pokica_
|
Dober dan punkice! Upam, da ste spale kaj bolje od mene, sem se ob 4.30 zbudila za wc, pol pa zaspat nisem mogla do 7h, dokler moj ni šel na šiht,...pol pa diagonalno po vsej postelji in zaspala kot top do 10.15! Za zajtrk sem si pa danes izjemoma privoščila kruh z nutelo in kakav! Mmmmm...je pasalo! Zdaj sem pa obesila cunje in jih dala vn na balkon, da se hitro na sončku posušijo. AKP, naš si že tudi začenja uveljavljat svojo voljo; jaz itak smem spat samo na levem boku, le redko kdaj se obrnem na hrbet. Pol mu pa ne paše levi bok, pa mi ostane samo še hrbet. Zadnji teden me tako sunkovito brca, da mi hrano iz trebuh kar gor vrže, če spim me pa vrže s postelje! Če bo tako divji odzuni kot zdaj v trebuhu, bo joj! Lupinica, mi imamo tudi PegPeregotovo, je do 13kg, tako da bomo jo uporabljali kar dolgo časa, naslednji avtosedež bo lahko glede na kg že od 15kg naprej. Tako da nebo treba une vmesne od 9+naprej kupovat. Je sicer malo težja kot MaxiCosijeve ampak ima pa super naslon za vzglavje, ki se regulira po višini in tudi trda opora za glavico je. Mani2, lepe slikce! KatMat, majski kobacajčki so še itak do zdaj najboljša ideja, nekaj posebnega, mormo bit bolj izvirne kot ostale. Vseh drugih je že preveč! Cveka, jaz še tudi moram kupit previjalno podlogo, pa še kaka malenkost mi sigurno manjka. Včeraj sem si napisala seznam kaj vse rabim za higieno dojenčka, da kupim v lekarni ta teden. Povejte, če je to vredu, ali je kaj druga boljše, ali kaj od tega neuporabno. -70% alkohol - fiziol.razt. za nosek oz. popek - baby vac aspirator za nos - gazice 5x5cm za popek - olivno olje za temence in za kopanje - bepanthen za ritko - hladilno mazilo za ritko - otroške škarjice - Lanolin MultiMum za mazanje bradavičk - damske vložke Vir80 - mrežaste sp. hlačke za v porod.če jih tam zmanjka V Millerju bom pa kupila majhno pakungo Aptamila, če nebo steklo dojenje na začetku, ali pa v P ne dajo mleka, blazinice za dojenje, modrček za dojenje, vatke za umivanje ritke, pleničke Pampers 3-5kg manjšo pakungo, termometer za vodo...to je v grobem vse za zdaj. Kozmetiko imam pa od Hippa, če bi slučajno rabla; al je bolje nič na začetku? OliveOyl, kako boš pa oprala košaro in lupinico? Na 30oC ane? Sam mene skrbi kaj bo z unim obročem od lupinice in košare, je neka plastika v tisti strehici(imam pa PP). A boš vse skup dala kr v stroj. Mene skrbi da se nebo kaj zlomilo, k pol me moj obesi. Itk mi skos govori da boma raje nesla v čistilnico.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 11:59:36 >