|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
11.3.2009 8:13:27   
matejchi
Rok, Teodor, Domen in Kaja Lina... (otroci)user posted image ter gajka, košuta, arany, Zoja Miša, andrejaboris in tejkaz

avdicija

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.3.2009 8:18:36   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. Noč primerna polni luni user posted image user posted image user posted image

bella in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polna luna? Potem je pa recimo da oproščeno našemu razgrajaču.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.3.2009 8:28:58   
sayuri

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Uu, čist pozabila, da mata L&Z danes 8 mesecev user posted image user posted image

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.3.2009 8:38:08   
Ryssa
bella in erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vilika tvoj fantič je pa mislim da največji avgustovček user posted image Naš je pa na 2. mestu user posted image

sayuri - ZARA & LOVRO  
Neža7 - NEŽA
Čestitke za osmico!

Zoja Miša -  KAJA LINA 
Carol11 - HANA
Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka ne sekiraj se zaradi jezikov, saj sama veš da to ni res, mater so zlobni user posted image

neža jaz mu dam žabice, pa debele termo zokenčke, pa kake podložene hlače ali trenirkico + copatke, pa ga nič ne zebe. Gremo pa takrat ko je sonček in 12+ stopinj.

Polna luna v vsem svojem sijaju. Sem pred tem, da se mi user posted image
Ponedeljek in torek sta bila ubitačna, skoraj nič spal čez dan in samo tečnaril in se drl user posted image Ga praktično ne poznam takega. Zjutraj je ob šestih auf, potem pa mogoče spi samo kakšno urco do treh popoldan, pa še to urco moram izprosit na tak način da greva na sprehod in potem v vozičku spi. Ne morem naredit popolnoma nič po stanovanju. Zdajle spi in sem izkoristila za pumpanje.

Pa še vprašanje: Ali že dajete gluten?
Ko napišete gres, ali je to pravi gres oz. pšenični zdrob?

Pa še nekaj, dajte predlagat kakšno lokacijo za family srečanje, pa lahk potem glasujemo. Pa datum.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.3.2009 8:41:28   
buhtlčk
Erin o fajn, se mi je oddahnil. No ni vse ok, samo tale sindrom (sem si prebrala) bo šel stran, pač 1% od otrok z refluksom. Kok sm vesela za Tilnčka user posted image .
Zaradi vseh teh stvari, ki si jih napisala, sem šla pa jaz na Jesenice rodit. Zdaj ti je najbrž jasno. je pa res, da na kliničnem so za urgence in posebne primere najboljši, samo za klasiko so pa neosebna tovarna.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.3.2009 8:42:14   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. Noč primerna polni luni user posted image user posted image user posted image

bella in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz rabim kavo!!!!!user posted image

bella in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image bodita si v tolažbo in vzpodbudo!user posted image user posted image user posted image

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image  

Imamo 7 mesecev, joj kam čas beži?user posted image       user posted image  za vse!

Tejkaz, če prideva jutri, kdaj naj prideva? Imata kakšne posebne ure? Mi2 sva ponavadi zunaj od cca 10-12h, tu okoli ponavadi je kosilo. Prideva tako, da bi šli ven ali kako? Sicer ti imaš menda super teraso?user posted image  No, pač sporoči. 

In od včeraj nekako sedimo. Ji je uspelo 7 minut sedeti in se igrati. Sicer jo še taufne in pobere se potem ne, ampak vse to bo...počasi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.3.2009 8:45:32   
buhtlčk
bella02 čakam pozitivne novice...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.3.2009 8:47:14   
buhtlčk

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitaaaam!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.3.2009 8:51:40   
buhtlčk
Ja polna luna...no naš se je zbudil 5x, od tega 2x nazaj sam zaspal (enkrat sem bla kar v postelji, enkrat sem pa lih do vrat prišla), enkrat je dobil samo čaj, dvakrat sva pa jedla po eno joško. Skor super noč hahahaha. Proti včeraj je pa res... Zdaj pa spi, men je pa ratal že zajtrk pojest.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.3.2009 8:51:46   
matejchi
Ryssa pšenični zdrob ja tista modra vrečka bebi piše gor.. 2x sem ji dala.
samo anite ne vprašat za lokacijo, bo ziher Kredarco zbrala..user posted image

Glede lokacije.. pomoje najprej zberimo prijave (katera bi sploh), da vidimo za kolk folka dejansko gre.. pa se pol odločimo.

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.3.2009 8:53:00   
buhtlčk
Ryssa za gluten sva se odločla, da ga dobi, ko bo star 7m. je tolk različnih mnenj, da je to nekje v sredini. 

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.3.2009 8:54:44   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Glede lokacije.. pomoje najprej zberimo prijave (katera bi sploh), da vidimo za kolk folka dejansko gre.. pa se pol odločimo.

Ja, datum+prijave, pol pa lokacijo.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.3.2009 9:00:08   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Ryssa za gluten sva se odločla, da ga dobi, ko bo star 7m. je tolk različnih mnenj, da je to nekje v sredini. 

SEM JAZ TUD TAK NEKAK RAZMIŠLJALA. UPS caps..
no, naša bo ta vikend 7m, pa še brezgluteinskih zadev nismo spobali... ta teden začnemo nadomeščat večerjo, tako da bo dobla svoje prve riževe kosmiče user posted image . pol pa bom šla na koruzo in šele pol na glutein.

aja, še eno vprašanje - kdaj se začne dajat rumenjak user posted image  nekje berem po 7. mesecu, nekje po 9... user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.3.2009 9:09:14   
matejchi
rumenjak sem ji 2x že dala, se mi zdi, da železo dobi tudi kje drugje user posted image recimo v brokoliju? ga ima rada.. pa zmer pozabim na ta jajca.
riževe kosmiče sem tut že dodajala, samo riževe kosmiče user posted image ne vem, ovsene tudi..

RD RR

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.3.2009 9:15:21   
Maja T.
Hallo!

Sem v velikem zaostanku, sem prebrala par strani nazaj in vidim spet ne preveč vesele novice.

Erin in Bella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Gajka tudi Rok se bo porihtal, ne skrbeti, vem da je lažje reči, ko to zraven doživljat, zate in Roka user posted image user posted image user posted image .

Matejchi
potrjujem srečanje 20.3., edino to je, da imamo 19.3. alergologa, testiranje za celekijo user posted image (Zara namreč po pšenici dobi drisko in zeleno blato user posted image user posted image user posted image ) in upam, da bo vse ok. Če ne bo vse ok, ne vem če bom prišla.

Mi tudi še ne sedimo, ne vem no, se mi zdi da bi že lahko, samo se ji ne da???, Jo posedem, sedi 15 s sama, potem, pa se ona tako lepo uleže/nasloni nazaj in brca z nogicami, to nenehno počne in bog ne daj,  če ne more brcat, se začne takoj razburjat user posted image .

Plazimo, hmmm... no ja kaj naj rečem, ima en svoj stil, ki ne bi rekla, da je ravno plazenje, samo se pa premika po prostoru, ma full je hecna user posted image user posted image user posted image .

Glede hrane smo malo na boljšem. user posted image . Takrat ko ni jedla je bila viroza in vneto grlo, mi je P svetovala, da ji dam Calpol - proti bolečinam in je potem pojedla celi obrok. user posted image
Samo mi smo vseeno bolj špuravi glede hrane.  Niti slučajno se ne morem pogovarja koliko g poje, jaz ji štejem žličke cca 30-70 žličk (kdaj tudi manj).
Ker je prelahka, ji moram obvezno dodajat mleko, ji dam Milumil 2 in ga po GH poje še 150 ml.

Sayuri oprosti, ker ti nisem odgovorila na SMS, sem ga 6x začela pisat user posted image , pa je vsakič potem nekaj vmes prišlo, ponavadi Zarina pozornost user posted image . Tako da sem ti zgoraj odgovorila. Mi imamo drugače obseg glavice 43 cm. Ja kaj češ, smo bolj drobni, edino cm nas ven vlečejo user posted image

Drugače je mala prava faca, klepetulja na kvadrat user posted image user posted image user posted image in cele dneve poslušam, baba, mama, papa, lala, včasih ata, pa ploskat si je začela user posted image .

Ker ji vsaki dan berem knjigice, jih obožuje in je lahko celih 30 min. pri miru, sedi na meni in gleda slikice v knjigi in hoče sama obračat strani - no bolj je to cotanju podobno user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.3.2009 9:15:36   
tejkaz

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitaaaam!!!

Tudi jaz.

Zoja Miša (sem mislila napisati Kaja Lina), nimava nobene ure. Je in spi, kakor mu paše. Meni je res vseeno.

Ryssa, še ne dajem glutena. Mogoče bi mu ga že dajala, če bi jedel zelenjavo in sadje in meso, tako pa še tega ne je.

Vilika, super za pregled. Saj za osebno izkaznico ne rabi imeti usta zaprta. Eva ima odprta usta na osebni.

Bella in Erin, upam da boste brez mučenja prestali preizkave.

Nell, jaz našmu samo hrbet obrnem je že jok. Če ga slučajno mirka moj, da grem jaz kam v trgovino ali z Evo v knjižnico, je priden da ni res. Ko pridem domov se začne dret. Kot da me ne bi maral.

Nejka, naš ima hemoglobina 102, pa ni dobil sirupa. Morava s hrano zvišat. V enem mesecu. In kakor nama gre, se grem stavit, da je hemoglobin še nižji.

Aradej, ste uživali na dopustu?

Še FB, potem pa pospravit.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.3.2009 9:15:41   
Arany

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

ČESTITKE !!!user posted image

matejchi  super si to zrihtalauser posted image - posnetek je user posted image

Ryssa meni je P ravno prejšnji teden rekla, da moramo po 6 mesecu začeti tudi z glutenom, čeprav se še nisem opogumila da bi poskusili. Sicer sva pa z Domnom šele na začetku uvajanja GH.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.3.2009 9:17:30   
Maja T.

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Čestitaaaam!!!

Tudi jaz sem pridružujem čestitkam  user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za čestitke za Zarinih 8 mesecev user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.3.2009 9:18:31   
tejkaz
MajaT, kdo je pa rekel da je prelahka? Meni se nič ne zdi. Jaz sem samo enkrat štela žličke in prišla do 17. In to je bilo največ kar je pojedel. 70 žličk še v celem življenju ni pojedel.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.3.2009 9:23:59   
Carol11
Jutro,
hvala za kavico in cestitke, tudi medve cestitava vsem obmesecnikom.
sva hoteli na telovadbo pa princeska ni hotla nic jesti, tako da telovadba odpade, ker bo slaba volja ko se zbudi in si bo treba vzet cas za hranjenje.
Tudi pri nas mocno trka ta luna. Uceraj je celo noc cebljala, zvecila dudo, jokala ko ji je duda usla....no je vsa cez dan nadoknadila, da sem tudi jaz usla eno kitico z njo v posteljouser posted image .

Vprasanje/pomoc: ker se je nasa princeska odlocila da joske ne pogleda vec, razen 1x ponoci (se to ne vedno) vas prosim ce mi pomagate pri izbiri AM. Trenutno imamo od Millupe Comfort(zaradi prebave), ki ga podtikam v hrano ( v zitne kasice, h kosilu) ampak to ni dovolj. Ce ji ga ponudim samega se kar strese, ji je zanic.
Katero AM kupiti, da ji bo vsec? Ali je vsako AM tako groznega okusa in vonja?
Vnaprej hvala za odgovore.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.3.2009 9:26:56   
Maja T.
No da nadaljujem,  user posted image user posted image user posted image za srečanje v CE, slikice so prekrasne, sploh tista, ko user posted image skupaj sedijo user posted image user posted image user posted image .

Pablo bravo za Otmarja, da že sam stoji user posted image user posted image user posted image

Anita G.
, HB, da si hitro odreagirala in da se ni nič hujšega zgodilo.

Katja tudi pri tebi HB, da ni kaj hujšega, ja naši mali user posted image so že hitri in jih je treba full pazit.

Vidim, da je ena napisala, koliko bi morali naši mali popiti. MI popijemo 2-3 dcl čaja in niti slučajno toliko kot piše user posted image .

Slikice avgustovčkov so zelo lepe user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.3.2009 9:28:16   
Zoja Miša
Tejkaz, prav, potem se bova jutri zjutraj spakirali po zajtrku in prideva, verjetno bova tako okoli desete pri tebi. Te pokličem pri drugem rondojuuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.3.2009 9:35:09   
Carol11
Erin: imamo podobno izkusnjo, Hana ima zelo redko genetsko bolezen. Skacemo okrog zdravnikov od prvega dne in raje ne govorim od nasem zdravstvu, se posebej o nekaterih sestrah, ki ti dvignejo pritisk. Zdaj mi je ze vseeno za njihovo obasanje in izjave, prve dneve po porodu pa res ni blo fajn.user posted image
Je pa hecno kako so bili prijazni ko so prosili ce Hano lahko poslikajo, da bodo imeli za nek seminar. Ker so imeli v roki 20 let samo 5 takih primerovuser posted image .
Sem vesela, da kot pravis ni tako hudo in da bo vse ok.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.3.2009 9:37:55   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, prav, potem se bova jutri zjutraj spakirali po zajtrku in prideva, verjetno bova tako okoli desete pri tebi. Te pokličem pri drugem rondojuuser posted image

Velja

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.3.2009 9:38:38   
Carol11
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Vidim, da je ena napisala, koliko bi morali naši mali popiti. MI popijemo 2-3 dcl čaja in niti slučajno toliko kot piše user posted image .

Slikice avgustovčkov so zelo lepe user posted image user posted image user posted image

jaz sem brala da je fajn ce dobijo 50 ml tekocine na obrok. meni se zdi da je 2-3 dcl dovoljuser posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Posvojitev
Vitaebella

Če sami ne bi mogli imeti otrok, bi se s partnerjem odločila za posvojitev?

Da (59%)

Ne (5%)

Ne vem (31%)

Odšla bi vsak svojo pot (2%)

Sva že posvojila (0%)

Nič od naštetega (3%)

Število vseh glasov: 439

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!