Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:15:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Se samo na hitro mačce javim. Danes smo bili zunaj od pol 10ih pa do 12ih in smo ful peš prehodili , Manča pa v vozičku seveda. In ravno ko smo prišli domov se je začelo temniti in trenutno v hiši zgleda kot da bi bila ura 6 zvečer ne pa dobro 12 Zunaj pa pada nekaj časa sam dež, drugače pa tudi kar veliko snega pade med dežjem , mislem pa kdaj bo konc tega sranja od vremena Nč, zdej pa šibam kosilo kuhat. Papa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:17:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Se samo na hitro mačce javim. Danes smo bili zunaj od pol 10ih pa do 12ih in smo ful peš prehodili , Manča pa v vozičku seveda. In ravno ko smo prišli domov se je začelo temniti in trenutno v hiši zgleda kot da bi bila ura 6 zvečer ne pa dobro 12 Zunaj pa pada nekaj časa sam dež, drugače pa tudi kar veliko snega pade med dežjem , mislem pa kdaj bo konc tega sranja od vremena Nč, zdej pa šibam kosilo kuhat. Papa Mi imamo pa sonček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:17:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, če bi se temu lahko tako reklo, sem namreč . Včeraj se je Nia ob 22-ih zbudila in se do 23-ih 4x pokakala, jo je nekaj zvijalo, pol pa se je celo noč na obroke bolj ali manj jokala, tako da smo spali zelooo malo. Danes zjutraj pa ko sem jo previjala, sem opazila po celem trebuščku in po prsih rdeče pikice, pa nimam pojma kaj bi to lahko bilo, saj ni nič takega jedla včeraj . Bom probala malo nazaj prebrat, če mi bo gratalo, ker je ful sitna. Pikice in zvijanje sta lahko znaka alergije. Sem najprej na to pomislila, edino kar je včeraj malo poskusila (en grižljaj zvečer) so bila spečena jajčka če so bila pečena na svinjski masti, je možnost alergije. drugače je pa naša tudi že večkrat poskusla pečena jajčka (rumenjak) na olju, pa ni blo nič narobe. pa si ji dala samo rumenjak al tudi beljak? beljak tudi mislim, da bi naj bil alergen Za beljak vem ja, vendar ji je dal umešana jajčka, jaz sploh vedla nisem, dokler je ni začelo zvijat, ko sem študirala da ni nič novega jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:17:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes. estrella a kr tak velik boš pridna ? tilči za zobek, mi smo pa posteljico že pred 3 meseci morali na dno spustit, ker je vstajal mi smo jo tud spustili pred kakimi tremi tedni...Jana a Nejc še vstaja...daj me potolaži da bo minlo , prosim...pa kak ji naj dopovem da mormo spat ja Nejc še vstaja ko se zbudi, uspavava ga pa na rokah, ali s flašo v postelji, in potem zaspi, al pa ga dava v posteljo ko že napol spi. upam na to da ga bodo v vrtcu naučili sam zaspat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:18:09
|
|
|
|
barbaw
|
Pomila sem točno eno okno, ker se je Maja zbudila še preden sem celega očistila. Zdaj pa grem pogledat, če je nehalo pihat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:20:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro mi smo včeraj zaspali šele ob 22h, in tudi pol nisem imela več volje do rač. prilezt.. je pa vsaj spal do 7h, z dvemi bujenji vmes. estrella a kr tak velik boš pridna ? tilči za zobek, mi smo pa posteljico že pred 3 meseci morali na dno spustit, ker je vstajal mi smo jo tud spustili pred kakimi tremi tedni...Jana a Nejc še vstaja...daj me potolaži da bo minlo , prosim...pa kak ji naj dopovem da mormo spat ja Nejc še vstaja ko se zbudi, uspavava ga pa na rokah, ali s flašo v postelji, in potem zaspi, al pa ga dava v posteljo ko že napol spi. upam na to da ga bodo v vrtcu naučili sam zaspat. Če se ne dere jo pustiš. vstajanje pa mine oz. se potem sami nazaj vležejo in zaspijo. Ampak brez tvojega vztrajanja ne bo nič. Če jo boš na rokah uspavala se ne bo naučila, da se zaspi v posteljici. Zato pa smo starši, da te naše otročke kaj naučimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:20:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk A jo še kr matrajo, revček mali Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtom ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponoči , a je to sploh možno Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedo , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 leti , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje volje po mojem se čez dan zamoti z igro in zanimivimi stvarmi, ki se dogajajo okoli nje in verjetno pozabi na bolečino. ponoči pa se umiri in vse še bolj čuti. Verjetno bo to držalo, ker je Nia čez dan tudi dokaj kul, zvečer pa žurka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:22:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan... Najprej pojamram, križ me po malo boljših dneh ,spet pritiska...Taja pa ponoči spet ni mogla ajt, i smo bedili od pol noči do pol štirih... je že mimo, kaj čemo.... drugače pa morava voščit Žanu in Varji za dopolnjenih 10 mesecev!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:22:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej neki Mama se ne spomni, jaz pa še manj ...a očitno jih nisem prebolela. Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli če slučajno so, da bo vse ok Sem ravnokar klicala mojo dohtarco, pa pravi da v kartonu ni nič zabeleženo, da bi jih imela. Tako, da očitno jih res nisem prebolela. Mi je pa še enkrat rekla, da moram veliko počivat in pit. Zdaj jih lahko pa še Varja faše ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:24:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:25:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej pa letim na vozičkanje , dokler je sonček. baje so nekaj napovedoval da bo popoldne dež papa Jaz bi tudi, pa piha ko zmešano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:27:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje jamram, hvala ker ste tukaj imejte se lepo. Oh bogica, kr lepo ležat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:32:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih Pri nas je bila v 3 dneh pod streho
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:32:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Se samo na hitro mačce javim. Danes smo bili zunaj od pol 10ih pa do 12ih in smo ful peš prehodili , Manča pa v vozičku seveda. In ravno ko smo prišli domov se je začelo temniti in trenutno v hiši zgleda kot da bi bila ura 6 zvečer ne pa dobro 12 Zunaj pa pada nekaj časa sam dež, drugače pa tudi kar veliko snega pade med dežjem , mislem pa kdaj bo konc tega sranja od vremena Nč, zdej pa šibam kosilo kuhat. Papa za konkretn sprehod. Tudi pri nas se temni, samo na Z je še sonček zaenkrat. Sneg še kar probava in se na da odpravit kar tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:32:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje jamram, hvala ker ste tukaj imejte se lepo. Kaj je s slikami, do kdaj morš čakat? Mene tud nekaj grabi zadnje dni, še huje je, ker moram Aljo kar naprej vzdigovat, lahka pa tud ni. Sem jo oblečeno vagala in ima 9900g In ti se sekiraš!? Jaz sem Majo vagala kak teden nazaj, pa je shujšala. Zaradi kil se parv nič. Mi ni ravno zdravo, da je oz. pije samo mleko Sem pa tja kaj drugega na žlico. To mi gre najbolj v nos.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:32:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če imaš norice, se skopaj v kamilicah, ko se bodo mehurčki posušili, ker prej odapedjo krastice. Hvala ...si bom obkladke naredila, ker nimam banje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:32:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje jamram, hvala ker ste tukaj imejte se lepo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:33:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih Pri nas je bila v 3 dneh pod streho Ti imaš tudi marlesko??? Ja ta hiša bi naj bila v soboto pod streho, tako je bilo rečeno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:34:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A jih še nisi mela? Joj vi mate pa kar naprej neki Mama se ne spomni, jaz pa še manj ...a očitno jih nisem prebolela. Sej verjetno more pisat v kartoteki. No kakorkoli če slučajno so, da bo vse ok Sem ravnokar klicala mojo dohtarco, pa pravi da v kartonu ni nič zabeleženo, da bi jih imela. Tako, da očitno jih res nisem prebolela. Mi je pa še enkrat rekla, da moram veliko počivat in pit. Zdaj jih lahko pa še Varja faše ne? Ja, Varja, Petja in Gašper (vsaj da bi vedela oz. opazila, jih še noben ni imel). jih na srečo že je.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:35:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:35:27
|
|
|
|
kasso
|
Estrella za kilce in cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:37:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pomila sem točno eno okno, ker se je Maja zbudila še preden sem celega očistila. Zdaj pa grem pogledat, če je nehalo pihat. Tudi mi gremo malo ven, če ne bo pihalo, upam da ne, ker je tako lepo sončno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:37:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih Če ni ful velika je v 2-3 dneh narejena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:37:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Drage moje, moj križ oziroma bolečina je vedno hujša, ne morem sedet, grem se vlešt pa mami poklicat, da pride, ker ko bo Taja gor, se bojim da ne bom mogla več nič z njo. me je prav pošteno strah kaj bo jutri dr videl na slikah. pa tako sem upala, da mi bo vsaj alternativa pomagala, pa zgleda da ni,al pa je pa je najprej nastala reakcija, ker mi je še huje jamram, hvala ker ste tukaj imejte se lepo. Kaj je s slikami, do kdaj morš čakat? Mene tud nekaj grabi zadnje dni, še huje je, ker moram Aljo kar naprej vzdigovat, lahka pa tud ni. Sem jo oblečeno vagala in ima 9900g In ti se sekiraš!? Jaz sem Majo vagala kak teden nazaj, pa je shujšala. Zaradi kil se parv nič. Mi ni ravno zdravo, da je oz. pije samo mleko Sem pa tja kaj drugega na žlico. To mi gre najbolj v nos. A pa si probala ji dat mleko ko je ful budna in ne pred spanjem pa ji vzet pa ji žlico uturit? Od katere firme imate hišo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 11.3.2009 12:41:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa sem sedaj tako jezna. Sma se z Vidkom ekstra peljala danes v vrtec v Lenart, da bi oddala vlogo za vrtec, ki jo mimogrede nosim že 14 dni, in seveda danes ni nobene, ki bi lahko vlogo prevzela . Sma se pa potem ustavila na parceli, ker sosedi danes postavljajo Marlesovo hiško in glej ga zlomka, prva etaža je že stala. Saj všeč mi ravno ni, da so tak blizu, ampak kaj čemo. Je pa Videk bil že malo na zraku, sedaj pa upam, da bo zaspal, da imam malo mira. Jaz pa bom danes kuhala rižoto, ker se mi je tako lušta, pa lačna sem, ker sem samo mali košček kruha pojedla, pa mi kruli. 4m od meje je lahko, na drugo pa nimaš vpliva Je malenkost manj kot 4 m, je moral A. podpisat pri notarju, ker drugače ni šlo. So pa to ena A. žlahta, pa saj so vredu. Je pa smešno ko vidiš, da še včeraj ni bilo nič drugega kot klet, danes pa je že prva etaža, z okni in vrati in celo ključi so v vratih Pri nas je bila v 3 dneh pod streho Ti imaš tudi marlesko??? Ja ta hiša bi naj bila v soboto pod streho, tako je bilo rečeno. Ne jaz imam Jelovica
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?