Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:39:37
|
|
|
|
ilatic
|
Flower dobro da si me spomnila! Ljubljančanke tiste ki poznate mojo postavo. Kje v Ljubljani naj dobim ene dobre kavbojke? Sem čist ven pa ne vem kam naj grem v nabavo. Niti ne vem kateri model je zdaj moderen. Baje korenček? Imate vi kaj več pojma?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:43:44
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, hlače, cote, kaj pa dopust? Regres je namenjen dopustu. Ilatic, pri Metuljcek se jagode vsak dan obirajo, kolk se da razbrat iz njenih postov, tak da se bodo danes potem nekje 5x. (hec, hec....) Metuljcek, vse najboljše tvojemu dragemu za RD.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 12:48:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 12:49:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:50:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ilatic, pri Metuljcek se jagode vsak dan obirajo, kolk se da razbrat iz njenih postov, tak da se bodo danes potem nekje 5x. (hec, hec....) hehe, to je pa skor tko k da bi jest pisala sem glih hotela rečt, da bodo danes najbrž vsaj 3x jagode obiral ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:50:42
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Koliko obrokov imajo vaši po flaški? Naš je flaško še samo ponoči, zjutraj in zvečer.Ostalo po žlici, s tem da ima en obrok vmes še mlečni. Ne vem koliko je primerno za katere mesece oz. pri katerih mesecih bi prešla tudi na zajtrk na žlico. Naša samo dva, enega 230ml ob 19 ko gre spat, drugega ob 23 200ml, ko grem jaz spat. Včasih, ampak res včasih še okoli 150 ml ob 5, ampak ta je zelo redek, ima pa ob 7 mlečno kašico po žlici.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 12:51:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:52:11
|
|
|
|
Majuska
|
sem se pa ravnokar spomnila, da sva točno pred 1 letom izvedela, da dobiva fantka
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:52:16
|
|
|
|
nanka
|
Metuljček vse najboljše tojemu dragemu za RD
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 12:53:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:54:10
|
|
|
|
nanka
|
Jaz imam pa tako luknjast spomin, da se niti ne spomnim, kdaj mi je m izostala, kdaj sem delala CB, niti se ne spomnim kdaj sem šla na prvi pregled, še dobro da obstaja materinska knjižica, da je noter napisano. Pa kdaj sem spol izvedela tudi nimam pojma, meni se zdi da okoli 30t, ker se prej ni videlo, nam je ritko kazala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 12:56:32
|
|
|
|
Majuska
|
Hej Nanka, jaz si precej tega zapomnim, sploh ker imamo prvega čmrlja ... po mojem bi mi bilo pri četrtem res že vseeno ... pri nas precej piha, ne vem kakšen sprehod bova imela
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 13:06:33
|
|
|
|
nanka
|
zdaj me je pa ven zabrisalo, Majuska jaz se za nobenega ne spomnem, niti na kateri dan so rojeni, vem samo uro rojstva za vsakega. Pri Maticu sem še pisat pozabila in nimam skoraj nič napisanega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 14:10:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 14:11:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 azred nižje, v 5. in plačujemo od 1.1. dalje 50% cene vrtca. Kaj pa to pomeni zdaj? Da mi bodo šele zdaj za nazaj znižali plačilo, ker vidim, da je zdaj odločbo dobil tudi vrtec? Upoštevali bodo razliko in naredili poračun. Mi smo danes tudi dobili pošto iz vrtca, češ da ima LJ občina po novem enotni obrazec in moram ponovno izpolniti. IZVIRNO SPOROČILO: tims la. Uf, dons sem pa kar nekaj slabe volje, ap ne vem zakaj . Madonca, če bi tole prej prebrala, si sploh ne bi upala k tebi na obisk. zdaj vem, zakaj si mi s kuhalnico grozila, če ne bom jedla peciva. Hvala, meni in Stašu je bil zelo okusen. Še kdaj lahko, Ati Metuljček: vse najboljše! Darilo si pa verjetno že dobil, aneda?? Kolega, ki mi rihta dopust, je spet izračunal za en teden all inclusive 2000 €. Matr, saj ne vem, če se bova toliko izprsila. Madonca, to je tolk denarja. Ne vem, no. Razmišljam, razmišljam...Mislim, da mi bo Gulyian bonboniera pomagala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 14:26:58
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Flower dobro da si me spomnila! Ljubljančanke tiste ki poznate mojo postavo. Kje v Ljubljani naj dobim ene dobre kavbojke? Sem čist ven pa ne vem kam naj grem v nabavo. Niti ne vem kateri model je zdaj moderen. Baje korenček? Imate vi kaj več pojma? korenček je sicer še v modi, vendar se vrača trapez in široke hlačnice. v H&M ti bo najbrž vse preveliko (še meni je 26 preveliko ). ampak poglej na otroškem oddelku št 170. jst mam ful dost z otroškega. pa mogoče New Yorker, pa Tally Wejl ma manjše številke.
< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.3.2009 14:30:40 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 14:43:00
|
|
|
|
lili3
|
Inigo, a ste imele srečanje? Jaz sem šele nekaj čez dve prišla nazaj v Celje, tak da pol niti nisem šla gledat če ste še v City centru. Sva se pa imela z Aljažem fajn pri tej kolegici, ima 2 meseca starejšega sina in sta se tamala dva kr fajn zaštekala. Je bil Aljaž pol tak zmatran, da je zaspal že ko smo bili na sprehodu, pa še pol celo pot domov je spal, skupaj skoraj 2 uri. Ponavadi pa spi takole čez dan samo kakšne pol ure.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 14:46:05
|
|
|
|
Inigo
|
mene ni bilo v CE, ker je mali zaspal šele ob 10ih in se zbudil šele ob 12.10!!! da bi ga zbudila in šla v CE... to pa nisem hotela. bi bil pol cel dan tečen, ko do CE imam tko pol ure vožnje in bi bila čist prpozna, da bi še katero ujela tam. zdaj smo se dogovorile, da se naslednjič zmenimo kasneje. dopoldan je vedno gužva.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 15:03:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 15:07:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 15:08:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 15:09:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 15:09:56
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Majuska sem se pa ravnokar spomnila, da sva točno pred 1 letom izvedela, da dobiva fantka Ta čas lani sva midva še mislila, da dobiva punčko. to sva bila tudi midva prepričana, tako da sva na morfologiji doživela manjši šok ... sva s sprehoda, madona piha k pr norcih dobro da je imel Aleksander vetrovko gor, pa tudi streho na vozičku sem kar do konca porinila, ko sva šla nazaj, drugače bi ga prepihalo. Proti Kamniku je že čist zabasano ... no zdajle sem že lepo igra v spalnici, ga slišim ko vriska. Gruntam kaj naj mu skuham ... mogoče bo pa bučka z rižem - al je preveč čudna kombinacija?
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 15:17:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, kako buca? Any better? Kaj, ravnateljica ti je rekla, da si ne domisljaj prevec? A prav s temi besedami? Joj, ej! Ne zveni OK, not at all. seks - ja, endorfini so tudi hormoni srece - k si potem cist blazen in se ti smehlja k pr norcih ... to je to. Aha, neboglasnica, kaj pa, ce bi tvojega presenetila v sluzbi in skupaj prepodita glavobol? Jap, takle mamo pri nas v službi. Bo že. In ti ti lumpa, kakšne pregrešne misli se podijo po tvoji glavi, . A veste kateri dan je danes? Smrk, čez tri mesece bom že v službi.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 15:19:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, celo dopoldne visim na telfonu, mi bo uho odpadlo. Še dobro, da sin spi spanje pravičnega. Mene pa nč ne pokličeš... Ej bejbi, bi te, če bi ti delala na kakšnem ministrstvu ali kaj podobnega. Dopoldne sem urejala papirje za napredovanje. Te bom poklicala, nič bat!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?