neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ilatic - hej bejba! kaj zdaj, nas boš prijavla spet na DD? predno gremo, pa se mormo obvezno oglasit pri neboglasnici, da gremo skos vprašanja... Ja, sem jih vrgla stran, ker nobena ni namignila, da resno mislimo iti še enkrat. No, nekaj jih še imam, samo ne pišemo več, ker smo opazili, da čeprav je isto vprašanje, ni nujno, da so odgovori isti. Ti kar Saro vprašaj! Gledamo pa skoraj vsak dan. spanje - mi mamo takle: -ati skopa -ati zmasira -ati obleče pižamo -ati da am am -ati da v kinderpet -in ati počaka, da fant zaspi (leži na pojstli, da ga miceno niti ne vidi, ampak če pa greš iz sobe pa točn ve, da ni nobenga tam, če bi mu bla sila ) -in fant spi Kje pa je mami? Teče? Ilatic: jaz sem vedno za, ti kar prijavi... Pa povej, da bi bile na vrsti še pred junijem, ker gremo potem delat. In za fotke in filmčke! IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu To, da ne zaspi v naročju je ena pomankljivost, in sicer, ko smo kje na obisku, ali pri starših, ali kje ves dan odsotni bo zaspal samo v avtu, ali mogoče v vozičku, ali pa moramo domov. Če bi mi zaspal v naročju bi bilo lažje, jaz bi pila kavico na obisku še naprej, medtem ko bi Tian spal. No tega nisem doživela pri nobenem mojem otroku. Jap, v kakšnem lokalu to zna biti težava. Če smo pa kje na obisku, ga mirno odnesem na njihovo posteljo in zaspi. Ko je bil še v globokem vozičku, je tudi spal, sedaj v mareli pa noče več. IZVIRNO SPOROČILO: ksenci jz nimam od nobene druge cifre, razn od umpe, tak,da nemorm nobeni drugi sporoči. kje pa je netki. se že dolg ni javla Evo, to sem jaz spraševala včeraj. Mojcek: kaka lepa pupa
|