aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo čer jutr vas vse komentiram, ker sm čist hin zdajle. Hvala za pikepoke, pa še jih rabimo-se priporočam. Na kratko: smo bli pr zdravniku, ima hujšo obliko noric, dobili mazilo za oči, če temperatura ne pade, pridemo v petek nazaj. Vročina še ni padla, oz, je še hujše. Je dobil ob sedmih zvečer žlico Calpola, čez eno uro je imel že 39,5 vročine-se pravi da ni prijel, sm klicala na metelkovo, so mi svetovali naj ga dam čimprej v malčno kopel za ene pol ure, šele ob enajstih zvečer lahko dobi svečko ( v našem primeru najboljš voltaren). No tamali je bil v kadi, užival sto na uro, šprical in se smejal, vročina padla na 38,3. Trenutno spi, se ohlaja, jst pa vsa živčna in totalno utrujena čakam enajsto uro, da dam lahko svečko če bo kriza. V glavnem nimam več, ne volje, ne energije, nič. Verjetno bom šla jutri nazaj v ZD da mi dajo napotnico za v bolnico. Mi je zdrvanica po telefonu rekla, da je too much preveč če ma otrok 3 dni vročino pri noricah in da gre lahko za kakšno vnetje. Upam na najboljši izid. Mejte se pa lubčkajte svoje male lubice. Lahko noč. Lonapo : Še malo in bo ura 11. Glej, ko mali spi, se vsaj poskusi malo spočiti. Saj vem, da je lahko govoriti, težje narediti. Držim pesti, da se do jutra stanje umiri. RMRM-hvala, imaš ZS
|