ronja
|
sj men tud dostkrt ni glih jasno, ula je bla poletna, to zdej je pa čist neki drugega Pa tudi ful so različni: Ronji je zelo hitro vroče, pa ne moti je mraz, Lejla je pa zmrzljivček, po mamici . Tak da Lejlo zdaj več oblačim, kot sem Ronjo tak čas (je pa tudi še manjša). Ampak Lejla ima recimo dve majčki in žabice za doma, Ronja je imela samo eno majčko in žabice ali pa samo pajacka, Lejla ima pa pod pajackom še majčko. Imamo pa mi toplo, živimo v bloku in imamo cca 21 -22 stopinj ves čas, razen poleti je več. Za ven je jaz ne oblačim toliko kot ve, samo je pa res, da je v slingu, ki je podložen z mucko in pokrita z dekico z mucko, ki je všita v sling, pa še mene se tišči in je ne zebe (ima tople tudi rokice - Lejla hitro dobi hladne rokice in njej to ni všeč, čeprav pravijo, da to ni merilo - mene tudi moti, če mam mrzle roke, njo pa očitno tudi. Ronja je pa čisto zadovoljna, tuid če ima mrzle noge - recimo kadar si sezuje copate in veselo dirka okoli, kadar jaz dojim ali previjam lejlo, da je ne morem takoj nazaj obut ). Tako da jaz pri Lejli kar rokice potipam. Za ven ji dam zdaj ko je topleje samo še tistega pajacka z mucko čez in hop v sling, pa pride vendno vsa topla nazaj. Dokler je bilo pa bolj mraz, sem ji dala pa še eno plast vmes, še enega pajacka, skratka. Ampak saj pravim, ni v vozičku, pa se pozna, če sta še 2 plasti blaga, pa še mami greje . snikolina, držim pesti!
|