kar domov poslali? Najaa naš prvi se je tudi zvečer bolj pogosto dojil. Sem najprej sklepala, da imam morda premalo mleka, a se je izkazalo, da je samo bolj utrujen in se zato hoče bolj pogosto crkljati. Vsem, ki že cartate pa želim čim več cartanja in vsaj minimalno količino spanja Ja so rekli da včasih maternično ustje zakrvavi , eto jaz še vedno vztrajam doma, če se uležem so popadki na 5 min , ne sicer ekstra močni. Če pa vstanem se počasi pomirijo. Jaz nimam več pojma , sem že čist obupana. Res bi rada da je že vse za mano, te hormoni me tud tok mečejo .... mogoče ti poza v ležanju ne paše, tud jaz sem mela iste težave... lažni popadki so ****...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:17:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:18:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 haloha, kaj je šla še kera rodit, sem nalašč cel cajt na balkonu na soncu brala, pa vidm da mi ni ratal scumprat, da bi še kero spravla v Rim me je pe opalilo po obrazu da sem ko paradajz zrel za v solato če boš tak čakala na balkonu, boš počasi mulatka! ja si dajem duška hahaha, dokler še lahko uživam ob dobri knjigi in kavici pa skrbim da ne bom se zlila z belo barvo v P Pri nas so pa vseh barv, tak da ne bo problema!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:19:31
|
|
|
|
Najaa
|
novo, mene tale tvoj avatar ful spominja na ene par slik naše Nike, ko se je najedla in je podirala kupček. Preko rame mi je visela in smo jo slikali. Isto je imela tako usta odprta in čisto fertik je bila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:19:57
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini.... joj, to pa mi dvigne pritisk madonca, so bolj zaščiteni kot pa kočevski medvedi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:22:03
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, mene tale tvoj avatar ful spominja na ene par slik naše Nike, ko se je najedla in je podirala kupček. Preko rame mi je visela in smo jo slikali. Isto je imela tako usta odprta in čisto fertik je bila! lepo! Torej je realna slikca?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:23:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini.... joj, to pa mi dvigne pritisk madonca, so bolj zaščiteni kot pa kočevski medvedi Teh je vedno manj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:24:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, mene tale tvoj avatar ful spominja na ene par slik naše Nike, ko se je najedla in je podirala kupček. Preko rame mi je visela in smo jo slikali. Isto je imela tako usta odprta in čisto fertik je bila! lepo! Torej je realna slikca? O ja, pa še kako!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:25:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini.... joj, to pa mi dvigne pritisk madonca, so bolj zaščiteni kot pa kočevski medvedi Teh je vedno manj! Ciganov pa vedno več. Men tud dvignejo pisker take zadeve, zato pa nisem hotla komentirat. Grrr!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:26:01
|
|
|
|
Pupa7
|
felišaaaaaaaa, tebe moram za ušesa, sem skoraj popadke dobla ko si mi posredovala miškin sms, sem najprej preden sem do konca prebrala misnla da si ti rodila!!! dej drugič napiši prosim te, da tole pošilja ta pa ta, pa potem tekst resno ti povem da mi je čeljust dol padla ko sem odprla sms
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:29:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo crkneš! Pardon izrazu, ampak ravno so po TV povedali, da naša Elka Strojan prejema 1200€ socialne pomoči! joj, kak se ta denar tala v "prave" roke in tistim, ki so resnično potrebni?! ja pa si vidla, da je rekla da ji naj država da še več denarja?? Delat bi jo spokala pa adijo. Ena družina pa bo mogla milijonkrat tja it pa prosit za slabih 200€ pa še to bodo tak komplicirali.. To se res lahko samo v SLO. dogaja na žalost v sloveniji morš bit cigan, da dobr žviš, ker smo slovenci itak v manjšini.... aja sej te kar ne dobijo pa ukradejo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:30:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felišaaaaaaaa, tebe moram za ušesa, sem skoraj popadke dobla ko si mi posredovala miškin sms, sem najprej preden sem do konca prebrala misnla da si ti rodila!!! dej drugič napiši prosim te, da tole pošilja ta pa ta, pa potem tekst resno ti povem da mi je čeljust dol padla ko sem odprla sms še več takih sporočil pa boš zibala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:31:10
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felišaaaaaaaa, tebe moram za ušesa, sem skoraj popadke dobla ko si mi posredovala miškin sms, sem najprej preden sem do konca prebrala misnla da si ti rodila!!! dej drugič napiši prosim te, da tole pošilja ta pa ta, pa potem tekst resno ti povem da mi je čeljust dol padla ko sem odprla sms še več takih sporočil pa boš zibala jaz moram počakat pomlad vendar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:34:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felišaaaaaaaa, tebe moram za ušesa, sem skoraj popadke dobla ko si mi posredovala miškin sms, sem najprej preden sem do konca prebrala misnla da si ti rodila!!! dej drugič napiši prosim te, da tole pošilja ta pa ta, pa potem tekst resno ti povem da mi je čeljust dol padla ko sem odprla sms še več takih sporočil pa boš zibala jaz moram počakat pomlad vendar ne čakaj pomladi, ne čakaj na ...!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:35:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Očitno res vse čakate na prazno luno, ne polno No, pa da vam še jaz naredim nekaj luštev z mojo žabo, kjer veselo "žveče" dudo, katera je skoraj večja od nje iiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:35:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m miška2006 je rodila hčerkico Nino ob 14.45 tak piše na Rodili smo.. za , čestitke mamici in atiju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 11.3.2009 19:35:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 felišaaaaaaaa, tebe moram za ušesa, sem skoraj popadke dobla ko si mi posredovala miškin sms, sem najprej preden sem do konca prebrala misnla da si ti rodila!!! dej drugič napiši prosim te, da tole pošilja ta pa ta, pa potem tekst resno ti povem da mi je čeljust dol padla ko sem odprla sms še več takih sporočil pa boš zibala Mogoče pa ti je hotela narediti uslugo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?