Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:14:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 me ven meče ja mene pa nč ...nevem kva mate to...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:15:32
|
|
|
|
KatMat
|
mene je se enkrat... no a vidite da sem potem upraviceno jezna pa tecna...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla Ahojla... pa se vam še jaz malo javljam.. Tudi mene je obsedlo gnezdenje, tako da sem že sobico opremila, pa cotke oprala, zlikala in zložila... Tut v lekarni sem kupla najnujnejše.... Hm, zdaj pa nimam kaj delat več, hehe.. Sicer še dobim eno porcijo cotik - takih punčkastih, ker bomo mel itak punčko, za zdaj pa mam oblekce bolj nevtralne, ker so ble od enega fantka. Jaz pa kozmetike za tamalo nimam nič - nič losijonov, mlekov za telo, šamponov itd. Nekak tut nisem pristaš, da bi otročka mazala z nekimi kremami in ga pretirano kopala, ker bi se samo koža izsuševala... Imam samo Bepanthen za ritko. A rabim tut hladilno mazilo al bo Bepanthen dovolj? Ko bomo začel z rednim kopanjem bom pa pač uporabla kakšen šamponček al milo, sam ne vem, kaj bi blo boljše? Hehe, vidim, da smo vse na podobnem in se počasi pripravljamo na prihod novih članov. Aja, glasujem za majski zmajčki 2009! Čeprav kdo ve, če bom res majčica, glede na to, da imam rok že 2.5. . za enkrat imaš dovolj bepanten, za hladilno kremo boš pa sprot videla!!! rable bomo še kremo za sončenje za naše malčke da jih sonce ne bo opeklo majčice ste in boste ostale pa tud če ta mesec rodite!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:16:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene tud je vn vrgl... VE STE NAŠE!TAK DA VAS NE DAMO!!ČETUDI BOSTE MALO PREHITELE BOSTE POD MAJSKE SRECKE!!! aha no dobr tok da vem da me ne boste nagnale ko pridem ... pa ne sej vem da me nebi no.... jaz do 1-ega držim noge skup
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:16:47
|
|
|
|
vanilla
|
pismo, a še ktera opaža, da je po TV vsak dan po cele dneve samo TOP SHOP in TV prodaja??? Ni čudno, da pol skos na netu visim .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:16:58
|
|
|
|
KatMat
|
vanili
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:17:32
|
|
|
|
mani2
|
Pa sem nazaj. Sem šla peš v trgovino malo kupit za kosilo pa sem komaj prišla nazaj takšne krče sem dobila. sedaj eno uro ležala pa je bolše. NE vem kaj se do dogaja. vedno ko grem nekam na sprehod ni začne trebuh otrdevati in dobim krče. Mi pa je ravnokar poštar prinesel odločbo od socialne. Sem v ponedeljek uredila za pomoč pri rojstvu danes pa je že odločba. sem se odločila da vzamem kar denar namesto paketa. Upam da bodo tudi nakazali tako hitro kot so izdali odločbo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:18:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla pismo, a še ktera opaža, da je po TV vsak dan po cele dneve samo TOP SHOP in TV prodaja??? Ni čudno, da pol skos na netu visim . jest sam se realty,hbo,hbo comedy ali pa posnete filme...edin zvecer gledam csi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:18:53
|
|
|
|
KatMat
|
kaksen magnesol vec popij preden gres vn...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla pismo, a še ktera opaža, da je po TV vsak dan po cele dneve samo TOP SHOP in TV prodaja??? Ni čudno, da pol skos na netu visim . ja maš prov mene je glih prej dec neki kregal zakaj visim na netu, pa če na TV ni nič pametnega, no in zdajle kao gleda TV podkožno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:20:10
|
|
|
|
KatMat
|
moj je najboljsi ko se krega z mano naj premaknem program ker to kar jaz gledam ni zanimivo pol pa za dve min premaknem med tem on zaspi jest pa nazaj na tist kar sem gledala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
si pa hiter dobila odločbo mater pr nas že grmi zunaj tako da bo zgleda kakšna ploha
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:21:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Pa sem nazaj. Sem šla peš v trgovino malo kupit za kosilo pa sem komaj prišla nazaj takšne krče sem dobila. sedaj eno uro ležala pa je bolše. NE vem kaj se do dogaja. vedno ko grem nekam na sprehod ni začne trebuh otrdevati in dobim krče. Mi pa je ravnokar poštar prinesel odločbo od socialne. Sem v ponedeljek uredila za pomoč pri rojstvu danes pa je že odločba. sem se odločila da vzamem kar denar namesto paketa. Upam da bodo tudi nakazali tako hitro kot so izdali odločbo. jaz pa še nimam odločbe pa je že akr nekaj časa ko sem oddala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat moj je najboljsi ko se krega z mano naj premaknem program ker to kar jaz gledam ni zanimivo pol pa za dve min premaknem med tem on zaspi jest pa nazaj na tist kar sem gledala ja pri nas glih tako gledamo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:23:15
|
|
|
|
vanilla
|
Neki sm razmišljala o oblačenju naših novorojenčkov.... A bo treba v dvojne dolge hlačke oblačit? S tem mislim takole: plenice, morebitno široko povijanje, neke žabice oz. nogavice do pasu in čez še pajac? To mislim predvsem za maj in junij, ki znata bit še hladna... Ker jaz mam samo bodije z dolgimi rokavi, pa pajace, ki se zapnejo na ramenih (brez rokavov), pa cel kup nogavičk, pa kakšno jopico... Zdej pa ne vem, če je treba pod pajac še kako nogice pokrit?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:23:59
|
|
|
|
Leela
|
RR ga spet serje. pokica vse najboljše za RD (malo pozno) .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:26:00
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem angelcare zadnjič nabavla, ko je bila dnevna akcija na internetu od BC. zgleda da so kar hitro pošli. Je pa še el. varuška obenem. Mogoče se splača rabljenega vzet, ker je to relativno nova zadeva.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:28:08
|
|
|
|
Dudica1
|
vanilla mogoče boš rabila spodaj mu dat še kakšne žabice do pasu če bo hladno ja...mislim: body,čez pajacek ali karkoli z dolgimi ali kratkimi rokavi in če je mrzlo še spodaj žabice...pa potem kakšna jopica...ma sej vidiš po sebi...pravijo da mora met novorojenček dvojno oblečeno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:29:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
Z-majčki 2009 jz sem tud za... (čeprov tud majski kobacajčki ni slaba ideja)... ampak na seznam pa vidim da ga niste uvrstile (z-majčki) prej vem zakaj mi je vae nagajal, pa nisem mogla nič pogledat... na našmu koncu je neki net štrajkal, tko da nas je vrglo ven - me je soseda poklicala če je to samo pr njej al tud pr men... pol sem pogledala une slikce.... hude so.... kr pridno še ustvarjaj naprej sem bla pa na sprehodu... kok se je pasal mal sončku nastavljat... zdej bom pa kruh pekla... da vidim če mi bo uspelo... al bo pa samo še za v smeti (ga bom delala kr iz avtomata)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:30:20
|
|
|
|
elyy
|
ej tega ti pa nebi znala povedat...na to vprašanje ti bo mogla odgovorit kšna mamica,k js sm prvič noseča tko d tud nevem kej preveč...sam sej to sproti dobiš filing.... punce mene pa zanima ane k mam js rok konc maja...kako je stem d bi šli na morje-a je morebit še premejhn...a ma kera iskušnje stem!!! midva z mojmu sva razmišljala da bi šla magar nekam,če ne na morje pol vsaj nekam v toplice za par dni...ane d nebi bli celo poletje doma?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:32:56
|
|
|
|
KatMat
|
SMO edine ki lahko kej tazga naredimo z mesecem kot je Z-majčki....men se res zdi najboljši predlog in zanj tudi glasujem Z-majčki kobacajčki
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:33:50
|
|
|
|
Dudica1
|
blueyes sej pomoje je dost MAJSKI ZMAJČKI priredimo pa pol a ne da ne bo predolg seznam...?al pa samo tega popravimo??? elyy mi definitivno bomo šli na morje pa itak ti ni treba bit cel dan na sončku lahko si v senčki z njim pa tko ...nima bit kej narobe ...sej jaz tko mislim sej pol bi lahko bli skoz doma notr zaprti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:34:26
|
|
|
|
mani2
|
Tud men je predlog z-majčki kobacajčki naj bolj všeč.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:34:43
|
|
|
|
Leela
|
z-majčki kobacajčki je tudi super. mani tudi mene spodaj zateguje, po počitku je pa boljš. Me pa še v križu špika, da hodim ko stara mamca. Bom tudi bila magnesol, če bo boljš. Tako, da niti gnezdit ne morem normalno . Danes je moj sine jokal, ker nismo šli skupaj kot ponavadi. Se bo mogel navaditi ni kaj. Samo hudo mi je pa bilo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 11.3.2009 13:34:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat SMO edine ki lahko kej tazga naredimo z mesecem kot je Z-majčki....men se res zdi najboljši predlog in zanj tudi glasujem Z-majčki kobacajčki a pol brišem MAJSKE ZMAJČKE PA DAM TEGA NOTR
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?