|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 14:45:10   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Mene danes spet ful dol tišči,mogoče vpliv lune samo mala lepo brca tako,da mislim,da bo minilo,sem pa danes dobila nakazan denar za paket.

Jaz sem danes spet slabo spala... hude brce so se izvajale ponoči... pa v nožnici me špika zdaj že od kakih dvanajstih. Saj ko sedim je boljše. Sem pa tudi jaz dobla danes denar za paket.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.3.2009 14:46:23   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo končni izdelekuser posted image

user posted image  

Lepo lepo!! user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.3.2009 14:47:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček in blueeyes hvala...ja, res poživi sobo...ko sem rekla, da si sonček omenila, da je lepo povdaro bradavičke se mu je kar nasmejalouser posted image user posted image  itak je to bila njegova zamisel...

kam pa je odšla naša miška?...ta polna luna izgleda nagaja....
user posted image user posted image user posted image user posted image tvoj dragi je ziher prava facauser posted image

ja miška je  šla v rim,čakam novičke od nje,da mi sporoči da že drži bebija v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

pa mi je obljubila, da ne bo še šla, ker mora še mal žrebce naše prečekirat pa sprobat....držim pesti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.3.2009 14:48:35   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

mene tud neki zanima glede očetovskega dopusta... ok, jasno mi je da on odnese vse svoje papirje na CSD po tem ko jaz rodim... pol pa čaka na odločbo za dopust... ampak kaj pa če hoče npr že takoj po mojem porodu izkoristiti dopust?? a ga lahko glede na to da še ni odločbe??? kok časa se čaka na to odločbo??

Kolikor jaz vem je tako, da nese papirje na CSD (od delodajalca + izpolnjeno vlogo + potrdilo iz porodnišnice + priznanje očet. če ga ima) in tisti dan ko to prinese lahko začne z očetovskim dopustom.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.3.2009 14:55:43   
frutolina
21. člen
Pravico do očetovskega dopusta oče uveljavlja na obrazcu S-1/2 – vloga za uveljavitev pravice do očetovskega dopusta 60 dni pred predvidenim datumom poroda matere, lahko pa 30 dni pred predvidenim datumom nastopa očetovskega dopusta pri krajevno pristojnem centru, skladno z 52. členom zakona.
Vlogi priloži potrdilo na obrazcu Priloga št. S-2 – potrdilo delodajalca o zaposlitvi, in izjavo na obrazcu Priloga št. S-8 – izjava o varstvu otroka, iz katere je razvidno, da neguje in varuje otroka.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.3.2009 15:02:14   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

23.3 imam pa samoplačniški odvzem brisa za streptokok, pri nas stane mislim, da 25 eur.

Kje pa to? pri nas je baje 35 € . Sva se zmenili z gin da bova drugič pogledli če bo odvzem potreben oziroma ne. Kaj pa vem, bo že vedla...user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.3.2009 15:05:51   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hej punce!!!

Z malo Nino sva ze v objemu toplega doma!! Gre nama dobro, le pridno morava papat, da bova zrasli in postali tezji.user posted image

user posted image user posted image

Porod me je pa me je zjutraj 26. 2. tako presenetil, da najprej sploh nisem vedala zakaj gre oz. do zadnjega nisem vedela, da je to to. Zato sem bila nenavadno mirna in ni bilo nobene hektike, panike. Se moj dragi ni mogel verjeti, kako sem bila mirna...

Pripela bi vam tudi slikice, a ne vem tocno kako to gre. user posted image Ce mi katera pomaga, ji bom hvalezna.

user posted image user posted image  za vaju! Pa lepo ime sta ji izbrala!

Kak je pa porod potekal? A dobimo kako poročilo ( ko boš mela čas seveda)? Ti je voda odtekla, začeli popadki ali kako...mene najbolj skrbi da ne bom vedla kdaj je to to.

Slikce pa le daj hitro gor da vidimo malo pupiko user posted image !  Lahko greš kar pod Moja ringaraja, Moji albumi in dodaš slikce... no, mislim da ti je že sonček obrazložila.
Čestitke še enkrat!user posted image

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.3.2009 15:07:47   
klavdyk
frutolina
tu v sgju-vsaj mislim, da mi je tejk rekla. ja men je pri Gregorju naredila brezplačno pred 2 letoma-taj je še blo brezplačno. sedaj pa je za plačati. js sm že v prvi nosečnosti bila poz. na streptokok, zato je rekla, da je smiselno zdaj tud ponovit, če še imam bakterijo. je rekla, da bojde ni nujno, da jo imam.

Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.3.2009 15:08:54   
frutolina
aha hvala. No, jaz si bom ta test kar plačala...za vsak slučaj. user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.3.2009 15:11:49   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sonček in blueeyes hvala...ja, res poživi sobo...ko sem rekla, da si sonček omenila, da je lepo povdaro bradavičke se mu je kar nasmejalouser posted image user posted image  itak je to bila njegova zamisel...

kam pa je odšla naša miška?...ta polna luna izgleda nagaja....
user posted image user posted image user posted image user posted image tvoj dragi je ziher prava facauser posted image

ja miška je  šla v rim,čakam novičke od nje,da mi sporoči da že drži bebija v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/otroskiDodatek.asp

pa mi je obljubila, da ne bo še šla, ker mora še mal žrebce naše prečekirat pa sprobat....držim pesti...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po moje so jo preveč premamili in je morala it.user posted image user posted image user posted image user posted image čakam pa čakam novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.3.2009 15:12:36   
sonček85
danes bom pa rekrat jedla-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi ga je mami nabrata toliko ,da ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tega se pa res ne morem naveličatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.3.2009 15:14:39   
klavdyk
sonček-js sn si dala v svoj album mojo slikco bušija-sicer od 31 t-novejšo bom dala enkrat ta tedn-kako jo spravim sm?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.3.2009 15:28:08   
pikatara
Cveta tvoj Koder lahko vse papirje za očetovski dopust odda prej na CSD-ju, vključno s potrdilom delodajalca o plačah. Naknadno sporoči samo datum nastopa. ROjstni list dobijo od upravne enote, je pa zaželjeno da jih mama po rojstvu pokliče in ga dostavi.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.3.2009 15:28:15   
Blueeyes

sonček-js sn si dala v svoj album mojo slikco bušija-sicer od 31 t-novejšo bom dala enkrat ta tedn-kako jo spravim sm?user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  luškano

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.3.2009 15:37:16   
pikatara
Sonček tudi pri očetu morajo biti vpisane vse plače, sem vprašala, ker je moj delodajalca menjal in so rekli da morajo vpisat oboji, ker jim oni izplačajo ta znesek za dopust. Midva sva že vse papirje oddala, po porodu moram samo na CSD poklicat.

Nmag kaj se tema najinima Karolincama tako ven mudi. Meni že 10 dni dol pritiskata, tamali je že čist dol. So rekli, da še may 14 dni. Glede gastroskopije pa tamali nič ne azvidam, ker sem bila sama že parkrat in je živa mora. Prvič sem bila pri 16.

Blueeyes če te slučajno zanima, ker vem da si ljubljančanka sem bila na CSD Moste Polje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.3.2009 15:42:29   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

Hej punce!!!

Z malo Nino sva ze v objemu toplega doma!! Gre nama dobro, le pridno morava papat, da bova zrasli in postali tezji.

Porod me je pa me je zjutraj 26. 2. tako presenetil, da najprej sploh nisem vedala zakaj gre oz. do zadnjega nisem vedela, da je to to. Zato sem bila nenavadno mirna in ni bilo nobene hektike, panike. Se moj dragi ni mogel verjeti, kako sem bila mirna...

Pripela bi vam tudi slikice, a ne vem tocno kako to gre. Ce mi katera pomaga, ji bom hvalezna.

Ah ja, sploh vam ne morem povedati, kako fajn je biti mama in cartati otroka, ki je bil v tvojem busiju. Verjetno ne boste verjele, ampak busija pa ze pogresam!!!!! Ko boste tako dalec, boste vse razumele!

LP od 2soncek2 in Nine

Super, da sta že doma.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.3.2009 15:45:22   
malcekvita
sonček85 pridna si ker tko lepo skrbiš za obveščanje. user posted image
2sonček2 čestitam, vesela sem, da končno lahko uživate doma user posted image .

Mišk2006 dihaj, diiiiihaj, huuhu haha, huhu haha, malo sem ti pa pomagala user posted image .
mene tud nekaj zvija danes, jutri mam pregled. me prov zanima, kaj bo CTG rekel user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.3.2009 15:46:04   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: nmag
Še tri dni in se vrne moj možek,kok ga pogrešam,jutri pa moram z mojo Ano na Vrazov trg v bolnico,reva boga je dobila v želodček eno bakterijo in mora sedaj na gastroskopijo in glede na moje stanje mi je njena zdravnica napisala,da je pod nujno,tako,da jutri že greva,naju bo moj tati peljal potem bomo pa vidli,samo upam,da mi je ne obdržijo not,ker pol se mi bo pa zmešal,očitno me bo še vse živo doletelo preden bom šla rodit.

Uboga reva - kje jo je pa staknila, najbrž v šoli, a ne?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
11.3.2009 15:48:03   
malcekvita
nmag držite se!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
11.3.2009 15:48:40   
Pat74

punce sem dobila to sporočilo:držimo pesti

evo mene v porodnišnici upam,da se bo še danes moje kalvarije konec.Sem optimist Miška 2006

Miška2006 naj bo čim hitreje in brez rezanja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
11.3.2009 15:52:35   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Sonček85
danes čakam paket že ves dan in grem lepo dol po pošto zdle in kaj listek me čaka v nabiralniku.Tako sem bila jezna da sem kar klicala na pošto(prvo še narobe,sem klicala policijo )da kaj se grejo ti poštarji ,da še pozvoniti se mu ne da da pride stranka dol po paket,saj je paket tak da bi ga morala nujno prevzet ,ne pa da bom morala sedaj čakat do 16 da ga grem lahko iskat.No in je rekla gospa da bo probala priklicat tega poštarja da pride nazaj. kaj se grejo ljudje,že tko odpuščajo delavce vsepovsod potem pa si še tole dovolijo

To se meni redno dogaja - pošta oddaljena od nas 1 ovinek - že velikokrat sem se pritožila, pa nič. Se bo treba navadit, da so tudi poštarji postali nezanesljivi, kar sploh ni čudno, saj zaposlujejo dijake prek študentskega servisa, ki sem pa tja namesto, da bi pošto dostavili, tudi vržejo v smetnjak - takele zgodbice potem prodajajo v opravičilo.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
11.3.2009 15:54:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

mene tud neki zanima glede očetovskega dopusta... ok, jasno mi je da on odnese vse svoje papirje na CSD po tem ko jaz rodim... pol pa čaka na odločbo za dopust... ampak kaj pa če hoče npr že takoj po mojem porodu izkoristiti dopust?? a ga lahko glede na to da še ni odločbe??? kok časa se čaka na to odločbo??

Kolikor jaz vem je tako, da nese papirje na CSD (od delodajalca + izpolnjeno vlogo + potrdilo iz porodnišnice + priznanje očet. če ga ima) in tisti dan ko to prinese lahko začne z očetovskim dopustom.

hvala za odgovor user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2372
11.3.2009 15:56:47   
Pat74
Glede P in rešilca pa res velja, da te ta pelje v najbližjo P - zato smo mi vedno šli v svoji izvedbi, ker sem rodila obakrat v Postojni, bom tudi 3., čeprav sem Ljubljančanka.

Papirje za očetovski dopust pa res lahko prej izpolniš in potrdiš v službi, očka pa jih dostavi na CSD, ko dobi potrdilo o rojstvu otroka, oz. ko mamica prejme odpustnico iz P. Na odločbo ti ni potrebno čakati.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
11.3.2009 16:05:16   
Anonimen
Čao souser posted image !

Danes bolj na hitrco, ker ima moj dragi rojstni dan, pa greva na tortice. Jupi! user posted image Polna luna me pa drugače danes kar matra, sem šla dosedaj že dvakrat spat, kar utrujena sem bila in brez apetita. Toda za tortico se bo našla kakšna luknja v želodčku user posted image user posted image . Imela sem takšne hude načrte, kako bom skuhala eno dobro kosilo, pa kakšno pecivo, pa je vse padlo v vodo, sem spala kot polhek user posted image .

Očetovski dopust - Meni je na CSD ful lepo razložila. Če bom rodila marca, morajo biti na vlogi zadnjih 12 plač od marca 2008 naprej (marec 2008-februar 2009), če bom rodila aprila pa od aprila 2008 naprej (april 2008-marec2009). Zato moj dragi še ni nesel vloge v službo, da mu potrdijo, bova počakala na konec marca, da sva zares sigurna, da bo najina deklica rojena v aprilu. Na CSD se pa potrjena vloga odnese prvi dan, ko želi koristiti očetovski dopust in tisti dan, ko vlogo odda se šteje kot prvi dan, četudi odločbo dobi po pošti nekaj dni kasneje. Takrat potem naknadno samo telefonsko v službo javi, katere dni bo koristil. Midva ne bova koristila v kosu 15 koledarskih dni, ampak 11 delovnih dni, ker če bom res rodila 23. aprila, so vmes prvomajski prazniki in tako pridobiva kar nekaj dni. Pa še en dan rednega dopusta za porod pripada očetu, moj si bo pa vzel gotovo še kakšnih 10 dni dopusta, tako da bomo vsaj mesec dni vsi trije skupaj.

2soncek2 - user posted image user posted image user posted image Čestitke za uspešen porod in kar zavidam ti, da lahko svojo majhno Ninico že držiš v naročju, jo lubčkaš in se z njo muckaš. user posted image No, saj bodo tudi naše bebice kmalu prišle na svet. Sem pa brala, da je to, da ženska po porodu pogreša trebušček in občutek, da imaš v sebi živo bitje, zelo pogosto. Imejte se radi vsi trije, pa naj vse steče s čim manj težavami. user posted image

Varstvo - cveta28 res škoda, da je tista teta zasedena. user posted image Če katera pozna kakšno v Ljubljani, pa plis javite. Hvala! user posted image

Odhajam svojemu dragemu v naročje, ve pa bodite še naprej tako pridne user posted image , nagajive user posted image in nič hitet v porodnišnico user posted image .

NenaLena

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
11.3.2009 16:13:50   
m..tina
m..tina- sn čula, da si bla v tujini. ma te občudujem. js ne vem če bi šla tk davč. a ti maš nasl. pregled tu v bolnici al pri svojem G?

Alo!

Ja, ja, smo se šli mal potepat! Veš kaj, to naše dete je pa ja čist šofersko - oba dedija šoferja, fotr tud.... mama je pa tud rada za volanom! user posted image Sicer pa ni tk davč. Sem misla, da bom lahko še mal zapravlala, pa so me zajuser posted image , ker majo zdej vse trgovine ob nedeljah zaprte.

Js morm it 13.3. - zdej v petek še na en Ogtt test, pol mam pa pri svoji G pregled 25.3. Kk si pa kaj ti?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?