|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec IVF/ICSI
11.3.2009 6:57:21   
arneja
N74, tista picerija velja, pa če ti prideš z 10-letnikom, jaz pa z eno-mesečnim sončkom user posted image .

Zdaj mi pa na mail napiši, prosim, čisto vse, kar si ti počela pred tem postopkom. Moj sonček pa pravi, da moram teči začeti. Zdaj se bom pa zares potrudila, ker zares želim biti mamica user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 11.3.2009 7:01:18 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.3.2009 7:04:33   
Reby
Arneja - žal mi je user posted image  user posted image  user posted image , pa tako hitro sem letela za računalnik, da bi vidla veselo novičko. Seveda boš mamica in to prav kmalu user posted image , bomo navijale in držale pesti, da ti uspe že v naslednjih mesecih.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.3.2009 7:05:59   
palcica_
n74 čestitam za nosečnost user posted image

Prej sem prebrala, da si imela neke bolečine. Tudi jaz sem v pričakovanju user posted image , pa me zdaj dva dneva mal krčki dajejo, sam ne vem al v maternici al me kej trebušček daje. Kakšne bolečine si imela ti?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.3.2009 7:07:33   
palcica_
Arneja, škoda ker nisi zagledala user posted image . Držim pesti, da čim prej uspe.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.3.2009 7:08:17   
Reby
Pa še veliko kavice user posted image  

user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.3.2009 7:09:40   
arneja
ABBA - Chiquitita

Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth
I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita
Try once more like you did before

So the walls came tumbling down
And your love's a blown out candle
All is gone and it seems too hard to handle
Chiquitita, tell me the truth
There is no way you can deny it
I see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, you and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
Chiquitita, you and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song, Chiquitita.

Grem zdaj ata klicat, pod tuš, pa šibam. Kaj bi jaz brez vas, pupike moje, ki me držite gor, ko se svet sesuje user posted image ?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.3.2009 7:10:13   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

n74 čestitam za nosečnost user posted image

Prej sem prebrala, da si imela neke bolečine. Tudi jaz sem v pričakovanju user posted image , pa me zdaj dva dneva mal krčki dajejo, sam ne vem al v maternici al me kej trebušček daje. Kakšne bolečine si imela ti?

Palčica, krči so čisto normalni, jaz sem imela enak občutek, kot pred menstruacijo, ful me je bolel trebuh, križ. Drugače pa, vsaka je narejena zase, ena ima bolečine, znake, druga ne, tako da ni pravil za user posted image  user posted image

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.3.2009 7:15:09   
arneja
Evo, poklicala našega ata. Sem rekla, da pridem pred prvim majem in da se bom odločila, ali gremo mogoče kar v spontan postopek, ker sem itak tudi pri štirih enotah imela le dve celici. In je rekel prav, da naj pridem, da se bomo takrat zmenili. In potem s tako zelo žalostnim glasom, ja, ti smola, no, jaz sem se pa cmerati začela user posted image . Pa naj še katera kaj čez našega ata reče, on vsaj čuti z nami. Jaz bi najraje danes ostala doma. 

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.3.2009 7:18:21   
Reby
O, ti bošček Arneja, kar ostani danes doma in se izjoči.
Naš ata je pa zakon, men je bil še posebi všeč, ko je rekel mojmu, da naj kr mene posluša, da sem pametna user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.3.2009 7:30:27   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Punčke moje,

žal sem ena izmed trepetalk, ki TA mesec ni nosečka postala. Bom pa čez dva ali tri, obljubim user posted image . Na materinski dan, žal, kavica z N74 odpade, za naju bo pa ravno dan ovulacije, in bova pa spet lepo po domače otročke delala user posted image .

Tečka se je pojavila že včeraj, samo da sem ugasnila računalnik. Me je samo nekaj cviknilo v trebuhu, sem vzela vatko, se obrisala, in evo ti jo, rdečo tečnobo. Prejle sem sicer vseeno še lulala, ker sem upala, da mogoče naju je pa samo ena pikica zapustila. Ampak, žal, sta naju obe. Moj sonček se noče sprijazniti, ampak jaz sem že na ET-ju videla, da pikici nista dovolj razviti. In trdi, da bi Reško potem rekel, da nista dovolj razviti, ampak jaz pravim, da je ata že na punkciji videl, da sem bila zelo zelo slabe volje in se mi enostavno ni upal tega reči user posted image . Ga bom pa, našega ata, ob 7-h poklicala, in mu sporočila, da ne morem brez njega user posted image .

So me pa znakci ta mesec čisto prevarali. Sem bila že jaz sigurna, da sem nosečka. Zdaj se pa ne zanašam na čisto nič več, na nobene boleče joškice, edina merodajna zadeva je testek in je zares čisto vseeno, če ga delam že 8. dan po ET.
Miška, vidiš, očitno sem čutila, da ne bo zares plusek padel, zato sem pa odlašala in odlašala.

Sem si obljubila, da tokrat ne bom jokala. Težko mi je pa videti žalost v očeh mojega sončka in slišati žalost  v glasu moje mami. Ampak jima pravim, da bo maj pa tako lep mesec, in se bomo takrat spet borili. In borili se bomo, kot pravi Pavček, VNOVIČ IN ZOPET IN ZNOVA.

Sem pa vesela zate, N74, ker si zame dokaz, da tudi z malo celicami, lahko pridemo do našega zakladka. Čimprej kliči ata, da mu boš vsaj ti danes nasmešek na usta narisala.

Hvala vam, ker ste tu, ker vem, da ko mi je najhuje, lahko pridem k vam jokat in se smejat. Upsa, jokala tokrat ne bom, čeprav se solzice pa le malo nabirajo v kotičkih učk. Ampak vem,  da sem močna in trdno verjamem, da ENKRAT BOM MAMICA!

oooo...arneja ful mi je žal,pa tako sem bila prepričana,da boš plusek nalulalauser posted image
ob branju tvojega posta so se  mi zarosile oči....res škoda.važno je da se boš zdj čimprej pobrala in hitro v nove bojeuser posted image user posted image user posted image maj je pa itak mesec ljubezni....tako da maja bi pa res mogel bit lep in debel plusek!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.3.2009 7:52:10   
Bumo
Suzi, Arneja, žal mi je za vajin plusek ampak me ful veseli,d a sat obe tako pozitivni.
Po moje je na tem zelo veliko ,tako, da bom še naprej držala pesti za vaju, ko bo treba!!sedaj pa vama pošiljam vsaki en objemček.user posted image user posted image

Mala, čestitam za 2 blastocitsi, lepo ju grej un pazi nase!
N74, tebi pa čestitam za plusek. Pa če imamo en plusek na teden ali na 14 pa je to uspeh in enkrat boste vse prišle na vrsto!!!

Lučka, ja meni se zdi ,da me tudi zato bolj boli ,ker sem nesproščena, mi kar zmeraj mora govorit, da se naj sprostim.....pač glih ni, kot da bi šla jabke nakupovat a ne?user posted image

Lep dan vsem skupaj lubike.

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.3.2009 7:57:05   
biba007
Arnejček, lubek moj, ni kaj. Hudo mi je zate. Ti se kar zjokaj, pa še enkrat, pa še enkrat. Ampak potem pa obljubi, da greš z isto zagretostjo v naslednji boj. Saj vem, grozno je, ko ti telo reagira po svoje. Tile hormoni so hudič. Viš, sem bila tud jaz tko prepričana, da sem noseča, da sem še potem z mini bhcgjem imela hiper trebušček in joške do koroške. Pa še štorklje so bile. No, zdej sem na estrofemu in me vsak dan obletavajo črne misli. Pa sem šele na začetku. Al smo trape, a? Nič, ti kar mal pojokcat, potem pa hop v Salzburg. Predstavljaj si, da si na super minibrejk izletku, pa če je res ali ne. Tisto s PO in pizzerijo pa drži. Bo pač imela N74 mal večje pickote in pickote, pa nama bo lahko dajala vzgojne nasveteuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.3.2009 7:57:49   
Vitaebella
Dobro jutro vsem,

prvo Arneja in Suzy žal mi je, da TOKRAT ni uspelo. Sem pa prepričana, da nam bo naslednjič, imam dober občutek. Mogoče celo v naravnem ciklusu.

Čestitam pa N74!!!! Bravo!!!! user posted image Moram pa povedati, da sem ta mesec presrečna z izkupičkom nosečk. Če bi jih bilo še več, bi bilo kičasto. No, ampak tudi kičasto je včasih lepo, zato držim peti še za ostale trepetalke. Marec je res magični mesec.

Bi bila pa zelo vesela, če bi mi novopečene nosečke povadale nekja infomracij.
V katerem postopku vam je uspelo?
S katero podporo?
Ste imele IVF ali ICSI?
In kakšna diagnoza je bila pri vama? Problem v ženski, v moškem ali nepojasnjena neplodnos?

Me je pa včeraj prav pogrelo, ko sem srečala eno staro, dobro kolegico. Sva se pogovarjali in me je vprašala, kaj pa midva in otroci. Sem ji povedala, da se ne prime in da sva v postopkih OBMP. Mi je rekla, tako mlada, pa že na umetni???? Mater, stara sem čez 30, poskušava že skoraj 3 leta, kaj bi še rada. Eni ljudje so res nevedni in kar zinejo brez, da bi razmislili, če te bodo prizadeli....sem šla domov in cel dan razmišljala, če sva se res prehitro odločila za IVF?

Hvala za odgovore novim nosečkam in želim vsam vse, vse, vse najlepše!!!user posted image

Vita

(odgovor članu gospodarica)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.3.2009 8:08:49   
mlinčka
Arnejči, žal mi je! user posted image

Suzi, tudi zate en user posted image !

n74, iskrene čestitke! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.3.2009 8:20:56   
sayuri
arneja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.3.2009 8:37:34   
miska73
Arnejči srček moj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je ful ful hudo zate.
Pa obenem všeč, da znaš gledati naprej.

Miška moja, naredi danes kar se ti zdi. Ostani doma, če ti tako paše.
Pa potem v naslednjih dneh naredi kaj zase, privošči si kaj.

Pa me smo vedno tu, če nas rabiš.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.3.2009 8:48:02   
lana08
n74 čestitam user posted image

arneja tebi pa žal user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.3.2009 9:00:25   
mojsonček
ARNEJČICA in SUZI joj pupi, kolk je men žal, da vama TOKRAT ni uspelo... ampak vidve sta borki in cilji so jasni
in kot pravi moj Tonček... KO HODIŠ, POJDI VEDNO DO KONCA in jst vama in vsem tistim, ki vam še ni uspelo, želim, da čim prej prehodite pot do cilja, četudi vmes ni bližnjic... važno, da je volja

DANAŠNJE AKTERKE dobro opravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N74 čestitke še od mene in naj bo pred tabo še čudovitih 8 mesecevuser posted image

REBY thx za kofi... zdej jo moram pa res it skuhat, če ne ne bo nič z obiskom wc-jauser posted image

SONČI kako sta z Lovrotom, upam, da uživate...

ZVEZDICA s čim futraš ti svoje dete k tko raste?user posted image

SHUKICA moja... mislim na vaju in vama pošiljam veeeelik, topel objem

ZARČI kako? službica že zamenjana?

Pike poke... grem na kofi pol moram pa baje kej narest zdej, ko sem doma in mam tu mač časa user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.3.2009 9:11:48   
pikovit
Arnejči žal mi je user posted image
Bambi imaš ZS

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.3.2009 9:15:06   
gigi1
N74 čestitam lubica user posted image  user posted image  user posted image . Evo pa ti je moj RD srečo prinesel user posted image . Lepo in mirno nosečnost ti želim.

Arnejči draga user posted image user posted image user posted image . Res mi je hudo. Kadar kateri od "starih bork" ne uspe, mi je tako kot, da meni ni uspelo. Drži se draga. Naberi moči in gremo naprej. Prej ali slej nam bo ratalo.

Vsem mojim srčicam pa želim lep dan user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.3.2009 9:37:01   
T1979
Jutro,

user posted image  oh Arnejček žal mi je user posted image . Sem kar žalostna.

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.3.2009 9:39:00   
T1979
N74 čestitke. user posted image  user posted image  Lepo čuvaj svojo deco.

user posted image    user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.3.2009 9:39:51   
jona3
joj arneja žal mi je pa tko sem držala pestke zate da ti uspe. nikar ne obupaj mi navijamo zate.da kmalu zagledaš svoj user posted image aliuser posted image in postaneš srečkauser posted image .

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.3.2009 9:44:26   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Evo, poklicala našega ata. Sem rekla, da pridem pred prvim majem in da se bom odločila, ali gremo mogoče kar v spontan postopek, ker sem itak tudi pri štirih enotah imela le dve celici. In je rekel prav, da naj pridem, da se bomo takrat zmenili. In potem s tako zelo žalostnim glasom, ja, ti smola, no, jaz sem se pa cmerati začela user posted image . Pa naj še katera kaj čez našega ata reče, on vsaj čuti z nami. Jaz bi najraje danes ostala doma. 

user posted image  Vem ja, kako je ko ata pokličeš. Arneja, če si lahko doma, ti kar ostani. Ali pa pokliči, pa si vzami dopust, sej kaj jih briga, zakaj ga rabiš. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.3.2009 9:45:46   
jona3
vitaebella midva sva se trudla dve leti in potem sva ugotovila da je problem pr njem in da brez umetne ne bo šlo in sicer ta dolgi postopek icsi. leta 2007 sva šla prvič in pridelala 9 zarodkov od katerih so enega vstavli in sva dobila prelepo punčko, osem pa so jih zamrznili letos pa so odmrznili samo en zarodek ki je preživel ga vstavili in ta se je ponovno prijel in upam da bo na prvem uz vse ok z njim in novembra dobimo novo štručko. če te še kaj zanima ti kr vprašaj. kako si drugače kaj aja od zdravil sem v prvem postopku jemala gonal pa še ene injekcije potem pa od punkcije dalje dabroston tablete sedaj pa nič samo na dan et semdobila v trebuh injekcijo

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?