|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
11.3.2009 17:47:50   
aleksandra silvija
Lonapo--ja, bošček mali in držim pesti zuser posted image user posted image user posted image a zdravje tvojih fantov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lun--pravi frajer si!user posted image user posted image user posted image

Saša--super slikce

Lovro se je pozdravil, ima pa nizek hemoglobin. Dobili smo Legofer, ampak je prava muka za uživanje. 2-krat na dan 5 ml, pa na tešče, ob sirupu ne mleka (kako, ko pa se zjutraj doji že od kakih 4,)5-ih,...

V Avstriji imajo baje odlične kapljice Aktiferin, ampak je žal Avstrija zelooo daleč. Upam, da nam uspe s tem nesrečnim sirupom.

Uživajte.
Kleo-Beyba- super za potepanjeuser posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
11.3.2009 17:51:08   
aleksandra silvija
Lunca,  tisti članek pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če bi verjela v te stvari, bi se lahko samo usedla v kot in user posted image (kako naj bi derjansko Jernej preživel kakšno vojno, ko je odvisen od inzulina, katerega proizvodnje ni v Slo,...)....

Sicer pa se grozne stavri že tako ali tako dogajajo.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
11.3.2009 17:59:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Pridno stopnice trenira, tako da bo vrejtno še ovire dodala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JA meri je pravi cuker ...ma obe z mami sta super, ena bolj simpatična ko druga...smo se prov načvekale....Ma cel dan sem okrog letala evo me šele zdele sem naju domov pripeljala....

Sva imele cel dan naporen.....

Še enkrat hvala Kleo

Hvala vama za obiskuser posted image ,pa se Meri je mogla puzat,ker ni hotela Eli prepustit kuzijauser posted image .
Drugace  pa je ob pol sestih zaspala,je bla tko utrujena revica,samo zdaj ne vem kako bo zvecer.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
11.3.2009 18:05:20   
beyba
saša.vracko in lunca  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kake slikice.....

ja je bla dobra stimulacija plazenje pa obdržiš igračo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
11.3.2009 18:37:22   
Anonimen
Moram se napisat,da Ela res obvlada hojo,"pade"zelo lepo,po kolenih gre ko raketa....res je zelo brzinska.user posted image user posted image user posted image
Moja je bolj umetnisko usmerjena,ples in petje...po mamiciuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
11.3.2009 19:37:46   
RMRM
Ojla!

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri in Ela user posted image user posted image user posted image user posted image da sta se spoznali.

AS -  če želiš, ti jaz lahko v Avstriji kupim te kapljice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
11.3.2009 21:47:52   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image

Evo našga šoferjauser posted image

ooooooooo kaj je zlat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
11.3.2009 22:10:29   
lonapo
čer
jutr vas vse komentiram, ker sm čist hin zdajle.
Hvala za pikepoke, pa še jih rabimo-se priporočam.
Na kratko: smo bli pr zdravniku, ima hujšo obliko noric, dobili mazilo za oči, če temperatura ne pade, pridemo v petek nazaj. Vročina še ni padla, oz, je še hujše. Je dobil ob sedmih zvečer žlico Calpola, čez eno uro je imel že 39,5 vročine-se pravi da ni prijel, sm klicala na metelkovo, so mi svetovali naj ga dam čimprej v malčno kopel za ene pol ure, šele ob enajstih zvečer lahko dobi svečko ( v našem primeru najboljš voltaren). No tamali je bil v kadi, užival sto na uro, šprical in se smejal, vročina padla na 38,3. Trenutno spi, se ohlaja, jst pa vsa živčna in totalno utrujena čakam enajsto uro, da dam lahko svečko če bo kriza. V glavnem nimam več, ne volje, ne energije, nič. Verjetno bom šla jutri nazaj v ZD da mi dajo napotnico za v bolnico. Mi je zdrvanica po telefonu rekla, da je too much preveč če ma otrok 3 dni vročino pri noricah in da gre lahko za kakšno vnetje. Upam na najboljši izid.
Mejte se pa lubčkajte svoje male lubice.
Lahko noč.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
11.3.2009 22:28:52   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

čer
jutr vas vse komentiram, ker sm čist hin zdajle.
Hvala za pikepoke, pa še jih rabimo-se priporočam.
Na kratko: smo bli pr zdravniku, ima hujšo obliko noric, dobili mazilo za oči, če temperatura ne pade, pridemo v petek nazaj. Vročina še ni padla, oz, je še hujše. Je dobil ob sedmih zvečer žlico Calpola, čez eno uro je imel že 39,5 vročine-se pravi da ni prijel, sm klicala na metelkovo, so mi svetovali naj ga dam čimprej v malčno kopel za ene pol ure, šele ob enajstih zvečer lahko dobi svečko ( v našem primeru najboljš voltaren). No tamali je bil v kadi, užival sto na uro, šprical in se smejal, vročina padla na 38,3. Trenutno spi, se ohlaja, jst pa vsa živčna in totalno utrujena čakam enajsto uro, da dam lahko svečko če bo kriza. V glavnem nimam več, ne volje, ne energije, nič. Verjetno bom šla jutri nazaj v ZD da mi dajo napotnico za v bolnico. Mi je zdrvanica po telefonu rekla, da je too much preveč če ma otrok 3 dni vročino pri noricah in da gre lahko za kakšno vnetje. Upam na najboljši izid.
Mejte se pa lubčkajte svoje male lubice.
Lahko noč.
Lonapo :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo in bo ura 11. Glej, ko mali spi, se vsaj poskusi malo spočiti. Saj vem, da je lahko govoriti, težje narediti.
Držim pesti, da se do jutra stanje umiri.

RMRM-hvala, imaš ZS

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
11.3.2009 22:31:47   
mtinca1
lonapo - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  krat milijon ..... da bo čimprej vse v vredu; pa za super mamico user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3260
11.3.2009 22:37:45   
mtinca1
danes sem skuhala brokolijevo juho s krompirjem (da bo tudi za Lano); pa riž (minimalno solen, da bo tudi za Lano); pa baby korenček (v neslani vodi, da bo tudi za Lano)................... in frajerka ni hotela ničesar.  Jutri bom ziher odprla hippov lonček z zelenjavo: klik + mikrovalovna 10 sek - pa bo!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
11.3.2009 22:45:50   
mtinca1
LUN - kak' frajer, pa tak luškan avto. samo, dajte nabavit takega na dva sedeža - kako bo sicer Lano fural okrog?

LUKA (sasa.vracko) - še en frajer - z navdušenjem raziskuje svet še z druge perspektive user posted image . glede hojice imava pa isto mišljenje. ampak trenutno še nisem klonila user posted image , verjetno zato, ker mi je še nihče ni ponudil v izposojo user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
11.3.2009 22:48:48   
mtinca1
monologi...
pa kaj hočem, nabiram poste za zvezdico.....
zvezdice so tule na rr-ju kot oskarji v holivudu user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
11.3.2009 22:49:16   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

danes sem skuhala brokolijevo juho s krompirjem (da bo tudi za Lano); pa riž (minimalno solen, da bo tudi za Lano); pa baby korenček (v neslani vodi, da bo tudi za Lano)................... in frajerka ni hotela ničesar.  Jutri bom ziher odprla hippov lonček z zelenjavo: klik + mikrovalovna 10 sek - pa bo!
Mtinca, to delam jaz. Da bo ja, potem pa ne je. ko vidi CELO jabolko, hruško ali kos kruha, se mu pa zmeša.
In še slabokrven je, lahek.
Imam nakupljene že vse mogoče kašice, vrečke, a mali tudi teh noče. Upam, da je vzrok viroza, ki jo je ravno prebolel.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
11.3.2009 22:50:19   
aleksandra silvija

monologi...
pa kaj hočem, nabiram poste za zvezdico.....
zvezdice so tule na rr-ju kot oskarji v holivudu user posted image .
Nabirajvauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
11.3.2009 22:52:50   
mtinca1
surovo jabolko, hruško in prepečenec al pa baby keks bi naša tud skoz jedla.
no, ful rada ima tudi žitne kašice od milupe.... pa mleko... zato je težka in velika .... bomo videli v torek, ko imamo pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 3266
11.3.2009 22:55:22   
anaj22
čer

Luka in Lun super zgledata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ela in Meri z mamicama super za čvekuser posted image user posted image user posted image
Lovro super, da si bolš user posted image user posted image user posted image
Žiga zate pa velik velik velik pikapolonic, da ti vročina pade in se norice umirijo, tvoji mamici pa še velik pikapolonic za energijo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
11.3.2009 22:55:57   
mtinca1
od hippovih kašic pa je:
- korenček
- krompir z bučkami
- krompir z brokolijem
ampak je za vsako od teh res dolgo trajalo, da jih je sprejela.
vseeno pa mi je lažje uvajat te kupljene variante, kot vsak dan kuhat isto stvar in pogrevat in ponujat.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
11.3.2009 22:57:31   
aleksandra silvija
Žitnih kašic od Milupe, Alete, Hippa in ostalih naš noče.
JA, Baby kekse bi on tudi.user posted image  Se mi zdi, da tudi kakšne druge.user posted image  Če bi jih dobil.

Mogoče bi mu morala začet hrenovke dajatuser posted image . Ne vem, no. Sedaj sem mu že pravzaprav poskušala dat vso našo hrano, interesa pa ni.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
11.3.2009 22:58:51   
aleksandra silvija
Meni se zdi, da nas ti mali okoli prsta vrtijouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.3.2009 22:59:26   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Mtinca, to delam jaz. Da bo ja, potem pa ne je. ko vidi CELO jabolko, hruško ali kos kruha, se mu pa zmeša.
In še slabokrven je, lahek.
Imam nakupljene že vse mogoče kašice, vrečke, a mali tudi teh noče. Upam, da je vzrok viroza, ki jo je ravno prebolel.

Se pridružujem klubu nebi jedu, kar je mami skuhala zame. Jaz za Jaka ne kuham več posebej, ker sigurno vržem stran, on bi jedu tko kot ostali. Za žemljo in skuto je pa vedno lačen.

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.3.2009 23:01:00   
anaj22

Meni se zdi, da nas ti mali okoli prsta vrtijouser posted image user posted image

user posted image  ja bo že držalo

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.3.2009 23:01:28   
mtinca1

user posted image  - ne, naša princeska pa že ne. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.3.2009 23:03:16   
aleksandra silvija
Ampak naš noče tudi tistega, kar je mami skuhala za vse.

Ah, enkrat bo jedel. Čeprav sta bila starejša 2 tudi katastrofalna jedca.

Zdaj sta pa neprestano lačna.user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.3.2009 23:04:01   
aleksandra silvija

user posted image  - ne, naša princeska pa že ne. user posted image  user posted image  user posted image

Ah, kje pa!user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?