Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Tejči H, te vidimo Moram mal prebrat za nazaj, kaj ste vse napisale. Tolk je tega, da res rabim velik časa, da vse preberem al pa vsaj preletim. Pa še Lovro se mi zbuja vmes, da moram še njega potolažit. Pa še eno vprašanje: V ponedeljek sem si z električno črpalko stisnila mleko. Pa si nisem vrjetn prav stisnla. In me od takrat leva dojka zelo boli. Vrjetn imam bezgavko al pa žlezo vneto al pa ne vem kaj bi blo? Kako si nj pomagam, da bo nehalo bolet? ja, smo prave čveke ma kako te boli, samo ko si stiskaš mleko, ob dotiku al skozi? tejči, da se ti ne dela mastitis, bodi pozorna, če je na tem mestu bolj trdo in toplo...probaj si čim bolj iztisnit, pa zmasirat tisto mesto pod toplo vodo, pa bodi vztrajna, raje tako,kot da se kaj razvije iz tega Zelo pomaga, če imaš kake cold-hot obkladke (tiste modre gelčke), jaz sem imela tudi vneto žlezo pod pazduho in sem si s tem grela in je bilo boljše. Sicer pa je tako, da če je bolečina res huda si moraš dat gor leden obkladek, če pa je znosna pa si daš čimbolj topel, da se ti mlečni vod sprosti. Jaz sem bila res hecna prve dni, ko sem spodaj na šive pritiskala ledeno mrzel obkladek, na prsi pa skoraj vrele... Samo meni so se prsi prav fajn potem po štirih dneh zrihtale. Drugače je Lucija še vedno pridna kot , je pa postala mala zasvojenka z dudko. Edini čas ko je malo bolj sitna je kakšna ura okoli 12, ko ne ve ali bi spala ali bi jokcala, ali bi gledala... in potem cmiha in zahteva dudiko, pa se ji ne da jo v ustih držat in potem jo vsake pol minute ven vrže in spet zahteva, da ji jo dam v usta.