bella02
|
majči22 - LINA nyna84 - LANA Češnjica - ZALA suzana73 - GAJA Čestitke za sedmico! Hej! Je že Zojko MIšek javila, kaj smo opravili. Imajo ful gužvo in ker smo iz LJ, so nas prosili, če se lahko jutri vrneva, bodo jutri delali preiskave. Rajš to, kot pa da sva na hodniku. Situacija je nespremenjena, čeprav se mi zdi, da je malo manj trzanja. Pa naj jo pregledajo, da bom vsaj mirna. Srečala sem Erin in oni so ostali notri, ker je predaleč, da bi hodili dam, pa tudi Tilen je bolj ubogi, kot moja pikica. Kaj več bo že Erin sama sporočila. Ji bom pa jutri povedala, da vse mislite na nas in to je tako lepo . Rada vas mam Sam, kako se ti to srce trga , ko gledaš enega al drugega. Pa nič ne moreš pomagat . Zdaj Teja spi, jaz grem po Tjašo, pol imam pa v Šk. Loki zobarja. Še to! Vsaj vem, da me ne bo bolelo, mam najboljšo zobarco! Zvečer se še javim. nyna84, jih ima rada, sam gleda jih pa ne. Ji ne dovolim. Sva lepo dogovorjeni, da grdih risank (nasilje, pretepi, kake čudne spake) ne gleda. Pa niti ne kompilicira. Priznam, da Winxic še nisem sama gledala, sam se mi zdi, da se tudi nekaj pretepajo noter. Morda ji delam krivico, ker jih res še nisem gledala. Pogleda Živ žav in začetne na Popu, pol pa ne več. matejchi, ja, moje delo gajka, saj bo, Rok je čist lušten fant buhtelčk, pomoje bo Gašper pokazal, kdaj bo lačen. Pa če se lepo redi, se nikar ne obremenjuj s kalorijami, ja? Fajn bod! No, izkoristite sonček! Jaz ga bom tako, da grem na izlet v Šk. Loko. Žal nimam časa, da bi šla naprej domov, se pa tudi v Loki počutim napol doma. Pa pa
|