|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
11.3.2009 16:50:13   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ma kje ste zdej, spet mam samogovore user posted image

jaz sem tuuuu, še malo pa dobim zvezdicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.3.2009 16:51:49   
trinity22
pupa si se spočilauser posted image

jaz sem mal počivala, pol me je pa tolk kislina zalila da sem se skor zadušilauser posted image  bljak, pol sem mogla it pa kar vsedeči položaj, ne gre drugačeuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
11.3.2009 16:52:40   
Grahec
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Tejči H, te vidimo user posted image user posted image user posted image

Moram mal prebrat za nazaj, kaj ste vse napisale. Tolk je tega, da res rabim velik časa, da vse preberem al pa vsaj preletim. Pa še Lovro se mi zbuja vmes, da moram še njega potolažit.

Pa še eno vprašanje:
V ponedeljek sem si z električno črpalko stisnila mleko. Pa si nisem vrjetn prav stisnla.
In me od takrat leva dojka zelo boli. Vrjetn imam bezgavko al pa žlezo vneto al pa ne vem kaj bi blo?

Kako si nj pomagam, da bo nehalo bolet?

ja, smo prave čveke user posted image  ma kako te boli, samo ko si stiskaš mleko, ob dotiku al skozi?

tejči, da se ti ne dela mastitis, bodi pozorna, če je na tem mestu bolj trdo in toplo...probaj si čim bolj iztisnit, pa zmasirat tisto mesto pod toplo vodo, pa bodi vztrajna, raje tako,kot da se kaj razvije iz tega user posted image user posted image user posted image

Zelo pomaga, če imaš kake cold-hot obkladke (tiste modre gelčke), jaz sem imela tudi vneto žlezo pod pazduho in sem si s tem grela in je bilo boljše. Sicer pa je tako, da če je bolečina res huda si moraš dat gor leden obkladek, če pa je znosna pa si daš čimbolj topel, da se ti mlečni vod sprosti.

Jaz sem bila res hecna prve dni, ko sem spodaj na šive pritiskala ledeno mrzel obkladek, na prsi pa skoraj vrele... Samo meni so se prsi prav fajn potem po štirih dneh zrihtale.

Drugače je Lucija še vedno pridna kot user posted image , je pa postala mala zasvojenka z dudko. Edini čas ko je malo bolj sitna je kakšna ura okoli 12, ko ne ve ali bi spala ali bi jokcala, ali bi gledala... in potem cmiha in zahteva dudiko, pa se ji ne da jo v ustih držat in potem jo vsake pol minute ven vrže in spet zahteva, da ji jo dam v usta.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.3.2009 16:53:03   
Lolita23
Evo mene še kar tu!!!user posted image user posted image

Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

Naslednji pregled:13.3 v P ctguser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 11.3.2009 16:55:54 >

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.3.2009 16:53:16   
trinity22
jeeeee imam štiri  zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image , tralalalalala ...  zdaj pa lahko grem v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.3.2009 16:55:16   
Lolita23
A je katera že rodila????user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
11.3.2009 16:55:25   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Na ctgju ničl novega, neki balagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

Naslednji pregled:13.3 v P ctguser posted image user posted image user posted image

čestitke za pregled, zdaj pa čakanje z nami vreduser posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
11.3.2009 16:55:50   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

mene spet malo skrbi, od jutra do zdaj sem naštela šele kakih 5 gibovuser posted image , ma ne vem ali naj počakam do jutri,ko imam itak pregled ali grem zdaj gor se pokazat...sem že prav tečna s tem, ampak nočem pa hodit gor za vsako malenkostuser posted image

kdaj pa je tvoje dete ponavadi najbolj aktivno? v tem času ali proti večeru, ker lahko da šele bo, moja vsak večer razturava od 9h do 11h čez dan pa bolj ali manj spi ...

ma ponavadi med 20 in 21 raztura,da me vse boli, saj zato mi je malo tako zdaj paniko delat...bom počakala do večera, pa bomo videli kako naprej

pocka, počakaj še do večera pa pojej še malo lindta, če je zmankal mi povej, ti pošljem user posted image

pišuka,se mi je zdelo,da sem nekaj pozabila kupit danes user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
11.3.2009 16:57:19   
pocka

Na ctgju nič novega, neki blagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
11.3.2009 16:57:20   
mama_milchy

mama_m - sem naredila tisto tvoje pecivo, njamiiii, do večera ga verjetno ne bo več user posted image user posted image user posted image

mene spet malo skrbi, od jutra do zdaj sem naštela šele kakih 5 gibovuser posted image , ma ne vem ali naj počakam do jutri,ko imam itak pregled ali grem zdaj gor se pokazat...sem že prav tečna s tem, ampak nočem pa hodit gor za vsako malenkostuser posted image

torej ti je uspelo? user posted image user posted image user posted image
ma, jaz bi počakala do jutri, morda si malo preveč na ogah in zato ne čutiš dovolj gibov; probaj malo počivat; kaj pa drugače se dobor počuti?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
11.3.2009 16:59:25   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo punce, spet mi je uspelo na hitr prit gor.

SLIKE: lahko jih pogledate na spodnjem linku:

http://www.makete.si/viewtopic.php?t=4005&start=0

moj jih je dal gor na enem svojem forumu modelarjev. poglejte, kakšne komentraje imajo oni na rojstvo, da dol padeš!!
katera obvlada zadevo, lahko sliko malega Matevža prilepi še na naš forum, jaz tega še nisem delala, študirat se mi pa ne da .

hvala za pozitivne spodbude, pridne bodite in lp

evo slikice malega Matevža user posted image user posted image user posted image

user posted image

komentarji iz moških ust user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
11.3.2009 17:01:30   
mama_milchy

jeeeee imam štiri  zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image , tralalalalala ...  zdaj pa lahko grem v Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4.user posted image ........sej lahko še čvekaš z nami, ni treba takoj odhitet v P....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1162
11.3.2009 17:01:40   
pocka

mama_m - sem naredila tisto tvoje pecivo, njamiiii, do večera ga verjetno ne bo več user posted image user posted image user posted image

torej ti je uspelo? user posted image user posted image user posted image
ma, jaz bi počakala do jutri, morda si malo preveč na ogah in zato ne čutiš dovolj gibov; probaj malo počivat; kaj pa drugače se dobor počuti?

ja to pa, že od jutra se nisem ustavila user posted image ...ma drugače sem super, zdaj sem opravila misijo nemogoče, ker imam jutri pregled, joj sem štufa že tega britja, ko ne vidim kaj delam user posted image

...Taja nam je spet zakuhala, ma za popizuser posted image ...jutri bom očitno morala sama do P vozit, moj bo iz nočne in me je hotel peljat, zdaj bo moral biti s Tajo doma, nimamo pa nobenega,ki bi jo počuval...ma vse na kupu, samo še rodit grem ponoči pa smo komplet user posted image ...pa sem mislila,da je počasi konec teh bolezni, ampak kot kaže še ni...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
11.3.2009 17:02:13   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

halo punce, spet mi je uspelo na hitr prit gor.

SLIKE: lahko jih pogledate na spodnjem linku:

http://www.makete.si/viewtopic.php?t=4005&start=0

moj jih je dal gor na enem svojem forumu modelarjev. poglejte, kakšne komentraje imajo oni na rojstvo, da dol padeš!!
katera obvlada zadevo, lahko sliko malega Matevža prilepi še na naš forum, jaz tega še nisem delala, študirat se mi pa ne da .

hvala za pozitivne spodbude, pridne bodite in lp

evo slikice malega Matevža user posted image user posted image user posted image

user posted image

komentarji iz moških ust user posted image

kokolo mali user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1164
11.3.2009 17:02:24   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti in navijamo, da čimprej in čim lažje mine!user posted image user posted image user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
11.3.2009 17:02:31   
mama_milchy
pa kam ste vse pobegnile user posted image user posted image user posted image user posted image  no, jaz grem Komisarja Rex-a gledat, ga ne smeva zamudit z Žigo...pridem pol pogledat, če je kakšna že rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1166
11.3.2009 17:03:26   
tasa_m
mediuhec.. kak pa je matevž cotkan user posted image
komentarji pa so dobri ja,..kataloška št.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1167
11.3.2009 17:03:59   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Izgleda, da bo končno nekaj akcije:

Miška2006 sporoča, da je v P in upa, da bo njene kalvarije še danes konec... Pravi, da je optimist!

Držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti in navijamo, da čimprej in čim lažje mine!user posted image user posted image user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image naj bo čim hitreje in čim manj boleče

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
11.3.2009 17:05:51   
tasa_m
miška2006 je rodila hčerkico Nino ob 14.45
tak piše na Rodili smo..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
11.3.2009 17:08:45   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tak piše na Rodili smo..

Čestitke mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
11.3.2009 17:09:28   
Lolita23

Na ctgju ničl novega, neki balagi popadki so na začetku bili, vendar jih potem ni več bilo, mala še kar kot nora razbija po trebuhu.

čestitke za pregled, zdaj pa čakanje z nami vreduser posted image user posted image

Joj jaz že tak čakam 3 dni prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1171
11.3.2009 17:15:17   
trezika

A je katera že rodila????user posted image

js še ne user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
11.3.2009 17:15:50   
trezika

tak piše na Rodili smo..

ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
11.3.2009 17:17:05   
trinity22

tak piše na Rodili smo..

Čestitke mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole ... iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiii spet dogajauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
11.3.2009 17:17:12   
sončko
ojla!

lolita, a so ti že kaj amnio nardili? meni so jo danes, ko sm pršla ven, sem se samo jokat začela, mene je tko bolelo. user posted image user posted image tudi jaz mam zdej v petek ctg, pa verjetno spet amnio! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?