Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Se je Meri zbudila z dretjem,zdaj hb spi. Didlinaa,se kar smo v vodstvu Nya,daj,ko bos na seznamu se pri nama dodaj 9m Lunca,jaz se ne grem spat,niti pod razno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:07:34
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo,a si že iz čika? didl,a ti si že pojedla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:09:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi Ojoj,men se scufa ....bravo za vaju,da sta se zivi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:10:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Se je Meri zbudila z dretjem,zdaj hb spi. Didlinaa,se kar smo v vodstvu Nya,daj,ko bos na seznamu se pri nama dodaj 9m Lunca,jaz se ne grem spat,niti pod razno ......no vsaj eden ponočnjak,potem pa imamo podočnjake
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi ma to je sred noči halo, sam nekako ne morm mojmu smrkcu tega dopovedat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:13:24
|
|
|
|
lunca14
|
kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi ma to je sred noči halo, sam nekako ne morm mojmu smrkcu tega dopovedat Mu spet prevec uceno razlagas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:14:52
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi ma to je sred noči halo, sam nekako ne morm mojmu smrkcu tega dopovedat pol pa počak še dva tedna,ko se bo ura premaknila,pa bo bolje,jaz se stem tolažim,da bom potlej lahko spala,kako urco več...........................tolažim in upam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa Imam dol roleto,tako da je tema.Se pa ravn tko zbudi prej...recimo danes se je pred sesto...sem ji dala flasko,potem pa nazaj v postlo.Saj tudi ce ne zaspi koj,cez en cas itak.Samo se ne joka,ce bi se,bi seveda vstali.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:16:10
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...mene vidim, da vas matra spanje...moji se zbujajo po 7.30
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:16:37
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya jaz grem počasi - sem danes vstala ob 5.45 pa veš zakaj se smejem,ker se jaz vstajam tak čas vsak dan ............no ti kr pejd spat,lepo spi ma to je sred noči halo, sam nekako ne morm mojmu smrkcu tega dopovedat Mu spet prevec uceno razlagas ma saj so bogi tile naši,ko so mali bi radi da spijo čim dlej,ko odrastejo,bi pa želeli,da se vstanejo čim prej,oni bi pa takrat spali..............narobe svet
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:17:23
|
|
|
|
Tina 28
|
Kar pa takrat, ko je treba zjutraj v službo in otroke za v vrtec oblečt...izpade grozno..sploh če so otroci še čist kome in jih moraš odobesedno iz postle vlečt in speče napravljat. Me je že strah
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:18:06
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa Imam dol roleto,tako da je tema.Se pa ravn tko zbudi prej...recimo danes se je pred sesto...sem ji dala flasko,potem pa nazaj v postlo.Saj tudi ce ne zaspi koj,cez en cas itak.Samo se ne joka,ce bi se,bi seveda vstali. pri nas tud roleta ne pomaga......................očitno bi blo treba kak kladuček met zdraven postelje ....................mal črnega humorja
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:18:16
|
|
|
|
Tina 28
|
Čaki, kdaj se ura premakne...a ne pred veliko nočjo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:19:58
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ojla...mene vidim, da vas matra spanje...moji se zbujajo po 7.30 srečnica,jaz bi tud...................saj bom čez 20 let,ko več ne bom mogla spat.............evo moj že joka,pa kar naj jokca,ne bo še papice,še kako urco mora počakat...........vem sem tiran,ampak red mora bit
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa Imam dol roleto,tako da je tema.Se pa ravn tko zbudi prej...recimo danes se je pred sesto...sem ji dala flasko,potem pa nazaj v postlo.Saj tudi ce ne zaspi koj,cez en cas itak.Samo se ne joka,ce bi se,bi seveda vstali. pri nas tud roleta ne pomaga......................očitno bi blo treba kak kladuček met zdraven postelje ....................mal črnega humorja O Lunca,kako mores ...........................ne saj ne,spet se rezim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:21:07
|
|
|
|
Tina 28
|
No, da povem, da vseen pogrešam svoj radiator. Hudiča...sem ugotovila, kako on fajn postlo ogreje preden se pridem stisnt...včeraj je bla pa tko ledena . In ker nisem že zjutraj zakurila v peč..le popoldan...se sploh ne ogreje..mam zanohtano ...v spalnici je 17 stopinj...sam zato, ker se cel dan ni grel...včeraj je blo isto. bom jutri že zjutraj zakurla, čeprav pol večino dneva v prazno gori, ker sem na terenu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:21:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kar pa takrat, ko je treba zjutraj v službo in otroke za v vrtec oblečt...izpade grozno..sploh če so otroci še čist kome in jih moraš odobesedno iz postle vlečt in speče napravljat. Me je že strah no vsaj nekaj nam je prišparanega,če bi pa morala še to počet,bi se mi sfuzlalo,ker ,če jih naše zbudim v spanju in da niso naspani,to je tak jok,da bolijo ušesa
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:22:40
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Čaki, kdaj se ura premakne...a ne pred veliko nočjo? ta mesec,zadnjo nedeljo.......samo še malo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 No, da povem, da vseen pogrešam svoj radiator. Hudiča...sem ugotovila, kako on fajn postlo ogreje preden se pridem stisnt...včeraj je bla pa tko ledena . In ker nisem že zjutraj zakurila v peč..le popoldan...se sploh ne ogreje..mam zanohtano ...v spalnici je 17 stopinj...sam zato, ker se cel dan ni grel...včeraj je blo isto. bom jutri že zjutraj zakurla, čeprav pol večino dneva v prazno gori, ker sem na terenu Se strinjam...meni mami grelno blazino posoja,sicer bi se zmrznila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:23:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa Imam dol roleto,tako da je tema.Se pa ravn tko zbudi prej...recimo danes se je pred sesto...sem ji dala flasko,potem pa nazaj v postlo.Saj tudi ce ne zaspi koj,cez en cas itak.Samo se ne joka,ce bi se,bi seveda vstali. pri nas tud roleta ne pomaga......................očitno bi blo treba kak kladuček met zdraven postelje ....................mal črnega humorja O Lunca,kako mores ...........................ne saj ne,spet se rezim saj ne njih sebe,da ne bi slišala,pa bi lepo spala,oni se pa naj kregajo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:23:43
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kleo ti maš ful srečo,s tamalo,da ti tako dolgo spi,pri nas se enej zbudi,ko se zdani,okrog šeste,lun se ponavadi začne še pred šesto prebujat,pa se pol mal cartava,tako,da jaz spim,tam do petih,potem,pa čakam,kdo bo prvi..................ampak sem še živa Imam dol roleto,tako da je tema.Se pa ravn tko zbudi prej...recimo danes se je pred sesto...sem ji dala flasko,potem pa nazaj v postlo.Saj tudi ce ne zaspi koj,cez en cas itak.Samo se ne joka,ce bi se,bi seveda vstali. pri nas tud roleta ne pomaga......................očitno bi blo treba kak kladuček met zdraven postelje ....................mal črnega humorja O Lunca,kako mores ...........................ne saj ne,spet se rezim se vid da te zmatrajo ...meni Anja danes spiod pol osmih...zelo trdno, ker čez dan ni nič...se ji neke rdeče črtice delajo na zgornji dlesni. (ena na vsaki enki). A bomo mogoč dobil končno 3 in 4 zobek..... Meri in Sara pa tolk
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:25:15
|
|
|
|
lunca14
|
ej ,kleo a si ti doma ali doma v nemčiji,se ne sliš ,pa ne vem,kje si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 10.3.2009 21:25:27
|
|
|
|
Tina 28
|
To bo pa kmal...upam, da mi skine tale sneg...aja pri nas je včeraj zjutraj spet snežil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?