|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
11.3.2009 10:04:06   
sonček85
srečka:hvala
modra učka:lepo da se nam javiš,jaz pa noter ,mi je dragi rekel da greva danes popoldan k je tko lepo vreme ven,saj včeraj nisva šla k sem počivala.Malo pa morem na svež zrak

in ti?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.3.2009 10:17:15   
Cveta28
Jutro srečke nosečke!
Danes je na Gorenjskem spet tak lep sonček, da bom čez kakšno urico že šibala na kakšen dooooolg sprehod. Včeraj sem se sprehajala kar 5 ur (tudi po klancih navzgor) in počutje je več kot odlično user posted image user posted image user posted image  Nobenega otrdevanja, bolečin v križu ali kaj podobnega. Koderček lepo sodeluje in se javlja na vsakih nekaj ur tako, da sem čisto mirna. Jutri imam pregled pa da vidimo prognozo.
jernejav na koncu bom v torbo spakirala kar eno oblekico, ki sem jo nosila med nosečnostjo pa bo.
detelja, sonček sigurno so naši pomočniki krivi za vse naše tegobe user posted image  eden mora biti, a ne in to sigurno niso naše male user posted image , ki jih nosimo pod srčki. Pomočniki keep on goin' user posted image  Detelja tisti sivolasi lepotci so 'ta pravi dedeci'!!!user posted image user posted image user posted image
sonček samo, da mali Aleks še vedno hoče ostati pri tebi user posted image
plenice jaz sem za začetek kupila od Pampersk New born 2 potem pa bomo videli. Meni je čisto vseeno ali bom uporabljala od Mullerja ali od Hoferja samo, da user posted image  ne bo imel kakšnih alergij. Se pa strinjam s Pat in za začetek je boljše kupiti manjši paket tudi zaradi tega, ker ne vem kako težki bodo naši aprilčki.
blueeyes user posted image  za uspešen pregled in držim pesti, da boš zdržala do aprila. IIII kako lepa slikica.
porod jaz za enkrat štartam na naravnega, EA zame odpade, ker sem si v mladosti poškodovala ledvena vretenca ravno kamor ti vstavijo kanal, zato tudi CR pri zavesti odpade. Za ulitvo pa bomo še videli. V LJ P dobiš anestetike samo, če rojevaš dopoldne. Bom pa poskušala do konca stati na nogah in ne ležati ter potem ravno zaradi hrbtenice roditi v sedečem položaju. To so pa tudi edine moje želje glede poroda.
NenaLena mi2 s koderčkom imava do sedaj samo dogovor, da pride na svet 1t pred PDP, pa da mora imeti kodre po očkatu user posted image user posted image user posted image  o joku pa raje sploh ne razmišljam, ker če bo imel moja pljuča potem bodo že vsi iz LJ P pobegnili proč user posted image  Drugače pa poznam ljudi, ki imajo user posted image  v privat varstvu za 250€ (vključno s hrano, plenice prineseš ti) ampak je teta že zasedena.
maliniv čaj - NE; masaža presredka - DA
frutolina napotnica za rešilca ne sme biti omejena na eno P ampak je za katerokoli P v SLO. Za koderčka pa sem spakirala ravno to kar si napisala + plenice itd.
junona vidiš kako si razturala na izpitu!!!user posted image  SEdaj pa se lepo sprosti in uživaj še dober mesec.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.3.2009 10:28:45   
Cveta28
Brigitka, ker si me malce okarala ... pošiljam še svoja dva pomočnika ...
user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.3.2009 10:42:45   
sonček85
cveta.priden tvoj mali koderčekuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo uboga mamico in ji ne nagaja z otrodevanjem bušijauser posted image user posted image ja malček naš pa bi bil še vedno rad pri mamici k mu je toplouser posted image user posted image

če katero zanima ,no saj že imamo skoraj vse kar potrebujemo,no a vseeno ,danes sem dobila katalog od pikepoke in je notri ful akcij od vozičkov,stolčkov za hranjenje,.....-veljati pa začne z današnjim dnem

evo link do tega kataloga oz.do stvari ki so v katalogu:http://nakup.pikapolonica.com/novo-letak-marec

danes čakam paket že ves dan in grem lepo dol po pošto zdle  in kaj listek me čaka v nabiralniku.Tako sem bila jezna da sem kar klicala na pošto(prvo še narobe,sem klicala policijouser posted image user posted image )da kaj se grejo ti poštarji ,da še pozvoniti se mu ne da da pride stranka dol po paket,saj je paket tak da bi ga morala nujno prevzet ,ne pa da bom morala sedaj čakat do 16 da ga grem lahko iskat.No in je rekla gospa da bo probala priklicat tega poštarja da pride nazaj.user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se grejo ljudje,že tko odpuščajo delavce vsepovsod potem pa si še tole dovolijouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.3.2009 10:48:57 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.3.2009 10:56:35   
Cveta28
sonček tile poštarji znajo biti včasih čisto mimo...moj ati ima doma firmo in včasih smo tudi do 12h čakali na pošto, potem pa smo se dogovorili za poštni predal na pošti (pošto imamo 5 min stran) in sedaj dobimo vse tja že ob 7h zjutraj user posted image  kakšen paket pa še sosedi prevzamejo.
pikapolonica so ravno prejšnji teden vse trgovine dobile novo robo (bila v LJ in KR) in sem kljub temu komaj dobila svojo belo Brevi banjico in stojalce. Drugače pa mislim, da imam sedaj resnično vse ter da za enkrat ne potrebujemo ničesar več.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.3.2009 10:59:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

sonček tile poštarji znajo biti včasih čisto mimo...moj ati ima doma firmo in včasih smo tudi do 12h čakali na pošto, potem pa smo se dogovorili za poštni predal na pošti (pošto imamo 5 min stran) in sedaj dobimo vse tja že ob 7h zjutraj user posted image  kakšen paket pa še sosedi prevzamejo.

ja sej jaz sem tudi mela prej skoz vse poštno ležeče( imam pošto skoraj čez cesto-poleg policijeuser posted image ) ,samo ker smo imeli kaselc pokvarjen ,sedaj je pa nov in lahko pusti tukaj,da mi ni potrebno hodit tja.Samo da si pa tko neodgovoren da se ti še pozvonit ne da ,pa tudi naj gre nekam.

Danes je pa neko zatišje tle gor,se vidi da se vse potepajo po tem lepem sončkuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.3.2009 11:00:14   
sonček85
meni pa danes mami prinese regrat k ga je nabralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo ga bom morala pa res oprati v 20ih vodah user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.3.2009 11:01:34   
Nea_teja_
Dan punce kako ste kaj evo jest sm že drugi dan čist fertik slabo  mi je za znort karkoli pojem me tišči danes sm pojedla samo malo kruha in mal jabolčnega soka spila pa je zaenkrat ok sam k bo pa kosilo me je pa kr groza jest ker bom pop spet obležala.No sonček lepo da je vse ok  sm držala pesti le lepo mirkajete vaše škratke v bušijih dokler imate še čas.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.3.2009 11:03:25   
klavdyk
hojla souser posted image
mi smo imeli včeraj pregled. nič posebnega, me je samo pregledala, pogledala če sm zatečena(hvalabogu ne), mi z metrom zmerila trebuh in poslušala srček. rekla mi je, da leži poševno z glavico navzdol in da je še možnost da se obrne-upam, da ne. nasl.pregled imam 25.03, 23.3 imam pa samoplačniški odvzem brisa za streptokok, pri nas stane mislim, da 25 eur. mal sm bla razočarana, ker sn mislila, da bom šla na CTG. no zdaj mrem pa čakat do 25.3.
drugače pa dete izredno živahno,
včeraj smo si privoščili sprehod cca 25 min v eno smer-sva šle z mamo in tamalim na obisk k eni teti. je prav pasalo.
postajam pa že mal živčna zarad poroda, čeprav je v prvo šlo ful hitro in ne fejst boleče. zdaj mam skoz izcedke in me je strah, da ne bi vedela kdaj mi je voda odtekla. ker pri prvem so me ponoči mal popadki matrali oz. me je mal špikalo in ko sem ob 3 šla na wc sn mela čist mokre spod.hlačke-pa sm kr šla v bolnico. tam ni kazalo popadkov, voda mi tut zgleda ni odtekla, saj mi je mehur predrl ob 6 in smo ob 9 rodili. če bi bilo zdaj tk-uh bi blo fajnuser posted image
drugače sn prvič imela podpisano za EA, sm sn rekla sestri, da je ne rabim-no pol proti koncu bi verjetno pasalauser posted image . zdaj pa nisem hodila na materinsko šolo-ker tam podpišeš-lahk sicer grem v bolnico podpisati, sm... bom verjetno tut kr naravno rodila, brez EA.

odločba-sn dobla odločbo za denar-namesto paketka, se mi je kr nasmejalo. skor 270 eur. lepo. sn zdaj ne vem, kaj naj kupim, ker imamo že vse od prvega mulca (voziček, jajčko, previjalno). nisem pa še dobla odločbe za porodniško-upam, da bo tut čimprej!!!

m..tina- sn čula, da si bla v tujini. ma te občudujem. js ne vem če bi šla tk davč. a ti maš nasl. pregled tu v bolnici al pri svojem G?

vse ostale-čestitke za pregledeuser posted image user posted image in božajte svoje bušije!!

lp
Klavdija

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.3.2009 11:13:00   
sonček85
neateja.a tebe še pa kr tko matra,no pa saj bo mimo ,bolje tko in veš da je vse okuser posted image user posted image user posted image hvala res tudi tebi ker si misla na naju in držala pestkeuser posted image
klavdyk:čestitke za pregled,sajk bo kmalu 25 k boš imela pregled in bostei mele CTGuser posted image user posted image
denar si pa prišparaj če že imaš vse in ga boš potem imela za pleničke in tko,sej porabil se bo to ne skrbiuser posted image Jaz tudi čakam papirje in da grem potem uredit,upam ,da jih dobim čim prej nazajuser posted image da že potem tudi dobim te dinarčke in odločbo o porodniški koliko jo bomo dobivaliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.3.2009 11:46:31   
2soncek2
Hej punce!!!

Z malo Nino sva ze v objemu toplega doma!! Gre nama dobro, le pridno morava papat, da bova zrasli in postali tezji.user posted image

user posted image user posted image

Porod me je pa me je zjutraj 26. 2. tako presenetil, da najprej sploh nisem vedala zakaj gre oz. do zadnjega nisem vedela, da je to to. Zato sem bila nenavadno mirna in ni bilo nobene hektike, panike. Se moj dragi ni mogel verjeti, kako sem bila mirna...

Pripela bi vam tudi slikice, a ne vem tocno kako to gre. user posted image Ce mi katera pomaga, ji bom hvalezna.

Ah ja, sploh vam ne morem povedati, kako fajn je biti mama in cartati otroka, ki je bil v tvojem busiju. Verjetno ne boste verjele, ampak busija user posted image pa ze pogresam!!!!! Ko boste tako dalec, boste vse razumele!user posted image

LP od 2soncek2 in Nine

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.3.2009 12:12:07   
mišk
2soncek2: Me veseli, da sta s princesko že doma!user posted image user posted image user posted image  A ni res fantastičen občutek, ko te od ljubezni do malega bitjeca kar boli!!user posted image  Joj, komaj čakam, da se mi ta nor občutek še podvoji!!user posted image  Trebušček sem pa tudi jaz že prvi dan pogrešala. Sploh brcike in premikanje, pa tisto okornost... Ostane pa samo tak čuden občutek, kot da so ti celo mišice na trebuhu izginile, ne samo user posted image .

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.3.2009 12:23:50   
sonček85
2sonček2.kako lepo da sta z malo že doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala naj lepo raste ,ti pa uživaj z dragim ob pogledu nanjo saj je po moje pravo sončekuser posted image

slikico greš pa tko da greš na shrani.si ,daš brskaj,shrani in  drugo kodo ,paste,in prilepiš v okence kjer pišeš,če pa ne bo šlo pa meni pošlji na mail(mare.mateja@gmail.com)

punce sem dobila to sporočilo:držimo pesti

evo mene v porodnišniciuser posted image upam,da se bo še danes moje kalvarije konec.Sem optimistuser posted image Miška 2006

Dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.3.2009 12:24:35 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.3.2009 12:38:23   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (štuser posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             17.03             user posted image    CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            11.03             user posted image GO
že v porodnišnici-dihamo s tabouser posted image
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)            12.03CTG        LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)             17.03             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            16.03            user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            06.03              user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            09.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        17.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                      MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )            18.03             user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image   user posted image LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           18.03             user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           17.03            user posted image KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image                     user posted image user posted image  LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.03            user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         06.03            user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)            09.03               TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                 user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03          user posted image MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)             17.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03        user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                    user posted image user posted image LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        user posted image LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

12.03
cveta28
anca
rea27
malcekvita CTG
13.03
Mici7 CTG
Artičoka
16.03
brigita23
janja*
17.03
detelja
mišk
L&L
Srečka82
jernejav
piruri
18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM
19.03
nmag

Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 115 nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.3.2009 12:38:49   
sonček85
user posted image user posted image user posted image

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   9 user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika ,*rižkoo
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.user posted image
*Nogavica - okt.user posted image
* Nea_Teja - nov.user posted image
*Rižkoo user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.3.2009 12:38:55   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/35t1d
user posted image pikaro /34t
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t
user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image
Blančica /32t3d
user posted image frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /36t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.3.2009 12:38:57   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
jernejav :19.5

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.3.2009 12:38:59   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009         NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009         TENEA (2155g -44 cm)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.3.2009 12:42:56   
anchika
Pozdravljene.
Sonček lepo da je vse ok z vami pa tudi z ostalimi user posted image !

Vidim da si kar privoščite dolge sprehode. Tudi jaz si jih vendar hodim zlo počas pa kot po jajcih , ker se  ful hitro utrudim in zlo me tišči dol. Nosim zelo nizko in me začne ščipat. Ena prijateljica je nosila nizko je bila celo nosečnost na bolovanju jaz pa  ne, to pa zato ker imam delo v pisarni in skoz sedim.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.3.2009 12:49:56   
Nea_teja_
sonček popravi mene sem oktobrka

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.3.2009 12:51:12   
lili82
Sonček85 - mislim, da si ti polg naziva "direktorice" zaslužiš še kakšnega za svoje urejanje in oblikovanje seznamčkov - sem malo klikala po ostalih castih, pa nimajo nobene tako lepo urejenih in ažurnih seznamčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predlagam podelitev priznanja za "kreativno vodjo aprilčic"user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.3.2009 12:59:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Sonček85 - mislim, da si ti polg naziva "direktorice" zaslužiš še kakšnega za svoje urejanje in oblikovanje seznamčkov - sem malo klikala po ostalih castih, pa nimajo nobene tako lepo urejenih in ažurnih seznamčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Predlagam podelitev priznanja za "kreativno vodjo aprilčic"user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok neateja:naslednjič k urejam seznamček bom popravilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.3.2009 13:01:01   
Nea_teja_
Ja res je to naš sonček je zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.3.2009 13:17:19   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2
Z malo Nino sva ze v objemu toplega doma!! Gre nama dobro, le pridno morava papat, da bova zrasli in postali tezji.

Vedve se samo lepo cartajta, pa lupčkajta in lepo redita. user posted image user posted image user posted image
Verjami, da komaj čakamo, da svoje  stisnemo k sebi.

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 11.3.2009 13:19:24 >

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.3.2009 13:18:59   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
punce sem dobila to sporočilo:držimo pesti

evo mene v porodnišniciuser posted image upam,da se bo še danes moje kalvarije konec.Sem optimistuser posted image Miška 2006

Dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GO Miška GO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?