|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
11.3.2009 15:21:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Sem vam hotel filmček prilepi kako je Lara spelazala v pomivalni stroj, pa mi za vsak ko kliknem brows ali pa atach zmrzne in dat ctr alt del, da zbrišem task, ostalo pa mi deluje normalno.Samo brows in atach je problem.MA katera kakšno idejo? Majuska ti si računalniško hudo pismena, help pleaseuser posted image

ja kje si pa to pobrala, da jaz kej vem user posted image

kolk je pa velik filmček in kam si ga hotela shraniti?

< Sporočilo je popravil Majuska -- 11.3.2009 15:23:44 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 15:23:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
11.3.2009 15:32:26   
Blacky30
Mi smo iz vrtca nazaj. Marička, kak piha pri nas, skoraj nas je odpihnilo. Ker mi je napihalo glavo in ušesa, se spet začenja glavobol, že čutim....user posted image user posted image user posted image

Majuska, a niso to lepi spomini? user posted image

Flower, pridni ste, da tak lepo šparate.user posted image  Obroki flaške - zjutraj, ko vstaneva in zvečer, preden gre spat dobi flašo. Izjemoma jo dobi čez dan po obroku GH, če ni pojedla dovolj, ker ji ni bilo všeč.

Neboglasnica, ker si zadnjič napisala, da imajo vsi otroci zastonj ta dopust, se mi zdi cena za vaju previsoka, 1000€/teden na osebo?!?! Pa tolko ne moreš nikol v življenju pojest in popit v enem tednu. To je 240.000 SIT!?!? Jaz si še vedno vse preračunavam, da me zabriše na rit.user posted image user posted image
Hvala za info o vrtcu.user posted image

Auroraa, kaki frajerček!user posted image user posted image user posted image

Nanka, veš, kak smo ljudje različni. Eni si ful zapomnimo številke, datume, eni obraze. Odvisno tud, kolk je kdo obseden s spomini. Jaz recimo vem za vse rd-je prijateljev in sorodnikov, vse pomembne datume, ure rojstev, moj in možev emšo, najine DŠ, vse na pamet. Mi pravijo, da sem živi računalnik.user posted image  Medtem ko moja babica ne ve niti datumov, kdaj je svoje otroke rodila.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
11.3.2009 15:37:07   
Blacky30
Populis, domača naloga te čaka. Sem polovico dela opravila sama, ker se ti nisi spomnila (ti ti tiuser posted image ), drugi del pa tebe čaka. Hint: poglej na seznam Kako napredujemo.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
11.3.2009 15:42:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Populis, domača naloga te čaka. Sem polovico dela opravila sama, ker se ti nisi spomnila (ti ti tiuser posted image ), drugi del pa tebe čaka. Hint: poglej na seznam Kako napredujemo.user posted image

Babji firbec me je pregnal dve strani nazaj.... user posted image

Lili (Frutka): vse naj ob obmesečnici!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
11.3.2009 15:42:45   
metuljcek321
Cau, babe-zabe!

Frendica s 6-mesecnim sinkotom je glih malo prej odsla - bilo je ful fajn, smo sli na dveurni sprehod ... sva se se nekaj norca delali iz vremenarjev, kako so falili napoved - kaksen dez, oblaki, ko je pa sonce, da ni res ... potem pa na 1, 2, 3, se pripodijo crni oblaki & se je stemnil, da je zgledal, k da bo tornado uletel, pihalo je kot za stavo, hm ... ocitno so imeli fantje iz TOZD-a Megla pravuser posted image  user posted image  user posted image

Hi, hi, nanka, cudni obliki glave sem se nasmejala. A si si mogoce cudno montirala kapo, da je voda uhajala notri?

populis, lepo je brat, da Lara spi bolje - bravo! Filmcek - zna biti, da je prevelik. Ga znas skompresirati? Al pa na FB ga daj, pa ga gremo pogledat. Glede fotk se sploh ne mudi - nisem rekla zato ... k bos imela cajt, teden gor al dol ...

tims, things can only get better!

Blacky, morda bo pa v vrtcu vec toliko starih otrok kot Teja & bodo uvedli se kaksen extra termin za spanje, ker zdrzat toliko ur pokonci za tako malo zabico je mission impossible.

trepalnike/obrvi - ej, to se mi je pa ze tolikokrat zgodilo, da sem zbrkljala to dvoje --- mislila sem trepalnice, definitivnouser posted image  Maricka, bom mogla zdaj mal bolj pazim, kaj pisem tule, ker vcasih res ornk mimo usekamuser posted image  Se dobr, da me razumete - thank you, ladies.

Majuska, a tvoj je tudi ribica? Fajn za rozico, ki jo obozuje - jo bo sigurno zelo vesel. Moj je pa bolj prakticne narave & si skoz zeli kaksno orodje, masince ipd. Je ful ustvarjalen in ima ulala nekih projektov ter potem dela raznorazne reci.

bucka + riz meni zveni yummy. Nasi sem danes naredila bucke + brokoli + polento, pa je snedla vse. Je dobila ful energije, se rezala, vrtela, obracala, se dvigovala v vse mozne smeri, zdajle izgleda pa takole:
user posted image

Ja, baterije se tudi iztrosijouser posted image

user posted image  flower za regres. Porocaj, kaj bos kupila.

ilatic, meni je fuuuul vsec Orsay, sem pa tudi dosti v H & M-u, pa v New Yorker-ju (res nore cene so tu, pa take mladostne reci). Kavbojke: Urko, si izberes dolzino & sirino - dobis za zihr. Jaz mam ene njihove kavbojke & ene zametke, pa jih mam ze ulala let & so se vedno 1A. Priporocam.

mleko - zjutraj & zvecer cca. 180 mleka, ob 17.00 rizeva kasica, narejena z mlekom (poje cca. 180 kasice & spije cez 60 mleka) - kasico naredim precej gosto, notri dam se piskot, je po zlicki ... Omenjene kolicine precej variirajo - vcasih poje tud samo 120 ml, recimo. Kakor jo prime.

user posted image  auroraa za slikico - si me nasmejala. 

Shit, ej, na radiu je pa pogovor o kacah ... uf, me kar mal trese ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3131
11.3.2009 15:43:35   
Majuska

user posted image user posted image , ko te berem imam občutek da ti je računalnik čisto blizu, in da veš več kot osnove računalništva.Nisem nič slabega mislila.

vem da nisi mislila nič slabega ... samo meni se ne zdi, da dajem vtis vseznalca user posted image user posted image

kaj pa, če daš filmček na Facebook? Mogoče bo šel čez...?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3132
11.3.2009 15:44:16   
metuljcek321
Se dobr, da nismo v Avstraliji ... nepovabljeni gostje znajo cloveka presenetit: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
11.3.2009 15:45:30   
ilatic
POZOR POZOR VAŽNO OBVESTILO

NEBOGLASNICA, HD TER INIGO

Danes sem nas prijavila in že dobila zelo razočaran odgovor:

user posted image user posted image Druzinski Dvoboj Za meni prikaz podrobnosti 15:37 (Pred 6 min) user posted image Odgovori
user posted image Zdravo, ekipa,
zaradi prevelikega števila prijav moramo dati prednost drugim, neznanim ekipam, tako da po vsej verjetnosti ne bo več prostih terminov.   lp, Ekipa VPK

11.3.09 je sanja LATIC <sanja.latic@gmail.com> napisal/-a:- Pokaži citirano besedilo -

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ilatic -- 11.3.2009 15:46:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3134
11.3.2009 15:46:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

kaj pa, če daš filmček na Facebook? Mogoče bo šel čez...?

user posted image  user posted image , a si videla, Majuska, my thoughts exactly ... FB bi moral potegnit ... populis, porocaj, ker tole vragolijo bi res rada videla. Pa pazljivo, glih zadnjic je bil en clanek, da je otrok zlezel v pralni stroj, bratec ali sestrica (se ne spomnim cist natancno) pa je vstekal stroj & je malcek umrl. Groza pregrozna. Povem just in case, da bos res pazila. Zihr je zihr.

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
11.3.2009 15:47:35   
metuljcek321
ilatic, pa glih zdaj, k nam lovi TV3, al kaj? Jaz sem pa ze mal racunala na to, da vas bom spremljala ... ma, shit, no.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3136
11.3.2009 15:49:53   
metuljcek321
jagode - dej, nehite hecat, babe, no. Zgleda, k da mamo pr nas prave maratoneuser posted image  - dalec od tega. Je pa res, da so dons ene rojstnodnevne ze padle - sem mogla "stestirat" moza - s tolk starim pac se nikoli nisem spalauser posted image  user posted image  user posted image  ---- pa moram rect, da ni blo slabo, sploh neuser posted image  Bom verjetno se kdajuser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3137
11.3.2009 15:51:39   
ksenci

kje naj začnemuser posted image
da pohvalim našga malega spal od 19:30-07:30- le ob 3 spil flašo mleka no to bi lahk blo vsak danuser posted image
zjutr hitela da pomila tla in pospravla stanovanje, dragemu skuhala še čokoladni pudin s kokusom in odvihrala na srečanja. bili pa sva sami s sandrine, kr ostalim mamicam malčki niso pustiluser posted image no midve sva se prijetno načvekala, Tjan in Aljaž pa sta se lepo igrala-dam kasneje slikce gor! potem sva še s sestro letele v trgovino in domov na kosilo.
je mela mami glih kuhano repo in sm skuhala hitro še malo polente in pretlačla aljažu in je pojedu v šusu. ja polenta in repa- se čuje čudn ampak ful paše skupi. sva se še mal pocrtala po kosilu in je zaspal. vn pa dans ne boma šla več, kr pihauser posted image

majuska- lepe slikce&avatar
rovarka- tud jz mam občutek da se zadnje čase ne aspim dost, da naju ne lovi kaka spomladanska utrujenostuser posted image
metuljček- tud jz sm zadnje dni skoz v brzini. ne smem nikjer manjkat, pa kr vandram na okol, namest da bi kaj domanardilauser posted image no tvoj mož pa je res skromn. moj ma rd nasledni mesec, pa je že izreku želje- hišo, avto, pa mal keša če še kaj ostaneuser posted image
flower- Aljaž spije flaško mleka ponoči(kar bi lahko počasi ukiniliuser posted image ) in zvečer rižolino po flaški. mogoče mu jo še kdaj pa kdaj čez dan nardim, če je sitn in noče druga jest
nanka- moj spomin ma tam luknjo, ko je treba kak datum al pa cifro vedetuser posted image
aurora- a se sam vstane? Aljaž se ne more, kr še ne doseže in ga jeziuser posted image
neboglasnica- kaj tebi ta tvoj kolega računa v dopustuser posted image
populis- kam v pomivalni strojuser posted image to moraš nekak dat gor!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
11.3.2009 15:52:46   
metuljcek321
Blacky, ja, energije mam pa ponavadi res veliko. Sem tak naspidiran clovek, k je tezko pri miru. Moram postimat to & ono, skocit sem, pa se mal tja ... Ce me nekaj veseli, mi ni nikoli tezko. Najdem cas, voljo, moc, energijo. Jo potegnem kar od nekje, pojma nimam, kje se skrivajo zalogeuser posted image  Sam tecna ne smem bit, pa gre - he, he. Se bom pa verjetno zdaj kmalu mal upocasnila, k bo prisla spomladanska utrujenost ... we'll see.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3139
11.3.2009 15:55:01   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Se dobr, da nismo v Avstraliji ... nepovabljeni gostje znajo cloveka presenetit: KLIKNI

si predtavljaš, da začne skakat po postliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3140
11.3.2009 15:55:10   
metuljcek321

kako je Lara spelazala v pomivalni stroj,

Ups, pomivalni je ... I see ... spet mal na pocez prebralauser posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3141
11.3.2009 15:58:27   
Blacky30

jagode - dej, nehite hecat, babe, no. Zgleda, k da mamo pr nas prave maratoneuser posted image  - dalec od tega. Je pa res, da so dons ene rojstnodnevne ze padle - sem mogla "stestirat" moza - s tolk starim pac se nikoli nisem spalauser posted image  user posted image  user posted image  ---- pa moram rect, da ni blo slabo, sploh neuser posted image  Bom verjetno se kdajuser posted image

No, potem pa še reci, da nimamo prav, današnji maraton se je že zgodaj začel, kje je še jutri.....user posted image user posted image user posted image , mislim, da sem premalo napovedala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3142
11.3.2009 15:59:52   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

si predtavljaš, da začne skakat po postliuser posted image user posted image user posted image

A ves, kva te mora to zvit, ej. K sva bla midva v dezeli down under, se je en tak kenguru pasel ob avtodomu, midva vsa navdusena s fotkicem do njega - pa skloc, skljoc, skljoc & je bil cist kul. Potem se je pa odlocil, da bo pokazal, koliksen je - neha mulit travo & se postavi na zadnje noge --- OMG, 2 metra ---- micken naju je zvilo & sva jo pocasi rikverc odsibala nazaj. Si ne predstavljam, kako bi se lahko oprl na rep ter naju z zadnjimi nogami odbil kdovekam ... Potem pa, da ti pride v spalnico ... bi verjetno zelo, zelo hitro vstalauser posted image

user posted image  Aljazu za spanje & mamici za bizi dan. A tebe je tud prijelo, da ne smes nikjer manjkat & nicesar zamudit? Mene to oplazi every now and then ... saj potem rahlo mine, ker sicer bi odfrcala do nebauser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
11.3.2009 16:01:07   
metuljcek321
Blacky, prenasam dobre (posteljne) vibracije na vse julijke ... abra, kadabra ... till later ... uzivajte!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3144
11.3.2009 16:33:40   
nanka
Mene je že ujela spomladanska utrujenost, bi spala in spala, pa otroc ne pustijouser posted image user posted image user posted image takšna sem že dva dni.

Neposredna povezava do sporočila: 3145
11.3.2009 16:34:03   
ksenci
takole sm razgajal, ko sm čakal Tjana
user posted image

vse sva si povedalauser posted image
user posted image

user posted image

sandrine&Tjan
user posted image

še spomin na sobotni večer

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
11.3.2009 16:36:06   
neboglasnica
Ilatic: ne se sekirat, bojijo se nas, ni kaj... 

Neposredna povezava do sporočila: 3147
11.3.2009 16:36:53   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Mene je že ujela spomladanska utrujenost, bi spala in spala, pa otroc ne pustijouser posted image user posted image user posted image takšna sem že dva dni.

Ne verjamem, pa saj si napisala, kaj vse si že naredila. Da nisi mogoče user posted image ?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
11.3.2009 16:55:25   
sandrine
zivjo! evo se moje slikice:
Tjan si je prisvojil igracko, Aljaz pa se jo trudi dobiti nazajuser posted image
user posted image
A te lahko malo pobozam?
user posted image
moj,moj
user posted image
dva rajserauser posted image
user posted image
in se Ksenci in Aljaz,ki mi kaze jezicekuser posted image
user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
11.3.2009 17:05:25   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Ne verjamem, pa saj si napisala, kaj vse si že naredila. Da nisi mogoče user posted image ?

Ni šans, delovna storilnost me drži samo dve uri zjutraj ko vstanem, pol sem pa rastlinca naprej

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?