Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Sm jo dala spat, če bo hotla,čeprov mi je še mal prekmal, ker ponavad spi sam pol ure pol bo pa do večera dolga. Mogoče me pa preseneti pa bo spala 1 uro , sam najprej more zaspat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:17:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo tudi mi2 sve nazaj s sprehoda, samo naju je deež ujel mene tudi, ko sem šla na pošto. zdej pa spet sonček! Ma če dežuje, me vsaj ne vleče ven, zdaj pa mi tu sonce rit kaže, ven pa ne morem ker te lahko odpihne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja mislim, da je zaspala,ni nč slišat. Jest si grem pa kafe skuhat, pr ns spet sonce sije pa nč ne piha Čudn tale vreme
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:19:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Sm jo dala spat, če bo hotla,čeprov mi je še mal prekmal, ker ponavad spi sam pol ure pol bo pa do večera dolga. Mogoče me pa preseneti pa bo spala 1 uro , sam najprej more zaspat upam da vama rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:19:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja mislim, da je zaspala,ni nč slišat. Jest si grem pa kafe skuhat, pr ns spet sonce sije pa nč ne piha Čudn tale vreme vidim da ti je ratal , ti si pa kar privošči eno orenk dozo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:21:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Moja tudi, ker ni bla več za prenašat, malo sem se namučla, zdaj pa spi, upam da bo trajalo pol sve pa že dve, ki upave na daljši spanec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:24:32
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Moja tudi, ker ni bla več za prenašat, malo sem se namučla, zdaj pa spi, upam da bo trajalo pol sve pa že dve, ki upave na daljši spanec popravek se je ŽE ZBUDIL
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Moja tudi, ker ni bla več za prenašat, malo sem se namučla, zdaj pa spi, upam da bo trajalo pol sve pa že dve, ki upave na daljši spanec popravek se je ŽE ZBUDIL ajej, ti ti Filip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja mislim, da je zaspala,ni nč slišat. Jest si grem pa kafe skuhat, pr ns spet sonce sije pa nč ne piha Čudn tale vreme vidim da ti je ratal , ti si pa kar privošči eno orenk dozo evo zdej grem na balkon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:37:44
|
|
|
|
tally
|
dannn kako ste bile pridneeee . jaz sem komi zdej spravila Emilijo spat, zjutri je zaspala prvo rundo sam se je hitro zbudila, ker ne more dihat na nos . sploh ji ne morem spucat, ta sluz se kr sproti dela fiziološka nič ne pomaga. sem mojega poslala v lekarno po operil pa ji bom zvečer pred spanjem dala ker prejšnja noč je bila katastrofa. nismo spali nič ona pa zaspana pa ne more dihat . pa še moj je neki bil pameten in sva se sredi noči skregala,potem jo je pa on imel do jutra. mislim pameten je lih takrat ko bi mogu bit tiho . Žan in Varja vse naj naj za 10-tko. kasso upam, da bo čimprej mimo. Edina kar se tiče jemanja iz vozička sem jaz ful proti tudi ko tamala kaj protestira, moj je pa seveda druga priča in njegovi. to se moramo skos pregovarjat okrog tega. Glih v nedeljo smo šli na Mengeško kočo in so jo vzeli iz Vozička pa ni bila primerno oblečena, da bi se jo tko nosilo po rokah in v Postojni v ponedeljek isto, sta šla z mojim bratom na sprehod in so jo nosili po tistem vetru in si upam trditi da je to prineslo ta prehlad. zadnjič sem isto popenila ko smo šli njegovim na obisk in jo tast vzamo kr tako neoblečeno brez kape, da jo nese vn okrog bajte. ma sem takoj v luft skočila da ne oni pa kaj sej ji malo vetra ne bo škodilo . sem samo rekla ne in pika pa naj si mislijo kar hočejo. grem še malo počekirat za nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:39:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja mislim, da je zaspala,ni nč slišat. Jest si grem pa kafe skuhat, pr ns spet sonce sije pa nč ne piha Čudn tale vreme vidim da ti je ratal , ti si pa kar privošči eno orenk dozo je ful je čudno vreme, jaz sem hotla it malo vn pa piha kot pri norcih, zjutri je bilo prav fajn sam kaj ko nisem imela časa it vn. kavico si pa grem tudi jaz skuhat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:40:53
|
|
|
|
tally
|
mafi kakšne akrobacije pa je Filip izvajal? dobro, da se je končalo brez buškic
< Sporočilo je popravil tally -- 11.3.2009 14:42:16 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:42:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Zvoni Muji neko na vrata. - Ko je? - Policija. - Pa šta hoćete? - Pa da popričamo malo. - A koliko vas ima? - Dvojica. - Pa popričajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:44:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Se samo na hitro mačce javim. Danes smo bili zunaj od pol 10ih pa do 12ih in smo ful peš prehodili , Manča pa v vozičku seveda. In ravno ko smo prišli domov se je začelo temniti in trenutno v hiši zgleda kot da bi bila ura 6 zvečer ne pa dobro 12 Zunaj pa pada nekaj časa sam dež, drugače pa tudi kar veliko snega pade med dežjem , mislem pa kdaj bo konc tega sranja od vremena Nč, zdej pa šibam kosilo kuhat. Papa za fajn sprehod
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally kaj pa vzdignjeno vzglavje al pa povštr, a si že probala? Drugač pa vem kako je to mučno, ko ne more dihat,mi mamo zdele spet mal miru, sam smrči pa še zmer Je reku P, da če bo še tko do naslednjega pregleda da jo bo dal testirat za alergijo na pršice... da bo kmalu bolje Joj sm se zdele ustrašla, ta pametni kuža se kr neki spet oglaša pa nobenga ni zravn. Glede jokanja v vozičku al pa če se mal udari... je pa moj kontra od tvojga,jo pusti in on men pizdi če jo dvignem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:46:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje jamram, hvala ker ste tukaj imejte se lepo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:51:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tally kaj pa vzdignjeno vzglavje al pa povštr, a si že probala? Drugač pa vem kako je to mučno, ko ne more dihat,mi mamo zdele spet mal miru, sam smrči pa še zmer Je reku P, da če bo še tko do naslednjega pregleda da jo bo dal testirat za alergijo na pršice... da bo kmalu bolje Joj sm se zdele ustrašla, ta pametni kuža se kr neki spet oglaša pa nobenga ni zravn. Glede jokanja v vozičku al pa če se mal udari... je pa moj kontra od tvojga,jo pusti in on men pizdi če jo dvignem vzglavje ji dvignem ampak šele ko zaspi ker se mi dviguje in sedi čeprav ima oči zaprte, ja vem čudno sam taka je , pol ko trdno zaspi ji pa povšter naštimam. ja hudič je tole. upam ,da pri vas ne bo kake alergije. midva sv glih kontra, jaz jo če se kaj joka v vozičku al mal udari kr pustim pa se ponavadi umiri sama, moj bi jo pa v celofan zavil, da se ji nič ne zgodi. v vozičku sam če mal zacvili reče, dej jo bom jaz nosil in mamo skos kreg
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:51:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm hotla zdej z Gajo mal vn k je bil full sonček pa se oblečeva in prideva vn pa kr en snežni vihar Kr neki, zdej morva pa notr bit Nina zakaj jo pa na teraso ne daš, saj imaš po streho? Jaz dam AT včasih kar lepo na balkon, jo dam v stolček, igrače gor in se igra Ni pod streho, pa full piha, sej drugač jo dam . Matr je tečna ne vem al jo dam spat al kva ,grrrrrr probi jo uspavat, moj je bil tud full sitn pa sem kar porihtala in zdaj spi že 2rundo Moja tudi, ker ni bla več za prenašat, malo sem se namučla, zdaj pa spi, upam da bo trajalo pol sve pa že dve, ki upave na daljši spanec popravek se je ŽE ZBUDIL Nia tudi , pa ok, saj je prvo rundo potegnila 1,5h, zdaj pa pač pol ure, glavno da se je dobre volje zbudila . Pol pa si grem še jaz kafe skuhat, a ga bomo skupi pile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:51:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ojla, Evo, katina in njena ljubka druzinica je na poti na letalisce in jaz jokam kot dez. Bilo je cudovitih 5 dni. Nic...sem hotla pisat, pa nisem pri volji...se javim kasneje. Vsem majcicam in hroscem posiljam veliko soncka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:52:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:54:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia tudi , pa ok, saj je prvo rundo potegnila 1,5h, zdaj pa pač pol ure, glavno da se je dobre volje zbudila . Pol pa si grem še jaz kafe skuhat, a ga bomo skupi pile jaz sem že zjutraj rekla, da si bom skuhala kafe, pa si ga še sedaj nisem. Ga začuda še ne rabim, pa glava me še zaenkrat ne boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:59:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia tudi , pa ok, saj je prvo rundo potegnila 1,5h, zdaj pa pač pol ure, glavno da se je dobre volje zbudila . Pol pa si grem še jaz kafe skuhat, a ga bomo skupi pile jaz sem že zjutraj rekla, da si bom skuhala kafe, pa si ga še sedaj nisem. Ga začuda še ne rabim, pa glava me še zaenkrat ne boli. Jaz pa si jo bom sedaj, ker sem Vidka v kinderpet dala in ga pred 17 uro ne vzamem ven, pa če se dere kot jesihar, ker danes še nisem imela več kot 15 minut mira.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 14:59:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Oj, evo mene spet za računslnikom sedim . ne vem kam bi se dala kaj bi sama s sabo ,pa s temi bolečinami...nič mi ne paše..ležat itak ne...sedet ne morem dolgo..do zdaj sem vsej hodla lahko...smo ble z mami na sprehodu, pa mi ni šlo niti hodit daes zdaj sem Taja spakirala spat,pa UPAM da bo spala dokler lubi pride , solze so mi kr špricale zdaj ko sem jo morala dat v postlico , ker mi je reva na rokah zaspala...je bogica tudi neka,ampka na srečo dobre volje grem malo prebrat nazaj
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 15:08:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla Punce jz sem pa donc tko žalostna. Je moj prej ob 2h klical v firmo kaj je sedaj glede dela, če grejo jutri delat (jim je bilo naročeno, da morejo donc ob 2h poklicat), pa mu je vratarica rekla, da ne, ker so jim izklopili elektriko, pol veste kolk je vse v K ***** Nisem vedla al nej grem mal sama ven, da se k seb spravim al kva nej, sam tolk piha, da je joj, pol sem se pa odločila, da pridem mal sem jamrat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 15:09:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Oj, evo mene spet za računslnikom sedim . ne vem kam bi se dala kaj bi sama s sabo ,pa s temi bolečinami...nič mi ne paše..ležat itak ne...sedet ne morem dolgo..do zdaj sem vsej hodla lahko...smo ble z mami na sprehodu, pa mi ni šlo niti hodit daes zdaj sem Taja spakirala spat,pa UPAM da bo spala dokler lubi pride , solze so mi kr špricale zdaj ko sem jo morala dat v postlico , ker mi je reva na rokah zaspala...je bogica tudi neka,ampka na srečo dobre volje grem malo prebrat nazaj bejž ti mal počivat!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?