|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
11.3.2009 14:04:53   
OliveOyl
kati ura je 20.00.bejž spat.
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
11.3.2009 14:05:34   
pokica_
Hvala za čestitke Leela! Evo, sem že naročila varuško z senzorjem dihanja/zvoka na spletni trgovini Sonček, zraven pa še Zvezdico zaspanko, škarjice, ščipalnik, aspirator za nos, termometer za vodo,...pa še štulim, kaj bi lahko kupila! user posted image
Bom kr novega vzela, ziher je ziher. Pa ati je polovični donator, sem ga že klicala. Ker je hotel on kupit babyfon, pa sem rekla, da naj da pol pa js pol, pa bom imela tega ta bulš! user posted image  Da bom lahko danes ponoči spala, ker me je ponoči panika grabla, kaj pa če user posted image kdaj v otroški sobici neha dihat, js bom pa fino spala v spalnici. user posted image  Dedi in babica sta pa itak vesela da prispevata za vnučka,...hihiuser posted image .

Ufff, zdaj me pa ledvica špika, kaj je zdaj to spet. Ne more bit mir vsaj 1huser posted image
elvy, mi bomo ziher šli na morje, če bo tamiceno zdravo in bo vse ok, računamo pa v začetku septembra it v Novigrad/apartma. Itak je vseeno če smo doma ali na morju, če je vse ok. Na plažo bomo šli zjutraj tja do 11h ali pa popoldan od 16.naprej. Vmes bomo pa veliko pančkali, se hranili, hodli po večernih sprehodih in uživali! user posted image
OlivOyl, hvala še tebi za čestitke! Jaz pozabljam stvari iz minute v minuto, zdaj nam je itak oproščeno. Pa iz rok mi vse poprek leti, to je še hujš! user posted image  Bom naredla eksperiment z uno torbo za na voziček, dala bom pa tekoči prašek, upam da bo ok. Pol če bo vse po sreči, pa še ostalo. Moram zdaj, ko je še moj na šihtu, da če bo kaj narobe nebo sploh vedel. user posted image
Tanja_, to je ta blazina ja. Jst sem že naročila, ampak nisem vzela od AngelCare, temveč Reer7000, isti princip kot angel care, le da ni kanadskega porekla, temveč nemškega. Je pa senzor gibanja/zvoka/dihanja. Upam, da se bo obneslo. In še to: najboljša mami boš! Vsak dan se nekaj naučimo, vsega še nobena ni vedla. user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 14:07:18 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
11.3.2009 14:07:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Grozno se počutim. Sploh se ne upam nobene stvari kupit za dojenčka, k itak pojma nimam kaj bo rabu. Pa hodim v šolo za starše, pa drgač nikol ne kompliciram, zdej me je pa tok strah. To moje dete ubogo.... Jst sm čist zgublena. Ta teden me pa sploh take misli obdajajo. Ne vem, kaj me daje.

ne se sekirat vse smo bile enkrat prvič mamice in smo zmogle, ti samo sprašuj in ti bomo povedale nič bat, ko boš mela tisto štručko v naročju boš takoj vedela kako in kaj!!!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
11.3.2009 14:08:23   
OliveOyl
Punce lepo se imejte,grem jaz,se je naš pikec zbudil.user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
11.3.2009 14:08:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

zakaj ma ne samo Z- MAJČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem tud samo za Z-majčki 2009

Ja, jst sem tud še najrajš za tole skrajšano varianto. Po moje mormo čez kake 14 dni še 1x glasovat za najbolj priljubljene izmed teh...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
11.3.2009 14:10:21   
elyy
Cveka: zard financ je pa drgač,če nemorš je to normaln!!sej js tud nemislm uživat na tak način ampak u kamp pa tud nebi šla z 2 mes. otrokom vsaj v apartma al pa u hotel,pa še na našo obalo bo bol varn...
drgač mamo še cajt...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
11.3.2009 14:14:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Cveka: zard financ je pa drgač,če nemorš je to normaln!!sej js tud nemislm uživat na tak način ampak u kamp pa tud nebi šla z 2 mes. otrokom vsaj v apartma al pa u hotel,pa še na našo obalo bo bol varn...
drgač mamo še cajt...

ja itak, saj so na slovenskih obalah super apartmaji, z otroki je fajn v simonovem zalivu, je dolg nizka voda tako da se lahko vsak igra ob vodi, ko sem bila noseča za prvega sva z možem bila tam, drugače pa jaz najraje kampiram tako da če bo aj fiška keša bomo šli kampirat za kakšen dan dva ampak seveda na slo. obalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2107
11.3.2009 14:16:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

drgač mamo še cajt...

ja itak, saj so na slovenskih obalah super apartmaji, z otroki je fajn v simonovem zalivu, je dolg nizka voda tako da se lahko vsak igra ob vodi, ko sem bila noseča za prvega sva z možem bila tam, drugače pa jaz najraje kampiram tako da če bo aj fiška keša bomo šli kampirat za kakšen dan dva ampak seveda na slo. obalouser posted image user posted image user posted image

a v službah pa nimate teh možnosti za apartmaje... k mi mamo službene kao mislim da v portorožu, ene pa nekje na hrvaškem... pa pride full pocen za nas... pa še zihr preverjeno je da ne gremo nekam v eno podrtijo s ščurki in ostalimi stvarmi... nikol se ne ve kaj si najameš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
11.3.2009 14:16:13   
elyy
tanja ne tko razmišljat..morš mau bl pozitvno res...ti bo lažjeuser posted image boš vidla....
sej ti bo na začetku kdo pomagu(mami al pa tašča)pa v porodnišnci ti bojo pokazal....
sej bo...nesekeri se....
lp zdj grem mojmu picco delat k bo mau čez 3 doma...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
11.3.2009 14:17:43   
Blueeyes

tanja ne tko razmišljat..morš mau bl pozitvno res...ti bo lažjeuser posted image boš vidla....
sej ti bo na začetku kdo pomagu(mami al pa tašča)pa v porodnišnci ti bojo pokazal....
sej bo...nesekeri se....
lp zdj grem mojmu picco delat k bo mau čez 3 doma...

sej kere pa ni strah ob prvorojencu... jz tud mislim da sem nesposobna... ampak če lahko še cigani, klošarji in ostali ljudje (brez šol in podobni stvari) vzgojijo čist normalnega otroka, ga bom pa tud jz

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
11.3.2009 14:19:06   
elyy
ja neki mamo pa drgač se res bl splača....sam zdj k sm na bolniški pa to bi mi blo bed sprašvt pa to,zko d grem j raj po svoje...sam d od njih nč ne iščem...user posted image user posted image
k je že tko v moji službi vse otrgan...user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
11.3.2009 14:20:21   
Anonimen
naši nimajo nič takega, vsaj da bi jaz vedela, bi pa mogla vprašat?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2112
11.3.2009 14:22:45   
Blueeyes

ja neki mamo pa drgač se res bl splača....sam zdj k sm na bolniški pa to bi mi blo bed sprašvt pa to,zko d grem j raj po svoje...sam d od njih nč ne iščem...user posted image user posted image
k je že tko v moji službi vse otrgan...user posted image user posted image

to se res full splača, ker so cene polovične... sploh še če je apartma in si sam kuhaš.. ker drgač je bolj problem jt z otrokom... morš met res vse sabo... no, sej dost bo da mamo joške sabo user posted image  user posted image  takrat bojo itak sam to hotl... user posted image  user posted image  jz bom glih zdej na šiht pisala če so že dobile kej za to... k ponavad tak čas dobimo da se v naprej rezervira

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
11.3.2009 14:22:48   
KatMat
SE ENO URO PA POL pol pa u mš pol pa kuhat pa pospravit IN POTEM MORTO DI CREPO!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
11.3.2009 14:23:26   
elyy
če greš kamperat je to ful pocen vsaj kokr vem k je lans let šla moja kolegica z tamaumu 2 let star..
sej mi tud nismi zdj nevem kakšni bogataši al pa kej....sam mam pa tok d lohk normaln živim...
če si daš vsak mesec na stran se ti bo hitr nabral...pa boš mela za na morje..js vsak mesec zdvignem z bankomata dnar dol pa si nekam pospravm...pa se mi nabere sploh nečutš z kej zdvigneš pa pol se ti kr nabera...
al pa ta varčevanja probi na banki,,je tud dober,,,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
11.3.2009 14:25:17   
pokica_
Mi tud gremo varianto preko firme, imajo super nov apartma, smo bli že lani in ne zamenjam za nič na svetu. user posted image  
Jst pa grem malo popipat našegauser posted image , ker že dobro uro ni nič brcnil. Sem vajena da skos nekaj brca, pa me že skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
11.3.2009 14:28:14   
Blueeyes
eno čist neumesno vprašanje.... glede e zavihka... kje si to naročim... a kr na spletni strani od Recinka?? kdaj pa je to potrebno naročiti.... a se lahko že zdej al obstaja kakšen rok - npr. največ 30 dni pred PDP

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
11.3.2009 14:29:50   
Anonimen
saj imam na a banki maestro varčevanjeuser posted image pa gre ves denar k ga kaj ostane na ta varčevanje saj ne ostane velik, ampak vsak cent pomeni dovoljuser posted image user posted image user posted image bomo videl kaj bo poleti, drugače pa kamperanje ni dosti ceneje kot apartmauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
11.3.2009 14:29:51   
lananai
če greš kamperat je to ful pocen vsaj kokr vem k je lans let šla moja kolegica z tamaumu 2 let star..

Sploh ni poceni. Skor isto te pride kot za apartma. Je pa res, da spet odvisno, kateri kamp greš. Se mi zdi, da so bolj severno (Istra...) dražji kot npr v južni Dalmaciji. Pa še to najbrž en drži vedno.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
11.3.2009 14:32:59   
mani2

eno čist neumesno vprašanje.... glede e zavihka... kje si to naročim... a kr na spletni strani od Recinka?? kdaj pa je to potrebno naročiti.... a se lahko že zdej al obstaja kakšen rok - npr. največ 30 dni pred PDP

Kliko je meni znano lahko naročiš e-zavitek takoj ko dobiš odločbo iz centea. v odločbi naj bi bila zapisano koda in potem naročiš na tukaj http://www.novorojencek.com/ .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
11.3.2009 14:34:09   
Dudica1
A ČEM POL OSTALE BRISAT PA DAT SAMO Z-MAJČKE.....PA Z-MAJČKE KOBACAJČKE
pa se še enkrat glasuje???

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
11.3.2009 14:34:54   
elyy
ej js govorim za slovensko obalo...ne za hrvaško!stem iskušen nimam k nism nikol kamperala sam vem pa to ki mi je ona rekla..ona je šla u fieso pa jo je za več k pou apartmaja cnej pršlo...tko prav..js nevem

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
11.3.2009 14:35:33   
lananai

Najbrž ti morajo na CSD odobriti, da lahko potem preko interneta naročiš. Ti si to že rihtala. Sej na papirjih obkrožiš, kateri zavitek želiš oz. če hočeš denar. Več pa ne vem, ker bom jst kar denar vzela.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
11.3.2009 14:35:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Kliko je meni znano lahko naročiš e-zavitek takoj ko dobiš odločbo iz centea. v odločbi naj bi bila zapisano koda in potem naročiš na tukaj http://www.novorojencek.com/ .

thanx mani za odgovor... nikjer nisem zasledila kdaj naj bi se to naročilo... upam da bo kmalu odločba... bi to čimprej rada naročila... a pa pol ti dostavijo cca v 8 dneh od naročila al šele po porodu??

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
11.3.2009 14:36:09   
pokica_
Sem morala pojest eno čokoladno bomboniero, da se je naš punkec zbudil, in mamici pomahal iz buščija. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?