|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
10.3.2009 21:11:36   
Vilika
Čerr!

Mi smo danes dobili tretjo pikico pokico - in naš fant jo je možato prestal user posted image

matejchi
- pri 6,5 mesecih smo težki 10,120kg (malo je na dieti zadnjih 14 dni user posted image - izpustili smo en obrok in sedaj jemo na 4, ne več na 3 ure) in veliki 74cm.

Drugače je v večini vse OK - sledi zvoku, klepetav, živahen, okreten... rozina ga je zanimala šele v petem poskusu user posted image , padajoči predmet pa šele v sedmem user posted image user posted image - on bi samo obraze gledal, kakšni predmeti...

Včeraj sva se tudi slikala za dokumente - uspelo komaj v sedmo.... skoz se je smeja, ali imel odprta usta... nazadnje smo le dobili neko 'pogojno' slikico - upam da je jutri ne zavrnejo na občini user posted image

Vsem bubanim user posted image   avgustovčkom želim čimprejšnjo ozdravitev user posted image user posted image user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.3.2009 21:13:54   
bella02
Da vas na hitro pozdravim!
Imam 2 novi plombici in HB za injekcije, drugače bi verjetno pobegnila iz ordinacijeuser posted image .
Jutri greva s Tejo na pediatrično in z Erin in Tilnom bomo skupaj v sobi. Upam, da bomo vsi čimprej doma in da vam bova prinesli dobre novice. Še naprej mislite na naju!
Nočka

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.3.2009 21:14:39   
bambi14
Jaz sem se tak nasmejala zaj:
http://www.slomedia.si/video/408f2153cd9ce663043
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nima veze z deco ampak,...jaooooooo kaj vse naša luba Slovenija ne premore. Bravo mi.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.3.2009 21:41:08   
kaja02
čer!!!

punce, HVALA!

SREČANJE ja sej vem, da še bodo, sam tle v Celju sem ga mela praktično pred nosom, pa ni blo energije za kamor koli it,  obljubljam pa, da pridem v LJ ko se boste spet dobile,  če bo v Šiški al pa na Rudniku ( do tja pa znam prituser posted image , mislim vsaj)

slike- user posted image user posted image kak ste luštni, tako mamice kot otročki

bella- user posted image  za Tejo, dobro opravita jutri, pa Erin pozdravi!

ostalo pozablauser posted image user posted image

gajka- saj bo, moj brat tud ni shodo pred 15m, pa v razvojno hodu, pa na fizioterapije... imel epizode  epilepsije.., pa je potem vse nadoknadu, je bil oz. še je zelo dober športnik

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.3.2009 21:51:40   
nell
Ufffffff ...končno sem tud js prilezla do semle - sploh ne vem od kje se mi tok dela nabira... pa norija non stop, napovedani in nenapovedani obisk, je treba kej pripravt, pa pol pospravt...pa se več vn ne videm. Pa še Tibor ima sitnoritis od včeri - se ga še kr drži. Sem prav opazla kok je začel svojo voljo uveljavljat - zdej je on zadovoljen, če sem js skos zraven njega...pa k je na tleh, k me vidi, priplazi do mene, pol se mi pa med nogami mota, se me za noge drži in jamra - ja itak da ga vzamem gor - sam pol pa naredi kej - uffffff.

Bella in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gajka - verjamem, da si zaskrbljena, ampak isto verjamem, da je Rok čisto zdrav deček, ki bo pač delal stvari po svoje in ne vse po ceglcah. Hvala bogu, da smo si malo različni. Je pa tak cartek in dobrovoljen deček, da je kr za popapat. Sicer mi pa ne gre iz glave tole, da ne bo shodu pred enim letom. Sam tko za inf., lani, ko sem delala v prvem starostnem obdobju, smo dobili na uvajanje 7 novinčkov z 11 meseci - od tega je 1 shodil pred enim letom - tko da - hmmmmm, ne vem če je to lih neko pravilo.

matejchi - ej men Maruškine okice kr ne grejo iz glave - taka luštna pupika jeuser posted image .

Tejkaz - a veš, da sem tebe najprej prepoznala - no Jašija - pol pa Cebrcouser posted image

Drugače so pa vsi naši malčki taki cartli sladki.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.3.2009 21:53:29   
Nejka23
Dober vecer!
Najprej hvala za lepe zelje ob rojstnem dnevu :)
Vidim da je pestro med avgustovcki,tako da drzim pesti, da bo vse ok...
Bella, Erin, mocno drzim pesti, da bo z vajinimi otrocicki vse ok...Ubogi TIlen, revcek, je pa res hudo...Nisem si mislila, da ima tako mocne trzljaje, res ne...Upam, da ni kaj resnega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja02, moje iskreno sozalje...user posted image

Gajka ti si mi nekam znana...Gotovo sva se ze kjesrecali...Sem prebrala, da so te klicali,pa da sta narocena na NFTH???  Bos vodla,prav fajn se bosta imela...Kdaj pa zacneta? in pri kateri? Metodi ali Tatjani? Midva sva pri Tatjani,smo tudi vsak teden,nas Jaka zaenkrat se lepo sodeluje in mu ej vsec...Tudi doma sedaj ze kar lepo sedi,najraje se igra z labirintom,kjer se z eno roko drzi,z drugo pa ordinira, user posted image user posted image user posted image   No, potem se pa bova gotovo se kdaj srecali...

Zelo lepe slikice iz srecanja,skoda da nisem mogla priti...Bom pa drugic, oziroma se bom zmenila z Gajko ali Nezo,pa jo skupaj mahnemo,ce bo katera za stvar...

Drugace oa je Jaka danes pojedel malo frutka z zitaricami,za kosilo zlicko krompirja s korenckom,pa zvecer kar nekaj mlecne kasice...Nekako mu ne gre ta hrana...
Hemoglobin imamo prenizek, zato smo dobili Ferum lek sirup,jutri mu zacnem dajati...Ok, sej ni tako grozno, ima ga 106,sam mi je bilo vseeno hudo...Sam kaj nej, ce noce ust odporat in jest???  Sej bo zrastu...

Skratka - sedimo se ne, z GH se matramo, da zraven cist zasvicamo,zobkov se nimamo,stojimo ne,puzamo ne...Se pa ogromno smejemo in Jaka brblja - pa,aba,baba, apa....Pa ful dezeka dela,da smo vsi okoli mokri...Najbolj se to dopade sestrici,da ona potem nardi kar naliv user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, posiljam vsem en kup user posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image

Se se kaj oglasim...

Sedaj pa grem koncno napisat prosnjo za delo...
Jutri pa morem dokoncat seminarsko,imam se en  izpit, sem se odlocila, da se se malo izpopolnim...ce mi rata...saj mi mora, ce ne sem vrgla 400 e cez okno....

Cau!

Lp, Nejka

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.3.2009 21:59:55   
matejchi
za Roka od gajkeuser posted image
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.3.2009 22:05:20   
Erin
Oj punce, jaz sem tu.. sem izsilila odhod domov ker niso nameravali narediti nobene preizkave danes in bi bi la jutri in jaz in Tilen čist paf..jaz bi spala na stolu, tilna se ne sme prevjat na previjalni(ker je kao samo za sprejem) ampak samo v posteljici, sestre so obupne, sem se kregala k pr norcih, moj je rekel da že mal pretiravam amapk..dejte no..zakaj imajo sobe svojo previjalno - samo za sprejem!! Drugače ne smeš na njej previjat otroka.. vzeli so mu kri 4x, 3x niso našli žile ker je tko puterčastuser posted image , vodo je dal, jutri bodo rezultati, utrip in set. so mu 2 x merili in je ok..gledale so nas samo sestre in pripravnice, ko sem se kregala da nismo prišli ležat ampak na EEG so se pa usule ko ose in zagovarjale ena drugo..pa mi je dol visel..babe smotane..so vse vidle te tke in ena od bodočih dohtarc je rekla da se to samo igra..HALOOOOOOOOOOO...sem spet vn padla...potem ob 16.30 končno pride nevrologinja in ga pogleda, pokaževa posnetek in takoj smo dobili diagnozo, točno to ki sva jo z mojim najdla na netu in v Slo sploh ni nič od nje napisane...Tilen naj bi imel Sandiferjev sindrom, ki prizadane 1:ne vem koliko tisoč otrok... na leto imajo na oddelku 1 primer, to vam vswe pove.. KEr  je diagnoza taka naj nebi imeli sedaj EEG ampak jutri gastroenterologa in po možnosti gastroskopijo, mogoče še celo 24 urno merjenje kislosti želodčne kisline..ne vem kaj bo... mogoče tam ostanemo..
Domov smo prišli ob 19.00 in sedaj še to napišem, malo pokukam na FB in spat..jutri bo spet nor dan..moram energijo zbrat na nepoučene medicinske sestre ki jezikajo..mater so ble osladne ko smo dokazal svojo teorijo, ali pa so ble samo vesele ker se me bodo znebile?user posted image user posted image

Jutri smo z bello skupaj v sobi, po možnosti iste preiskave, ne vem.. tista ki pride domov pa poroča...če bo katera??

Ne vem kaj ste pisale zato ajm sou sori če sem kaj pomembnega zgrešila..spat grem..

PApa

in pa HVALA za lepe želje in tople misli..zlate ste..pa saj veste to ane?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.3.2009 22:07:20 >

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.3.2009 22:05:40   
Erin

user posted image
majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA
suzana73 - GAJA

Čestitke za sedmico!

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.3.2009 22:10:15   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Da vas na hitro pozdravim!
Imam 2 novi plombici in HB za injekcije, drugače bi verjetno pobegnila iz ordinacijeuser posted image .
Jutri greva s Tejo na pediatrično in z Erin in Tilnom bomo skupaj v sobi. Upam, da bomo vsi čimprej doma in da vam bova prinesli dobre novice. Še naprej mislite na naju!
Nočka

Vsaj nekaj dobrega v vsem slabem... združita moči in ja tako se rodi ljubezen.. Tilen in Teja.. user posted image user posted image
Pozdravčke Erin in Tilnu!

Meni pa modrostni zob nagaja, pa pri Žigcu mi je tudi en, sem rekla mojemu, da bova mogla še dva met pa bodo vsi zunaj..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.3.2009 22:11:37   
matejchi
A vidim, da je fighterka prišla domov... user posted image Erin naspančkaj se jutri pa v nove borbe.

nell hvala za kompliment.

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.3.2009 22:13:09   
Erin
Aja..pa posnetek ki sem ga vam pokazala bova podarila nevroloinji, je zaprosila zanj ker še ni bilo tega primera posnetega in bi rada o njem poučila na fakulteti naše bodoče dohtarčke..Tilen bo slaven, wiiiiiiiii..heheuser posted image user posted image user posted image

Aja, pozdravt se kao ne da..samo preraste.in mislim da bo imel status otroka s posebnim potrebam..ne vem.. krize ni , nevarno tudi kao ni, meni bi pa 3 dodatni meseci porodniške prav prišli..user posted image user posted image sem raje z otrokom še 3 mesece kot pa v službi..no en mesec, ker porodniško bi končala 4.7., do 1.9. itak nebi delala ker sem v vrtcu in se takrat šele začne šolsko leto, začela bi pa potem 4.10. mesec dni kasneje..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.3.2009 22:16:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Vsaj nekaj dobrega v vsem slabem... združita moči in ja tako se rodi ljubezen.. Tilen in Teja.. user posted image user posted image
Pozdravčke Erin in Tilnu!

Hvala, matejchi..
Tilen in Teja se lahko razume tudi kot  Tilen in moja malenskost..sej sem že omenila da mojega fanta ne dam ane?user posted image user posted image user posted image

Je pa Teja en velik smejko..tak dobrovoljček..naš jo je kar božal, tako je bil očaran nad njo..

POZDRAVITE SE VSIIIIIIIIIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.3.2009 22:17:31   
karmar
matejchi jaz sem ji skuhala jabolka in nekaj rozin zraven, pol pa v tisti vodi napravla polento oz kar močnik- bolj redko. Zvečer pa sem ji zmiksala jabolka in dodala en savoiardi piškot da je bolj nasitno. Seveda pol še podojim. Ma nimam pojma kaj bi ji delala za jest... najraje bi ji kar vse od kraja....pa sej ne no. se hecam.

komaj čakam da gre to uvajanje mimo, pa da zobki začnejo hrano mlet namesto pasirke.user posted image

tudi jaz bi rada spoznala vas tiče, sam mi je tako daleč, da ne vem....rabim eno uro že samo do rebernic- avtoceste, pol pa dalje in ne vem kako bi se mi Urša držala tolk cajta v avtu...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.3.2009 22:24:32   
karmar
Erin in Bella kar zarohnita če ne bojo ubogali!!!! Srečno!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.3.2009 22:30:33   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Tilen in Teja se lahko razume tudi kot  Tilen in moja malenskost..sej sem že omenila da mojega fanta ne dam ane?user posted image user posted image user posted image

Je pa Teja en velik smejko..tak dobrovoljček..naš jo je kar božal, tako je bil očaran nad njo..

Dve Teji, dve ženski mojega življenja pač.. bo rekel Tilen...user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.3.2009 22:31:12 >

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.3.2009 22:49:19   
lana777
Ko vsake toliko mal padem notr,
me take žalostne kr mal prestavijo -

Erin in Tilen in Bella in Teja - vse dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa
sm vesela, da sem vas nekatere spoznala v ponedeljek
v Celju.

Pablo - super slikce,
pa fino, da si jih gor prpopalauser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.3.2009 22:49:46   
Arany
Se mi zadnje dni tolk dogaja, da sploh ne pridem do računalnika, da bi vas brala, kaj šele pisala. Vidim da ste že vse poročale s srečanja v CE. Fajn vas je bilo še v živo spoznat! Mi je bilo žal, da sem morala predčasno iti (ker je imel Domen pregled pri P zaradi alergije) in nisem imela priložnosti z vsemi poklepetati. Tako da se mi zdi celodnevno srečanje družin avgustovčkov v bližnji prihodnosti res super ideja user posted image . Pa slikce (andrejaboris, PABLO) so user posted image . Tudi jaz imam nekaj posnetkov, ki pa niso ravno najbolj uspeli (slab fotografuser posted image ).

kaja02  škoda da se nismo ponovno videle.Sožalje za strica!

Erin   sicer za Sandiferjev sindrom še nisem slišala, sem pa vesela ko praviš da ni nič hujšega user posted image user posted image

bella02  user posted image Dobro opravita s Tejo user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Arany -- 10.3.2009 22:50:50 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.3.2009 7:34:59   
anita goitan
jutro
nimam časa za kavo, se oproščamuser posted image , jo skuham več ksnu, šibave k varuški na razgovor in potem v LJuser posted image
se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.3.2009 7:35:52   
anita goitan
hm...user posted image
prej mi ni hotel objavit..

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 11.3.2009 7:36:02 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.3.2009 7:44:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

neža glede nahrbtnika in mraza ni panike, meni se zdi da mu je bolj toplo kot v vozičku. Spet odvisno kakšen nahrbtnik imaš, ali je slučajno bolj odprt. Pri tem, ki ga imam jaz (in anita in gajka) lahko daš še dežno prevleko čez, da ščiti pred vetrom.

Tu je naš nahrbtnik... ima tudi prevleko samo nogice so ven in samo to me skrbi. Saj bomo imela veliko časa ga uporabljat user posted image

user posted image

Moram sedaj šibat user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.3.2009 7:47:27   
Neža7
Dobro jutro! Jaz kavico častim danes, če je to ok user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.3.2009 7:56:24   
aradej
Jutro hvala za kavico Neža.

Mi smo včeraj prišli z dopusta tako da me danes čaka pospravljanje.Smo se malo odpočili in nabrali nekaj energije za naprej.

Vas grem sedaj prebrat za nazaj.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.3.2009 7:58:15   
sayuri
Jutro. Noč primerna polni luni user posted image user posted image user posted image

bella in Erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.3.2009 8:12:48   
gajka
Jutro!

user posted image
sayuri - ZARA & LOVRO
Neža7 - NEŽA

Čestitke za osmico!

Zoja Miša - KAJA LINA
Carol11 - HANA

Pablo - OTMAR
Čestitke za sedmico!

user posted image

Erin, bella02
- držite se danes! user posted image user posted image user posted image

Nejka23
- še ne vem, katera bo naša fizioterapevtka, ker imava v torek šele prvo uro. Kje točno se pa NFTH nahaja v ZD? Hmmm, lahko me poznaš iz OŠ (Livada), Gimnazije, pa včasih smo na Kardeljevi živeli... user posted image Se bomo itak kdaj v živo spoznali, pa bo. user posted image

Za izmenjavo fotk s srečanja bom navodila napisala kasneje in jih poslala vsem na ZS.

Glede Rokove napotitve v NFTH - slabe volje sem samo zaradi komentarjev doma (pač sem za moje starše dežurni krivec za vse Rokove ''zaostanke'' v razvoju), drugače pa HB, da bova začela s terapijami vsaj že zdaj, ne pa da bi se to ugotovilo šele pri naslednji posvetovalnici.

Zdaj pa moram it, ker se je naša gosenica zaplezala med stoli. user posted image Mom to the rescue! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.3.2009 8:14:03 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Privat vrtec
nina42

Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?

Da, takoj. (34%)

Ne, že imam varstvo. (17%)

Ne, čakam na javni vrtec. (21%)

Mogoče. (28%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!