Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 23:28:46
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, ful lep nov avatar. In krasne fotke. Se podpišem pod to Jaz tud kar grem. V pojstlo. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 23:38:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, ful lep nov avatar. In krasne fotke. hvala obema
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 6:41:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! Evo, telegram sem že odposlala. IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, boga Sara . Na, pa sem začela jokat, k sem pomislila, kako vas pogreša in ji je hudo . Ampak, tko kot praviš - ziher ji je lepo in uživa. Pri nas pa v vrtcu ne dovolijo pošiljat kartice, ker ponavadi te samo slabš naredijo otrokom, zato so jih vzgojiteljice ukinile. Kar se pa palčkov tiče: moj pravi, da je seks najboljši za prepodit glavobol . Ja, se strinjam, zato nisem nič pošiljala, nakar so vsi fantje dobili včeraj pošto, dekleta pa ne. mame že vemo zakaj. In s tem drugim se močno strinja tudi moj. Seks je pri njemu zdravilo za vse, nekako kot olje 31 od Justa. Majuska: kjut fotke! 25.03.: mislim, da se ravno takrat enkrat vrača. Ne vem, če bo že v stanju priti na tortico. Bomo pa posebej zanjo čez en teden ponovile praznovanje materinskega dne. Torej, 25.03. VELJA!!!! Metuljček: se še vedno potepata?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 6:44:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, Tims, na začetku uvajanja je tudi Staš potreboval po GH še dojenje. Ko sem to omenila P, je rekla, da mora za svojo kilažo pojesti okoli 250 g GH in da moram meriti. Japajade, Staš fizično ni mogel toliko pojesti. In nisem ga več podojila, zato so bili včasih obroki že kar na dve uri, ampak se navadijo. Mirjam: kako Ančka? Naša Ana se je zjutraj zbudila tečna kot strela. In moj glavobol je še kar tu.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 6:53:27
|
|
|
|
ilatic
|
moj pravi, da je seks najboljši za prepodit glavoboluser posted image Tud naš prav isto ! dobro jutro! Sneg HB kopni, čerpav danes ni sončka, upam, da bo lepo vreme! Na obzorju nič novega! LP
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:06:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla, Ilatic! Kako punci in sinček? Praviš, da sneg kopni. No ja, v LJ in okolici se je zgodnji sonček že skril. Imela sem kar nekaj planov, ampak si sploh ne upam od doma, da ne bo ravno takrat Sara klicala. Matr sm smotana.... Staš je odkakal že drugo rundo danes, prebavo ima definitivno po očiju.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:11:50
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Samo pozdravim, moram HD zs poslat, sem se zdaj napol v spanju spomnila. Kura pač! Zdaj pa grem spat nazaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:16:01
|
|
|
|
Blacky30
|
Nov katalog, izvolite ga v miru pogledat, naročila sprejemam na ZS. ORIFLAME
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:19:06
|
|
|
|
ilatic
|
Neboglasnica punčke sta super, čeprav imata jezik predolg, sine je pa 1A. Če bi vedela kako bo bi imela 3 sine!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:20:41
|
|
|
|
ilatic
|
Neboglasnica a si kej zasledila za HD če je za družinski dvoboj, da nas danes prijavim?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:24:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Neboglasnica a si kej zasledila za HD če je za družinski dvoboj, da nas danes prijavim? HD je očitno polno zaposlena, se že dva dni nič ne javlja. Ima na obisku prijateljico iz SG, tako da včerj očitno ni potrebovala pravljice za lahko noč na RR. Če imaš cifro, jo dregni kar s sms-om.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 7:26:30
|
|
|
|
ilatic
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Neboglasnica a si kej zasledila za HD če je za družinski dvoboj, da nas danes prijavim? HD je očitno polno zaposlena, se že dva dni nič ne javlja. Ima na obisku prijateljico iz SG, tako da včerj očitno user posted image ni potrebovala pravljice za lahko noč na RR. Če imaš cifro, jo dregni kar s sms-om. OKIDOKI
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 7:33:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 7:34:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 7:36:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 7:40:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 7:44:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 8:00:40
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dobro jutro Spanec je bil lep a kratek - do pol sedmih Ful sem zadnje čase utrujena. Včeraj sem se ob 20.30 šla učit, ob 21 sem bla tak hudo zaspana, da sem šla kar v posteljo. Spala sem 9 ur pa pol pa bi še taaaaak spala Sploh ne funkcioniram več zvečer, za knjigami mi oči kr skupaj lezejo Ne vem kaj bom... Mogoče me je utrudlo tudi to, ker smo bli včeraj kar en lep čas zunaj, sma z mojim norela, ko da sma 15 let stara Me je nosil tak, da mi je glava bingljala dol, pa je tekal tak z mano okrog hiše pa odbojka, žoganje z glavo, ni da ni
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 8:20:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 8:22:58
|
|
|
|
metuljcek321
|
OMG, sem na strani 117?!!? Vceraj je bilo enkratno - sva bili potepinki ... najprej sestrcina & cimra, smo se igrale, pele, plesale, se valjale po tleh - ma, ni, da ni. Anja je vriskala od navdusenja. Potem sva zavili se k frendici, ki je v veselem pricakovanju & se je ukvarjala z malo, da si sedaj vsaj malce predstavlja, kako je to z otrockom Je blo tko fajn. En tak ornk babji cvek sva udarili Danes pa prileti sodelavka s sinckom Lukatom, ki je rojen septembra ... sem ze imela eno mini cistilno akcijo Kako ste pa ve? Aja, spalne vrece niti slucajno ni blo casa kupit - po vseh obiskih sva prileteli domov, je pojedla, potem pa hitro auf na soncek ... in 1, 2, 3 je prisla noc ... vceraj je res odbrzel dan ... noro!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 8:36:22
|
|
|
|
AAA
|
Dobro jutro, danes sva z Anejem spet sama. Sem Anžeta po hitrem postopku spravila v vrtec. So bila včeraj obdobja, ko mi je bilo zelo žal, da je doma ostal. Danes pa tudi kašlja ne več, tako da je prez pardona šel. Vsak dan toži, da ne bi šel v vrtec in mi je včeraj potožil, da ne mara ene od vzgojiteljic, ni pa mi točno povedal zakaj. Pa sploh ne vem kaj naredit, če sploh kaj. Rada bi videla, da bi z veseljm hodil v vrtec. No, danes me pa čaka še ostalo pospravljanje, ki mi je ostalo iz pon. in tor. Pa Anžetu moram iti kopalke kupit, da ne bo nagec v Čateških, pa mal frutkov,.. Kaj naj dam Aneju za jest, ko bomo v toplicah. Mislila sem frutke, čokolino,...Sem pa opazila, da je malo alergičen na mleko, jogurte in skute. Pa tok jih obožuje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2009 8:37:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 9:04:50
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, boga Sara . Na, pa sem začela jokat, k sem pomislila, kako vas pogreša in ji je hudo . Ampak, tko kot praviš - ziher ji je lepo in uživa. Pri nas pa v vrtcu ne dovolijo pošiljat kartice, ker ponavadi te samo slabš naredijo otrokom, zato so jih vzgojiteljice ukinile. Kar se pa palčkov tiče: moj pravi, da je seks najboljši za prepodit glavobol . jaz še samo to prakticiram, ko me glava boli, nič drugega ne pomaga. Čista resnica Baje se med sexom sprošča naravni analgetik, tak da je tudi medicinsko to potrjeno Endorfini, ki naj bi se sproščali, naravno blažijo bolečine in s tem tudi glavobol Tak da vse, ki se zgovarjate na glavobol, ko vam ni do , bodite srečne, da vaš partner ne ve za to
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 9:04:53
|
|
|
|
nanka
|
dobro jutro, midve sva že pokonci pd 6,30, pa sva pospravili dva sušilca perila, en stroj perem, še posesam pa sem pospravila za danes. Ko pridejo vsi domov bo itak bomba, naša Zoja je umetnik razmetavanja, ji uspe v 10 minutah hišo obrnitna glavo. Neboglasnica, o boga Sara, še dobro da je sred ina da gre samo še dvakrat spat in bo doma. zate in za Saro. Kozmetiko uporabljam miniminimalno, puder občasno Maxfactor, pa je star že uhuhu let in si moram nujno kupit novega ko grem v službo. V glavnem imam vso kozmetiko staro že tri leta in moram vse obnoviti. Uporabljam pa barvice za oči, zdaj jih imam od Avona, maskara pa nimam pojma. Šminke sem uporabljala zelo poredko, p še to se je takoj zbrisala, s seboj je pa nikoli nisem nosila, nimam pojma zakaj ne. Se pa res zelo redko namažem, ker vedno pozabim, sem smotana do konca. Mojcek in majuska, iiiiiiiiiiiii kakšne lepe fotke, amapk če so otroci luškani so vse slike krasne. Metuljček za uspešen dan.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 11.3.2009 9:05:47
|
|
|
|
nanka
|
Populis kako je Lara zaspala včeraj? Je bilo kaj bolje? Včeraj sem se naplava in res mi paše, eno uro intenzivnega plavanja, pa še vaditeljica daje navodila, tako da se bom na koncu še pravilno plavat naučila, se pa v vodi kljub svojim kilam počutim kot perešček, nobena mišica me ne boli, nič nisem zmatrana, prav to sem rabila. Edino rihtanja po plavanju ne maram, sušenje las traja takooooo dolgo.
< Sporočilo je popravil nanka -- 11.3.2009 9:07:24 >
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?