Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan evo še mene mal, spali smo po obrokih, budili smo se na 1 uro , ampak OK naj ji bo ker jo zobki matrajo , smo imele že obiske, superca ker sva s sosedo obe na porodniški (ona ima Tio 4 mesce staro), in lahko kar v pižami kofetkave Pri nas je spet krasno vreme , tako da čim se madam zbudi, greve šibat z triciklom Zdaj bom pa malo za nazaj prebrala. ŽAN in VARJA vse najboljše za 10 svečk A jo še kr matrajo, revček mali Midve bova pa doma dons. No mogoče greva tud k sosedi na kavo ki ima Marka starega 1 leto. Sam midve ne morva v pižami, morva celo z avtom ja še kar jo fuul matrajo, samo zanimivo da jo očitno zobki matajo samo ponoči , a je to sploh možno Ja je pa res fajn, da imam tako fajno sosedo , sve se komaj zdaj spoznale, pa tukaj živim že 2 leti , ti se pa le zapelji do svoje sosede, pa mal počvekajte, jaz sem po čveku takoj bolje volje za sosedo... sem te hotla že vprašat, kako jo z ono nosečo mamico in punčko ko ju je zadnjič avto povozil? joj nimam pojma, moram mal okrog vprašat , nobenega ne vidim, ker ne živijo v mojem bloku, ampak tam kjer moja tašča , bom poročala ko zvem no prav, povej če kaj zveš...sem se spomnila parkrat nan jih...bogice,upam da bo vse vredu IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dejte mi neki povedat, a vaši starši upoštevajo vaše želje jaz sem bila zdaj z AT vzunaj z biciklom , in sva srečali mojega fotra, in sem mu lepo rekla, da lahko gre z nama, samo da naj AT ne razburja, ker se bo lepo peljala, in kaj je bilo, toliko je v njo rinu, da je tamala začela histerično jokat, valda ker je hotla da jo on nosi , sem mu še 1X rekla, da naj da mir, če želi z nama na sprehod, da naj jo vozi in se pogovarja z njo, ampak nosil jo pa ne bo po cesti. Valda mala je začela še bolj histerično vpit, da je fotr čist pop , da kaj mi je, da če joka jo bo on nosu . Mislim HAAALLLLO sploh me ne upošteva, kar gre meni fuuul na živce, samo valda nisem pustila, da je AT vzel, sve šla kar lepo naprej, on se je pa obrnil in šel v svojo smer s surlo do tal . Dobro ve, da je med drugim tudi on kriv, ker se že v vozičku noče peljat, zdaj pa še to A vaši starši so tudi taki moja starša na srečo ne, pa lubijeva mami se tudi da dopovedat...če ji jaz sicer bolj dolgo traja ker grem malo po ovinkih... moja mami zna met finte včasih,ampak jo pol ati moj bremza v takih situacijah se včasih malo zahaklamo ,ampak gre nekako ...jaz tega ful ne maram glede jemanja iz voza,al pa zdaj ko moram mai nono stop ...beri vsaki dan na novo rečt da naj ne sprehaja je skoz,naj se malo tud z njo dol vsede pa igra al bere knjigice, gleda risanko...ker mali vragec naš že dolgo točno ve, da babi lahko pelje naokoli in res njo skoz gnjavi...mene ne upa
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|