Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 12:32:40
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Majuska: seveda imaš moj e-mail, saj veš, da sem zadnjič bluzila in nekaj Nanki pošiljala ipd... Ti pošljem še enkrat. Sem pa nalepke nalepila, dodala nekaj svojih in bom Glugluglu kar krožnike vzela, tako da bo morala priti naslednjič na srečanje. Hvala še enkrat v njenem in mojem imenu! uh, moram pobrskat ... no, fotke vsekakor pridejo Ja res hvala tudi vama obema, pa tortico imata v dobrem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 12:41:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 13:20:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 14:03:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 14:36:16
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Lex- a kapljice so boljše. Ta ferrum Lek je res težje dozirati. Jaz ji ga kar s pumpco dam v usta. Je pa vse rdečo potem. Ena prijateljica je rekla, da je njen sin imel zaradi železa čisto fuč mlečne zobke. Ne vem ali naj verjamem... mogoče... Čez ji dam še vodo. Koliko pa je normalno hemoglobina? Ali 120? Misliš, da bi ji ga lahko s prehrano dvignila, ali se ni za igrati? Ehh, to je larifari. Naš ma čudovite, bele zobke brez enega madeža ali luknje, pa je jemal Legofer celo večnost. Je pa normalno popil žličko, nikoli nismo polivali ali imeli kakšnih težav s tem. Tud zdaj vzame vsak sirup brez težave, pa četud se meni želodec zraven obrača, ker je ogaben. Se pa ni za igrat, da ga ne bi dajala, ker s hrano ne moreš tolko hemoglobina popravit, kolk ga lahko s sirupom. Je pa najboljše, če se jemlje skupaj s C vitaminom, se najboljše absorbira v kri, tak da na vrh kak sokec jabolčni pa bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 14:39:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 14:49:36
|
|
|
|
Blacky30
|
Žalostno....... "Odbor za strokovno-medicinska vprašanja pri Zdravniški zbornici Slovenije je v primeru Nekrep presodil, da je prišlo po prejetju preverjenega izvida visoke vrednosti amoniaka v krvi do zmotne presoje. " Upam, da bo padla tudi ustrezna kazen.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 14:50:21
|
|
|
|
ksenci
|
flower- tako obdobje je imel Aljaž en 14 dni. sm misla, da bom že znorela, kr mu moraš posvetit vsako minuto in nč ne morš nardit. jz sm ga pustl 5 min, pol pa sm ga vzela v roke. sm mu dal vedet, da mora mal počakat, da pride na vrsto. zdj trkam, se kr zna sam zamotit, ampak ga tud ne dvignem v isti sekundi ko zajoka. velikokrat po neha tečkat sam od sebe, kr vid da ne bo nič lidija- sm pogleda Aljaževe izvide- primerjala HB 6 izvidov, pa se giblje od 111-125. pa so vsi zdravniki rekl da ma super kri. tak, da je pomoje to ok. blacky- mene je psihologinja na CSD tako prepričvala da otroka do 2 let ne moreš razvadit. jz mislim, da ga lahko že od rojstva, res pa je, da ga v prvih mesecih lažje navadiš na drugo zadevo mojcek- škoda, da te ne bo. pa drugič, saj bojo vedno lepši dnevi in se bomo večkrat dobivale
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 14:51:29
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Žalostno....... "Odbor za strokovno-medicinska vprašanja pri Zdravniški zbornici Slovenije je v primeru Nekrep presodil, da je prišlo po prejetju preverjenega izvida visoke vrednosti amoniaka v krvi do zmotne presoje. " Upam, da bo padla tudi ustrezna kazen. jz tud. kr se zmeraj zmažejo in noben ne odgovarja
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 14:55:04
|
|
|
|
ksenci
|
jutri 11.3 ob 11.00 v city centru celje- pomaranča srečanje. naj nas bo čim več! pridemo: -ksenci&aljaž -umpa&luka -inigo&brin -sandrine&tjan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 14:55:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 15:18:48
|
|
|
|
ksenci
|
mi smo bili dans že dopoldan na sprehodu in sm zraven nabrala regrad. sm ga nardila s krompirjem in zmazala polno skledo. sm že spet čutim lakoto jz tud nevem, kaj je z mojim trebuščkom, kr jedu bi, pol pa se čudim, da Aljaž je tako pogosto Marko je šel v Izlake po nek del za avto, tako da upam (sam raj ne bom še nč na naglas rekla) da bom mela končno svoj avto dans al pa jutr. nč, grem stroj naštimat, pa kompot nardit, bo imel Aljaž čežano za malico, ko se zbudi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 16:00:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 17:52:29
|
|
|
|
ksenci
|
flower- ja kje pa so vse pa menda ja ne spet na torti
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 18:07:55
|
|
|
|
glugluglu
|
Priznam, da sem zavila k sosedam - avgustovkam, ker je tu bilo tako zatišje in ugotovila, da ima naša nesojena Erin probleme z malim Tilnom , no ne vedo še kaj je, pa Bella ima tudi podobne probleme , imata otročka neke čudne tike oziroma trezljaje. Joj smo res lahko srečne me no, da samo ne spijo, pa ne jejo, pa so malo razvajeni. Erin je trenutno v bolnici ostala . Erin in Belli želim, da bo vse ok .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 18:36:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 18:50:29
|
|
|
|
nanka
|
Tudi Natka že spi, počakam še da moj pride z nogometa, potem pa letim na plavanje. Komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 18:52:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, meni bo pa bučo razgnalo. Sva bila na sprehodu po vetru, zdaj pa imam. _rebeca_: kako lepo število objavljenih postov imaš 2323. Zadnjič sem si v katalogu Avon izbrala eno torbico, v bistvu sem kolebala med dvema in jasno, zdaj ko jo imam doma, bi rajši ono drugo. In največji štos je v tem, da jaz sploh ne nosim torbic, jih ne znam. Ampak jaz bi sedaj ono drugooooo!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 18:59:46
|
|
|
|
ksenci
|
Naš Aljaž pa ne pusti umit zobe in pika. ko imam ščetkico ali prst blizu ust se začne že dret če mu jo pa dam v roke pa si jo sam tišči v usta
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 19:04:02
|
|
|
|
tims
|
Ojla. Midve sva bili tudi opoldne dve uri in pol zunaj, sva prišli notr, sem ji naredila zelenjavno mešanico in jo je vso zmalcala. Pol je šla pa spat. Sicer je protestirala, ker jo nisem še dojila, pa je vseeno zaspala in zdaj je pojedla še frutek s skuto. In to je prvič, da je v bistvu spustila komplet dva obroka z dojenjem. In isto bom probala jutri. Upam, da nama uspe. Sem se pogovarjala s sestro in sva ugotovili, da je tamala za to obdobje malo prevečkrat priklopljena na jošk. Še mal pa bom šla v službo, naša pa tolkrat priklopljena kot pri dveh mesecih. Neboglasnica, če boš jutri prišla, prinesi s sabo torbico, pa jo mogoče jaz odkupim, ti si izbereš pa ono drugo. A je prov?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 19:09:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2009 19:11:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 19:13:52
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Tiste, ki uporabljate kozmetiko,...senčila, pudri, maskare,...... od katerih proizvajalcev so vam najboljše? Upam, da se ne bo kdo "pripeljal", da delamo kakšno reklamo?? Maskaro uporabljam že leta in leta od Loreala, puder od Max Factorja, potem pa se moja kozmetika že konča
< Sporočilo je popravil tims -- 10.3.2009 19:14:28 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 10.3.2009 19:25:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kozmetika: jah, ker imam zelo občutljive oči, mi redko katera "sede". Nazadnje sem imela od Bourjolis ali nekaj takega. Tudi senčilo in je bilo cool. Največkrat se pa pomatram z Maxfactorjem, čeprav sem namazana ravno na vsake kvatre enkrat. Imam predolge trepalnice in če so namazane, imam očala čisto na koncu nosa. S črtalom ali pa s črno barvico še črto in to je to. Pri avonu pa sicer ne kupujem ničesar, redke izjeme so, ko kaj kupim. Tims: ok, če pridem, prinesem s seboj.Aja, pa še denarnico sem si kupila poleg. In za dva obroka GH brez dojenja.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?