|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
10.3.2009 10:16:05   
ksenci
jz nimam od nobene druge cifre, razn od umpe, tak,da nemorm nobeni drugi sporoči. kje pa je netki. se že dolg ni javlauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.3.2009 10:16:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

tista oddaja a ni naslov in the womb?

lep dan vsem

Jeeeeee, je ta prava oddaja. Umpa, hvala fuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:18:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:23:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2955
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:28:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2956
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:30:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2957
10.3.2009 10:34:56   
lidija***
Inigo-user posted image user posted image user posted image  za atija

Mojcek- lušna pupauser posted image

umpa- žal nimam od nobene, razen almere, lex.

ilatic-user posted image user posted image user posted image  za vaš klub

glu3- naša tudi najraje zoba kar po koščkih. No, zoba..user posted image melje..

Kri-izvidi- Mojca je dobila železo. Ima hemoglobina 111. Kaj pa vaši? Pri prvih dveh nisem dobila železa. Ali res tako škodi zobemuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
10.3.2009 10:36:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ilatic, je bilo fajn pogledat filmčke, da sem vidla, kako sta se boriliuser posted image user posted image user posted image

Inigo - ti imaš pa ful dela zvečer, da uspavaš malegauser posted image user posted image user posted image

evo, pod vse se podpišemuser posted image  inigo ma re del, ja user posted image  

Marko ve kako je treba, da so potem jagode zgodaj zvečer na sporeduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 10:37:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
10.3.2009 10:48:16   
lex
ok vidim da sem skuhala štalo - se opravičujem predvsem blacky. Mislim pa da si narobe razumela. Vita je tud od začetka kdaj pa kdaj sama zaspala zdaj še ponoči ni šans da je ne bi vzela ven in preklopila na joško. da ji dam samo dudo in se obrne ni šans začne tulit do nemoglosti.
S te da ima premehko srce pa sem mislila predvsem na to, da jih ne morem pustit jokat do onemoglosti. Če pustim Aleksa da sam zaspi bo užaljen 3 leta. Ful je čustven in vse vzame nase. Včasih ga kaj tako užali, da je lahko užaljen več mesecev. Alina - kaj bi radi se sparaševali po celi Sloveniji kaj so to za eni zvoki? ta bi tulila tak, da bi itak vsi znoreli. Pa verjetno bi naju deda in babica kar socialni prijavilauser posted image . Vita pa tud tuli in tuli in tuli. Zadnjič je tulila 1,5 ure ko sva se voila iz LJ. Sem prišla domov bolj crknjena kot pa če bi še 3 sejme vdarla dol.

lidija jaz sem imela železo za starejša dva. sem jima šla kupit aktiferin kapljice v A, se lažje dozirajo in tudi bolj hitro pomagajo

nič sedaj grem pa kuhat, ker nam pride danes merit okna potem pa šibamo v MB - ma deda rojstni dan in je treba darilo kupit.

lepo se imejte in še naprej lep dan

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2961
10.3.2009 10:48:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ilatic - hej bejba! kaj zdaj, nas boš prijavla spet na DD? predno gremo, pa se mormo obvezno oglasit pri neboglasnici, da gremo skos vprašanja... user posted image user posted image user posted image

Ja, sem jih vrgla stran, ker nobena ni namignila, da resno mislimo iti še enkrat. No, nekaj jih še imam, samo ne pišemo več, ker smo opazili, da čeprav je isto vprašanje, ni nujno, da so odgovori isti. Ti kar Saro vprašaj! user posted image Gledamo pa skoraj vsak dan.

spanje - mi mamo takle:
-ati skopa
-ati zmasira
-ati obleče pižamo
-ati da am am
-ati da v kinderpet
-in ati počaka, da fant zaspi (leži na pojstli, da ga miceno niti ne vidi, ampak če pa greš iz sobe pa točn ve, da ni nobenga tam, če bi mu bla sila user posted image user posted image )
-in fant spi

Kje pa je mami? Teče?

Ilatic: jaz sem vedno za, ti kar prijavi... Pa povej, da bi bile na vrsti še pred junijem, ker gremo potem delat. In user posted image za fotke in filmčke!

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

To, da ne zaspi v naročju je ena pomankljivost, in sicer, ko smo kje na obisku, ali pri starših, ali kje ves dan odsotni bo zaspal samo v avtu, ali mogoče v vozičku, ali pa moramo domov. Če bi mi zaspal v naročju bi bilo lažje, jaz bi pila kavico na obisku še naprej, medtem ko bi Tian spal. No tega nisem doživela pri nobenem mojem otroku.

Jap, v kakšnem lokalu to zna biti težava. Če smo pa kje na obisku, ga mirno odnesem na njihovo posteljo in zaspi. Ko je bil še v globokem vozičku, je tudi spal, sedaj v mareli pa noče več.

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz nimam od nobene druge cifre, razn od umpe, tak,da nemorm nobeni drugi sporoči. kje pa je netki. se že dolg ni javla

Evo, to sem jaz spraševala včeraj.

Mojcek: kaka lepa pupa

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
10.3.2009 10:48:38   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Blacky se pa tukaj ne bi čisto strinjala s tabo, nekaj je zagotovo kako otroka navadiš, nekaj pa je tudi karakter otroka. Lan je od začetka hotel bit samo na rokah, se ni znal zamotit sam.. pa ne mi rečt, da sem 5 dni starega otroka razvadila.user posted image In takrat ga nisem mogla pustit jokat, ko je bil  tak mali... zdaj ga lahko nekaj časa, ampak vseeno ne morem pustit, da mi tuli 2 uri in zaspi od izčrpanosti.

Ne, pri 5 dneh ga nisi mogla razvadit, ker sem v svojem postu tudi jaz napisala, da sem jo z nošenjem uspavala pri 2 mesecih, 3 mesecih. Pravijo, da do 3m otroka ne moreš razvadit.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2963
10.3.2009 10:51:02   
lex
mojcek mi bomo kupili rezalko - če sem ti kaj pomagala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa če odtisneš živine dlani in jih daš v okvirček?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
10.3.2009 10:56:02   
Blacky30
Lex, zakaj se mi opravičuješ? Saj nisem rekla, da sem užaljena. Samo izmenjavamo si različna mnenja med seboj. Je pa res, kot so nekatere tu gor že ugotovile, prav bojite se povedat negativno mnenje ena drugi, da ne bi prišlo do prepira. Jaz sem odkrit, direkten človek in povem svoje mnenje in za njim stojim. Ne morem samo priliznjeno ploskat vsem mnenjem samo zato, da bi me imele rade, za hrbtom pa si mislit svoje. To je hinavščina in tega ne prenesem. Taka sem - take it or leave it.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
10.3.2009 11:03:12   
lex
no imela sem občutek, da sem te prizadela s tistim ko sem govorila o mehkem srcu

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
10.3.2009 11:20:30   
neboglasnica
Teme kot so vzgoja, spanje, prehrana...odnosi med partnerji ipd. so never end story in se lahko kregamo do onemoglosti oz. podajamo svoja mnenja, ki so si nasprotujoča.

Blacky, povej raje, delaš seznam z izletniškimi točkami? Mogoče se pa julijke srečamo tam??user posted image

Kak lep sonček. Še mali dvigne rit, ob 12 h poje kosilo in jo mahneva ven.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
10.3.2009 11:24:41   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: lex

kaj pa če odtisneš živine dlani in jih daš v okvirček?

Tole je pa  super idejauser posted image .

Midve greve pa ven, če slučajno katero zanimauser posted image . Sem jo mislila dat zdele spat, pa sem šla na balkon in sonček tok lepo greje....

Uživajte.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
10.3.2009 11:32:15   
lidija***
Lex- a kapljice so boljše. Ta ferrum Lek je res težje dozirati. Jaz ji ga kar s pumpco dam v usta. Je pa vse rdečo potem. Ena prijateljica je rekla, da je njen sin imel zaradi železa čisto fuč mlečne zobke. Ne vem ali naj verjamem... mogoče... Čez ji dam še vodo.
Koliko pa je normalno hemoglobina? Ali 120? Misliš, da bi ji ga lahko s prehrano dvignila, ali se ni za igrati?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.3.2009 11:39:33   
lex
kapljice ji lahko nakapljaš v frutek ali v sok (če ga pije) al pa kar na žličko. so tud ful ogabne ampak če jih zmešaš v frutek se bo samo malo naokusilo (ali kašno drugo hrano). jaz sem sirup vzela samo pri Aleksu in sva že prvi dan uničila 2 majici (je moral vzet zjutraj in zvečer 1 veliko jedilno žlico). potem mi je pa kolegica povedala za tele kapljice in sem jih šla iskat. lani so stale še samo 2€. pa se nama je ful dvignil hemoglobin. tud jaz sem jemala te kapsule ko sem bila noseča z vito in je moja G kar zazijala ko sem si takoj popravila železo.
na zobkih je sicer dobil sive madaže, ki pa so se izmili tekom mesecev. sva bila pri zobozdravniku, je videla a je ocenila da ni neke škode povzročilo. tiste luknjice ki jih ima, vem da jih ima ker ni hotel dovolj odpret usta da bi jih umila, pa še ful pozno sem jih videla (so edini zobje ki mu niso povzročili vročine - to so 5ice)

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.3.2009 11:56:44   
neboglasnica
Pa pa, tudi midva pojeva kosilo in odšibava na sonce. Se tako blešči, da bo potrebno imeti user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.3.2009 12:18:48   
glugluglu
Jaz pa še kar čakam, da se Tian zbudi, da greva potem ven in ta večjima nasproti, ker prideta iz šole. Sem že vmes skuhala kosilo, da potem ne bo treba, drugega se mi pa ne da. Vmes se je zbudil in jokal z zaprtimi očmi, sem mu dala mleko in je zaspal nazaj. Danes sploh ni hotel sadja jesti, samo mleko je do sedaj pil. Prav čudno. Upam, da se kaj ne kuha.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.3.2009 12:26:42   
ksenci
jutri 11.3 ob 11.00 v city centru celje- pomaranča srečanje. naj nas bo čim več!

pridemo:
-ksenci&aljaž
-umpa&luka
-inigo&brin
-mojcek&živa

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 12:27:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
10.3.2009 12:30:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?