Krysia
|
Končno ... tale luna nas je čist potrkala rok ima že od včeraj neke svoje "žute minute", sem prov vesela, da je zaspal ... sam vprašanje, do kdaj bo trajala ta idila spanja ... bom probala do takrat vse napisat ... Erin in Bella02, upam, da je vse skupaj res nenevarno in da bo izzvenelo ... pa čist prov je, da nakurta sestre - halo, kaj se delajo pametne? Mislim pa una varianta, da se to Tilen igra? Ja, seveda ... pa kaj je s tem folkom, no. Skratka, fajn opravte pa naj bodo neboleče preiskave! Anita, včeri sem te glih hotla vprašat, če že kej več spite. Pol sm pa pisala, da se mora buhtlčk naspat in se je Rok zbudil, sm pa sam objavla tist, kar sem mela napisano ... itak, da tud teb privoščim, da se končno naspiš ... pa da Zoja ugotovi, da je noč za spanje ... matejchi, jst bi že dala Roka na sprednji zic, sam ne smem (zarad airbaga). Mogoče pa vseen prideva v Mb ... bomo vidl ... ni me treba pisat na seznam, ker je bolj ne kot ja ... ampak nikol ne veš ... uf, danes je velik slavljenčkov: ZARA, LOVRO in NEŽA, čestitke za 2/3 leta! KAJA LINA, HANA in OTMAR, čestitke za 7ko! Mi smo ... kr v redu. Mal nas luna meče. Včeri ni hotel pojest kosila Pol so mu bučke nekak šle, polento sm mogla jst pojest (fuj, nč slano ...), čez par minut je bil pa tko lačen, da sm hitr še en jabolk naribala ... prej je bil tko zaspan, da nč več ni mogu, ampak ne pa ne spat ... pa če zginem iz njegovega vidnega polja, je tud jok in stok. Pol se pa prikažem, se pa smeji ... tko da zdej ga dam na sred dnevne sobe (ne srečo nimamo nobene stene med kuhinjo in dnevno) pa je čist srečen in tud jst lahko kkšno stvar naredim ... nč, grem še mal prebrat, če sm kej pozabla komentirat ... pa se pol oglasim. Aja, umetno mleko ... aptamil tud smrdi - men se kr želodec obrača, ko delam riževo kaššico s tem mlekom ... - ga moram porabit, ker smo ga nabavli, ko je P rekla, da se Rok ne redi dost ...
|