|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
10.3.2009 21:26:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ej ,kleo a si ti doma ali doma v nemčiji,se ne sliš ,pa ne vem,kje si

Domauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
10.3.2009 21:26:53   
lunca14
ja meri ima pa res veliko zobkov,ji ne fali več veliko..............da bo grizla vse nas po vrstiuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
10.3.2009 21:27:16   
Anonimen
OOOOOOOOOOOOOOOuuuuuuuuuuujjjeeeeeeeeeeeeeee....ze drugicuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
10.3.2009 21:27:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Domauser posted image

user posted image user posted image user posted image ..........ha,ha,ha,ja kje doma,doma??????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
10.3.2009 21:28:28   
lunca14

OOOOOOOOOOOOOOOuuuuuuuuuuujjjeeeeeeeeeeeeeee....ze drugicuser posted image user posted image

user posted image sem zelena od zavistiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
10.3.2009 21:28:31   
Anonimen

Domauser posted image

user posted image user posted image user posted image ..........ha,ha,ha,ja kje doma,doma??????????

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
10.3.2009 21:32:39   
Tina 28

Domauser posted image

dej vlet v bohinj na zaskouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
10.3.2009 21:37:07   
mtinca1
ooooj!
ne se pustit motit v vaši debati user posted image .
.... Lunca - bravo za 5km - in to kr prvič tako razdaljo!!!! Jaz bi rabla verjetno pol leta treninga, da bi lahko tolk pretekla, če sploh. 

.... Tina - kdaj pa radiator user posted image  pride nazaj?

pa lahko noč sem vam prišla zaželet.... zdaj pa grem user posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
10.3.2009 21:39:31   
Tina 28
Mtinca...ga ne bo cel teden. bom pač velik pokurla in velik jedla...sem se zdaj najedla in mi je otoplolo prsteuser posted image .

Pa helou user posted image user posted image user posted image

Lunca...točno...bravo za tek...kaj fitnes...narava in zrak...kar tako naprejuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
10.3.2009 21:40:26   
Tina 28
Mtinca...mi mamo tud tako kapo...rokavičke pa neuspešno končajo na njenih rokah...tko, da so pospravljene!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
10.3.2009 21:45:15   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Mtinca...ga ne bo cel teden. bom pač velik pokurla in velik jedla...sem se zdaj najedla in mi je otoplolo prsteuser posted image .

Pa helou user posted image user posted image user posted image

Lunca...točno...bravo za tek...kaj fitnes...narava in zrak...kar tako naprejuser posted image

do fitnesa sploh ne pridem več blizu,tako,bom pa iskoristila dop.spanje,ko se pa ura remakne bom pa lahko zvečer tekla,ja in je res super narava in zrak,obožujem mojo hostico in slušalke na ušesih

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
10.3.2009 21:47:08   
lunca14
ja lahko noč mtinca,pa prid kej nazaj.........no ne dones,ampak jutri zvečeruser posted image
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
10.3.2009 21:49:10   
lunca14
no jaz tud grem pančkat,ker vidim,da je šla kleo spet na čik,didlina nekam dolgo je,naya že pančka,mtince ni več,tina se bo šla pa gret pod kovterček.................lepo ajajte
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
10.3.2009 21:54:12   
lunca14
3.svetovna vojna 2010
objavljeno dne: 29.9.2008 ob 18:05

Črne napovedi je izrekla jasnovidka Vangelija Gušterova, poznana kot Baba Vanga. Starka je v življenju do potankosti točno napovedala že številne svetovne katastrofe, med katere sodi začetek 2. svetovne vojne, nesreča ruske jedrske podmornice Kursk in napad na Svetovni trgovinski center.

Napovedala tudi svojo smrt
Gušterova je napovedala, da se bo tretja svetovna vojna začela po poskusu atentata na štiri državnike in po sporu v Indiji, ki naj bi se zgodil leta 2010. Vanga je obenem napovedala tudi pretekle spopade v Gruziji, kar je tudi prebudilo že dolgo pozabljeno prerokbo svetovno znane jasnovidke. Vanga je sicer umrla 11. avgusta leta 1996. Srhljivo pri tem je, da je starka napovedala tudi točen datum svoje smrti. Še pred smrtjo je napovedala tudi svojo naslednico, 10-letno slepo deklico iz Francije, o kateri naj bi se v prihodnosti še veliko govorilo.

Ko je leta 1980 starka napovedala: "Ob koncu stoletja, v avgustu leta 1999 ali leta 2000, bo podmornico Kursk zalila voda, kar bo objokaval cel svet," so njene napovedi obsojali in jih razglašali za blaznost. Ko pa je nato avgusta 2000 podmornica Kursk dejansko potonila, so Vangine napovedi postale še kako smiselne.

Napoved 11. septembra
Leta 1989 je slepa starka dejala: "Groza, strah. Ameriška dvojčka se bosta sesedla pod napadi jeklenih ptic. V grmu bodo zavijali volkovi in prelita bo nedolžna kri". Besede so seveda opisovale teroristični napad na Svetovni trgovinski center, ki se je zgodil 11. septembra leta 2001. Ameriški predsednik v času napada je bil George Bush, kar se v prerokbi navezuje na grmovje.

Vanga je za čas svojega življenja napovedala tudi perestrojko v nekdanji Sovjetski zvezi in smrt princese Diane. Krožijo celo govorice o tem, da jo je v času druge svetovne vojne obiskal Adolf Hitler, ki naj bi njeno hišo zapustil vidno razburjen, saj naj bi mu Baba napovedala njegov neslavni konec.

Prerokovala že s 16 leti
Vangelija Pandeva Dimitrova, po poroki Vangelija Gušterova, se je rodila tretjega oktobra leta 1911 v makedonskem mestu Strumica. V Bolgariji je živela od leta 1942 naprej. Vid je izgubila kot 12-letna deklica, saj jo je dobesedno odnesel tornado. Našli so jo zakopano pod kupom kamenja, medtem ko je imela oči polne peska. Prihodnost je začela napovedovati s šestnajstimi leti, vendar so se njene sposobnosti razvile do najvišje stopnje šele po tridesetem letu.

Jasnovidka je trdila, da so njene paranormalne sposobnosti povezane z nevidnimi bitji, ki ji pošiljajo informacije skozi čas in prostor. Med bizarnimi napovedmi je omenila tudi, da bodo ljudje čez približno 200 let vzpostavili vez z Nezemljani, medtem ko nekateri izmed njih že dalj časa živijo na Zemlji. Nezemljani naj bi prihajali iz planeta imenovanega Vamfim.

KAJ JE NAPOVEDALA....

U jednim ruskim novinama u maju ove godine sabrana su neka od prorocanstava Vangelie Gushterove, poznatije kao Vanga, koja je kao isecak preneo i Serbiandownload.

2010. - Pocetak III svetskog rata. Rat ce poceti u novembru 2010. i zavrsice se oktobra 2014. godine. Pocece kao obican rat, zatim ce biti upotrebljeno prvo atomsko, a zatim i
hemijsko oruzje
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na severnoj polulopti ne ostaje ni zivotinja ni biljaka. Zatim muslimani pocinju hemijski rat protiv preostalih Evropljana.
2014. - Vecina ljudi patice od cireva, raka koze i drugih koznih bolesti (kao posledica hemijskog rata)
2016. - Evropa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svetska sila. Zemlje u razvoju prestaju da budu eksploatisane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno menja
2025. - Evropa je i dalje jaso slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog vida energije (verovatno kontrolisana termonuklearna reakcija). Glad postepeno dobija na snazi. Kosmicki brod sa ljudskom posadom polece ka Veneri.
2033. - Polarni led se topi. Nivo okeana raste
2043. - Procvat svetske ekonomije. Evropom vladaju muslimani.
2046. - Svi ljudski organi mogu da se uzgajaju. Zamena organa postaje jedno od najboljih metoda lecenja
2066. - Za vreme napada na muslimanski Rim, S.A.D. koriste novi oblik oruzja - klimatsko. Naglo zahladjenje
2076. - Bezklasno drustvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobedjeno
2100. - Vestacko sunce osvetljava tamnu stranu Zemlje (ovo nije sasvim objasnjeno - da li ce se vestacko sunce okretati sa Zemljom, ili ce Zemlja biti sve vreme okrenuta Suncu, kao sto je Mesec okrenut prema Zemlji)

Kaj menite o tem,upam,da ne bo nič od tega res,ampak,me je vseeno malo strah,sploh če pogledam svoje otroke............kaj ve mislite,kam nas pelje tale gospodarska kriza............vem,da je malo depra tema,a ne moremo se samo smejat pa ploskat,tko,je enkrat didl rekla,no pa lahko noč.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
10.3.2009 22:04:31   
Tina 28
joj...Lunca...zdaj si me spravla na rob joka. Če me je česa stah...je to vojna...saj vem, da v tem primeru ne bom mogla zaščitit svojih otrok. NOČEM VERJETI  !

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
10.3.2009 22:20:02   
Anonimen
Luncaaaaaaaa,daj prosim te....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
10.3.2009 22:28:51   
Anonimen
Lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.3.2009 22:56:16   
Anonimen
Ste tole braleuser posted image user posted image user posted image .Ce bi ktera zelela nakazati.....

http://www.ringaraja.net/forum/Tednik%2Dpomo%C4%8D_dru%C5%BEini/m_3899692/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.3.2009 23:09:48   
Anonimen
Zdej bo pa res zgledalo, kot da sem jedla do zdej.user posted image Sem Tv gledala, pa rač,je bil zaseden, tadrug rač. je pa tam nekje zadaj za sedežno menda.user posted image

Skratka, grem spat, jutr mamo spet projekt kako ustat pred 8 zjutraj, ker mamo P ob 8:40. Ne vem kako bo šlo to skozi. Po mojem sitkano za vse.user posted image Pa še user posted image je ta teden na dopustu, zato pa mam tolk mal časa za RR.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3219
11.3.2009 7:33:44   
anaj22
dobro jutro

user posted image
user posted image

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
11.3.2009 7:41:43   
anaj22
Sem vam še jaz enkart pripravila zajtrk user posted image

Mi bomo zgleda v karatke dobili 7 zobek
čestitke Meri za 10 zobek user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male bolnike, da se čim hitreje pozdravijo
Žiga (lonapo) in ostali malčki vse naj naj za 9 mes. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo kako se maš v slo ? Sem vidla tisto zgodbo iz tednika, je ful žalostnouser posted image user posted image user posted image

Tko zdej pa šibam mal telovadit predn se moj razbojnik zbodi

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
11.3.2009 9:39:45   
lonapo
ojla, samo na hitro

No danes ponoči so norice pokazale svoj čar pri Žigu, je čist pikast oz. čist v mehurjih, že tretji dan vročina (danes sicer malo manj kot včeraj) nič ne je, ne pije, ogromno jih ima po vekah. Na ritki se mi zdi da se mu je ena zagnojila. Greva k zdravniku in baje če je hujša oblika te dajo naprej na infekcijsko, Nejc je pa po dveh dnevih v vrtcu že čuden, smrka, ma take bolne učke- upam da ne bo nič, ker drugač  bom že počas na naslovu Ljubljana - Polje!

Se javim ko pridem nazaj!

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
11.3.2009 10:01:38   
lunca14
lonapo.............vam,pa je šel res user posted image srat na kup,ne morem reči drugače,mislim tole z noricami,mora bit grozno,ko gledaš svojega pikca,kako je posut s samimi pikicami,a ga kaj srbi,je nemiren,kako prenaša in kako je prenesel taveč,a vročina je sestavni in obvezni del noric,si kupila kremo,proti srbenju........toliko vprašanj,ker v prihodnjosti čaka tud mene ta paket,ampak ti mimaš duo,jaz pa bom mela trio.............upam,da se čim hitreje pozdravite in da ne hodiš kam na dopustovanje-bolnica.Pa še žigiju vse naj,naj za njegovo mesečnico,predvsem veliko zdravja in smehauser posted image

user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
11.3.2009 10:05:47   
lunca14
anaj.....hvala za zajtrkuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
11.3.2009 10:12:59   
lonapo
lunca, hvala za lepe želje.
Še pojem pa šibava.
Nejc ni mel niti vročine niti ne tolk pikic. Žiga je pa čist zvil, tri dni visoke vročine, ne jest ne spat, siten, nemiren, jokav pa čist, čist pikast, vsako minuto jih ma več.

Nč šibam, se javim.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?