|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
10.3.2009 20:42:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Halo, tok tok, kje ste vse?

obiske smo imeli ... zdaj moram pa mal fotke pretočit ... kolk mam enega dela user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
10.3.2009 20:45:09   
frutka_
Ksenci bravo za možakarja malega!user posted image Je imel danes mister sleep man malo dela...user posted image
Mojcek moja je ista!!!!Ko greš pred špegl se sama sebi tako smeji, da je joj. Kar nekaj se muza in kaže jezik. Ampak mislim, d aše en ve, da gleda sebeuser posted image
Neboglasnia kuku....kako je banda?
Glugluglu to sem jaz tudi zasledila, tole z vonjem. Tako da mi pridno hodimo po hlevu, ko smo pri babici. Ima ogromno kmetijo s pujski, biki, kravami, kurami in vsemi pritiklinami. Mali je čisto navdušen. Ampak najbolj od vsega ga impresionirata kombajna, ki ju ima v lasti stric. Tam lahko sedi ure in ure pa mu ne bo dolgčas.
Tims mogoče pa kuha mačke?!user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 20:46:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3028
10.3.2009 20:48:50   
lidija***
Neboglasnica- Klara tudi zaspi okoli 19h, če ima možnost. Ponoči seveda k nama. Vrtec jih res utrudi, pa potem še kakšen sprehod..
Ima pa ful finte ponoči. Ker ve, da jo bom jaz vsaj poizkusila poslati nazaj v svojo posteljo gre čisto tiho mimo mene in hop k atijuuser posted image user posted image , ne rabi nič za pokrit, sam, da se stisneuser posted image
Trenutno pa jo daje, ne vem kako bi temu rekla.. trma? Ful cvili in ko ji kaj ne paše se tako zajoka, da se kar stene tresejo.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
10.3.2009 20:49:34   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ojla. Midve sva bili tudi opoldne dve uri in pol zunaj, sva prišli notr, sem ji naredila zelenjavno mešanico in jo je vso zmalcala. Pol je šla pa spat. Sicer je protestirala, ker jo nisem še dojila, pa je vseeno zaspala in zdaj je pojedla še frutek s skuto. In to je prvič, da je v bistvu spustila komplet dva obroka z dojenjem. In isto bom probala jutri. Upam, da nama uspe. Sem se pogovarjala s sestro in sva ugotovili, da je tamala za to obdobje malo prevečkrat priklopljena na jošk. Še mal pa bom šla v službo, naša pa tolkrat priklopljena kot pri dveh mesecih.

Tims jaz malo tudi še zelo veliko dojim pa se ne sekiram. Do konca porodniške se ji bo ritem še stokrat spremenil. Če ji ziza paše in tebe to ne obrmenjuje ji daj. Jaz malo dojim zjutraj, po vsakem obroku GH (dopldanska in popoldanska malica) in zvečer. Za jest ji dajem v glavnem vse. Ampak jo običajno gor še vedno malo priklopim. Pogovarjala si se s svojo sestro ali s patronažno sestro?!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
10.3.2009 20:50:16   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Nič, drage moje, jaz sem tak crknjena. Grem pod tuš in na kavč še malo, če ne bom šla kr direkt v postlo.

Nočko user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
10.3.2009 21:07:03   
frutka_
Mojcek fuuuuull lepe slikice!
Sem že zadnjič hotela Auroro vprašat s kakšnim fotičem slika pa lahko še tebe. Imaš kaj posebnega ali kar navaden digitalni fotič?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 21:07:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3033
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 21:08:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3034
10.3.2009 21:15:19   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Medve se čez dan vsaj  še 4 *dojiva, ponoči pa itak 5 - 10 kratuser posted image , tako da smo po številu obrokov na enkrat več kot, ko smo prišli iz porodnišnice

Danes sem pa neki zaspana, takoj ko Lara zaspi grem tudi jaz pod kovter.

spet nič ne čvekate............................ nočko babike

Pri nas je zaenkrat mir ampak smo imeli pižama party od 2-eh pa do 5-ih danes zjutrajuser posted image . Bilo je prvič in upam, da zadnjič.
Lahko noč Lariki in mamiciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3035
10.3.2009 21:16:50   
frutka_
Flower glavno da je sit...mogoče čuti tvojo nervozo, ko pišeš. Imaš kakšno možnost, da ga kdo dopoldan malo prevzame za par uric?

Neposredna povezava do sporočila: 3036
10.3.2009 21:17:26   
neboglasnica
Nočko vsem Trnuljčicam...

Mene je pa Sara sedajle klicala in jokala v telefon, tako da sem kar potna od živcev. Menda nas pogreš.. Ok, saj vem, da se ima fino in zanalašč nisem hotela poslati nobene kartice, da jo ne bi zmotilo, sedaj mi je pa žal. Takoj jutri grem kupit in poslat - najprej kartico, nato pa mogoče še pismo. Upam samo, da bo dobila, preden odide domov.

Majuska: nehaj pretakati, me je lulat pritisnilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3037
10.3.2009 21:19:15   
neboglasnica
Tudi jazs e grem stiskat k mojemu, si zasluži, je garal cel dan, pa še mučeniki so user posted image . Jagod pa ne bova obirala, ker mi neki sitni palčki štemajo po levi strani butice.

Nočka, drage dame,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3038
10.3.2009 21:19:56   
lidija***
Nočko še od mene!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3039
10.3.2009 22:09:01   
Blacky30
Gnojnica - rebeca, če so to take grozne vonjave, kot praviš in te kar peče v nosu in grlu, da komaj dihaš, potem imate tako kot pri nas. Žal to ni nič zdravo, glu in frutka, ker gre za človeško blato. Namreč, ko pri hišah spraznijo greznice, ponavadi to delajo na vaseh kmetje s svojimi mini cisternicami, potem to posipajo po poljih naokoli. Mi se pa dušimo od tega strupenega smradu, da nas vse kar peče. Jaoooo, ne me spominjat. Kravji drek prav lepo diši proti temu.user posted image

Kozmetika - pri meni rula samo Oriflame (itakuser posted image ), ampak moram reči, da sem zadovoljna s čisto vsem. Škoda denarja za kozmetiko, kjer plačam 3/4 cene samo ime firme.user posted image

Tims - ima spodnja soseda mogoče mačke doma? Ker potem jim mogoče kuha tisto svinjarijo, ko tak smrdi, da se meni želodec obrača. Je mama imela enih parkrat preblisk in je dala to čudo kuhat, sem skoraj kozlala, pa je potem kar hitro nehala. Čakaj, kaj je že to blo......pa neki kos mesa, nek notranji organ.user posted image user posted image  Ne morem se spomnit.

Rebeca, najlepša hvala za koledarček, končno sem spet stara Blacky, imam vse pritikline.user posted image user posted image Super je, ful mi je všeč in jutri začnem s pisanjem nanj.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
10.3.2009 22:43:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Majuska: nehaj pretakati, me je lulat pritisnilo user posted image

... sej najbrž si že šla, ne? user posted image

jeziček ...
user posted image

popoldanska telovadba
user posted image

sonček je nagajal ...
user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3041
10.3.2009 22:49:53   
Majuska
Kozmetika - jaz uporabljam vse sorte. Maskara, črtalo za oči in puder Max Factor, čistilno mleko trenutno od Garnierja, tonik Vitaskin in Afrodita - namreč kombiniram. Za tuširanje imam v glavnem Niveo, predvsem olje in pa od Trebnika, mažem se tudi z Niveo Q10 ali včasih s Fruttinijem ... zadnja barva za lase je bila Nutrisse od Garnierja, nekaj stvari uporabljam od Oriflame-a, lak za nohte v glavnem Manhattan. Drugo se pa zdajle ne spomnim ... aja, sol za kopanje imam najraje od Kneippa, prav tako masažna olja.

Prejle sem tudi dobila idejo za naslednje srečanje user posted image   namreč kmalu imamo vse še en praznik. Kaj pravite, da bi se dobile na materinski dan, 25. marca? Almera bo tudi že nazaj, tako da bi bilo fajn, a ne? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
10.3.2009 23:04:20   
Majuska
Očitno že vse spite ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
10.3.2009 23:10:15   
glugluglu
majuska, lepe slikceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Gnojnica - rebeca, če so to take grozne vonjave, kot praviš in te kar peče v nosu in grlu, da komaj dihaš, potem imate tako kot pri nas. Žal to ni nič zdravo, glu in frutka, ker gre za človeško blato. Namreč, ko pri hišah spraznijo greznice, ponavadi to delajo na vaseh kmetje s svojimi mini cisternicami, potem to posipajo po poljih naokoli. Mi se pa dušimo od tega strupenega smradu, da nas vse kar peče. Jaoooo, ne me spominjat. Kravji drek prav lepo diši proti temu.user posted image

bljak, ja to pa ni ravno dovoljeno se mi zdi, lahko bi te kmete nekdo prijavil. Vsebina teh greznic mora praviloma iti v čistilne naprave kakor je meni znano. Nove hiše pa bi že morale imeti čistilne naprave, če niso priključene na javno kanalizacijo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
10.3.2009 23:11:09   
lili3
Dober večer,šele zdaj mi je uspelo priti za računalnik, smo se cel dan potepali, pa mal sem pospravljala, likala...

Vidim, da se jutri dobite v City centru. Jaz pa grem jutri dopoldan k eni kolegici v Šentjur, tak da me ob 11h ne bo. Računam pa da če bi bila do 12h nazaj v Celju, da vas pridem mal pogledat, če še boste tam. Upam, da se vidimo.

Rebeca, jaz uporabljam trenutno maskaro od Loreala, črtalo za oči in šminko ter lipglos od Maybeline, puder in rdečilo pa od Maxfactor.

Spalno vrečo imamo mi iz Pikapolonice.

Majuska in Mojcek, lušne slike.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
10.3.2009 23:12:28   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Prejle sem tudi dobila idejo za naslednje srečanje user posted image   namreč kmalu imamo vse še en praznik. Kaj pravite, da bi se dobile na materinski dan, 25. marca? Almera bo tudi že nazaj, tako da bi bilo fajn, a ne? user posted image

user posted image dobra ideja

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
10.3.2009 23:17:44   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Tims jaz malo tudi še zelo veliko dojim pa se ne sekiram. Do konca porodniške se ji bo ritem še stokrat spremenil. Če ji ziza paše in tebe to ne obrmenjuje ji daj. Jaz malo dojim zjutraj, po vsakem obroku GH (dopldanska in popoldanska malica) in zvečer. Za jest ji dajem v glavnem vse. Ampak jo običajno gor še vedno malo priklopim. Pogovarjala si se s svojo sestro ali s patronažno sestro?!

Pogovarjala sem se s svojo sestro. P. mi je na pregledu rekla, da naj bi imela pri šestih  mes. nekako pet, max. šest obrokov na dan, ponoči pa seveda brez. Sej meni ni panike in me resnično ne obremenjuje (drugače bi jo že zdavnaj skenslala), ampak res se mi zdi malo preveč. Zdaj ima 3 konkretne obroke GH, po vsakem je obvezno sledilo še dojenje, pa še vmes. Se pravi nama je naneslo od sedem do osem obrokov dojenja (z obeh strani, s tem da nimam ravno malo mleka) +3 obroki GH. In danes sem vidla, da ne potrebuje mleka zaradi lakote, ampak iz navade. Bom vidla, kako bo jutri. Če bo panika in bom vidla, da je lačna, sigurno ne bom insistirala na tem, da bo brez, če pa bo tako kot danes, bom pa seveda tudi vesela. Z dojenjem pa sigurno še ne bom prekinila. Vsaj trikrat na dan bi jo še dojila. Predvsem tega jutranjega in večernega bi še nekaj časa pustila, tud iz tega razloga, ker nima flaške, pa naj potem vsaj pri meni dobi zadostno količino mleka.

Kar se pa sosede tiče: ja ne vem, al kuha mačke (user posted image ), al za mačkeuser posted image . V glavnem smrdi. Bom pa res pozorna, če se kje kakšni mački potikajo okol.

Blacky, se strinjam s tabo glede smradu oz. gnojnice. Ko smo živeli na Vrhniki, nam je naš sosed kmet, hodil praznit greznico. In ko sem ga enkrat vprašala, kam potem to pelje, sem ostala brez odgovora. In mi je potem drug sosed povedal, da pač pognoji njive in travnike s tem gnojem. Povedal pa mi je tud, da je to hudo kaznivo, če se najde kdo in to prijaviuser posted image .

Neboglasnica, boga Sarauser posted image . Na, pa sem začela jokat, k sem pomislila, kako vas pogreša in ji je hudouser posted image user posted image user posted image . Ampak, tko kot praviš - ziher ji je lepo in uživa. Pri nas pa v vrtcu ne dovolijo pošiljat kartice, ker ponavadi te samo slabš naredijo otrokom, zato so jih vzgojiteljice ukinile. Kar se pa palčkov tiče: moj pravi, da je seks najboljši za prepodit glavoboluser posted image .
Majuska, se strinjam s 25.03.user posted image  Upam, da ne bo ostalo samo na tem, da se strinjam, ampak da mi bo tud uspelo pridtuser posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
10.3.2009 23:22:06   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska, lepe slikceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

bljak, ja to pa ni ravno dovoljeno se mi zdi, lahko bi te kmete nekdo prijavil. Vsebina teh greznic mora praviloma iti v čistilne naprave kakor je meni znano. Nove hiše pa bi že morale imeti čistilne naprave, če niso priključene na javno kanalizacijo.

Ni dovoljeno, ne. Samo je veliko ceneje kot Snagino praznenje greznice. Zato se večina poslužuje tega. Soseda, ki se je šele priselila, je poskušala urgirat in je šla do župana, pa ni uredila nič.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
10.3.2009 23:25:31   
Blacky30
Majuska, ful lep nov avatar. In krasne fotke.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
10.3.2009 23:27:25   
tims
Majuska in Flower - sta pa res napisale izčrpno poročilo o kozmetikiuser posted image . Jaz sem pa samo na obraz pomislila, oz. na ličila za obrazuser posted image . Da ne bo katera mislila, da se nikoli ne tuširam in ne umivam glaveuser posted image .

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

romantika
hibela

Ali s partnerjem raje večerjata ob svečah ali luči ???

ob svečah ker varčujeva z električno energijo (9%)

ob svečah ker je to bolj romantično (29%)

ob luči ker je to bolj sexi (16%)

ob luči koga briga elektrika (47%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!