|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
11.3.2009 12:39:37   
ilatic
Flower dobro da si me spomnila! Ljubljančanke tiste ki poznate mojo postavo. Kje v Ljubljani naj dobim ene dobre kavbojke? Sem čist ven pa ne vem kam naj grem v nabavo. Niti ne vem kateri model je zdaj moderen. Baje korenček? Imate vi kaj več pojma?

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
11.3.2009 12:43:44   
Blacky30
Flower, hlače, cote, kaj pa dopust? Regres je namenjen dopustu.user posted image

Ilatic, pri Metuljcek se jagode vsak dan obirajo, kolk se da razbrat iz njenih postov, tak da se bodo danes potem nekje 5x.user posted image user posted image  (hec, hec....)

Metuljcek, vse najboljše tvojemu dragemu za RD.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 12:48:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3103
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 12:49:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
11.3.2009 12:50:32   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ilatic, pri Metuljcek se jagode vsak dan obirajo, kolk se da razbrat iz njenih postov, tak da se bodo danes potem nekje 5x.user posted image user posted image  (hec, hec....)

hehe, to je pa skor tko k da bi jest pisala user posted image   sem glih hotela rečt, da bodo danes najbrž vsaj 3x jagode obiral ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
11.3.2009 12:50:42   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Koliko obrokov imajo vaši user posted image po flaški?

Naš je flaško še samo ponoči, zjutraj in zvečer.Ostalo po žlici, s tem da ima en obrok vmes še mlečni. Ne vem koliko je primerno za katere mesece oz. pri katerih mesecih bi prešla tudi na zajtrk na žlico.

Naša samo dva, enega 230ml ob 19 ko gre spat, drugega ob 23  200ml, ko grem jaz spat. Včasih, ampak res včasih še okoli 150 ml ob 5, ampak ta je zelo redek, ima pa ob 7 mlečno kašico po žlici.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 12:51:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
11.3.2009 12:52:11   
Majuska
sem se pa ravnokar spomnila, da sva točno pred 1 letom izvedela, da dobiva fantka  user posted image  

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
11.3.2009 12:52:16   
nanka
Metuljček vse najboljše tojemu dragemu za RDuser posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 12:53:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
11.3.2009 12:54:10   
nanka
Jaz imam pa tako luknjast spomin, da se niti ne spomnim, kdaj mi je m izostala, kdaj sem delala CB, niti se ne spomnim kdaj sem šla na prvi pregled, še dobro da obstaja materinska knjižica, da je noter napisano. Pa kdaj sem spol izvedela tudi nimam pojma, meni se zdi da okoli 30t, ker se prej ni videlo, nam je ritko kazala.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
11.3.2009 12:56:32   
Majuska
Hej Nanka, jaz si precej tega zapomnim, sploh ker imamo prvega čmrlja ... po mojem bi mi bilo pri četrtem res že vseeno user posted image

... pri nas precej piha, ne vem kakšen sprehod bova imela user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
11.3.2009 13:06:33   
nanka
zdaj me je pa ven zabrisalo, Majuska jaz se za nobenega ne spomnem, niti na kateri dan so rojeni, vem samo uro rojstva za vsakega. Pri Maticu sem še pisat pozabila in nimam skoraj nič napisanega.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 14:10:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
11.3.2009 14:11:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
azred nižje, v 5. in plačujemo od 1.1. dalje 50% cene vrtca. Kaj pa to pomeni zdaj? Da mi bodo šele zdaj za nazaj znižali plačilo, ker vidim, da je zdaj odločbo dobil tudi vrtec?

Upoštevali bodo razliko in naredili poračun.

Mi smo danes tudi dobili pošto iz vrtca, češ da ima LJ občina po novem enotni obrazec in moram ponovno izpolniti.

IZVIRNO SPOROČILO: tims
la.  Uf, dons sem pa kar nekaj slabe volje, ap ne vem zakaj .

Madonca, če bi tole prej prebrala, si sploh ne bi upala k tebi na obisk. zdaj vem, zakaj si mi s kuhalnico grozila, če ne bom jedla peciva. Hvala, meni in Stašu je bil zelo okusen. Še kdaj lahko,

Ati Metuljček: vse najboljše! Darilo si pa verjetno že dobil, aneda?? user posted image user posted image

Kolega, ki mi rihta dopust, je spet izračunal za en teden all inclusive 2000 €. Matr, saj ne vem, če se bova toliko izprsila. Madonca, to je tolk denarja. Ne vem, no. Razmišljam, razmišljam...Mislim, da mi bo Gulyian bonboniera pomagala...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
11.3.2009 14:26:58   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Flower dobro da si me spomnila! Ljubljančanke tiste ki poznate mojo postavo. Kje v Ljubljani naj dobim ene dobre kavbojke? Sem čist ven pa ne vem kam naj grem v nabavo. Niti ne vem kateri model je zdaj moderen. Baje korenček? Imate vi kaj več pojma?

korenček je sicer še v modi, vendar se vrača trapez in široke hlačnice. v H&M ti bo najbrž vse preveliko (še meni je 26 preveliko user posted image ). ampak poglej na otroškem oddelku št 170. jst mam ful dost z otroškega. pa mogoče New Yorker, pa Tally Wejl ma manjše številke.

< Sporočilo je popravil Inigo -- 11.3.2009 14:30:40 >

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
11.3.2009 14:43:00   
lili3
Inigo, a ste imele srečanje? Jaz sem šele nekaj čez dve prišla nazaj v Celje, tak da pol niti nisem šla gledat če ste še v City centru.

Sva se pa imela z Aljažem fajn pri tej kolegici, ima 2 meseca starejšega sina in sta se tamala dva kr fajn zaštekala. Je bil Aljaž pol tak zmatran, da je zaspal že ko smo bili na sprehodu, pa še pol celo pot domov je spal, skupaj skoraj 2 uri. Ponavadi pa spi takole čez dan samo kakšne pol ure.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
11.3.2009 14:46:05   
Inigo
mene ni bilo v CE, ker je mali zaspal šele ob 10ih in se zbudil šele ob 12.10!!! da bi ga zbudila in šla v CE... to pa nisem hotela. bi bil pol cel dan tečen, ko user posted image do CE imam tko pol ure vožnje in bi bila čist prpozna, da bi še katero ujela tam. zdaj smo se dogovorile, da se naslednjič zmenimo kasneje. dopoldan je vedno gužva.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 15:03:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 15:07:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 15:08:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
11.3.2009 15:09:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
11.3.2009 15:09:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

sem se pa ravnokar spomnila, da sva točno pred 1 letom izvedela, da dobiva fantka  user posted image  

Ta čas lani sva midva še mislila, da dobiva punčko. user posted image

to sva bila tudi midva prepričana, tako da sva na morfologiji doživela manjši šok ... user posted image

sva s sprehoda, madona piha k pr norcih user posted image   dobro da je imel Aleksander vetrovko gor, pa tudi streho na vozičku sem kar do konca porinila, ko sva šla nazaj, drugače bi ga prepihalo. Proti Kamniku je že čist zabasano ... no zdajle sem že lepo igra v spalnici, ga slišim ko vriska. Gruntam kaj naj mu skuham ... mogoče bo pa bučka z rižem - al je preveč čudna kombinacija? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3123
11.3.2009 15:17:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

neboglasnica, kako buca? Any better? Kaj, ravnateljica ti je rekla, da si ne domisljaj prevec? A prav s temi besedami? Joj, ej! Ne zveni OK, not at all.

seks - ja, endorfini so tudi hormoni srece - k si potem cist blazen in se ti smehlja k pr norcih ... to je to. Aha, neboglasnica, kaj pa, ce bi tvojega presenetila v sluzbi in skupaj prepodita glavobol?

Jap, takle mamo pri nas v službi. Bo že.

In ti ti lumpa, kakšne pregrešne misli se podijo po tvoji glavi, user posted image .

A veste kateri dan je danes? Smrk, čez tri mesece bom že v službi.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
11.3.2009 15:19:39   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, celo dopoldne visim na telfonu, mi bo uho odpadlo. Še dobro, da sin spi spanje pravičnega.

Mene pa nč ne pokličeš... user posted image

Ej bejbi, bi te, če bi ti delala na kakšnem ministrstvu ali kaj podobnega. Dopoldne sem urejala papirje za napredovanje. Te bom poklicala, nič bat!!

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?