Maja T.
|
Hallo! Sem v velikem zaostanku, sem prebrala par strani nazaj in vidim spet ne preveč vesele novice. Erin in Bella . Gajka tudi Rok se bo porihtal, ne skrbeti, vem da je lažje reči, ko to zraven doživljat, zate in Roka . Matejchi potrjujem srečanje 20.3., edino to je, da imamo 19.3. alergologa, testiranje za celekijo (Zara namreč po pšenici dobi drisko in zeleno blato ) in upam, da bo vse ok. Če ne bo vse ok, ne vem če bom prišla. Mi tudi še ne sedimo, ne vem no, se mi zdi da bi že lahko, samo se ji ne da???, Jo posedem, sedi 15 s sama, potem, pa se ona tako lepo uleže/nasloni nazaj in brca z nogicami, to nenehno počne in bog ne daj, če ne more brcat, se začne takoj razburjat . Plazimo, hmmm... no ja kaj naj rečem, ima en svoj stil, ki ne bi rekla, da je ravno plazenje, samo se pa premika po prostoru, ma full je hecna . Glede hrane smo malo na boljšem. . Takrat ko ni jedla je bila viroza in vneto grlo, mi je P svetovala, da ji dam Calpol - proti bolečinam in je potem pojedla celi obrok. Samo mi smo vseeno bolj špuravi glede hrane. Niti slučajno se ne morem pogovarja koliko g poje, jaz ji štejem žličke cca 30-70 žličk (kdaj tudi manj). Ker je prelahka, ji moram obvezno dodajat mleko, ji dam Milumil 2 in ga po GH poje še 150 ml. Sayuri oprosti, ker ti nisem odgovorila na SMS, sem ga 6x začela pisat , pa je vsakič potem nekaj vmes prišlo, ponavadi Zarina pozornost . Tako da sem ti zgoraj odgovorila. Mi imamo drugače obseg glavice 43 cm. Ja kaj češ, smo bolj drobni, edino cm nas ven vlečejo Drugače je mala prava faca, klepetulja na kvadrat in cele dneve poslušam, baba, mama, papa, lala, včasih ata, pa ploskat si je začela . Ker ji vsaki dan berem knjigice, jih obožuje in je lahko celih 30 min. pri miru, sedi na meni in gleda slikice v knjigi in hoče sama obračat strani - no bolj je to cotanju podobno ...