|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
11.3.2009 11:36:08   
Anonimen
zakaj bi sosedi misenli da si čudnauser posted image moja soseda e že zadnjič dala ležalnik ven in je zdej skojz zun na ležalniku če je sončekuser posted image jaz bi tud pa nimam ležalnikauser posted image

leela: no jaz sem pa že oprala cujnceuser posted image user posted image user posted image in tud že pospravljene imamuser posted image user posted image user posted image tako da zdaj moram sam še iz pod strehe privlečt zibelko, pa previjalno podlogo moram še kupit, drugo mam pa za dojenčka vseuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.3.2009 11:36:14   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

uuu dobra ideja...z-majčki!!!!

I like it...user posted image  Jaz sem tudi za.

Men se pa danes nič ne da, sva bila malo zunaj zdaj pa noter nori.Komaj čakam da gre v vrtec.user posted image  Nima ne vročine,ne nosa zamašenega nič,samo pikast je pa tako..

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.3.2009 11:37:33   
Anonimen
z-majčki 2009 ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.3.2009 11:40:39   
OliveOyl
cveka tudi jaz moram kupiti novo previjalno podlogo,da pol gor našraufa.Cunjice so v omari,sam ne vem,če jih ni premalo...bomo pa kasneje dokupili.Zibelko sta včeraj poštrihala,rabim še peno za noter,pa lupinco+košaro moram oprat.Še je dela,še..user posted image user posted image

Zdaj nekaj kupujem za tamala dva,kakšne poletne stvari,da mam vse pripravljeno.Sem že kar mal obsedena.Gnezdim na polno...user posted image
Pa še pult v kuhinji bi rada nov,pa prebeljeno kuhinjo..ni čudno,da moj kar beži..user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.3.2009 11:46:51   
Anonimen
ja jaz pa kr še čakam, bom pol k bo zadnji mesec začela s polno paro prštimavat še tiste malenkosti, k se mi zdi da je čist prehiter, tako da še en mesec počakam pol pa akcija user posted image user posted image user posted image

pa tiste malenkosti morem še kupit; dudo, blazinice, vložke, kozmetiko za user posted image ............... no tisto bom šla pa en dan v kakšno drogerijo pa bom vse nabavlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.3.2009 11:58:33   
pokica_
Dober dan punkice!

Upam, da ste spale kaj bolje od mene, sem se ob 4.30 zbudila za wc, pol pa zaspat nisem mogla do 7h, dokler moj ni šel na šiht,...pol pa diagonalno po vsej postelji in zaspala kot top do 10.15! user posted image  
Za zajtrk sem si pa danes izjemoma privoščila kruh z nutelo in kakav! user posted image Mmmmm...je pasalo!
Zdaj sem pa obesila cunje in jih dala vn na balkon, da se hitro na sončku posušijo.

AKP, naš si že tudi začenja uveljavljat svojo voljo; jaz itak smem spat samo na levem boku, le redko kdaj se obrnem na hrbet. Pol mu pa ne paše levi bok, pa mi ostane samo še hrbet. Zadnji teden me tako sunkovito brca, da mi hrano iz trebuh kar gor vrže, če spim me pa vrže s postelje! Če bo tako divji odzuni kot zdaj v trebuhu, bo joj! user posted image

Lupinica, mi imamo tudi PegPeregotovo, je do 13kg, tako da bomo jo uporabljali kar dolgo časa, naslednji avtosedež bo lahko glede na kg že od 15kg naprej. Tako da nebo treba une vmesne od 9+naprej kupovat. Je sicer malo težja kot MaxiCosijeve ampak ima pa super naslon za vzglavje, ki se regulira po višini in tudi trda opora za glavico je.
Mani2, lepe slikce! user posted image
KatMat, majski kobacajčki so še itak do zdaj najboljša ideja, nekaj posebnega, mormo bit bolj izvirne kot ostale. Vseh drugih je že preveč! user posted image
Cveka, jaz še tudi moram kupit previjalno podlogo, pa še kaka malenkost mi sigurno manjka.

Včeraj sem si napisala seznam kaj vse rabim za higieno dojenčka, da kupim v lekarni ta teden. Povejte, če je to vredu, ali je kaj druga boljše, ali kaj od tega neuporabno.
-70% alkohol
- fiziol.razt. za nosek oz. popek
- baby vac aspirator za nos
- gazice 5x5cm za popek
- olivno olje za temence in za kopanje
- bepanthen za ritko
- hladilno mazilo za ritko
- otroške škarjice
- Lanolin MultiMum za mazanje bradavičk
- damske vložke Vir80
- mrežaste sp. hlačke za v porod.če jih tam zmanjka
V Millerju bom pa kupila majhno pakungo Aptamila, če nebo steklo dojenje na začetku, ali pa v P ne dajo mleka, blazinice za dojenje, modrček za dojenje, vatke za umivanje ritke, pleničke Pampers 3-5kg manjšo pakungo, termometer za vodo...to je v grobem vse za zdaj. Kozmetiko imam pa od Hippa, če bi slučajno rabla; al je bolje nič na začetku?
OliveOyl, kako boš pa oprala košaro in lupinico? Na 30oC ane? Sam mene skrbi kaj bo z unim obročem od lupinice in košare, je neka plastika v tisti strehici(imam pa PP). A boš vse skup dala kr v stroj. Mene skrbi da se nebo kaj zlomilo, k pol me moj obesi. user posted image  Itk mi skos govori da boma raje nesla v čistilnico.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 11:59:36 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.3.2009 12:10:06   
Anonimen
pokica jaz ti svetujem da te zadeve sprot kupuješ, ker nekatere stvar pol sploh rabila ne boš?!

jaz bom za začetek kupila samo blazinice, dudo, pa vato za popek, vložke, pa kakšno hladilno kremo in to je vse, potem bom pa dokupvala kar bom potrebovala!!!!

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.3.2009 12:13:03   
Tanja_
jst glasujem za majčki kobacajčki. Kje boste pa kuple modrce za dojenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.3.2009 12:28:22   
elyy
dudica hvala za komentar za voziček...drgač je rabljen..js osebno sm bla prej ful proti rabljenimi stvarmi d nikol nebi nč rabljnga kupla...pol sm razmišljala pa kokr vidm se mi nesplača dajt 400 al pa še več za nov voziček..k pol ga bom itak prodala za več k pou manj...tko d je k nov res,,,itak bom odnesla v čistilnco vse oprat tko d bo...drgač sm pa za mojga pikca naročila alplesovo sobico za to mi pa ni žau dnarja bolj to kokr pa kšna iverka...sej ti bom slikco poslala sam do 20.3 majo dobavni rok..tko d morm še kšn dan počakat!!!
za lupince pa nevem...hvala za naslov d sm lohka mau pogledala...user posted image zdj d je ful draga se nesplača že spet k to bo za par mescev pa konc..pol mi bo pa stala doma pa se valjala okol...a veš!!!zdj rabljene lih nebi kupla ane....sam za voziček mi ni žau res....pa dost sm pršparala....
lp 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.3.2009 12:31:32   
pokica_
Jaz sem tudi za zmajčke kobacajčke!

Cveka30, saj imaš verjetno prav. Je seznam že preveč dolguser posted image .
Tanja_ jaz sem si en modrček za dojenje kupila že zdaj v Millerju, so cca. 10 €, enga si še ziher kupim. Je pa škoda da nimajo v črni barvi, samo bele. Je pa full praktičen in udoben bombažni.

Babuške, a razmišlja katera o nakupu AngelCare ali Reer700; to so tiste varuške z senzorji zvoka in zaznavanja dihanja. Sem glih včeraj brala zgodbo ene mamice tu na RRu, kateri je za naprava rešila življenje njenega user posted image , se je zadušil ponoči in so ga peljali na urgenco in od tistega trenutka naprej mora jemat zdravila, da lahko normalno diha. Naš user posted image bo spal v svoji sobici, zato o tem razmišljam. Kajti dojenčki velikokrat pozabijo dihat, če spijo v svoji sobi in ne slišijo starša ko diha. So pa cene tega od 100€ gor.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 12:33:19 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.3.2009 12:33:57   
lananai
Punce, ste vse tko pridne, že perete. Jst še nič. Sicer pa tudi sobe še nisva pripravila za malega. Morava kavč ven vržt pa vse za user posted image  na njegovo mesto pripravit. Bova najbrž čez dober mesec, ker prej bi bilo čudno gledat sobo, v kateri bivava vsak dan, vso pripravljeno za malega. Bi me živčno delalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.3.2009 12:35:11   
lananai
     user posted image

1.   majski hroščki 2009       (I)
2.   majske rožice 2009        (I)
3.   majski sončki 2009        (IIIII)
4.   majski zvončki 2009      (I)
5.   majski zmajčki 2009      (IIIIII)

6.   majski kobacajčki 2009 (I)

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.3.2009 12:45:33   
lananai
pokica_, a si ti že glasovala?
Te vpišem pod zmajčke ali pod kobacajčke? Al pa kar pod novo temo zmajčki kobacajčki? user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.3.2009 12:47:57   
Anonimen
a zdej pa zmajčki vodjo user posted image

no jaz sem po kosilu, možek mi še posodo pospravljauser posted image user posted image user posted image

pr nam se je sonček čist skriluser posted image bo zgleda dež

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.3.2009 12:49:35   
KatMat
EKOLA... Z-MAJČKI KOBACAJČKI!!!   BO ALI NE??

vse ste tok pridne...vse mate ze...jest pa se ta teden ko sem planirala da greva vsaj neki iskat ker se cist nic nimam se pa moj odloč da gre smucat za cel vikend...pa mi vse spet porusi

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.3.2009 12:53:45   
pokica_
Sem za Z-MAJČKI KOBACAJČKI!!!!! A smo vse za? Super dobro ime bomo imele, IZVIRNO! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 12:54:26 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.3.2009 12:55:12   
vanilla
Ahojla...
pa se vam še jaz malo javljam.. Tudi mene je obsedlo gnezdenje, tako da sem že sobico opremila, pa cotke oprala, zlikala in zložila... Tut v lekarni sem kupla najnujnejše.... Hm, zdaj pa nimam kaj delat več, hehe.. Sicer še dobim eno porcijo cotik - takih punčkastih, ker bomo mel itak punčko, za zdaj pa mam oblekce bolj nevtralne, ker so ble od enega fantka.

Jaz pa kozmetike za tamalo nimam nič - nič losijonov, mlekov za telo, šamponov itd. Nekak tut nisem pristaš, da bi otročka mazala z nekimi kremami in ga pretirano kopala, ker bi se samo koža izsuševala... Imam samo Bepanthen za ritko. A rabim tut hladilno mazilo al bo Bepanthen dovolj?
Ko bomo začel z rednim kopanjem bom pa pač uporabla kakšen šamponček al milo, sam ne vem, kaj bi blo boljše?

Hehe, vidim, da smo vse na podobnem in se počasi pripravljamo na prihod novih članov.
Aja, glasujem za majski zmajčki 2009!
Čeprav kdo ve, če bom res majčica, glede na to, da imam rok že 2.5. user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.3.2009 12:56:19   
Anonimen

EKOLA... Z-MAJČKI KOBACAJČKI!!!   BO ALI NE??

vse ste tok pridne...vse mate ze...jest pa se ta teden ko sem planirala da greva vsaj neki iskat ker se cist nic nimam se pa moj odloč da gre smucat za cel vikend...pa mi vse spet porusi

saj boš vse nakupla jaz sem svojemu že rekla da ko bom hotela it v trgovino do konca nakupt bo mogu it, tako da je skojz v nizkem štartu user posted image user posted image user posted image tako da ko bom rekla bomo kr šliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.3.2009 12:56:38   
elyy
ja mau ga ured sprav..če sta se zmenila pol nj gre stabo nakupvt ne pa smučat s frendi...
mau ga sprav kseb...user posted image
mogoče pa bo pol šou stabo...
mene pa tok zgagaaaaaaaaa pečeeee d se mi kr trga

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.3.2009 13:00:07   
Dudica1
tako kot vanilla tud mene zanima če slučajno ne bom majčica a pol bom mogla pod aprilske otročke se pogovarjat...al kakouser posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.3.2009 13:05:10   
Anonimen
me je ven vrgeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.3.2009 13:06:44   
KatMat
mene tud je vn vrgl...

VE STE NAŠE!TAK DA VAS NE DAMO!!ČETUDI BOSTE MALO PREHITELE BOSTE POD MAJSKE SRECKE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.3.2009 13:10:26   
Dudica1

mene tud je vn vrgl...

VE STE NAŠE!TAK DA VAS NE DAMO!!ČETUDI BOSTE MALO PREHITELE BOSTE POD MAJSKE SRECKE!!!

aha no dobr tok da vem da me ne boste nagnale ko pridem ...user posted image pa ne sej vem da me nebi no....user posted image
jaz do 1-ega držim noge skup

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.3.2009 13:13:42   
Anonimen
me ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.3.2009 13:14:28   
vanilla

mene tud je vn vrgl...

user posted image user posted image user posted image  Jeeee..... Ker jaz nič aprilčic ne poznam oz. ne klepetam z njimi user posted image .

Je pa res tale moj in Dudičin (pa še od marsi katere) PDP čist na meji, tako da vprašanje, če bomo prilezle do maja... Pa ful vse neki rojevajo pred rokom, tako da.....
Jaz se bom trudla držat noge skup do maja, hehe user posted image . Klepetala bom pa vseeno z vami tut če rodim sred aprila.... Po duši sem MAJČICA user posted image .

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?