|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
10.3.2009 13:43:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Midva sva od P. Me je včeraj kar P osebno klicala, da naj se danes oglasiva. user posted image Je patronažna govorila z njo, ker sem ji razlagala, da Rok ful rokice vleče nazaj... No, v glavnem, P se je na lastne oči prepričala, da je res še vedno hipoton (ful švohn predvsem v predelu trebuha), da še vedno ful vleče roke nazaj in ful suče dlani (''dirigira''), ji je pa kar malo žal, da naju ni že pri 6m poslala na NFTH, ko se je že kazalo, da je Rok malo hipoton. user posted image Zdaj sva napotena na NFTH, začneva naslednji teden in bova menda imela na začetku kar tedenske seanse. Je tudi rekla, da naj ne bomo preveč razočarani, ker najbrž do 1 leta skoraj sigurno še ne bo sam hodil. user posted image So ga pa tudi zvagali in zmerili (matejchi, lahko daš kar te podatke na seznam za 8m, nekaj dni gor ali dol), ima 9730g in 75 cm.

Pa daj no gajka!!!!!!! Te P preveč komplicirajo. Tvoj Rok bo vse delal. Vsak otrok je drugače. Jaz sem pri 9,5 mes naredila 1. korake in pri moji sestri je bila čez 12mes stara. Ona je bila vesela samo z plazanjem, da bi verjetno še danes to delala, če ji ne bi kupili hojico user posted image

Poznam enega tu iz Velenja, ker je mami povedal kakšno paniko so delali pri ta 1. user posted image  če ni delal kaj bi že moral znat. Hodili so na RA in vse. Ko sta imela  2. user posted image  je rekel, da nista nič bila skrbljena, ker je rekel, da res vsak otrok drugače in vsak otrok bo na koncu vse delal.

P sestra je tudi rekla pri 6 mes, da Neža roke nazaj drži vendar nisem panična, ker jo vidim vsak dan in vidim kako napreduje lepo. Ne dela toliko kot eni tu gor ampak sem vesela kako ji gre user posted image

Glavo pokonc in boš videla, da bo vse ok. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.3.2009 13:48:25   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

mogoče že bla tema..kolikokrat na teden jedo vašiuser posted image mesouser posted image

Moji dam vsak 3. dan. Ko sem začela 1 mes nazaj sem ji vsak 4. dan

• samo zelenjava (vedno dam 3 različne zelenjave)
  • zelenjava + remunjak
  • zelenjava + meso
  • itd.......

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.3.2009 13:54:22   
bambi14
Da se malo pokažemo

user posted image

mmmmm, mama mi ne da nič ua jest,...

user posted image

v hojici sem carica ampak nikoli ne za dolgo,...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.3.2009 13:56:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bella in Teja sta sprejeti na pediatrijo, ampak ker imajo ful gužvo, bosta šli domov spat in jutri nazaj. Povedali jima niso še nič določenega. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pikapokic za vaju!

Tele novičke sem čakala. Prav smilta se mi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kok so lepe slikce. Mamice, vse prav žarite. Res, kot je rekla PABLo...otročki vam dajejo lepoto na obraz. user posted image

Mi smo bli na telovadbi in kafetu. L&Z sta bila tko utrujena in lačna, da sta doma dobila kar flašo in v mumentu zaspala user posted image

gajka pa kaj pol, če ne bo pred enim letosm shodil. Grem stavit, da večino avgustovčkov pred prvim letom ne bo shodila. ne sekiraj se. VSe ob svojem času. Ko bo Rok pripravljen, bo že začel. JAz Filipa nism v nič silila. Shodil je pri 15 mesecih. Vaje na fizioterapiji mu lahko fajn pomagajo. NAšim dvema se orng pozna vsakotedensk obiskovanje že od septembra naprej user posted image

anita goitan meso približno 3x na teden.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.3.2009 13:56:44   
buhtlčk
tejkaz hahaha. Drgač pa - slovenski sosedje se pri takih stvareh itak delajo, da ne slišjo.

bella in Teja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.3.2009 14:02:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Da se malo pokažemo

user posted image

mmmmm, mama mi ne da nič ua jest,...

user posted image

v hojici sem carica ampak nikoli ne za dolgo,...

Kako je lepo user posted image  Ima tudi take lepe modre očke.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.3.2009 14:09:41   
karmar
hmmm.....imam eno vprašanje za vas....a pri 6m že lahko je polento, al bi mogla še mao počakat?user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.3.2009 14:12:27   
sayuri
karmar lahko je polento. Je brez glutena user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.3.2009 14:13:23   
Neža7
Lahko počasi začneš. Mislim, da je sayuri začela pri 6 mes user posted image  Jaz sem pri 6,5mes, ker sem pozabila nanj user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.3.2009 14:13:31   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

hmmm.....imam eno vprašanje za vas....a pri 6m že lahko je polento, al bi mogla še mao počakat?user posted image

kolkr vem lahko. Pogledi na gluten so različni sicer, ampak polenta (koruza) ga itak nima.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.3.2009 14:16:37   
anita goitan
karmar ccc pa Primorka in tako vpr.user posted image

tejka sm ti odg. zs

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 10.3.2009 14:19:29 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.3.2009 14:33:11   
bella02

user posted image
majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA
suzana73 - GAJA

Čestitke za sedmico!

Hej!
Je že Zojko MIšek javila, kaj smo opravili. Imajo ful gužvo in ker smo iz LJ, so nas prosili, če se lahko jutri vrneva, bodo jutri delali preiskave. Rajš to, kot pa da sva na hodniku. Situacija je nespremenjena, čeprav se mi zdi, da je malo manj trzanja. Pa naj jo pregledajo, da bom vsaj mirna. Srečala sem Erin in oni so ostali notri, ker je predaleč, da bi hodili dam, pa tudi Tilen je bolj ubogi, kot moja pikica. Kaj več bo že Erin sama sporočila. Ji bom pa jutri povedala, da vse mislite na nas in to je tako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Rada vas mamuser posted image
Sam, kako se ti to srce trgauser posted image user posted image user posted image , ko gledaš enega al drugega. Pa nič ne moreš pomagatuser posted image .
Zdaj Teja spi, jaz grem po Tjašo, pol imam pa v Šk. Loki zobarja. Še to! Vsaj vem, da me ne bo bolelo, mam najboljšo zobarco!
Zvečer se še javim.

nyna84, jih ima rada, sam gleda jih pa ne. Ji ne dovolim. Sva lepo dogovorjeni, da grdih risank (nasilje, pretepi, kake čudne spake) ne gleda. Pa niti ne kompilicira. Priznam, da Winxic še nisem sama gledala, sam se mi zdi, da se tudi nekaj pretepajo noter. Morda ji delam krivico, ker jih res še nisem gledala. Pogleda Živ žav in začetne na Popu, pol pa ne več.

matejchi, ja, moje delouser posted image

gajka, saj bo, Rok je čist lušten fant

buhtelčk, pomoje bo Gašper pokazal, kdaj bo lačen. Pa če se lepo redi, se nikar ne obremenjuj s kalorijami, ja? Fajn bod!

No, izkoristite sonček! Jaz ga bom tako, da grem na izlet v Šk. Loko. Žal nimam časa, da bi šla naprej domov, se pa tudi v Loki počutim napol doma. Pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.3.2009 14:42:20   
matejchi
bella  user posted image user posted image user posted image .. postajaš druga sayuri... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.3.2009 15:09:17   
anita goitan
bella dobr opravi in pr zobarci, vsekakor pa jutriuser posted image user posted image uf maš vsega polno

Neč, še mal potem jo dam v nahrbtnik in šibneve vn, sam na Stari grad se mi ne ljubi, pusi sm jauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.3.2009 15:14:24   
Neža7

Neč, še mal potem jo dam v nahrbtnik in šibneve vn, sam na Stari grad se mi ne ljubi, pusi sm jauser posted image

Midva bi tudi dala našo v nahrbtnik in me skrbi, da je še vedno prehladno. user posted image  Si že večkrat dala v nahrbtnik?

Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.3.2009 16:33:26   
košuta
Oj!

Arany - Hvala, hvala za pijačo.

Bella, erin, gajka - Držim pesti za vaše otročke! 

Tejkaz - Tale prigoda se v kakšni drugi državi ne bi končala brez pojasnjevanja...user posted image

Kaja02 - Moje sožalje. Smo te pogrešale - kakor tudi ostale, ki ste rekle, da boste prišle...

No, nas še ni zamedlo in sva lahko včeraj brez problemov prišla domov (za vse, ki ne veste - pri nas je včeraj snežilo). Tea je srečanje in spoznavanje avgustovske bande tako utrudilo, da je spal od pol osmih do treh, potem pa še do sedmih. user posted image  Se mi je kar predolgo zdelo, da spi in sem okrog pol treh že razmišljala, da bi vstala in šla gledat, če še diha...user posted image  Danes je pa kar nekaj - kar tečnari po malem, hruško sva komaj pojedla, kosila je pol ostalo user posted image user posted image , ker je začel prav vpit in se zvijat...V zizo se zakadi, kot nebi jedel že ves dan, čez pet minut ima pa dovolj, spal tudi ne bi...user posted image  Kr neki.
Aja, na naslednjem srečanju bomo vse otročke že na začetku postrojili za slikanje - preden bo kdo ušel...dobesedno.user posted image  
Slikce so pa itak lepe - kot vsi naši otročki. user posted image

Fajn se imejte - grem jest kosilo, če mi bo mali pustil...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.3.2009 18:26:48   
Tamy30
ojla,
spet se javljam, verjetno sem ze skoraj na seznamu odpisanih ali
pogresanihuser posted image
Mi smo zdravi, rastemo kot gobe po dezju. Naslednji pregled imamo komaj
pri 9 mesecih. Mogoce me je ze malce strah, kako bo. Pri 7 mesecih ima na
domaci tehtnici izmerjeno 11 kg, in z siviljskim metrom meri 72 cm.

Danes je bil spet torek, dan za plavanje. In smo spet uzivali. Ceprav sem
gledala pri bazenu (spet tisti dan v mesecu), je moj dragi Martina zelel
na vse nacine zamotiti, da bi si prenehal "gristi" spodnjo ustnico. Cel
teden si jo ze vlece, mljaska in je prav smesen. Verjetno so zobki. Upam
da ne bo sel po mojih stopinjah, ko sem prvi zobek dobila sele pri 11.
mesecihuser posted image

Bila sem tudi v shopingu in prvic posadila Martina v nakupovalni
vozicekprav dobro je zgledal.
user posted image

Vidim da ste se dobile v Celju. Lepe fotke.
MAriborcanke, kdaj se dobimo me? Ali kje v blizini. Bom si res morala
vzeti kdaj vec casa, da pokukam kdaj boste imele srecanje.

Martin klice...

Papa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.3.2009 18:33:41   
Ryssa
Jeeej fajn fotke user posted image user posted image user posted image Mi je ful hudo, da nisem mogla biti zraven.

A ne bi blo fino, da bi se enkrat vsi (družine) dobili nekje na prostem? Kakšna turistična kmetija ali kaj podobnega? Ko bo bolj toplo, recimo maja? Samo bi pa morali zorganizirati na vikend. No, meni bi tako ali tako uspelo priti na srečanje samo med vikendom.
To bi bil recimo lep družinski izlet.

neža glede nahrbtnika in mraza ni panike, meni se zdi da mu je bolj toplo kot v vozičku. Spet odvisno kakšen nahrbtnik imaš, ali je slučajno bolj odprt. Pri tem, ki ga imam jaz (in anita in gajka) lahko daš še dežno prevleko čez, da ščiti pred vetrom.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.3.2009 19:15:44   
karmar

u, anita a ti si vedla še preden so ti povedali, ker si iz Primorske?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.3.2009 20:08:23   
K_a_t_j_a
bella02 in Teja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držte se! Mislimo na vas in želimo, da bodo rezultati vredu.

gajka
vse bo vredu z Rokom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že na slikah se vidi, da je tak dobrovoljček! In tudi jaz menim tako kot neža7 - vse ob pravem času, nekateri pozneje, drugi prej.
PABLO
super fotke si nardila!!
In tudi jaz sem za družinsko srečanje avgustovčkov 08! Super ideja!!user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.3.2009 20:16:44   
karmar
Vam prilagam eno slikico...Uršo učimo abecedo.user posted image
user posted image
Slikice iz srečanj so ful lepe in jaz osebno ne bi rada da jih date na ogled samo tistim, ki ste ble na srečanju ker pol vas ne morem videt.user posted image  

V glavnem jaz sem Urši skuhala polento in je pojedla samo par žličk. Moram poskusit še čez nekaj časa, pa bom videla če je res ne mara, al je bil to samo novi okus in zato ni bla pretirano navdušena.
Se opravičujem če bom imela še kdaj kako blesavo vprašanje...Urša ima sedaj dopolnjenih 6m in je med najmlajšimi tu med avgustovčki. To je tudi razlog da jaz ne morem odgovorit na večino vprašanj, ker smo odzadaj za vami...user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.3.2009 20:25:10   
matejchi

u, anita a ti si vedla še preden so ti povedali, ker si iz Primorske?user posted image

pa poplakneš s teranom... u moram aniti kak liter naročit, ko jo domov popiha...
anita a si izbrala darilo za rojstni dan.. user posted image

za srečanje družin - to bi blo fajn - pa malo prikurimo, čimprej datum, da ne bomo kasneje izgovorov imeli.
tamy

user posted image
20.3. (petek) ob 12.00 Europark:
  • Elanina
  • Enej
  • Zara
  • Martin
  • Maruša  
sem si kar dovolila vas "prijavit"

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.3.2009 20:30:16 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.3.2009 20:45:12   
matejchi

Vam prilagam eno slikico...Uršo učimo abecedo.user posted image
user posted image

Ona ti kaže črke, ti pa sestaviš besedo? Sigurno ti je tukaj hotela reči  PR(idi) ...user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.3.2009 20:46:41   
matejchi
karmar meni osebno je polenta zanič, če ni nič slana.. vsaj malo no, edino če jo delaš z jabolki in ostalim sadjem pol pač ne itak.
Naša je danes jedla za malico samo kompot, za kosilo pa potem brokoli, cvetača, korenček in mesek pa ful rada pije iz stekleničke z račjim klunom ali kako se reče.. za večerjo pa Hipp kašico zmešano z vodo in joško, čeprav večerje ji še ne dajem.. razen joške, danes jo je dobila, da so obiski videli kako je (jaz sem pa zaradi obiskov dobila kavo.. jeeeeeee, je moj skuhal pol je pa šel na rekreacijo).

< Sporočilo je popravil matejchi -- 10.3.2009 20:48:37 >

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.3.2009 21:03:05   
kaja02
user posted image
majči22 - LINA
nyna84 - LANA
Češnjica - ZALA
suzana73 - GAJA

Čestitke za sedmico!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime
lenca8

Ime za punčko

Alexa (33%)

Fiona (44%)

Lety (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!