metuljcek321
|
Cau, babe-zabe! Frendica s 6-mesecnim sinkotom je glih malo prej odsla - bilo je ful fajn, smo sli na dveurni sprehod ... sva se se nekaj norca delali iz vremenarjev, kako so falili napoved - kaksen dez, oblaki, ko je pa sonce, da ni res ... potem pa na 1, 2, 3, se pripodijo crni oblaki & se je stemnil, da je zgledal, k da bo tornado uletel, pihalo je kot za stavo, hm ... ocitno so imeli fantje iz TOZD-a Megla prav Hi, hi, nanka, cudni obliki glave sem se nasmejala. A si si mogoce cudno montirala kapo, da je voda uhajala notri? populis, lepo je brat, da Lara spi bolje - bravo! Filmcek - zna biti, da je prevelik. Ga znas skompresirati? Al pa na FB ga daj, pa ga gremo pogledat. Glede fotk se sploh ne mudi - nisem rekla zato ... k bos imela cajt, teden gor al dol ... tims, things can only get better! Blacky, morda bo pa v vrtcu vec toliko starih otrok kot Teja & bodo uvedli se kaksen extra termin za spanje, ker zdrzat toliko ur pokonci za tako malo zabico je mission impossible. trepalnike/obrvi - ej, to se mi je pa ze tolikokrat zgodilo, da sem zbrkljala to dvoje --- mislila sem trepalnice, definitivno Maricka, bom mogla zdaj mal bolj pazim, kaj pisem tule, ker vcasih res ornk mimo usekam Se dobr, da me razumete - thank you, ladies. Majuska, a tvoj je tudi ribica? Fajn za rozico, ki jo obozuje - jo bo sigurno zelo vesel. Moj je pa bolj prakticne narave & si skoz zeli kaksno orodje, masince ipd. Je ful ustvarjalen in ima ulala nekih projektov ter potem dela raznorazne reci. bucka + riz meni zveni yummy. Nasi sem danes naredila bucke + brokoli + polento, pa je snedla vse. Je dobila ful energije, se rezala, vrtela, obracala, se dvigovala v vse mozne smeri, zdajle izgleda pa takole: Ja, baterije se tudi iztrosijo flower za regres. Porocaj, kaj bos kupila. ilatic, meni je fuuuul vsec Orsay, sem pa tudi dosti v H & M-u, pa v New Yorker-ju (res nore cene so tu, pa take mladostne reci). Kavbojke: Urko, si izberes dolzino & sirino - dobis za zihr. Jaz mam ene njihove kavbojke & ene zametke, pa jih mam ze ulala let & so se vedno 1A. Priporocam. mleko - zjutraj & zvecer cca. 180 mleka, ob 17.00 rizeva kasica, narejena z mlekom (poje cca. 180 kasice & spije cez 60 mleka) - kasico naredim precej gosto, notri dam se piskot, je po zlicki ... Omenjene kolicine precej variirajo - vcasih poje tud samo 120 ml, recimo. Kakor jo prime. auroraa za slikico - si me nasmejala. Shit, ej, na radiu je pa pogovor o kacah ... uf, me kar mal trese ...