tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Tims jaz malo tudi še zelo veliko dojim pa se ne sekiram. Do konca porodniške se ji bo ritem še stokrat spremenil. Če ji ziza paše in tebe to ne obrmenjuje ji daj. Jaz malo dojim zjutraj, po vsakem obroku GH (dopldanska in popoldanska malica) in zvečer. Za jest ji dajem v glavnem vse. Ampak jo običajno gor še vedno malo priklopim. Pogovarjala si se s svojo sestro ali s patronažno sestro?! Pogovarjala sem se s svojo sestro. P. mi je na pregledu rekla, da naj bi imela pri šestih mes. nekako pet, max. šest obrokov na dan, ponoči pa seveda brez. Sej meni ni panike in me resnično ne obremenjuje (drugače bi jo že zdavnaj skenslala), ampak res se mi zdi malo preveč. Zdaj ima 3 konkretne obroke GH, po vsakem je obvezno sledilo še dojenje, pa še vmes. Se pravi nama je naneslo od sedem do osem obrokov dojenja (z obeh strani, s tem da nimam ravno malo mleka) +3 obroki GH. In danes sem vidla, da ne potrebuje mleka zaradi lakote, ampak iz navade. Bom vidla, kako bo jutri. Če bo panika in bom vidla, da je lačna, sigurno ne bom insistirala na tem, da bo brez, če pa bo tako kot danes, bom pa seveda tudi vesela. Z dojenjem pa sigurno še ne bom prekinila. Vsaj trikrat na dan bi jo še dojila. Predvsem tega jutranjega in večernega bi še nekaj časa pustila, tud iz tega razloga, ker nima flaške, pa naj potem vsaj pri meni dobi zadostno količino mleka. Kar se pa sosede tiče: ja ne vem, al kuha mačke ( ), al za mačke . V glavnem smrdi. Bom pa res pozorna, če se kje kakšni mački potikajo okol. Blacky, se strinjam s tabo glede smradu oz. gnojnice. Ko smo živeli na Vrhniki, nam je naš sosed kmet, hodil praznit greznico. In ko sem ga enkrat vprašala, kam potem to pelje, sem ostala brez odgovora. In mi je potem drug sosed povedal, da pač pognoji njive in travnike s tem gnojem. Povedal pa mi je tud, da je to hudo kaznivo, če se najde kdo in to prijavi . Neboglasnica, boga Sara . Na, pa sem začela jokat, k sem pomislila, kako vas pogreša in ji je hudo . Ampak, tko kot praviš - ziher ji je lepo in uživa. Pri nas pa v vrtcu ne dovolijo pošiljat kartice, ker ponavadi te samo slabš naredijo otrokom, zato so jih vzgojiteljice ukinile. Kar se pa palčkov tiče: moj pravi, da je seks najboljši za prepodit glavobol . Majuska, se strinjam s 25.03. Upam, da ne bo ostalo samo na tem, da se strinjam, ampak da mi bo tud uspelo pridt .
|