|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
11.3.2009 13:14:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

me ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja mene pa nč ...nevem kva mate to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.3.2009 13:15:32   
KatMat
mene je se enkrat...

no a vidite da sem potem upraviceno jezna pa tecna...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.3.2009 13:16:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Ahojla...
pa se vam še jaz malo javljam.. Tudi mene je obsedlo gnezdenje, tako da sem že sobico opremila, pa cotke oprala, zlikala in zložila... Tut v lekarni sem kupla najnujnejše.... Hm, zdaj pa nimam kaj delat več, hehe.. Sicer še dobim eno porcijo cotik - takih punčkastih, ker bomo mel itak punčko, za zdaj pa mam oblekce bolj nevtralne, ker so ble od enega fantka.

Jaz pa kozmetike za tamalo nimam nič - nič losijonov, mlekov za telo, šamponov itd. Nekak tut nisem pristaš, da bi otročka mazala z nekimi kremami in ga pretirano kopala, ker bi se samo koža izsuševala... Imam samo Bepanthen za ritko. A rabim tut hladilno mazilo al bo Bepanthen dovolj?
Ko bomo začel z rednim kopanjem bom pa pač uporabla kakšen šamponček al milo, sam ne vem, kaj bi blo boljše?

Hehe, vidim, da smo vse na podobnem in se počasi pripravljamo na prihod novih članov.
Aja, glasujem za majski zmajčki 2009!
Čeprav kdo ve, če bom res majčica, glede na to, da imam rok že 2.5. user posted image .

za enkrat imaš dovolj bepanten, za hladilno kremo boš pa sprot videla!!!

rable bomo še kremo za sončenje za naše malčke da jih sonce ne bo opeklouser posted image

majčice ste in boste ostale pa tud če ta mesec rodite!!!

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.3.2009 13:16:31   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mene tud je vn vrgl...

VE STE NAŠE!TAK DA VAS NE DAMO!!ČETUDI BOSTE MALO PREHITELE BOSTE POD MAJSKE SRECKE!!!

aha no dobr tok da vem da me ne boste nagnale ko pridem ...user posted image pa ne sej vem da me nebi no....user posted image
jaz do 1-ega držim noge skup

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.3.2009 13:16:47   
vanilla
pismo, a še ktera opaža, da je po TV vsak dan po cele dneve samo TOP SHOP in TV prodaja??? user posted image
Ni čudno, da pol skos na netu visim user posted image .

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.3.2009 13:16:58   
KatMat
user posted image user posted image vanili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.3.2009 13:17:32   
mani2
Pa sem nazaj. Sem šla peš  v trgovino malo kupit za kosilo pa sem komaj prišla nazaj takšne krče sem dobila. sedaj eno uro ležala pa je bolše. NE vem kaj se do dogaja. vedno ko grem nekam na sprehod ni začne trebuh otrdevati in dobim krče.user posted image

Mi pa je ravnokar poštar prinesel odločbo od socialne. Sem v ponedeljek uredila za pomoč pri rojstvu danes pa je že odločba. sem se odločila da vzamem kar denar namesto paketa. Upam da bodo tudi nakazali tako hitro kot so izdali odločbo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.3.2009 13:18:06   
KatMat

pismo, a še ktera opaža, da je po TV vsak dan po cele dneve samo TOP SHOP in TV prodaja??? user posted image

jest sam se realty,hbo,hbo comedy ali pa posnete filme...edin zvecer gledam csi 

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.3.2009 13:18:53   
KatMat
kaksen magnesol vec popij preden gres vn...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.3.2009 13:18:54   
Anonimen

ja maš provuser posted image user posted image

mene je glih prej dec neki kregal zakaj visim na netu, pa če na TV ni nič pametnega, no in zdajle kao gleda TV podkožno

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.3.2009 13:20:10   
KatMat
user posted image user posted image user posted image
moj je najboljsi ko se krega z mano naj premaknem program ker to kar jaz gledam ni zanimivo pol pa za dve min  premaknem med tem on zaspi jest pa nazaj na tist kar sem gledala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.3.2009 13:20:42   
Anonimen
si pa hiter dobila odločbouser posted image
mater pr nas že grmi zunaj tako da bo zgleda kakšna plohauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.3.2009 13:21:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Pa sem nazaj. Sem šla peš  v trgovino malo kupit za kosilo pa sem komaj prišla nazaj takšne krče sem dobila. sedaj eno uro ležala pa je bolše. NE vem kaj se do dogaja. vedno ko grem nekam na sprehod ni začne trebuh otrdevati in dobim krče.user posted image

Mi pa je ravnokar poštar prinesel odločbo od socialne. Sem v ponedeljek uredila za pomoč pri rojstvu danes pa je že odločba. sem se odločila da vzamem kar denar namesto paketa. Upam da bodo tudi nakazali tako hitro kot so izdali odločbo.

jaz pa še nimam odločbe pa je že akr nekaj časa ko sem oddala...user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.3.2009 13:21:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image
moj je najboljsi ko se krega z mano naj premaknem program ker to kar jaz gledam ni zanimivo pol pa za dve min  premaknem med tem on zaspi jest pa nazaj na tist kar sem gledala

ja pri nas glih tako gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.3.2009 13:23:15   
vanilla
Neki sm razmišljala o oblačenju naših novorojenčkov.... A bo treba v dvojne dolge hlačke oblačit? S tem mislim takole: plenice, morebitno široko povijanje, neke žabice oz. nogavice do pasu in čez še pajac? To mislim predvsem za maj in junij, ki znata bit še hladna...
Ker jaz mam samo bodije z dolgimi rokavi, pa pajace, ki se zapnejo na ramenih (brez rokavov), pa cel kup nogavičk, pa kakšno jopico... Zdej pa ne vem, če je treba pod pajac še kako nogice pokrit? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.3.2009 13:23:59   
Leela
RR ga spet serje.

pokica vse najboljše za RD (malo pozno) user posted image .

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.3.2009 13:26:00   
Leela
jaz sem angelcare zadnjič nabavla, ko je bila dnevna akcija na internetu od BC. zgleda da so kar hitro pošli. Je pa še el. varuška obenem. Mogoče se splača rabljenega vzet, ker je to relativno nova zadeva.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
11.3.2009 13:28:08   
Dudica1
vanilla mogoče boš rabila spodaj mu dat še kakšne žabice do pasu če bo hladno ja...mislim: body,čez pajacek ali karkoli z dolgimi ali kratkimi rokavi in če je mrzlo še spodaj žabice...pa potem kakšna jopica...ma sej vidiš po sebi...pravijo da mora met novorojenček dvojno oblečeno

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
11.3.2009 13:29:28   
Blueeyes
Z-majčki 2009 user posted image   user posted image   user posted image  jz sem tud za... (čeprov tud majski kobacajčki ni slaba ideja)... ampak na seznam pa vidim da ga niste uvrstile (z-majčki) user posted image

prej vem zakaj mi je vae nagajal, pa nisem mogla nič pogledat... na našmu koncu je neki net štrajkal, tko da nas je vrglo ven - me je soseda poklicala če je to samo pr njej al tud pr men... user posted image

pol sem pogledala une slikce.... hude so.... kr pridno še ustvarjaj naprej

sem bla pa na sprehodu... kok se je pasal mal sončku nastavljat...

zdej bom pa kruh pekla... da vidim če mi bo uspelo... al bo pa samo še za v smeti (ga bom delala kr iz avtomata)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
11.3.2009 13:30:20   
elyy
ej tega ti pa nebi znala povedat...na to vprašanje ti bo mogla odgovorit kšna mamica,k js sm prvič noseča tko d tud nevem kej preveč...sam sej to sproti dobiš filing....user posted image
punce mene pa zanima ane k mam js rok konc maja...kako je stem d bi šli na morje-a je morebit še premejhn...a ma kera iskušnje stem!!!
midva z mojmu sva razmišljala da bi šla magar nekam,če ne na morje pol vsaj nekam v toplice za par dni...ane d nebi bli celo poletje doma?

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
11.3.2009 13:32:56   
KatMat
SMO edine ki lahko kej tazga naredimo z mesecem kot je Z-majčki....men se res zdi najboljši predlog in zanj tudi glasujem Z-majčki kobacajčki

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
11.3.2009 13:33:50   
Dudica1
blueyes sej pomoje je dost MAJSKI ZMAJČKI priredimo pa pol a ne user posted image da ne bo predolg seznam...?al pa samo tega popravimo???

elyy mi definitivno bomo šli na morje pa itak ti ni treba bit cel dan na sončku lahko si v senčki z njim pa tko ...nima bit kej narobeuser posted image ...sej jaz tko mislim sej pol bi lahko bli skoz doma notr zaprtiuser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
11.3.2009 13:34:26   
mani2
Tud men je predlog z-majčki kobacajčki naj bolj všeč.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.3.2009 13:34:43   
Leela
z-majčki kobacajčki je tudi super.

mani tudi mene spodaj zateguje, po počitku je pa boljš. Me pa še v križu špika, da hodim ko stara mamca. Bom tudi bila magnesol, če bo boljš. Tako, da niti gnezdit ne morem normalno user posted image .

Danes je moj sine jokal, ker nismo šli skupaj kot ponavadi. Se bo mogel navaditi ni kaj. Samo hudo mi je pa bilo.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.3.2009 13:34:56   
Dudica1

SMO edine ki lahko kej tazga naredimo z mesecem kot je Z-majčki....men se res zdi najboljši predlog in zanj tudi glasujem Z-majčki kobacajčki

a pol brišem MAJSKE ZMAJČKE PA DAM TEGA NOTR

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?