|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
11.3.2009 15:10:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nia tudi user posted image , pa ok, saj je prvo rundo potegnila 1,5h, zdaj pa pač pol ure, glavno da se je dobre volje zbudila user posted image . Pol pa si grem še jaz kafe skuhat, a ga bomo skupi pile user posted image

jaz sem že zjutraj rekla, da si bom skuhala kafe, pa si ga še sedaj nisem. Ga začuda še ne rabim, pa glava me še zaenkrat ne boli. user posted image  

Jaz pa si jo bom sedaj, ker sem Vidka v kinderpet dala in ga pred 17 uro ne vzamem ven, pa če se dere kot jesihar, ker danes še nisem imela več kot 15 minut mira. user posted image user posted image user posted image

Ojej. Kaj pa babi in dedi, ti ne bi mogla malo pomagat?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.3.2009 15:10:19   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

user posted image user posted image user posted image
Najboljše je, da začne tudi on iskat službo, da jo čimprej menja, če ne bo prej brez. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.3.2009 15:10:33   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Oj, evo mene spet za računslnikom sedim . ne vem kam bi se dala kaj bi sama s sabo ,pa s temi bolečinami...nič mi ne paše..ležat itak ne...sedet ne morem dolgo..do zdaj sem vsej hodla lahko...smo ble z mami na sprehodu, pa mi ni šlo niti hodit daes user posted image

zdaj sem Taja spakirala spat,pa UPAM da bo spala dokler lubi pride user posted image , solze so mi kr špricale zdaj ko sem jo morala dat v postlico , ker mi je reva na rokah zaspala...je bogica tudi neka,ampka na srečo dobre volje user posted image

grem malo prebrat nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.3.2009 15:11:06   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Oj, evo mene spet za računslnikom sedim . ne vem kam bi se dala kaj bi sama s sabo ,pa s temi bolečinami...nič mi ne paše..ležat itak ne...sedet ne morem dolgo..do zdaj sem vsej hodla lahko...smo ble z mami na sprehodu, pa mi ni šlo niti hodit daes user posted image

zdaj sem Taja spakirala spat,pa UPAM da bo spala dokler lubi pride user posted image , solze so mi kr špricale zdaj ko sem jo morala dat v postlico , ker mi je reva na rokah zaspala...je bogica tudi neka,ampka na srečo dobre volje user posted image

grem malo prebrat nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom kar podpisala

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.3.2009 15:11:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni viharuser posted image Kr neki, zdej morva pa notr bituser posted image

tako vreme je bilo pri nas ob 12ih user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.3.2009 15:11:40   
Anonimen

Ojla user posted image

Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** user posted image

Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat user posted image

ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.3.2009 15:11:52   
hijenca
user posted image

Ojla user posted image

user posted image user posted image user posted image To je pa tako žalostnouser posted image user posted image user posted image . Ko bi se le čimprej porihtalo glede službe.

Samo jezna sem pa tako, ko slišim kaj takega, da bi šla tistim politikom vrat pregriznit. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.3.2009 15:13:31   
Estrella*

Ojla user posted image

Ja to je pa resuser posted image A si išče novo službo?

Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.3.2009 15:13:31   
barbaw

user posted image

Ojla user posted image

user posted image user posted image user posted image To je pa tako žalostnouser posted image user posted image user posted image . Ko bi se le čimprej porihtalo glede službe.

Samo jezna sem pa tako, ko slišim kaj takega, da bi šla tistim politikom vrat pregriznit. user posted image user posted image user posted image

Ti pejt politikom, jaz pa grem direktorjem in vsem manadžerjem. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.3.2009 15:13:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo tudi že nazaj.user posted image Zunaj je lep,topel sonček,samo kaj,ko piha kot pri norcihuser posted image
Položnico za vrtec sem dobila in je za ta mesec 0 euruser posted image

user posted image user posted image user posted image

Jaz lahko o tem samo sanjamuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.3.2009 15:13:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše željeuser posted image

jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklomuser posted image , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosiuser posted image , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist popuser posted image , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosuuser posted image . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do taluser posted image user posted image . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še touser posted image

A vaši starši so tudi takiuser posted image

Jaz za mojo mamo lahko rečem, da se nikoli ni vtikala v nobeno stavr v zvezi z mojim življenje , niti Andražem. So pa eni žal tako nemogoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.3.2009 15:13:49   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzelauser posted image user posted image user posted image . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo.

Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli.

4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva

Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratihuser posted image

Pri nas je bila v 3 dneh pod strehouser posted image

Ti imaš tudi marlesko???

Ja ta hiša bi naj bila v soboto pod streho, tako je bilo rečeno.

Ne jaz imam Jelovicauser posted image

OPA, To je Jelovicauser posted image user posted image

user posted image user posted image Jaz se vedno spomnim na tisto reklamo od Musterja

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.3.2009 15:13:55   
Estrella*

Nič ne pali, noben trik s flašo(mleko ali čaj), ko pride žlica zapečati ustauser posted image Jaz upam, da se ti zobki nehajo čimprej, ker drugače bomo do 2 leta na mlekuuser posted image

Od A. sestrična pa je živela od čokolešnika. In je babica, ki je skrbela za njo, skuhala zelenjavo in meso in jo zmiksala. Ko je mala na pol spala pa ji je uturila flašo z zmiksano zelenjavo. Cucelj je na vrhu odrezala, da je teklo in je vse spila. Tako so delali mislim, da do 3. leta. Pa še danes ni ne vem kak jedec zelenjave.

Naša je zelenjavo, samo ti zobki jo tako zaj...da je joj. Ravno je pojedla mojo enolončnico, 150g. Sem si kar oddahnila. Z malic pa je pojedla jabolko s piškotom mali frutek in je hotla še, jaz pa mela ne, pol sem ji še 100AM naštimsls in je popila.

Sicer sem pa jaz živela od gresa in kasneje od kakava in kruhauser posted image Nič nisem hotla jest. p< me sedaj poglej, bi zmazala vse kar vidimuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.3.2009 15:14:44   
hijenca

Nia tudi user posted image , pa ok, saj je prvo rundo potegnila 1,5h, zdaj pa pač pol ure, glavno da se je dobre volje zbudila user posted image . Pol pa si grem še jaz kafe skuhat, a ga bomo skupi pile user posted image

jaz sem že zjutraj rekla, da si bom skuhala kafe, pa si ga še sedaj nisem. Ga začuda še ne rabim, pa glava me še zaenkrat ne boli. user posted image  

Jaz pa si jo bom sedaj, ker sem Vidka v kinderpet dala in ga pred 17 uro ne vzamem ven, pa če se dere kot jesihar, ker danes še nisem imela več kot 15 minut mira. user posted image user posted image user posted image

Je zaspal mali vragec, sedaj ne bom čisto nič delala po hiši, da ga ne bi zbudila. Samo kavico si skuham, potem pa grem malo TV gledat ali pa tu po RR bluzit.

Potem pa ga nesem k babi, da se malo igrata, jaz pa bom posodo takrat pospravila.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.3.2009 15:16:04   
nia5

Ojla user posted image

Ojoj user posted image , pa naj se v rit pišejo user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.3.2009 15:16:32   
barbaw

Nič ne pali, noben trik s flašo(mleko ali čaj), ko pride žlica zapečati ustauser posted image Jaz upam, da se ti zobki nehajo čimprej, ker drugače bomo do 2 leta na mlekuuser posted image

Od A. sestrična pa je živela od čokolešnika. In je babica, ki je skrbela za njo, skuhala zelenjavo in meso in jo zmiksala. Ko je mala na pol spala pa ji je uturila flašo z zmiksano zelenjavo. Cucelj je na vrhu odrezala, da je teklo in je vse spila. Tako so delali mislim, da do 3. leta. Pa še danes ni ne vem kak jedec zelenjave.

Naša je zelenjavo, samo ti zobki jo tako zaj...da je joj. Ravno je pojedla mojo enolončnico, 150g. Sem si kar oddahnila. Z malic pa je pojedla jabolko s piškotom mali frutek in je hotla še, jaz pa mela ne, pol sem ji še 100AM naštimsls in je popila.

Sicer sem pa jaz živela od gresa in kasneje od kakava in kruhauser posted image Nič nisem hotla jest. p< me sedaj poglej, bi zmazala vse kar vidimuser posted image

Danes si pa ti zajeb....

tega, da ne ješ xxx stvari se boš pa navadila sčasoma

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.3.2009 15:17:12   
hijenca

Kaj bi lahko jaz danes jedla za malico? A lahko samo eno pomarančo pojem??? Ali lahko 2-3, ker so njami....

Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.3.2009 15:18:09   
nia5

Je zaspal mali vragec, sedaj ne bom čisto nič delala po hiši, da ga ne bi zbudila. Samo kavico si skuham, potem pa grem malo TV gledat ali pa tu po RR bluzit.

Potem pa ga nesem k babi, da se malo igrata, jaz pa bom posodo takrat pospravila.

Edino pravilno user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.3.2009 15:19:13   
nia5

Oh vidiš, ko bi pa ona še pa mami ni mela user posted image , kera ironija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.3.2009 15:21:55   
Čmrlika

Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. user posted image user posted image user posted image

me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. user posted image
pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje user posted image  user posted image

jamram, hvala ker ste tukaj user posted image

imejte se lepo. user posted image

Kaj je s slikami, do kdaj morš čakat? Mene tud nekaj grabi zadnje dni, še huje je, ker moram Aljo kar naprej vzdigovat, lahka pa tud ni. Sem jo oblečeno vagala in ima 9900g

so ble že v petek,ampak najhitreje bi blo danes,pri nekem drugem dr...jutri je moj to je blo najhitreje
me je strah,res! user posted image  
kaj pa tebe zdaj grabi, pr.k.llleti križi ej, pa dečica so težka...ja.moja taja ma tud verjetno že čez 9 kg

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.3.2009 15:22:08   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes.

estrella a kr tak velik boš  pridna ? user posted image

tilči user posted image  za zobek, mi smo pa posteljico že pred 3 meseci morali na dno spustit, ker je vstajal

mi smo jo tud spustili pred kakimi tremi tedni...Jana a Nejc še vstaja...daj me potolaži da bo minlo , prosim...pa kak ji naj dopovem da mormo spat user posted image  user posted image

ja Nejc še vstaja ko se zbudi, uspavava ga pa na rokah, ali s flašo v postelji, in potem zaspi, al pa ga dava v posteljo ko že napol spi.

upam na to da ga bodo v vrtcu naučili sam zaspat.

Če se ne dere jo pustiš. vstajanje pa mine oz. se potem sami nazaj vležejo in zaspijo. Ampak brez tvojega vztrajanja ne bo nič. Če jo boš na rokah uspavala se ne bo naučila, da se zaspi v posteljici. Zato pa smo starši, da te naše otročke kaj naučimo.

user posted image  ne saj jaz je ne uspavam na rokah . ponoči ko vstaja , jo zdaj tu in tam moram vzet ven, ker se mi drugače čisto razbudi . upam, da mine tole njeno vstajane in hopsanje ponoči user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.3.2009 15:22:12   
Čmrlika

Vam bom spodaj skopirala odgovor Volge na vprašanje, kje vzamejo kri dojenčku?

Kako to misliš? Kri je po žilah, torej ali iz velike žile ali male kapilare. vsekakor pa iz žile.

Sem brala.kako je ta zateženauser posted image .Kot da bi bilo tako težko reči iz prstka,ne pa takoj v napad

Sem brala in pod citat dodala user posted image , pol pa še punci odgovorila user posted image

si bla žaljiva, zdaj te bojo ZBRISALI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.3.2009 15:22:16   
Čmrlika

Ojla user posted image

****rija ej...saj niti ne vem kaj naj ti rečem ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.3.2009 15:22:48   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan

evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 urouser posted image , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajouser posted image , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkaveuser posted image

Pri nas je spet krasno vremeuser posted image user posted image , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklomuser posted image

Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala.

ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečkuser posted image user posted image user posted image

A jo še kr matrajo, revček maliuser posted image user posted image
Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtomuser posted image

ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponočiuser posted image , a je to sploh možnouser posted image

Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedouser posted image , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 letiuser posted image , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje voljeuser posted image

user posted image  za sosedo... sem te hotla že vprašat, kako jo z ono nosečo mamico in punčko ko ju je zadnjič avto povozil?

joj nimam pojma, moram mal okrog vprašatuser posted image , nobenega ne vidim, ker ne živijo v mojem bloku, ampak tam kjer moja taščauser posted image , bom poročala ko zvemuser posted image

no prav, povej če kaj zveš...sem se spomnila parkrat nan jih...bogice,upam da bo vse vredu user posted image

Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše željeuser posted image

jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklomuser posted image , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosiuser posted image , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist popuser posted image , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosuuser posted image . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do taluser posted image user posted image . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še touser posted image

A vaši starši so tudi takiuser posted image

moja starša na srečo ne, pa lubijeva mami se tudi da dopovedat...če ji jaz sicer bolj dolgo traja ker grem malo po ovinkih...user posted image

moja mami zna met finte včasih,ampak jo pol ati moj bremza v takih situacijah user posted image user posted image user posted image  
se včasih malo zahaklamo ,ampak gre nekako ...jaz tega ful ne maram glede jemanja iz voza,al pa zdaj ko moram mai nono stop ...beri vsaki dan na novo rečt da naj ne sprehaja je skoz,naj se malo tud z njo dol vsede pa igra al bere knjigice, gleda risanko...ker mali vragec naš že dolgo točno ve, da babi lahko pelje naokoli in res njo skoz gnjavi...mene ne upa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.3.2009 15:23:21   
Čmrlika

grem malo prebrat nazaj

bejž ti mal počivat!!!!

mi ne moreš verjat kaj...ko ležim mi je najslabše...user posted image zdaj sem se namestila na stol po turško in klofam...pa tud to ne bo šlo več dolgo...user posted image

Vam bom spodaj skopirala odgovor Volge na vprašanje, kje vzamejo kri dojenčku?

Kako to misliš? Kri je po žilah, torej ali iz velike žile ali male kapilare. vsekakor pa iz žile.

Sem brala.kako je ta zateženauser posted image .Kot da bi bilo tako težko reči iz prstka,ne pa takoj v napad

Samo njo pa bi res moral ded nabutat, jaz bi pa user posted image .

A veš, da sem si isto mislila. Kaj se je tej ženski zgodilo, da je tako zatežena?

po moje je ona plačana za to, ma honorarno službo da nas malo j.e.b.e. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?