|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
10.3.2009 9:45:45   
PAJO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za anzeta da bo vse ok

pa lupcka

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.3.2009 9:47:00   
Zvezdica
Naj vam povem, da smo včeraj bili na UZ ledvičk. In se Anžetova leva ni nič popravila in moramo drug teden it na priskave. S sondo mu bodo šli skozi lulčka.... ful me skrbi!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image V najslabšem primeru, ampak res v najslabšem, lahko ostane brez ledvice. Vendar pa upam, da do tega ne bo prišlo.

snikolina, držim  pesti, ad bo vse ok. Ne vem kaj rečt, sem brez beseduser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.3.2009 9:50:32   
Ploha
snikolina: tud jest močno upam, da bo vse v redu, da ni hujšega! user posted image bošček mali

ulla: ja sej res ti si hotla na veterino in se zastopš,..ja frizijke točno to!

no naša pupa spi, je zaspala mal na zizi pol sm ji pa dudo dala in je zaspala in spi in spi user posted image user posted image , uf jst sm pa mal pospravla, se najdela, zdaj pa pijem H20,...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.3.2009 10:05:28   
mimi30
snikolinauser posted image user posted image user posted image za malega junaka, da bi se dobro držal na preiskavi in da bi bilo vse vredu

zizanje: da nadaljujemuser posted image , ponoči nič jedli, zjutraj pa zize nič nabito polneuser posted image , čist normalno polneuser posted image , katera to razume? Pojedli prvi obrok, lepo spet ven vrgli user posted image , potem počivali, jokali, ja joško, ne joško, poskusla z načrpanim mlekom (noče), potem pa v sling in nosit in zdaj spi. 
In hidrant user posted image jošk kar naenkrat niuser posted image .

Plohca, vidiš po včerajšnji težavah (uspešno premaganih) dans laufa vse kot more. Tko kot Ulla reče user posted image , ne se obremenjevat in malo po filingu delat, samo tu in tam kak nasvet probat user posted image in vse gre kot more.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.3.2009 10:05:55   
tincy23
Lep sončen dan vsem!

Jst pa vam morm povedat da moj sonček že tri noči spi od 9.00 pa do 6.00 zjutraj. NE vem kaj je to, res je da je malce prehlajena ampak je tko fajn, da vam ne morem povedat. Zvečer gremo vsi skupaj spat, tko da imama še z atijem čas zase, zjutraj pa se lepo zbudi, se naje in potem spet spi do 10.00. Res je tok pridna.
Povejte mi ali je res da se po prvem cepljenju pokaže, če ima otrok kakšno alergio?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.3.2009 10:08:41   
mimi30
Jst pa vam morm povedat da moj sonček že tri noči spi od 9.00 pa do 6.00 zjutraj.

tincy user posted image user posted image user posted image za vas.

Povejte mi ali je res da se po prvem cepljenju pokaže, če ima otrok kakšno alergio?

ja, če ima na sestavine cepiva. Drugače pa ne.

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
10.3.2009 10:30:01   
tincy23
Ja tega prej itak ne moreš vedet, ne? Kdaj pa poem to opaziš? Joj upam, da ne bo kaj narobe, ker je zdej tko pridna

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
10.3.2009 10:39:23   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: tincy23

Lep sončen dan vsem!

Jst pa vam morm povedat da moj sonček že tri noči spi od 9.00 pa do 6.00 zjutraj. NE vem kaj je to, res je da je malce prehlajena ampak je tko fajn, da vam ne morem povedat. Zvečer gremo vsi skupaj spat, tko da imama še z atijem čas zase, zjutraj pa se lepo zbudi, se naje in potem spet spi do 10.00. Res je tok pridna.

ane kako paše, pri nas je zelooo podobnouser posted image user posted image user posted image

mimi: ja zgleda je bil tak dan, zdej je brez dudo, po ekspresnem dojenju 10 minut pri meni v naročju in prede k mucka,...pa sm jo tud pustila spat, se je naspala,...

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.3.2009 11:01:30   
mimi30
Ja tega prej itak ne moreš vedet, ne? Kdaj pa poem to opaziš? Joj upam, da ne bo kaj narobe, ker je zdej tko pridna

lahko daš testirat samoplačniško na beljak, ker je večina cepiv na njegovi osnovi. Druga pa jaz ne vem. Samo ne vem zakaj bi bilo kaj narobeuser posted image , nič tako ne razmišljaj. A je mogoče kateri od vaju alergik?

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.3.2009 11:28:06   
African queen
snikolina en objemček zate in za Anžeta!!!Drži se,sej bo vse v redu!!
Najina dva user posted image  imata precej podobne težave..nam so po scintigrafiji ledvic postavili diagnozo-ureteropelvična stenoza desno,to pomeni,da ima zožan prehod iz ledvičnega meha v sečevod  na desni ledvički( na srečo je funkcija ledvic normalna) in zaradi tega lahko prihaja do zastoja urina in s tem do uroinfekta...so mi priporočali,naj bom zelo pozorna,naj pogosto kontroliramo urin..uroinfekt je treba čimprej zdravit,ker uničuje ledvice..
Anžetu bodo pa gledali,če ima refluks..če bo potrjen, ponavadi dajo antibiotik za zaščito..pa odvisno je katere stopnje je..tja do tretje stopnje otroci ponavadi sami prerastejo,če je višje stopnje pa naredijo en poseg..Držim pesti zate in Anžeta!!!Poročaj..

Aja,velik napisanega dobiš na angleških straneh o medicini,zelo dobro je razloženo..

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.3.2009 11:44:36   
Anonimen
ulla: ja sej res ti si hotla na veterino in se zastopš,..ja frizijke točno to!

user posted image sam jst koščena nism tolk...bl mesna sortauser posted image

da nadaljujem , ponoči nič jedli, zjutraj pa zize nič nabito polne , čist normalno polne, katera to razume?

user posted image se jim že zdi, da ponoč ni treba več tolk proizvajatuser posted image sej čaki, če ti bo pa začela ponoči spet bl jest, ti jih bo pa spet razganjalouser posted image
normalno je to.

prvič slišimuser posted image razn neki v zvezi z jajci je, če bi bil na jajce alergičen, pol je neki v zvezi s cepivom, sam to ziher se ne pokaže po prvem cepljenju, kvečjemu po drugem al pri nadaljnih...ker telo more najprej pridit v stik z alergeni in se odzvat nanje, to pa prvič ni tko.

mi smo bli zunejuser posted image blo fajn, sonček, toplo, ma super no...zdej oba spita, jst grem pa za kosilo neki prpravt, bom najbrž kr v pečico vrgla kaj, pa naj se samo pečeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.3.2009 11:57:29   
sonček33
Ojla.
Prebrala bom zvečer.
Sem pa ujela . Anže želim ti vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli za danes napovedano posvetoavlnico, čeprav so že pred 10. dnevi vse pogledal, ko sva šla zaradi teže k pediatru.
Pridobili smo v 10. dneh - 600g! Bravo mi, bravo Lovro! Veliki smo 58cm.
Sicer vse ok. Edino dala nam je napotnico za nevrologa. Namreč naš mali v trdnem spanju dostikrat trza z obema rokicama. Prav v pest jih stisne in trza, dokler ga ne premakneš oziroma se mora kar prebuditi ali vsaj zdramiti.

Prve dva tedna je to počel res pogosto, zdaj pa 1-2x na dan. Kak dan vm,es tudi ne. Seveda me skrbi, a upam, da ni kaj hujšega.

Zdej smo se potepali en giro z vozičkom. Zdej mami hitr mal spumpa mlekca, da malemu jesti, pa novo plenico na rito in gasa ven. Sonce je zakon!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.3.2009 12:08:34   
kiara24
pozdravljene,

evo da se vam malček pridružim. Mi smo danes spali super ponoči ob 23tih smo pojedli. no ob polnoči se je zbudila in nekaj nergala pa smo malček dali dudo in pa hodili gor in dol, pol pa v posteljico kjer je sama zaspala in spala do 6tih zjutraj.

No danes imam pa tudi jaz veliko mleka za čudež, včeraj sem malo več pojedla in evo več mleka. Očitno premalo jem user posted image ali je možno?

Midve sva bili že zunaj eno urico, trenutno je pa na zizi user posted image pa malček že spi.

Slikolina
- jaz držim pesti, da bo vse OK, bomo mislile nate!

Pajo- no jaz sem z našo princesko zunaj sedaj že tudi 2 uri,seveda preverim če ji je kaj mraz. Zrak je zanje samo dober.

dajte mi povedat kaj pijete?

Mene pa nekaj zanima do kdaj morajno nositi konbinezon za zunaj in kdaj jih nehaš oblačiti dvojno zg. del?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.3.2009 12:16:25   
sonček33
Kiara jaz nikol ne vem, koliko naj ga oblečem. Pomoje pretiravam. Doam je  v dvojin dolgih rokavih - body+majčka. Zuanj pa še tanekvolnen pulovrček in halčke čez tanke bombažne ter kombinezon. Pa po nogicah ga v vozku pokrijem z dekico, ker ima skoz mrzle noge. Pa če uno zščito ma an vozku. Pretiravam??? Dejte me mal skurcat, da bom vedla.

Mi smo zunaj , kolikor čas in vreme dopuščata. V nedeljo, ko je bilo lepo smo bili cca 4 urce.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.3.2009 12:23:41   
Anonimen
No danes imam pa tudi jaz veliko mleka za čudež, včeraj sem malo več pojedla in evo več mleka. Očitno premalo jem user posted image ali je možno?

user posted image količina mleka ni odvisna od hrane, pač pa od tega kolk otrok sesa. zdej če ti je zadnje dni več vlekla, je to pač posledica. pa zdej v tem času majo otročki poskok v rasti ( valda 1mesec star otrok poje več kot par dni star), zato se tud bl pogosto dojijo in tko spodbudijo večjo proizvodnjo. od hrane je odvisna samo maščoba v mleku, pa še to bi mogla bit mamica res zelo zelo zelo podhranjena, da bi bilo mleko manj mastno oz. slebše kvalitete. vse ostale sestavin v mleku in količina niso od hrane odvisne.

jst doma ga mam oblečenga v žabah, hlačkah, bodiju brez rokavov in majčki. včasih bodi z dolgimi rokavi in majčko, pač odvisno kolk mamo toplo. za ven mu dam še pa termo zokne, kapico, še ene rokave in pajaca čez. če je v vozu, ga nič ne pokrivam. tko da sončekuser posted image men se zdi da ga kar fejst oblačiš, jauser posted image na tilniku preveri, če je hladen ga zebe, če je pa vroč, mu je pa vroče. če je pa normalno topel, mu je pa glih provuser posted image roke in noge niso merilo, dojenčki majo drugačno prekrvavitev, pa sam ležijo skoz in bolj malo migajo, pa majo skoz mrzle ude. ne pomen pa to da jih zebeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.3.2009 12:27:26   
sonček33
O Ulla hvala za nasvet, kako preverim. Sej men se zdi, da ga mam preveč, ampak pol si zmeri rečem, amtr bol več kot manj, čeprav pomoje to čist ne drži, ker če se ves prekuha pa tut ni fajn. Torej, zamnjšamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.3.2009 12:32:02   
Anonimen
sj men tud dostkrt ni glih jasno, ula je bla poletna, to zdej je pa čist neki drugegauser posted image sam vidim pa, da mu je hitro vročeuser posted image že doma mu včasih dam še ene rokave, k se mi zdi da je hladno, pol se pa dere k zverina in ga dvignem in je čist premočen, laske ma čist mokre in touser posted image pol pač grem po principu manj je večuser posted image pa zmeri zadovoljno spi, na tilniku je topel, tko da je že okuser posted image čeprov se men tud včasih zdi, da bi ga mogla bolj oblečt, sam pol ga ne, k vidim da mu je kul...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.3.2009 12:33:26   
Anonimen
a nism jst rekla da grem kuhat kaouser posted image
zdej pa tule visim, kozauser posted image sam tolk sede k je tak mir.
pa tanov album od čorbeuser posted image poslušam, sm si ga iz partisa snelauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.3.2009 12:34:07   
snikolina
PUNCE HVALA ZA PODPORO IN GET WELL ŽELJE!!!!

Upam, da bo vse ok in ni neka hujša genska deformacija. Po posegu pa se itak oglasim in poročam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.3.2009 12:35:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po posegu pa se itak oglasim in poročam.

lohk se že prej kejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.3.2009 13:07:55   
snikolina
haha ULA, sej se bomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.3.2009 13:37:35   
kiara24
Ulla- a pa si sigurna da to ni to, če več jem. Ker jaz sem jo skoz dajal na zize do sedaj tudi če ni bilo sem jo dala vsaj za 10 minutk, pa zato nisem imela  nič več mleka. Pijem pa itak dovolj, ker je vsak dan sigunro 3 litre!
No čaki, da ti povem kolk pojem (zjutraj 2 kosa kruha namazno z marmelado, pol pa eno jabolk in kosilo kar pa skuham, zvečer pa jogurt in to je vse)!

No evo midve sva bili že v drugo zunaj danes ker je res bomba, hodili sva malo več kot eno uro. Ona je sveda v vozičku še vedno zunaj na sončku.

Kaj pijete? Da še enkrat vpr.

Jaz imam oblečeno pa takole za zunaj: majčka+body, žabice in nogavičke, pa kapico ter kombinezon, pa pokrita je z deko.
Notri: majčka+body, žabice in nogavičke.

Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.3.2009 13:38:18   
via_2
jaz sem pa danes ob 11h obe popokala in smo šli ven na sončka, vse do zdaj smo se potepali. zakon, ko ni treba skoz notr ždet!

no zdaj me tud čaka kosilo za skuhat, še prej pa rito previt pa nahrant Emo. Zala dela hiške iz legic. je veliko bolj pridna, če se malo zunaj zdivlja.

spali smo spet bolj švoh, kar 3-krat je bilo treba zizo ven dat. jaz mam tud pravo mlekarno user posted image

snikolina - upam, da se vse poštima. user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.3.2009 13:45:13   
Anonimen
Kaj pijete? Da še enkrat vpr.

jst kr komarčkov čaj, ena 2 litra ( če mi zneseuser posted image )

sej, če si jo skoz dajala na joško, je tak kul, sam mogoče niti ni tolk intenzivno sesala, ker je bila manjša, pa tud rabla ni tolk. tud to je pomembno, sej če je otrok sam prklopljen na joško, pa nič ne vleče, pol ni nč od vsega skpuser posted image

jst sem vrgla meso ( teletino) pečt, pa mal korenja zraven in cvetače. pa solato in to je touser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.3.2009 13:53:00   
ronja
sj men tud dostkrt ni glih jasno, ula je bla poletna, to zdej je pa čist neki drugega

Pa tudi ful so različni: Ronji je zelo hitro vroče, pa ne moti je mraz, Lejla je pa zmrzljivček, po mamiciuser posted image . Tak da Lejlo zdaj več oblačim, kot sem Ronjo tak čas (je pa tudi še manjša). Ampak Lejla ima recimo dve majčki in žabice za doma, Ronja je imela samo eno majčko in žabice ali pa samo pajacka, Lejla ima pa pod pajackom še majčko. Imamo pa mi toplo, živimo v bloku in imamo cca 21 -22 stopinj ves čas, razen poleti je več.

Za ven je jaz ne oblačim toliko kot ve, samo je pa res, da je v slingu, ki je podložen z mucko in pokrita z dekico z mucko, ki je všita v sling, pa še mene se tišči in je ne zebe (ima tople tudi rokice - Lejla hitro dobi hladne rokice in njej to ni všeč, čeprav pravijo, da to ni merilo - mene tudi moti, če mam mrzle roke, njo pa očitno tudi. Ronja je pa čisto zadovoljna, tuid če ima mrzle noge - recimo kadar si sezuje copate in veselo dirka okoli, kadar jaz dojim ali previjam lejlo, da je ne morem takoj nazaj obutuser posted image ). Tako da jaz pri Lejli kar rokice potipam.  Za ven ji dam zdaj ko je topleje samo še tistega pajacka z mucko čez in hop v sling, pa pride vendno vsa topla nazaj. Dokler je bilo pa bolj mraz, sem ji dala pa še eno plast vmes, še enega pajacka, skratka. Ampak saj pravim, ni v vozičku, pa se pozna, če sta še 2 plasti blaga, pa še mami grejeuser posted image .

snikolina, držim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......