Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše želje jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklom , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosi , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist pop , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosu . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do tal . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še to A vaši starši so tudi taki Moja mami me upošteva,tudi zmeraj vpraša,če je kaj takega.Sploh na začetku me je vedno vprašala,če ga lahko vzame v naročje,pa sem ji rekla,da njej pa to res ni treba spraševati. Tašča pa-kot bi steni govoril.Če se le da,kontra useka .samo sedaj se ji ne pustim več in ji nazaj povem saj moja mami tudi upošteva vse kar rečem, samo fotrrrrrr ta pa prav zanalašč vse kontra, potem pa je takoj užaljen
|