mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Evo mene s pregleda. Nič novega, razen da sem zgubila 3 ure v P. Ma tem našim zdravnikom se res nikamor ne mudi. G sem čakala več kot 1 uro, da mi je potem rekel: dober dan in nasvidanje se vidimo v petek ponovno. Bila sem pol ure na CTG-ju, ki ni pokazal nič ( en švoh popadek ter to kar že vem, da našega zjutraj ne zbudi prav nič). Punce uživajte. Grem na sprehod. G je rekel da bo treba na Slavnik pogledat če želim roditi, tako da gremo . kateri G pa je bil danes gor? a te ni nič pregledal, vaginalno, kaj pa UZ? Dr. Deisinger. Danes me ni nič pregledal, saj kot sem rekla dober dan in nasvidanje, to je vse kar je on naredil oz. pustil nas je čakati 1 uro, da ne pozabim. Ma katastrofa. Isto je bilo v ponedeljek, kar se čakanja tiče. Dobro takrat me je vsaj vaginalno pregledal, UZ sem pa imela prejšnji teden pri svojem G. Tiste, ki hodite na CTG v P Izolo, a je vedno ista pašta, kar se čakanja tiče? ... ker to je res za po..... Ti imaš CTG v petek, potem se mogoče vidimo, razen.... ma čudno, on pa ja ponavadi vse pregleda, nardi CTG in UZ, da vidi če je dovolj plodovnice....ma meni gor je v redu Lovšin, ki si res vzame čas za vsako pa tudi Ravnikar mi je bil fajn (sem ga imela pri prvem porodu).... gor je pa tako, če pridejo vse za 8-mo je pač treba čakat in je gužva; jaz sem ponavadi hodla okoli 11-te pa nisem čakala kaj dosti....je pa odvisno, če ti dela vse CTG, UZ in pregled traja skoraj uro... ja, jaz imam v petek za it gor ma sem še vedno v dilemi al it v Postojno al gor v Izolo BI RAZUMELA, ČE BI BILA GUŽVA, MA SVA BILE SAMO 2. BO ŽE ČAKAT SEM ITAK NAVAJENA IN GLEDE NA MOJEGA SE BOM MOGLA ŠE BOLJ NAVADIT. kar navadi se, če boš zdaj na dva dni hodila gor, ker je v večini primerov treba čakat...tisti G, ki je tisti dan v porodnišnici ima pač čez porode, preglede nas,ki smo na CTG-ju in če se tako dolgo čaka, so ponavadi v operacijski...mene to jutri čaka pa še oddelek ima čez in odpuste tudi tako da dobrodošli v klub čakanja
|